10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#8793 Samsung wave I vagy II. kb 4-5 nap akkuidő - mindkettő 720p videófelvétel -
#8792 ugye nem gondolod komolyan, hogy egy okostelefon 1 hétig ki fogja bírni... -
Jackson #8791 Sziasztok!
40-60k körül milyen telefont érdemes manapság venni?
Elvárásaim: 720p hd videó felvétel, és ne kelljen 1-2 naponta töltögetni az aksit.
Sony Ericson Vivazra gondoltam eddig de úgy olvastam valahol, hogy az aksija nem bír ki sokat.
Mit érdemes nézni a készülékek adatlapján a készenléti idő mutatja meddig bírja az aksi? A mostani "gagyi" telefonom kb. 1 hetet kibír feltöltött aksival , jó lenne valami hasonló strapabíró készülék. -
#8790 te tudod :) de én azért adnék neki egy esélyt -
#8789 Köszönöm válaszaid! Marad akkor a HTC! -
#8788 Az lehet, de sok panaszt hallottam rá! Lehet igaz lehet nem, mindegy! -
#8787 ha netezni akarsz, akkor tényleg felejtsd el a Satiot, szar rezisztív érintőképernyő
vegyél inkább Androidosat, vagy Iphone
Nokiákról nem tudok nyilatkozni -
#8786 pedig ha egyszer a kezedbe vennél egy iphone-t soha többet nem raknád le :P -
#8785 Nokia N8-ról vélemény? -
#8784 Nem csak a kamera! Eddigi telefonjaim SE volt szal eddig tökéletesen megvoltam elégedve a márkával bár hívni lehet mindegyikkel! :D Most kellene egy jobb készülék mert külföldön dolgozom, olcsó a net rá és verethetném ezerrel! Unalmas a munka! :P Sokan mondják hogy inkább vegyek androidosat mint windowst vagy symbiant! Nemtom! Persze ennyi pénzért legyen tökéletes mint kamera meg minden más! Nézegetem még a HTC termékeit is bár azt meg végkép nem ismerem! Apple kilőve nálam, Samsungok hát... nem tetszettek sosem! -
#8783 felejtsd el
ha a kamera miatt veszed meg, akkor inkább Samsung Pixon 12 -
#8782 Sziasztok! Gondolkodom egy Satio megvételén de nem igazán értek a telefonokhoz! Leírásában van minden jó de megéri-e! Ha valakinek már esetleg volt vagy van le írhatná a véleményét! Előre is köszönöm! -
#8781 130k-ért valakinek iPhone 4 fehér új ? -
duika #8780 Sziasztok!
Szükségem lenne egy olyan dual sim-es telefonra ami bejövő hívásnál le lehet némítani (nem elutasítani)!
+ minimum 500 db os telefonkönyv, de inkább 1000!!
Előre is köszi a válaszokat! -
#8779 még vki tudna segíteni?...mert minél többet olvasok utána, annál jobban rájövök, h Wave 2-t nem éri megvenni a Bada OS miatt :(
-
#8778 Hát eredetileg a Galaxy S volt/van tervbe, de annak az ára 60k körül van
a Wave 2 ára 35k és a Galaxy Ace ára 25k körül van, de persze előfizetéses.
Lg-t meg nem vennék :/
És főleg az Ár/Érték arány végett döntök a Wave 2-nél -
#8777 GPS témával kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mert azt még nem próbáltam ki rajta, olvass utána fórumokon
viszont a wave 2 csinál szebb képeket és 720p videókat
Ace-nek sajnos buta a felbontása, pedig először én is azon gondolkoztam, de mégis a wave 2 mellett fogok dönteni
de, ha Super AMOLED kijelző kell, akkor wave 1, vagy Galaxy S
esetleg nézd meg a Motorola Defyt -
#8776 hát én is a Wave mellett döntenék főleg a nagyobb ppi miatt..de tényleg csak egy hajszálon függ a döntésem.
Viszont az Ace jobb képeket csinál, de szar video.
Külsőre szebb az Ace, de a Wave 2 1GHz-es procija gyorsabb, hiába Bada :P
és sajna csak LCD kijelzője van.
Ja és még egy kérdés a Wave 2-nél a GPS-t lehet előfizetés nélkül is használni? :P
-
#8775 Adroidot akarsz, vagy jó a Bada is?
Amúgy wave 2, mert nagyobb, szebb, sokkal erősebb, gyönyörű képeket készít -
#8774 Sziasztok melyik lenne a jó vétel?
Samsung Wave 2
Samsung Galaxy Ace
-ha lehetne indoklást is kérnék :)
köszi -
TomBond #8773 A magyar garanciát ajánlom. -
#8772 A bátyám új telefon vásárlásán gondolkodik!
