Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Szeretném kérni a véleményeteket, mert már teljesen összezavarodtam. Kérdeztem ismerősöket hogy milyen telefont érdemes venni hosszú távra, úgy hogy ne kelljen XDa-s romokat pakolgatni rá.
Kritériumok nagyjából ezek voltak: legyen vaku, tudjon normális képet csinálni, bírjon ki közel egy napot wifivel/minimális játékkal/videó nézegetéssel/zenehallgatással. Ára meg olyan 75-80 magasságában legyen (bár sajnálok annyit kiadni érte, de ha ez kell ahhoz hogy normálisan bírjon éveket akkor legyen, bár az is szomorú hogy a gsm boltokban a nem ide szánt készülékek 10-15 ezerrel olcsóbbak mint az ideszántak)
Mivel tudják hogy a samsungot leszámítva nagyjából mondhatnak bármit így ezeket kaptam: LG G2/G3/Spirit 4G és egy HTC Desire 820.
Valamiért a G2-t mondják többen is.
Szóval szeretnék egy kis véleményt kérni (esetleg tapasztalatból is segíthet valaki), hogy szerintetek mi az amit ténylegesen érdemes megvenni és megéri a pénzét (persze mondhattok egyebet is, nem kell a felsoroltakhoz ragaszkodni).
Továbbra is kitartok a véleményem mellett, hogy a többség elboldogulna mind a három plattformon, ha nagyon akarna, de nem akar. Mindenki a sajátját isteníti és a konkurenciát fikázza. Én már a három nagyból kettőt kipróbáltam a harmadik meg nekem ár/érték arányban nem megfelelő.
infidel
Félre ne érts, nem vitát akarok indítani, csak mondtam egy megoldást. Amúgy meg tuti van olyan bank aminek meg androidos appja nincs, lehet nem itthon, hanem mondjuk Bangladesh-ben. Akkor annak az embernek meg semelyik plattform nem jó... <#idiota>#idiota>
infidel
Rájöttem, hogy casual felhasználónak, aki arra használja ezeket az eszközöket amire való (telefon, net, zene, játék, navi) a 3 nagy közül nincs jó vagy rossz platform. Ha a szélsőségeket nem nézzük csak tényleg a népszerű dolgokat akkor ugyanolyan jól el lehet boldogulni WP-vel mint Androiddal vagy IOS-el.
infidel
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
infidel
Független készülékben gondolkodom.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
A segítségeteket szeretném kérni. Jövőálló telefont keresek az alábbi paraméterekkel:
- 4' lenne a legkirályabb, de ha 4,7-nél semmiképp se legyen nagyobb, és azért szép képe legyen
- Jó fényképező és vaku, kb 80%-ban fényképeznék és videóznék vele
- Bővíthető tárhely (sd kártyára férjen rá az a sok szép fullHD videó, akár sokképkockás is)
- OS szempontból nyitott vagyok, mostanság WP-t nézegetem hogy mi a helyzet vele... és kezdek barátkozni a gondolattal...
- Gyors legyen, ne laggoljon, és csinálja amire kérem :)
A lélektani olyan 70-80k környékén van :)
Mit javasoltok?
infidel
szvsz tán júniustól kapható lesz és július - augusztus környékére már mérséklődik az ára, ahogy az lenni szokott...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Mas tema: G4-es LG-rol nincs meg valami hir, h nalunk mikor kezdik el.forgalmazni?
i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27
R sim: ird be youtubera. Kidob csomo videot, de csak iphonera lattam.. lenyege, h egy ilyen vekony lapka. Belerakod a simed es elhiteti a teloval, h ez olyan szolgaltatos, ami kell neki.
Csak ez mas markaknal nincs?
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.05.02. 19:45:50
van ez az Rsim-es megoldás, vagy Gevey SIM, ki hogy ismeri..
ennek van valami androidos verziója is? mert a g4esem t-mobilos lesz, de kellene benne használnom vodát is. meg tudom valahogy oldani?
a kijelző mérete, felbontása elvileg marad ugyan akkora, de a G4-nek állítólag jobb a színhűsége, kontrasztja, fényereje és ezek mellett még kevesebbet is fogyaszt valamennyivel.. (bár mivel az egyik legtöbbet a kijelző zabálja, így aktív használat mellett ez jelenthet vagy fél óra pluszt..)
a proci erősebb lesz, mint a G3-ban, de nem a legerősebb.. inkább egy kevésbé melegedő és energiafogyasztású mellett döntöttek.. tehát processzorteszteken el fog maradni pár konkurens termék tesztpontjától, de ez nem feltétlen hátrány, hisz elég erős lesz így is.. kb mintha a te sportkocsid végsebessége csak 250 lenne, és nem 280, miközben igen ritka az, mikor 200 felett száguldasz..
memória 3 Gb, a G3-ból is van olyan némi felárral, de a konkurens telefonokban is ritkán akad ennél több..
