Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ahány gyártó annyi elnevezés
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
van innen vkinek samsung galaxy 3-ja?
amúgy az airplane mód nem is rossz ötlet...
Ugyanakkor akinek már volt okostelefonja az rájött, hogy a telefont nem kikapcsoljuk, hanem airplane módba tesszük. Szinte nem is fogyaszt ilyenkor, ugyanakkor ébreszt.
Monjuk személy szerint nem bírom felfogni minek kapcsolják ki emberek éjszakára a telefont. A mobil lényege hogy elérhetõ legyél. Ha 5 évente befut egy valóban fontos hívás hajnal 3-kor, az nekem máris megér pár faszkodós hívást is. Nekem is kellett már 4kor hívnom valakit NAGYON fontos ügyben.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
csak megszoktam a telót, félálomban is simán kinyomom az ébresztõt 😄
Errõl meg nem tudok mit mondani. Menj el ahol ki lehet próbálni, állíts be az ébresztõt és kapcsold ki 😄D
Amúgy esetleg valami komolyabb érv van az elsõ teló mellett ,azon kívül hogy újabb kiadás?
Ja és még valami fontos lenne: ezek a telók kikapcsolt állapotban is tudnak ébreszteni? valahol azt olvastam, hogy nem nagyon...
Korrekt ajánlatért vihetõ, viccesért nem
Hibátlanul megy, karcmentes!!!!!!!!
Kaptam egy másik telefont, kettõ nem kell.
ide várom az ajánlatokat!
[email protected]
csak nagyobb a belsõ memóriája,volt már a kezembe mind2
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
és a Symbian is nyílt forráskódú már😄
ez a Vodafone 845 érdekesen hangzik. Ha meglesz akkor írd már le milyen 😊
mert játékok is érdekelnének telóra, pl. lyukasórán pókerezni vagy valami 😊
Szerdán meglesz a vodafone 845-öm, kíváncsi vagyok már rá nagyon😊 SE V630i után tuti nagy ugrás lesz.
Ami jelenleg van: E65
Amire használom most is és amit szeretném, hogy tudjon:
- telefonálás (ami nem érdekes: sms, zene, fényképezés)
- olvasásra (mobipocket, ..)
- GPS de nem online (jelenleg GarminXt + külsõ BT GPS)
- Wifi
- Internet (pl Opera mini vagy hasonló)
- használtan <40.000
- warez legyen hozzá
- Nokiát szeretem, de ha más ötlet van az is érdekel.
Kösz
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
kijelzõre fólia biztosan van, én ott vettem
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
a samsung menü számomra mindig is az összevisszaságot jelképezte, és azért az is érdekes, hogy egy "nagyon jó" telefonra mint a galaxy, még mindig csak 1 év garit adnak. talán nem véletlenül😊))))
paraszt megoldásnak tûnhet, de a legegyszerûbb megvenni mind a hármat, 2 napig nyüstölni, majd összahasonlítani, és azt a kettõt ami nem tetszik visszavinni 3 napon belül😊))))) (bár én egyiket sem venném meg, pláne ennyi pénzért max 50k, és a többiért meg vehetsz olyan fényképezõt hogy csak na. fényképezni fényképezõt veszünk😊 )
ezek szubjektív vélemények de talán nem véletlen az elõkelõ helyezés itt sem Nézd meg ezt!
HTC lényegesen elmarad az n8 fotominõségétõl nem?