10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#8913 LG KM 900 Arena
Sony Ericsson U5i VIVAZ
ezekről mi a véleményetek ?:D -
TomBond #8912 Igaz hogy én nem lettem megszólítva, de tessék itt a Neo. -
BalatonBoglarka #8911 Jajj, ennek mi az a valami a jobb alsó szélén, ami így kiszélesedik Ja, egyébként köszi a választ, kedves vagy, csak ezen úgy elcsodálkoztam Azt le lehet róla szedni az oldaláról, vagy ilyen furcsa, nem szimetrikus marad a formája mindenképpen?
Mojito! Az a Neon hogy néz ki?
És azt mindkettőtöktől kérdezem, hogy ezek vannak más színben is? A fekete olyan lehangoló...
Egyébként bocsánat, hogy ilyen szőrszálhasogató vagyok, és köszönöm, hogy segítetek! -
#8910 Barátnőm most akar egy Neo-t venni, szóval toszogatva vagyok azzal, hogy olvassak teszteket jó telefon-e. Meg kell cáfoljalak, mert egyáltalán nem rossz! Gondolkoztunk azon, hogy neki is egy Defy lesz, mint nekem, de neki kell a normális kamera, mivel más fényképezőgépe velem ellentétben nincs és nem is akar fotós babérokra törni.
Ugyan az a kamera van benne ami az Arc-ban is. Hiába csak egy LED segédfény van benne (vakut senki sem mondott) a képjavító eljárása simán rásegít sötétben. Annak idején a Mobile Meetingen ezt ki is próbáltam (egy sötét dobozban lévő tárgyat kellett lefotózni segédfény nélkül, majd megmondani mit ábrázolt és kaptál érte egy pólót).
Nem állítom, hogy ez megváltja a világot, vagy megreformálja a mobilpiacot. De szolgáltatótól egy teljesen átlagos előfizuval 56 darab ezresért hazavihető és egy kb a nyitási ár. Akkor meg mi is a probléma? Mondasz egy alternatívát ebben a kategóriában, mely van ilyen gyors és van ilyen kamerája?
(Amúgy tényleg mondhatsz, hiszen én sem tudhatok mindenről, hátha jól jön a tipp). -
#8909 Ez nevetséges! 150MB belső memória? Ez manapság már a röhejes kategória! Lehet azzal jönni, hogy telepíteni SD kártyára is lehet, de tapasztalatból mondom, hogy ez semmit sem ér, csak lassítja a folyamatot, hogy végleg teleszemeteld a kártyád, hiszen így is az alkalmazás egy jó része a belső memóriában marad és több olyan is van mely nem telepíthető át. Az ilyet az ember egy alsó kategóriás darabtól várna! De az ennél olcsóbb Defy például 2GB-ot kapott belső memóriának amiből egy picit kihasít az oprendszer magának, de így is több mint 1,5 GB-ot használhatsz fel arra, hogy telepítgess rá. Nekem eddig nem sikerült megtöltenem, pedig vagy 10 játék és rengeteg más alkalmazás van feltelepítve és semmi sincs az SD kártyára átmozgatva. Csak éppen a Defynek is megvannak a maga bajai... hiányzik az előlapi kamera és pocsék a kamerája. -
#8908 ezekkel csak annyi a probléma, hogy nincs rajtuk vaku...ne nevezzük annak a LED segédfényt és azzal este nem lehet fényképezni, mert szart sem ér sötétben
azért ne nevezzük jó startnak az idei Xperia palettát, minden az, csak nem jó start...várni kell még azokra, hogy megbízható telefonok legyenek -
#8907 Motorola XT 720 - 8Mpixel, xenon vaku, android...esetleg? -
#8906 Korábban említettünk pár vasat ami fényképezésben is jó. Az idei Xperia paletta egész jó startot vett. Az SE Xpera Arc jött először és tényleg jó a kamerája, de sokaknak túl nagy a kijelző és túl drága. Olcsóbb variáns a Neo ami ugyan olyan hardverrel rendelkezik, csak kisebb a kijelző és kapott egy előlapi kamerát. Meg nem elhanyagolható, hogy olcsóbb is nem is kevéssel!
Amúgy még talán Nokiák között van olyan ami igen jó és nem kell érte 100 ropit vagy még többet kicsengetni, de én inkább egy Androidos darabot vennék a helyedben. Igaz árat nem írtál, hogy kb mire gondoltál. -
BalatonBoglarka #8905 Sziasztok!
