Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérlek adjatok segítséget!
Nokia N8-HTC HD2-Samsung galaxy s!
Melyiket a 3ból?
Fontos: gps, foto/videó, minõség!
Köszi
Nagyon baba egy telefon.
#8330--> szerintem ha a linkelt cikket elolvasod, megtudod a válaszokat.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
Erre gondoltam:
ERRE
Szerintetek? Esetleg ajánlanátok mást? És mit? Kérlek írjatok. Köszönöm.
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Most Samsung Galaxy Spica-m van, nagyon meg vagyok vele elégedve.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
X6? ne viccelödjünk kérem😊
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
1. Avi-t lejátszik?
2. Menyi a telefonon a felhasználható hely?(2gb azt tudom de azon a bada is rajta van nem? menyit tudok felhasználni?)
3. Akkor ezen van flash támogatás ugye? swf játékokat lejátssza?
4. Kamerába mikor zoomol (Úgy zoomol mint pl se k800i? szóval szépen folyamatosan vagy ugy mint az x6 hogy 4et lehet vele zoomolni?
5. Samsung d900i be van 1 olyan dolog hogy "max felbontásba nem lehet zoomolni" a fotózott képeket ebbe ilyen nincs ugye?
6. .jar cuccokat tehetek rá lazán? vagy "hackelni" kéne vmit? vagy ez még nem megoldott?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
\"Erről van szó!\"
nem tudom hogy megy gazdagéknál, de ha nekem nincs netem általában vannak ún. BARÁTAIM akiknél a fontosabb dolgokat el tudom intézni, csak pár hét net miatt nem dobok ki 10-20 k-t SE.
Pszt.
Lehet ami neki nagyon olcsó, az neked a plafon fölött van 2méterrel..
tudnátok ajánlani valami olcsó 3g-s feltöltõkártyás telefont?
a 3g és az olcsóság a lényeg. nincs most otthon nálunk rendes net pár hétig és addig mobilnetet akarok használni.
Köszi!
de ahogy látom 55-60ezer körül vannak az árak mindenhol
én a vip-phone-tól vettem függetlenül,semmi baj nem volt vele
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
GSMLine az megbízható bolt ugye? és független mobilokat árulnak ott?
nagyon jó kis telefon,imádom😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
WLAN-ra rá tudok menni ingyen ugye (mármint ha free wifi spot van, meg pl. otthon) és facebookot is meg tudom nézni?
Egyébként az Aino nekem tetszik, csak az a baj vele, hogy az aksija egy kicsit alulméretezett, szóval jelenleg az elsõ helyen a Samsung Wave áll.
Az Aino Classic-hoz nem kapjuk meg a reklámokból megismert dokkolót és a Bluetooth headset-et sem, helyette csak egy sima vezetékes headset lapul a csomagban. "
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
mert akármelyikre rámegyek mintha semmi nem is történne aztán 1x csak kiírja hogy leválasztva.
1 wifire tudtam rámenni kb 100 nyílt hálózat közül és azis fizetõs volt 😄DD
\"Erről van szó!\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amúgy tegnap épp egy mobilarénás cikket olvastam róla, és ott azért nem húzzák le annyira, a Satiot igen, de az Ainot nem.
cikk
Nekem azért tetszik,de értem, hogy ez a véleményed.
Szerintem ez, vagy a Nokia x6 lesz, arról esetleg valami benyomás, ha találkoztál vele?
Próbáltam mindkettõt. Nem tetszett.
mobilarena.hu-ban lehet azért bízni. Olvass róla teszteket, nem zengenek ódákat róla. Én HTC Legend-et javasolnék.
#8297-> nállam eddig az a befutó.
Illetve még a Nokia X6 is tetszik.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
SE Saito
SE Aino
SE Vivaz Pro
SE Xperia X10
Nokia X6
Samsung Galaxy
Vagy mit??????
😄
Kössz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Mobiltelefon vásárlása elõtt állok, és több modell között vacilálok, szeretném a segítségeteket, véleményeteket kérni az ügyben. Még nem néztem át minden modellt, de akadt két készülék, amely megfogott.
Az egyik a Sony Ericsson Satio
Viszont errõl a készülékrõl a tesztek nem írnak olyan fényesen, szóval nem biztos hogy megérné a rááldozott pénz.
A másik a Sony Ericsson Aino
Ez lényegében a kistestvére, és már jobbak a vélemények róla, szóval eddig ez a befutó nállam.
Itt viszon találtam sima SE. Aino és SE. Classic változatot, mi a különbség?
Tehát ezen készülékekrõl mi a véleményetek? Ha valaki, vagy baráti köre rendelkezik ilyennel, az nyugodtan leírhatja a véleményét a telefonokkal kapcsolatban.
És még valami, tudnátok hasonló képességû készülékeket ajánlani a Nokiatól és a Samsungtól?
Segítségeteket elõre is köszöntem. 😊