10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
koj #10835 Értem, köszönöm a választ :) -
karajjj #10834 Függő a telefonod, nem független. Ha szolgáltatót váltanál, akkor bemész a mostanihoz és megkérdezed, hogy mennyibe kerül a függetlenítés. -
koj #10833 Még olyan kérdésem lenne, hogy én kártyás csomagban vettem a szolgáltatónál ezt a telefont, és feltöltöttem 3000 Ft-tal a kártyát. Ebben az esetben a telefon gondolom nem kártyafüggetlen. Vagy nem? De mi van akkor, ha mondjuk szolgáltatót váltanék egyszer, akkor ezt simán lemondhatom, és egy másik szolgáltató kártyáját tehetem a telefonba? Vagy ha eladja az ember hogy működik ez? -
koj #10832 Ha szeretnék letölteni valamit, akkor kell csinálni microsoft fiókot? -
#10831 LG Nexus 5X-ről valami tapasztalat, vélemény? Fényképet jókat csinál? -
#10830 Hát de a pènzem bele kell fektetni, hogy megbírjam venni, de ha úgy gondolod, akkor a a befektetést képzeld idézőjelek közé. :) Na mindegy, szóval Lenovo telefon? Vélemény? -
koj #10829 köszönöm már megy a csengőhang, a kamerával mit lehet tenni? -
koj #10828 A másik dolog az lenne hogy fényképezés után amikor megnézem olyan fura a kép, közben írja hogy feldolgozás alatt utána már jó, de minden képnél megmutatja milyenből milyen lett. Nem lehet csak a végeredményt megnézni valahogy? -
koj #10827 De ha megnyomom nem történik semmi -
geo91 #10826 ott a play gomb a neve előtt
-
koj #10825 Lumia 550-et vettem, valaki meg tudja mondani hogy tudom lejátszani a csengőhangokat? (Android után elég nehéz a menüje) -
#10824 A telefonvásárlás ritkán befektetés. Inkább kötvényt ajánlanék. ;-)
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.01.21. 18:46:06 -
#10823 Hali!
Lenovo telefonokról mi a vélemény? Érdemes befektetni? Gondolkodom, hogy lecserélem S4 minimet, de már annyi tesztet, készüléket megnéztem, hogy már magam sem tudom, hogy melyik lenne jó. Fényképezés lenne a fő szempont! Tudtok tanácsot adni? -
#10822 Én használtam egy ideig, egész fürge szerintem, a kamera nem kimagasló de jó fényviszonyok között jó képeket készít, az akkumulátor jól bírja, a kijelző szép jók a betekintési szögek, lassulást, lefagyást nem tapasztaltam vele. Fontos, hogy K3 Note-t válaszd ne az A7000et( ami a jóval gyengébb európai változat). Ár-érték szempontjából, teljesen jó kis teló. -
karajjj #10821 Ha nem zavar a Windows, akkor Lumia 550. Ha inkább androidot akarsz, akkor a Smart Prime. -
koj #10820 kártyás -
koj #10819 Hát 40 et szántam rá, szóval játszik még a Lumia 535, és 550 is. -
karajjj #10818 Mennyi pénz van rá és milyen konstrukcióban szeretnéd venni? Mármint kártyás, vagy előfizetéses? -
koj #10817 hát főleg a fényképezés lenne a lényeg a többi nem olyan fontos -
karajjj #10816 Attól függ, hogy mire használnád és mik az igényeid. -
koj #10815 Sziasztok! Én egy Vodafone Smart Prime telefont gondoltam venni, megéri? (most huawei ascend g300 van) -
karajjj #10814 Ha az eredeti verzió érdekel, esetleg itt kérdezz rá. Szerintem több infót kapsz. -
geo91 #10813 üdv! lenovo k3 note-ról vélemény, tapasztalat? (nem összekeverendő az A6000-rel, ami a lebutított, európai piacra dobott változata) -
#10812 Nekem G3 van, és én semmiképp sem nevezném sportosnak. Inkább egy nagy méretű elegánsabb telefon, amiben a nagysága kizárja a sportosságot. Legalábbis én már párszor viseltem a karomon futás közben és az nekem kényelmetlen volt a mérete miatt. -
#10811 a G4 speciel tudja, de az 120k
jó aksiidő ? okostelefon esetében max 2 nap, inkább 1
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.12.27. 15:30:25 -
#10810 Sziasztok!
Van kb 90 körül egy sportosabb telefon? Főbb jellemzők, lassított felvétel, strapabíróság és jó akkumulátor idő? Lg g3at néztem de nincs lassított felvétel.
Köszi előre is! -
#10809 Hello, Samsung Galaxy S5 Mini kategóriájában van nála jobb készülék? Köszi.
(A Lollipopos upgrade-et szidják páran, meg az akksit, fagyások néha stb.) -
Gauge #10808 Egyertelmu: Lumia 950 vagy 950xl. Ha kevsebbet szansz ra, akkor Lumia 640LTE. -
karajjj #10807 Akkor készülj fel, hogy márpedig az el lesz nyomkodva, akárhogy zárod te le. :D -
#10806 Nem, olyanra, aminek HD a felbontása és lehet rajta játszani. ;-) -
karajjj #10805 ilyesmire gondolsz? -
#10804 Tegnap este még volt, ma már nincs - akkor tárgytalan. Köszi.
Van olyan telefon, amin az oprendszert beállítom, testre szabom, majd lezárom a beállításokat így idős emberek könnyebben használják? -
karajjj #10803 Ha megfelel a tudása az igényeidnek, akkor az nem rossz ár érte.
Bár lehet, hogy bennem van a hiba, de én a t-nél nem látok sehol S5 minit. -
#10802 A Samsung S5 Mini-ről mi a véleményetek? A Telekomnál most 67 ezer ft - érdemes megvenni? -
Katalizátor #10801 Ezért sem tudom tiszta szívvel ajánlani, mivel nincs viszonyítási alapom. De sztem kurvajó teló! -
Katalizátor #10800 És itt nem 2-3 évről van szó! Nekem maga az okosteló-generáció kimaradt. ☺ -
karajjj #10799 Igen, ha leragad az ember a 2-3, vagy több évvel ezelőtti szinten, akkor hihetetlen, hogy egyszerre mennyi újítással kell megismerkednie. -
Katalizátor #10798 Na végül is beszerváltam a galaxy edge-re! Meg kell hogy mondjam, kicsit túlnő rajtam a készülék, mivel soha nem volt okostelefonom. Kicsit el vok tévedve...
De eléggé lenyűgöző technikai cucc! Jah, kicsit kihagytam az utóbbi idők fejlődését. Lehet bakker öregszem! -
karajjj #10797 A j5-nek sokkal nagyobb a kijelzője, azért nagyobb a felbontása is. Természetesen újabb kiadás jobb hardverrel, ha jobban tetszik, vedd azt nyugodtan. -
csabika1982 #10796 Átlagos felhasználásra használnám(hívás,netezés, csináljon szép képet) megnéztem amit ajánltál, tulajdonképpen teljesen megfelel. Keresés közben erre akadtam samsung galaxy j5, és itt az lenne a kérdésem,hogy az s4 kijelző felbontása 540 x 960 pixel, a j5 kijelző felbontása 1280 x 720 pixel ez nagyon észrevehető különbség? a procinál gondolom a +2 mag észrevehető a gyorsaság szempontjából, a másik meg a kamera felbontása 8 ill. 13 nagy különbség van a kép minősége közt?