Azt hiszem elromlott a telóm, nem tudom bekapcsolni meg ilyenek, de igazából már úgyis régi volt és kellene egy új. Nem nagyon tudom, hogy mit érdemes venni, én facebookozni meg fényképezni szoktam vele legtöbbet, olyan kéne, amivel ezt jól lehet, meg olyan, amin van vaku is, hogy éjszaka is lehessen fényképezni vele például. Milyen ilyen telefonok vannak és mennyibe kerülnek?
Köszi szépen előre is!!! -
#8904 igazából az okostelefon-funkciókat akarom kihasználni. legfőképpen a gyorsaság ami számít. -
godside #8903 egyiket se mind a kettohoz lehet macerazni fozott romot hogy hasznalni is tudd.. ha meg csak telefonalni es sms-t akarsz rajta irni akkor gyakorlatilag mindegy... -
#8902 Sziasztok!
Valaki nem tudna segiteni, hogy Sony Ericcson Xperia 8-ra hogyan tehetek custom témát? Előre is köszi, sosem csináltam még ilyet.. :) -
#8901 viszont még nem tudom hogy szeretnék-e előfizus lenni főleg hűséghez kötve, mert nem komálom az ilyesféle dolgokat.. sose volt még előfizus telóm, mindig szeretem tudni hogy hol állok, mennyit lehet még.
szóval inkább a használt árakból indulj ki, ha megkérhetlek rá. Az talán olyan, mint az előfizus..
de én inkább a kártyás felé húzok.. majd kiderül :) -
#8900 szolgáltató majdnem mindegy, de azért a vodafone jobb lenne..
hát nekem lebeszélhetőséget tekintve 50perc elég egy hónapba, s nettel max 2800 ft környékén [vodafone 50 plus surf]
UI.: Ha ez számít, a Vodafonenál köszönet program tag lehetek..:D
köszi. -
#8899 Hali!
2 telefon között vacilálok, s a segítségeteket szeretném kérni, melyiket érdemesebb megvenni. Az egyik a HTC Desire S névre, a másik a Samsung Galaxy S névre hallgat. Mi a véleményetek róluk?
Előre is köszi! -
#8898 melyik szolgáltatónál és mennyi tudnál fizetni havonta? -
#8897 neked is köszi.
nem hiszem, hogy nekem mindig mindenből szükségem lenne a legújabb dolgokra az android-marketből..:) csak netezni szeretnék rajta, meg 1-2 játék meg 1-2 fénykép..:) -
#8896 de ha ilyen áron tudsz valami samsungot, akkor megnézem azt is .:DD -
#8895 köszi a segítséget..:) rendes vagy, csak a pénz az nagy úr..:\
A defyt néztem én is bevallom őszintén, de előfizusan 5ezer ft az SE X10 mini pro, az X8 meg 12.. a defy meg előfizuval is 38e:\
azért elég nagy a különbség a kettő közt.:|
jókérdés mit teszek.. -
#8894 mivel Samsung nálad szóba sem jöhet, így szenvedj csak a Sony Ericssonnal...hidd el, tudom, hogy nem jó széria egyik sem
várd meg inkább a Xperia Mini Prot, ha már mindenképpen SE-t akarsz.
Vagy gyűjts még egy keveset és egy Defy a neked való telefon... -
#8893 Feltöltőkártyásat akarsz venni vagy előfizusat? Mert, ha előbbi, akkor lehet, hogy jobb, ha rászánod ugyanazt a pénzt egy havidíjasra - nethez úgyis kell - aztán akkor már csak egy kicsit kell hozzátenni, hogy kijöjjön egy jobb, akár egy Defy, ha tényleg annyira strapás környezetben létezel, mászkálsz, dolgozol, akár egy Neo, ha a fényképezés fontos. Meg a netezés szempontjából sem egészen mindegy, mert ezeken - a Neo-n tuti, de asszem Defy-n is lesz előbb-utóbb - 2.3-as Android van, ami azért jobb, mint a régi modellek 2.1-es verziója, ami idővel egyre inkább korlátozza majd a lehetőségeiket, hacsak nem szereted szoftveresen bütykölni a telót... -
#8892 de ilyen árkategóriába nem találtam jobbat.. vagy te tudsz jobbat? -
#8891 látom nem akarsz leállni erről a két trágya telefonról...vedd meg valamelyiket és majd szenvedj vele
-
#8890 Viszont most én is kérnék egy kis segítséget..:P
Tudom nem nagy telefonokról van szó, de a pénztárca nagy úr.. :S
SE X8 vagy SE X10 mini PRO ?
