10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#8873 hát fogod összehasonlítod tudásban a kettőt, ha pedig a defy erősebb annyival, amennyit most ráköltesz minderre, akkor megveszed. Az biztos, hogy mindkettő jó telefon. -
#8872 Csak mert Galaxy 3-at cserélnék le rá, és nem tudom megérné-e. -
#8871 jó telefon -
#8870 Hali!
Mi a véleményetek a Defy-ről? -
#8869 n8 mindenképp jobb, de egyik sem éri meg az árát. :) -
#8868 A Galaxy Ace jóval több értéket nyújt, hála a Nokiánál sokkal erősebb hardvernek és az Androidnak. Nokiát már nem érdemes venni, ha telefonáláson/zenehallgatáson/netán navigáción kívül mást is akarsz.
-
#8867 HTC Desire S vagy Samsung Galaxy S? Nekem a Samsung-hoz húz a szívem, de kíváncsi lennék a véleményetekre. Egyedül a kevesebb RAM zavar, de a kijelzője nagyobb a Galaxy-nak ami egy hatalmas plusz pont. A régebbi android a galaxy-n nem zavar, mert úgy sem sokáig lesz rajta gyári ROM!:) Nem találok neten sehol összehasonlító teszteket csak a sima Desire-el. -
#8866 Vagy még Wildifre S És x10 mini ebben a kategóriában. -
#8865 Hali!
Egyszerű és velős kérdés!
Ár érték arányban Galaxy Ace vagy Nokia C7?
Esetleg érvek ellenérvek.
Előre is köszönöm! -
molnar0921 #8864 Sziasztok, mobil vásárlás előtt állok és nem tudok dönteni Nokia C5-03 avagy sony ericsson Xperia X10 mini pro?
Számomra az első a megbízhatóság lenne a fontos, és hogy bírja a strapát ha mindenfelé mászkólok.
Adjatok tanácsot lécci.
Előre is köszönöm! -
gunners #8863 Szerintetek érdemes Nokia n8 vagy e7 et venni ? Melyik a jobb ?
-
#8862 mindkettő mellett van ami jobban szól, én azt ajánlom, hogy dönts a kinézete mellett mert tudásban úgyis hasonló :)
Szerintem az x8 kicsit nőiesebb mint a blade :) -
Lbaxta #8861 nem tok dönteni..
SE x8 vagy ZTE Blade???
-
norbusz0405 #8860 De ajánlatokat is meghallgatnék hátha van valami speckó teló ezen a kettőn kívül is :D
-
norbusz0405 #8859 Hát általánosan használnám mindenre dokumentumok nézegetése internet wifi zene videó lejátszás gps-re is. fogalmam sincs melyik kell amelyik jobb és többet tud mindenképpen olyan telefon kellene. -
#8858 omnia 7 van Heginek, kérdezd meg esetleg privátban tőle, hogy mi a véleménye, ha esetleg nem olvasná a topikot. Ő csak jókat mondott róla. De személyes véleményem most az android inkább. -
#8857 Valami elképzelést írhatnál, hogy mire kell...wifi, gps?
Android kell vagy inkább win mob 7? Defy szerintem remek választás lenne -
norbusz0405 #8856 Sziasztok telefon vásárlás előtt vagyok tudnátok nekem ajánlani valami jó kis telefont 60ezer van rá. kinéztem már a defy-t meg az omnia 7 melyik a jobb tapasztalatok vélemények? Esetleg valami más segítsetek pls mit vegyek :) -
#8855 és ezt szinte bármire használhatod is :) -
#8854 én nem verni akarom rá a nyálam, hanem használni -
#8853 nekem csak 3g-m volt, de én beleszerettem az iphone-ba :D természetesen sikerült is elhagynom -.-" újra most nincs pénz, úgyhogy most egy régi szar nokiám van :D -
#8852 Bontatlan szóval boltból van, garanciával, apple világgarival.. -
#8851 jó de suliba vagy bárhol, hazafelé..
sztem X8 jó hozzá, pénztárca barát.. viszont ha úgy alakul egyértelmű a Defyt veszem.. de a pénz ugat.. -
#8850 attól függ milyen keretek közt, egyik mobil cégnél is lehet venni ennyiért kb, de ebben az árban nincs garancia, 15kval drágábban garival adják. Csak annyit, hogy munkatársam még jó, hogy garival vette, mert amint megjött a telefon az érintőképernyő nem működött a zsír új ip4en és bár ok 3 napon belül van és ezt törvény kötelezetten cserélni kellett volna de hát mi van, ha 1 hét múlva...? -
#8849 Halihó srácok!
145-ért megérné vadiúj kártyafüggetlen 16 gigás iP4 ? :/ -
#8848 okkkkkk.
de a térerőt elbaszó tervezési hiba azért rulz :D nem bántom én, munkatársamnak is van ip4, tetszik meg minden, de nekem az egy olyan árkategória, ami nem reális. Meg tudnám venni, de minek. -
#8847 egyedül 2g nem támogatja a mnultitaskingot az újabb modelleknél pedig már nincs ilyen probléma (előtte se volt csak kitalálták :D) -
#8846 ja, 4-es már talán ugye támogat multitaskingot és rakhatsz rá szép védőtokot az oldalára, hogy legyen térerő, tök jó telefon tényleg :) -
#8845 az lehet de a legjobb teló a világon :P :D -
#8844 se kicsi
se könnyű -
#8843 iphone <3 :D -
#8842 köszi Máté, egész jónak tűnik -
#8841 de tőlem lehet bármelyik gyártó -
#8840 Akkor már inkább mini, ha camera is fontos. -
Borg #8839 Ebbe az X8 is belefér. Ennek lényegesen jobb a kijelzője mint az X10 mininek, viszont a kamerája csak fixfókuszos 3.2MP. -
#8838 Pl. -
#8837 ajánljatok nekem vmilyen telefont légyszi
kicsi legyen (max 10 centi)
könnyű (100 g vagy alatta)
lapos
(zsebben akarom hordani)
android
wifi
mp3 + jack dugós
normális minőségű fotó
gyors (nem vmi döglassú proci)
ötletek?
htc, samsung, se?
köszi -
Ilyen tok van hozzá, de mielőtt rajta volt azelőtt szépen kopott az eleje, pedig nem ejtettem le.. Szar az anyaga ez van.. Tapintása nagyon jó, de amúgy meg kopik -
Borg #8835 Aztán miből van az a tok, csiszolóvászonból? :D
Nekem az X8 igazi meló telefon, kapott már hideget meleget, mindig zsebben van, tokot nem látott, és még egy karc sincs rajta.. pedig erre azt mondják a szagértők, hogy gagyi műanyag... -
#8834 gondoltam a szimpla nem nem eléggé erős :D
x10 mininek lehet, hogy jó a hangzása, ha az a lényeg neked hát cseréld, de egyrészt kicsi is, másrészt ugyanaz, vagy lassabb hardver van benne + sony ericsson sajnos az utóbbi években megbízhatatlan szériákat gyárt