Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Nokiánál hullanak a fejek. Pénteken a CEO váltását jelentették be, ma meg az okostelefon részleg fejese mondott fel 😛

schrank
nekem olyan mobil kell amivel lehet böngészni és a pannonná van elõfizuval, a válaszok után majd szûkítem a kört ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Klemice
p1-ben flight mode van
ahány gyártó annyi elnevezés

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

franc0
Nem, airplane mode. Legalábbis a HTC-m és az iPhone-om szerint.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Klemice
7-ig

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

na faszom lecsúsztam az Euronics akcióról mivel az csak 7.éig tartott, és 55ezerért kapható volt a Galaxy 3... fasza

Máté94
mobilarena.hu-t olvass
akkor az 😊
van innen vkinek samsung galaxy 3-ja?

Klemice
flight mode

nem tudom, megszokásból kapcsolom ki 😊
amúgy az airplane mód nem is rossz ötlet...

franc0
Az okostelefonok nem tudnak kikapcsolt állapotban ébreszteni. (kivéve talán néhány régebbi Nokia)
Ugyanakkor akinek már volt okostelefonja az rájött, hogy a telefont nem kikapcsoljuk, hanem airplane módba tesszük. Szinte nem is fogyaszt ilyenkor, ugyanakkor ébreszt.

Monjuk személy szerint nem bírom felfogni minek kapcsolják ki emberek éjszakára a telefont. A mobil lényege hogy elérhetõ legyél. Ha 5 évente befut egy valóban fontos hívás hajnal 3-kor, az nekem máris megér pár faszkodós hívást is. Nekem is kellett már 4kor hívnom valakit NAGYON fontos ügyben.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

az ébresztõs dolog nem olyan fontos, van pár óra a lakásban, szal ha minden kötél szakad azt használom 😊
csak megszoktam a telót, félálomban is simán kinyomom az ébresztõt 😄

Máté94
Elsõ érezhetõen gyorsabb mint a Spica.

Errõl meg nem tudok mit mondani. Menj el ahol ki lehet próbálni, állíts be az ébresztõt és kapcsold ki 😄D
én is így gondoltam igazából, olvastam a Spica-ról hogy vannak kisebb hiányosságai amelyek számomra idegesítõek lennének...
Amúgy esetleg valami komolyabb érv van az elsõ teló mellett ,azon kívül hogy újabb kiadás?

Ja és még valami fontos lenne: ezek a telók kikapcsolt állapotban is tudnak ébreszteni? valahol azt olvastam, hogy nem nagyon...

Máté94
elsõ
samsung i5800 galaxy 3 vs. Galaxy Spica. szerintetek melyik?

jaszy
Van egy eladó Blackberry storm 2 ( 9520 )masinám. 1 hónapos, független, magyar menüs. Töltõ van csak hozzá.
Korrekt ajánlatért vihetõ, viccesért nem
Hibátlanul megy, karcmentes!!!!!!!!
Kaptam egy másik telefont, kettõ nem kell.

ide várom az ajánlatokat!
[email protected]

hát kinek mi jön be ugye 😊

Firerock
x6 tök ugyanaz mint az 5800😄
csak nagyobb a belsõ memóriája,volt már a kezembe mind2

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
hát nemtudom,én próbáltam már Androidot és ég és a föld,nekem nagyon nem tetszik
és a Symbian is nyílt forráskódú már😄

bardocz
Gondolom fülessel hallgatnád, szóval elvileg ugyan annyira szívja az akksit, mint más telóban. Meg a hangminõség is a fülestõl függ inkább.
elolvastam ezt az Én, az Android cikket és mostmár biztos vagyok abban, hogy Spica-t veszek 😊 egy rakás program meg játék van Android alá, plussz az aksija jobb mint az 5800é. A hangminõség nekem nem nagyon számít, csak néha jó lenne zenét hallgatni rajta, ilyen aksival meg csak bírja...

bardocz
Meglesz😉
köszi a linket 😊

ez a Vodafone 845 érdekesen hangzik. Ha meglesz akkor írd már le milyen 😊

bardocz
Itt nagyjából be van mutatva.
Android kezeli a java-t? vagy javas játékokat felejtsem el androidra?

mert játékok is érdekelnének telóra, pl. lyukasórán pókerezni vagy valami 😊

bardocz
Amiket eddig olvastam, semmi miatt.
Szerdán meglesz a vodafone 845-öm, kíváncsi vagyok már rá nagyon😊 SE V630i után tuti nagy ugrás lesz.
A Nokia X6 kurvára tetszik, csak hát az ára eléggé.. 😊

mitõl gagyi az android? csak érdeklõdök, van-e valami jól ismert hibája ami miatt "gagyi". persze a Symbian kiforrottabb de az Android mégis nyílt forráskódú 😊

Firerock
én is gondolkodtam hoyg 5800 vagy glaxy és a nokiát választottam,és nem bántam meg,nekem kicsi gagyi az android,a smybian sokkal kiforrottab,dehát az a lényeg hogy neked melyik tetszik jobban😄

de azért köszi a segítséget 😊

Nokiát nem szeretem, meg valahogy hajlok az Android felé, úgyhogy valszeg Galaxy Spica lesz... meg itt írta valaki hogy 5800-ról váltott Galaxy Spica-ra (eredetileg Nokia 5800at akartam venni). Az X6 meg kicsit drága nekem jelenleg