[netezésre használnám a telót, meg néha 1-2 fénykép] de a jobb hordozhatóság miatt én a mini prora szavazok, meg olyan van egy barátomnak és elég kényelmesen netezik rajta..
szerintetek ?:) -
#8889 Motorola defy sztem -
HUNBloff #8888 Xperia pro javaslom neked, hamarosan Magyarorszogon is kapható lesz.Ez az ami kell neked! -
SaphireDraco #8887 Sziasztok!
A segítségétekre lenne szügségem, páromnak új telefont szeretnénk venni mert a régi olyan 5 év után bedöglött :) Kb 2 éve még otthon voltam a telefonok világában amikor a mostani telefonomat vettem de ez már nincs így szóval a tanácsotokra lenne szügségünk. Az ár az kb mind1 de a kikötés az a querty bill + hát ugye ne valami kicsi kijelzős mini legyen hanem szép nagy normális.
Előre is köszönöm a segítséget. -
#8886 Xperia Mini Prora gondolt, nem az X10 mini prora. A kettő nem ugyanaz. -
#8885 Néztem én is ezt a Neo-t. Nekem első blikkre olyan, mint egy kicsinyített Arc, csak pluszban még van egy előlapi kamerája is videohíváshoz. Amúgy meg a hardver kb koppra ugyan az, még a hátlapi kamera is. Meg persze olcsóbb! Szóval aki az Arc-ot túlárazottnak tekinti, annak a Neo lehet pénztárca kímélőbb megoldás. Egyedül a 4" feletti méretű kijelzőről kell lemondani... de lehet sokan lesznek akiket ez nem izgat, mert a Neo-nak sincs kicsi átmérője. -
#8884 Az Xperia X10 mini pro-ra gondolsz gondolom. Azt már elég régóta lehet kapni, most kb 40 körül jár az ára kártyásan, előfizetéssel meg változó, de kb nullától indul, mint a legtöbb telefonnál ilyen megoldással.
De amúgy már a Neo is megjelent az Xperiából, sőt már az is kapható itthon, bár csak az elmúlt hetekben jött ki nálunk. Nem lehet, hogy arra gondoltál, ha már friss Xperia? Mert, mint mondottam a mini pro már jó ideje piacon van idehaza is... -
#8883 Sziasztok!!
Már lassan 2 napja nézegetem az oldalakt,h valami jó telót nézzek magamnak!Engem is csak a klasszikus telefonok érdekelnének,semmi tapizós olyan 50-60 értékben!
Valakinek ötlet?THX!!!! -
#8882 Azt elfelejtettem, h a klasszikus vonalból legyen, de azért köszi :) -
HUNBloff #8881 Sony Ericcson Xperia mini pronak az áráról lehet már valamit tudni?Meg persze mikor lehett majd kapni itthol? -
#8880 Samsung chat -
#8879 Hali!
Szeretnék venni egy alaptelefont a közeljövőben.
Max 12-14eFt-t szánnék rá, kamera, extra funkció nem kell (esetleg bővíthető legyen, h zenét is lehessen hallgatni rajta, de ez annyira nem szempont), minél strapabíróbb legyen, valahogy azért nézzen ki, a legfontosabb pedig, hogy minél tovább bírja egy feltöltéssel.
Milyen tudnátok ajánlani hasonló paraméterekkel?
Választ előre is köszi!
-
SzocsA #8878 az egy nagy rakás szar utánzat!
#8876 egyik se jó? jönnek náluk jobb telefonok a következő fél évben? 3Ds telefonok nem érdekelnek! -
#8877 nem a szifon 4-nek? -
SzocsA #8876 Galaxy S2 vagy HTC sensation??
melyik telefonnak van még 540 x 960 kijelző felbontása? -
#8875 Okés köszi, sztem hónap elején beújítok egyet. -
#8874 én már 2 hete használom és nagyon jó kis telefon, csak ajánlani tudom