Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Ez azért eléggé szemét dolog. Aki már vásárolt valamit, az le van szarva.
X10-re nem lesz Android frissítés, anno olvastam, hogy SE nem is akar frissíteni, hanem az új android majd az új telóin lesz rajta csak

Nem is lehet frissíteni rajta az Androidot?

EGy kérdés: Megéri-e egy-két hónapot várni, hogy essen a telefonok árra? Pl.: A wawe-t 70 ért megvenném most 100... Milyen gyorsan és mennyire esnek a telefon árak?

whiskeyman
Nap, mint nap találkozom azzal a szarral, szóval tudom, mit beszélek.
Egyedüli pozitívum, az érintõje. Jól reagál, jobban, mint az X10.
A legtöbb hamar merülõs hibával érkezik a szervizbe. 1.6-os Android pedig tiszta vicc. Nem is gondolná senki, hogy a Sony Ericsson ennyire ótvar.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

schrank
azért fikázza mert nem 4"-os és ennél fogva nem használható péniszhosszabító státuszszinbólumnak ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

A tesztekben sok jót írnak a X10 minirõl...
Kíváncsi lennék mi a bõvebb véleményed róla.

whiskeyman
Galaxy 3 vagy legvégsõ esetben az LG. (de ezen még csak 1.6-os Android van)
X10-et felejtsd el, az egy trágya

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Máté94
Nincs.
Rage47
Van chrome bongeszo androidra?
a vévvel az a baj, hogy Bada van benne nem Android.

Egy kicsit meghaladja a költségvetést max 70 ben gondolkodok...

Quki
inkább Samsung Wave

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Utána néztem egy kicsit a teloknak ezeket találtam amik tetszettek is:

-Samsung Galaxy 3
-Sony Ericsson X10 mini
-LG Optimus GT540

Vélemények? Melyiket ajánlanátok? esetleg valakinek megvan valamielyik, tapasztalat?

schrank
nehogy leírd mennyibe fog kerülni b+ <#vigyor5>

GregSB
Vazz, kellett volna állnom a fogadásodat. Most gazdagabb lennék egy sörrel 😄

(ismerõs most beszélt T-vel, és lejjebb fog menni a 3GS ára, 1-2 napon belül fog megváltozni a honlapon)

Máté94
Samsung Galaxy 3
GregSB
Jó, akkor abban egyezzünk meg hogy mihez képest nem fog lemenni? 😄

Üdv all!

Segítséget szeretnék kérni mobil vásárlással kapcsolatban, amit szeretnék:
-érintõképernyõ
-Android op. rendszer (lehetõleg)
-wi-fi

+ esetleg vakus kamera.

Ár max 70 ig...

Válaszotokat elõre köszi!

franc0
Nyilván az utóbbi, ne terelj 😄

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

GregSB
Mármint mi nem fog? Megjelenni a 4-es, vagy lemenni a 3GS ára? 😊

franc0
Szerintem meg nem fog. Egy sörben?

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Máté94
telenor.hu a barátunk 😊)
schrank
és az mennyi, tudod a deziré <#hehe>

Máté94
De mégis mennyi. Mert akkor vedd a Desire-t 😄D
GregSB
Nem, az eggyel elõzõt mindig meg lehet venni olcsóbban. 3GS ára is lejjebb fog menni jövõhéttõl (péntektõl kapható itthon a 4-es trénél).

schrank
azt még nem tudom, de ami kötelezõ az az hogy pannon legyen és új elõfizu !!! mert céges szám lesz ...

Klemice
de ahogy nézegettem egy 4es iphone kõkemény pénzbe fájna mostanság, elérhetõ áron 3gs van de annál sokkal jobb a galaxy s és az kevesebbe is kerül 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Máté94
Mennyi pízt szeretne a csoró rákölteni? 😄
schrank
nem tudod és tõled várok tanácsot <#mf2>

Klemice
nem tudom 😮

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

schrank
hát nem úgy van hogy a legfrissebb ájfon mindíg 160k a régebbiek forgalmazását meg megszüntetik ? <#ticking>

Klemice
az a poén, hogy a galaxy s kb iphone 3gs áron megy, ha nem olcsóbban 😄

schrank
AZ Utolsót ugye nem hüvely-nek kell ejteni , csak, mert nem szeretném ha pofánb*szna az üzeltkötõnõ , ha megkérdezném : "csókolom, tessékmondani, van eladó hüvelye ..." <#hehe>

GregSB
Nem kell ezen ennyit agyalni 😊 Ha van pénzed rá, akkor Samsung Galaxy S / iPhone 4 / Htc Desire.
Ha szûkebb a pénztárcád, akkor Htc Legend, iPhone 3GS Samu Galaxy Spica. Ha ezekhez is csóró vagy akkor meg egy Androidos Huawei 😊

schrank
nekem is még k750i-m van én netezõs telóra fogom lecserélni de ezek a qecik nem segítenek <#hehe>

Grove4
Olvasgass mobilarénát, az korrekt kritikát ír.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

igazából legfõképpen zene hallgatásra, videó nézésre, néha wifi. Fontos, hogy gyors legyen, de a kamera nem érdekel különösképpen, hogy milyen. Egy 5 éves K750i-t akarok lecserélni, szóval egy csomó funkcióval tisztába sem vagyok.