És látott árlistákon olyat ,hogy a telefont meglehet venni a következő garanciákkal:
gyári,"magyar" , és európai (ezekkel a címszavakkal)
Na most a garik között mi a különbség ?
Mert van hogy több ezer ft az eltérés csak a gari miatt! -
#8771 Zalaegerszegi Torna Egylet Pengéről mi a véleményetek? -
Huati2 #8770 Sziasztok,
Nem tudom vannak e tapasztalatok ezzel a mobillal kapcsolatban:
Sony Ericsson Xperia Neo
Nagyon tetszik, esetleg van valakinek és ha van mik a tapasztalatai?
-
#8769 ZTE telónak egy hibája van az hogy lassú.. mondjuk ez sem vészes csak a többihez képest..az általad említett ACEhez képest pl nagyon lassú ..de mondom nem vészes megszokod simán jó (:
Az ACE meg szerintem egy hibátlan telefon jóformán a képernyőjéből semmit nem veszel észre szerintem a használata közben.
Bármelyiket választod nem fogod megbánni..nyilván az ACE kicsit jobb ami látszik az árából is..rajtad áll mennyit áldozol mobilra. -
masteryoda #8768 Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, ugyanis a közeljövőben szeretnék venni egy középkategóriás okostelefont. Igazából két készülékre szűkítettem le a lehetséges választásokat.
ZTE Blade vs. Samsung Galaxy Ace
Szeretnék kérni azoktól véleményt, akik behatóbban ismerik már a valamelyiket, de jobb ha mindkettőt. Természetesen olvastam már a kritikákat és a leírásokat. A ZTE esetében a nagyobb felbontású kijelző és az olcsósága csábít, azonban a Samsungot megbízhatóbbnak tartom, jobb rajta az Android, meg erősebb a procija, viszont az ára majdnem dupla és kisebb felbontású kijelzője van. A ZTE esetében tartok egy kicsit a "nónémség"től...
Bármilyen véleményt szívesen fogadok!
Vagy ha esetleg a kategóriában és árfekvésen belül van jobb ötletetek annak is örülnék.
Köszönöm szépen előre is! -
Inquisitor #8767 Miért, a Nokia N900-on Mimeo linux van, a Blackbarry Stormon meg a RIM saját OS-e ... azokon hogy megy az Android? :)
Úgy hogy szabvány alkatrészekből van, mint összes többi mai telefon. Sanszos, hogy lehetne olyan telefont találni, amire még az IOS is rámegy ... Amúgy meg nem egy darabot árultak PH-n így. -
#8766 Diamond 1en WinMo van, akk hogy menne rajta Android ? -
Inquisitor #8765 X10 vs X10 mini sem egy kategória (felbontás, CPU, Ram), akkor miként van egymás alatt???
"a sony lehúzhatja magát a wc-n, olyan szar telefonokat csinál manapság"
"akk sztem marad a HTC.:)"
Konkrétan az X8-at nem tudom, de a többi Xperiat eddig mind a HTC gyártotta a Sony-nak :)
Welcome to the real world.
Ja és ki mondta, hogy egy Diamond1 vagy Xperia1-2 WinMo telefonon nem mehet Android? ;) -
#8764 Vegyed csak az x8-at, lesz vele bajod!
-
#8763 hja, csak kegyetlen drágák..
a diamond 1 meg már régi szegény, winmo van rajta android helyett stb.. viszont az X8-as androidos.. hát nem tom.. -
#8762 azoknak is a nagy része elég jó telefon(: -
#8761 jó, de samsungot se akarok..
akk sztem marad a HTC.:)
köszönöm. -
#8760 akkor szenvedj csak sonyval, mert megérdemled
garantáltan be fog érkezni hozzánk pár héten belül, ahogy megveszed, bármelyik is legyen
a sony lehúzhatja magát a wc-n, olyan szar telefonokat csinál manapság -
#8759 régen tény, hogy gayik voltak a Samsungok de ebben az okostelefon kategóriában főleg a felsőbb osztályokban igen-igen top telókat dobtak piacra..érdemes keresni egy ismerősödet akinek valami ilyesmi van a tulajdonában és érdeklődni vagy esetleg ha van rá lehetőséged kipróbálni egyet..én is samsungot ajánlok ;) -
#8758 samsungok szóba sem jöhetnek, azért köszi. -
#8757 Galaxy 3, Galaxy Ace? -
#8756 3gs :) -
#8755 csak ajánlani tudom!! ;) -
#8754 65k-ból mi a legjobb vétel manapság?
galaxy s felé húzok most nagyon (használt)... iphone 3g-m van, de váltani szeretnék... kicsit gyengécske már sajna, 4es meg túl drága :S