32 Gb tárhely, ugyanígy G3-ban is előfordul.. konkurencia rendelkezik 64 és 128 Gb-os készülékkel is (bár tippre ebből is lesz majd 64 Gb-os) , de azokba nem nagyon van memóriakártya bővítési lehetőség, itt meg megmaradt..
kamera téren lényegi fejlődés várható.. a puding próbája az evés, majd meglátjuk, hogy mire képes, de ha igaz lesz a papírforma, akkor a G4 képeinek minősége a legszebbek között lesz, főleg rossz fényviszonyok között.. és még az előlapi kamerája is felér más telefonok hátlapi kamerájával... ez mondjuk főleg szelfi-őrülteknek lehet hasznos..
aksi kapacitása maradt ugyan annyi, mint a G3 esetében, nem a legjobb, de nem is a legrosszabb, igazából aktív használat mellett mindegyiket naponta kell tölteni..
dizájn hasonló, bár a bőr hátlap kölcsönöz neki egy kimért, elegáns hatást.. nem olyan lesz a hatása, mint az S6 Edge-nek, hogy "aztaqrvadekúúúúlcsoroganyál", hanem egy elismerő "hmm.. ez igen" reakciót válthat ki az emberekből
árban meg mint mondottam valószínűleg nem kicsi különbség lesz a G3 és a G4 között.. hogy kinek mennyit ér meg a bőr hátlap, az erősebb proci és a brutál kamera, az meg emberfüggő.. én mondjuk Galaxy S3-ről akarok váltani, és a G3-mat nem tartom annyival jobbnak, hogy arra váltsak.. olyan 70 - 80% esélyt adok arra, hogy G4-et fogok venni, de ez attól is függ, hogy milyen tapasztalatok lesznek róla ill mennyi is lesz a végleges ára.. én egy 150 - 180k -t még elfogadhatónak találnék, de ha tartósan 200k felett marad, akkor elgondolkodtató az S6 Edge...
tehát G3-mat most 100k alatt már kapsz, míg a G4 valszeg 200 - 250k körül lesz.. induláskor mindenképpen, de nyár végére sem hinném, hogy 150k alá menne..
" ha árban nem sokkal többre jönne ki? (tehát most az árat ne vegyük figyelembe) "
ez némileg ellentmondás, most akkor figyeljük az árat vagy ne ... de ha a kérdés lényege az lenne, hogy ha ugyan annyiba kerülne a G3 mint a G4, akkor hülye lenne, aki a G3-mat választja...
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.04.30. 16:09:31
mivel jobb? esetleg van valamiben visszaesés, amiben az előd jobb?
Végülis az S5 akksija nem is olyan rossz, bírja rendesen - egyelőre. :-)
A tokban bővített nagyon ronda...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
<#falbav>#falbav>
Ha stabilitás kell, akkor feltétlenül Apple vagy van más is?
Nem kell erős proci játékhoz és nem érdekel a fényképezés.
Érdeklődni szeretnék, hogy a következő két telefon közül melyiket lenne érdemesebb megvenni? HTC one m8 vagy Galaxy note 4?
Elore is köszönöm a válaszokat!
Xperia Z2-t szeretnék venni ajándékba de fehéret és itt a gond,hogy amihez oda van írva,hogy fehér annak az eleje fekete.
Ez nem is létezik full fehér színben?
berágok ráteszem azt a +20-30at veszek egy Xperia Z1Ct és tényleg lesz mindenem egyben ami tényleg tudja is és "többet se" kell telefont venni.
A sima G2nnél a proci gyengébb de még mindig jobb mint amit alapból kiválasztottam. Őrá is vonatkozik az ajánlat ? :D
Úgy h vagy ő lesz v megyek nézem a még drágább cuccokat x)