Most látom, hogy a T-nél eléggé le van értékelve elõfizetésnél az LG GD880 mini. Arról valakinek valami véleménye?

Laney 3000
egyértelmü. csak a galaxy még egy kicsit drága. de visz mindent, fõleg hogy android. a wave-be is az kéne.

SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll

Klemice
Én galaxy s-t vennék 😊 ha meg nem azt akkor wave 😛

Máté94
Samsung Galaxy 3 I5800
Klemice
Bemész pl a mediaba vagy a saturnba, akár az edigitalba ahol kapható mind a 3 telefon és ki tudod próbálni.

Ne mi döntsünk helyetted, fõleg nem úgy, hogy azt se tudjuk, csak telefonálnál róla, vagy esetleg ki is használnád a többi funkciót ami a rendelkezésedre áll 😊 Egyszóval mire kellene a telefon? 😊

Hali

Telefont szeretnék venni, de nem tudok dönteni, szerintetek melyiket válasszam?

Nokia X6, Samsung Galaxy 3 I5800, Samsung Galaxy Spica GT-I5700

schrank
...nyádon sikoljál B+ , nekem itt jogaim vannak <#vigyor5>

bardocz
Bocsi, átsiklottam felette!

Nos, szóval, nem tudom😄
schrank
mint ha én is kérdeztem volna valamit, kockaqecik <#nezze>

Köszi!

jól hangzik, de én szerintem megvárom amíg lemegy a Sámsung Galaxy 3 ára 😊

bardocz
Na a telefonról a tapasztalatok:
Elsõre nagyon szokatlan, az érintõképernyõ nem egy nagy szám, meg kell szokni. Elõfordul még, hogy nem azt csinálja, amit akarnék, pl görgetni szeretnék, de rámegy a linkre. A rádió gyorsan megtalálta a csatornákat, 2 percre kipróbáltam, mûködik rendesen. A wifi teljesen jól mûködik, egyetemen lemértem, és 700kb/seccel tudna letölteni, nem hiszem, hogy telefonra kell ennél több. Van rajta gmail, facebook, meg youtube kliens(van még más is, de azt nem használom). A gmail nagyon jól le van egyszerûsítve, könnyen használható, és átlátható. Facebook szintén, és néha szinte gyorsabb, mintha géprõl nézném, mert a sok sallangot nem mutatja. A youtube szintén nagyon jól mûködik rajta, talán a 3 közül ez a leglassabb, de csak amíg betölti a saját accountot, a subscriptionokat, meg related videókat. Viszont videót nézni jól lehet róla, ilyenkor automatikusan elforgatja a képernyõt. A beépített böngészõbe el lehet menteni könyvjelzõket, megjegyzi a jelszókat, szóval nem kell mindig gépelni. Ha már gépelés. Ha állítva használom a telefont, akkor is tudom használni a qwerty billentyût, csak kicsit szokni kell, de ugyan olyan gyors vagyok vele, mint sms írásban a régi telefonommal, pedig annál azért több gyakorlatom van. Ha elfektetem, akkor teljesen jól használható. Akinek meg ez nem tetszik, az át tud váltani a hagyományos gépelésre. A magyar karakterek elõhozásához hosszan kell megnyomni az adott karaktert, és akkor felhozza az ékezetes változatokat. Alapból van egy nagyon hasznos panel a kijelzõn, ezzel ki-be tudod kapcsolni a gps-t, wifi-t, bluetothot, meg még valamit, ami nem tudom mi, és a képernyõ fényerejét tudod 3 állásban állítani. Kint a napon érdemes maxra rakni, hogy lásd, épületben meg a legkisebb fényerõ is teljesen jól használható. A beépített google mapshoz sajna állandó netkapcsolat kell, de lehet találni a telefonhoz jó navigációs programot. Akksija merül, ha rendesen használva van, én szerda óta talán háromszor töltöttem fel.
Máté94
Inkább vegyél egy X6-ost ha zenemobil kell.
üdv
teló vásárlás elött állok eddig egy nokia e51-et ,és egy n95-öt használtam.
-Olyan telót vennék aminek a hangereje (zene hallgatáskor) legalább olyan hangos mint az n95.
-érintõs
-gps
-minimum legyen akkora kijelzõje mint az n95-nek
HTC Desire-ben ,és iPhone 3Gs-ben gondolkodtam eddig. Köszi!

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

GregSB
Ja uh, ezt nem ide akartam, de végülis itt is elfér.