Firerock
nokia 5800,X6

ja és ha lehet 60- max 70ezer legyen

Najó, feladom. Egy ár/érték arányban igen jó telefont szeretnék a következõre: telefonálás (😄), mp3 hallgatás, esetleg (nagyon ritkán) filmnézés, legyen érintõképernyõs gyors válaszidõvel, kamera ha lehet 3.2 mpixel, meg itthon wifi-n keresztül tudjak netet böngészni, facebookozni, esetleg youtube, msn, gmail, stb... Galaxy Spica-t néztem ki, de ti hátha tudtok jobbat ami jobban megéri. Elõre is thx

Sámsung Galaxy Spica-t ajánlanám de az 40k felett van

Sziasztok. Milyen használt telefont vegyek?
Ami jelenleg van: E65
Amire használom most is és amit szeretném, hogy tudjon:
- telefonálás (ami nem érdekes: sms, zene, fényképezés)
- olvasásra (mobipocket, ..)
- GPS de nem online (jelenleg GarminXt + külsõ BT GPS)
- Wifi
- Internet (pl Opera mini vagy hasonló)
- használtan <40.000
- warez legyen hozzá
- Nokiát szeretem, de ha más ötlet van az is érdekel.
Kösz
Grove4
Köszi. Utánanézek.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Klemice
edigital? ha nincs a miskolci boltban, lerendeled pestrõl, és átveszed a miskolci boltban, ha találsz megfelelõt
kijelzõre fólia biztosan van, én ott vettem

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Grove4
Hol lehet egy helyen, relatíve nagy választékban védõtokot és képernyõvédõ fóliát kapni? Magyar oldal érdekelne.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Valaki #8350? vagy ez csak a régi típusoknál állt fent? mert ha jól tudom Android 1.5 vagy mivel jött ki elõször de azóta már 2.1essel adják ki és nem tudom javították-e a szövegbevitelkor létrejövõ lassulást. akinek van Samsung Galaxy Spicaja írja már le legyen szives 😊

én évekig nokia párti voltam, de mivel kimentek az országból ( bulgáriába ), azóta a szerviz a kész vicc. 2 telóm is megadta magát egy éven belûl, + a bh606-os headsetnek is reszeltek fél év alatt. úgyhogy sok bizalmam már nincs a nokiában. ( a régi telókat nem lehet összahasonlítani a mostaniakkal, nekem is van 8 éves, ami még mindig mûködik, pedig az már többször volt vízben is😊) )

a samsung menü számomra mindig is az összevisszaságot jelképezte, és azért az is érdekes, hogy egy "nagyon jó" telefonra mint a galaxy, még mindig csak 1 év garit adnak. talán nem véletlenül😊))))

paraszt megoldásnak tûnhet, de a legegyszerûbb megvenni mind a hármat, 2 napig nyüstölni, majd összahasonlítani, és azt a kettõt ami nem tetszik visszavinni 3 napon belül😊))))) (bár én egyiket sem venném meg, pláne ennyi pénzért max 50k, és a többiért meg vehetsz olyan fényképezõt hogy csak na. fényképezni fényképezõt veszünk😊 )
permissive: sztem messze a nokia az egyik legjobb! nekem ugyan nincs sok összehasonlítási alapom /nokiám kívül csak motorolám volt eddig, most egy régi 6510-esem van, de még mindig tök megbízható, pedig párszor koppant már...😊/
ezek szubjektív vélemények de talán nem véletlen az elõkelõ helyezés itt sem Nézd meg ezt!
Olvasgattam Galaxy Spica-ról, azt írják, hogy szövegbevitelkor lassul... ez igaz? ha igen akkor hogy lehet kiküszöbölni?

Támogatom olvastam a Galaxy S-rõl, jó telefon. Nekem volt 3 Samsung telefonom. Volt Omniam is, tökéletesen megvoltam vele elégedve. Én windows mobil párti vagyok, ezért döntöttem a HD2 mellett.

Barnabyka
nokiát soha? .. na ezt miért?

Én 2 év garanciával vettem függetlenül a HD2 õt. Érvek: hihetetlen gyors, a kijelzõ gyönyörû, teljesen az igényeidhez tudod alakítani a telefont. Bármilyen program telepíthetõ, amit támogat. Szerintem gyönyörû képet csinál, 5 MP kamera szintjén a maximálisat kihozza belõle. Videót is szép minõségben vesz fel. Menü kezelhetõsége, könnyedén lehet az ujjakkal kezelni, sms-t gyorsan lehet vele írni. Elforgatod a képernyõt az egész kijelzõ billentyûzet lesz. A kijelzõ szinte lehetetlen megkarcolni. Próbáltam kulccsal és szikével, nem látszik semmi rajta. Ha nagyon nyomkodod a telefont akkor max másfél napot bír az akksija, ha kíméled nekem 4 napig is ment, éjjel is be volt kapcsolva. Wifin keresztül internetezek vele, a böngészõje nagyon jó, gyors az internet rajta. Vékony a telefon nagyon, csak kicsit nehézkes de hozzá lehet szokni. Iphone sehol nincs hozzá képest. A legjobb döntésem volt hogy megvettem. Ha kérdésetek van a telóról nyugodtan kérdezzetek.

nokiát soha, a samsung még mindig csak 1 év garit ad, a htc-ét nem ismerem
Klemice
galaxy s is igen jó telefon

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

köszi a tippet! érvek?

HTC lényegesen elmarad az n8 fotominõségétõl nem?