10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#9073 Hajtogatható áttetsző 3D Super Amoled kijelzőből álló telefon..ez igaz ? -
Borg #9072 A véleményed, vagy a kijelzője? :D -
Suntoucher #9071 Sziasztok!
Most cserélem le a mobilomat (Nokia 2730) és nem tudok dönteni 2 telefon között. Nagyjából ugyan annyiért tudnék hozzájutni mind2 készülékhez ezért az ár nem döntő. Hosszú távra szeretnék tervezni vele, elsősorban telefonálásra, netezésre, zenehallgatásra, office/pdf dokumentumok olvasására, használnám, de persze néha lőnék vele pár fotót.
A két készülék:
-Motorola Defy+
-HTC Radar
elsősorban azért nehéz a döntés mert a Defyn android van míg a Radaron WP7 és mivel nem volt még "okostelefonom" ezért nem tudok dönteni. Úgy tudom az androidos telókat érdemes hetente 1szer újra indítani és a oprendszer nyíltsága miatt hajlamosabb az összeomlásra stb.
Jelenleg van egy iPod Touchom, tehát a WP7-nél a flash tartalmak hiánya nem fájó pont, és az sem hogy külön program kell a cuccok feltöltéséhez, valamint hogy nem lehet adatokat küldeni bluetoothon keresztül. Viszont azt olvastam hogy sokkal kevesebb rá az app, nagy részük fizetős és, hogy nem olyan jó mint sokan mondják Tanácsot kérek és bocsánat hogy hosszú voltam -
#9070 én még mindig azt mondom, hogy nézz szét a használt mobilok között. lehet találni nagyon jó állapotú telefonokat is lényegesen olcsóbban, mintha újonnan vennéd. és nézegethetsz a régebbi szériák között is, mert nem mindig az újabb a jobb :)
nem szeretnék reklámozni, de pl. kiindulásnak hardverapró (apróhirdetések, telefon és tulajdonképpen bármi más) jó lehet, és hát ugye ott van a vatera is, azt mindenki ismeri :) -
#9069 Defy leírások alapján megtetszett, motoros vagyok, cimborák ezt használják navigációnak, csakhát az ára... Még előfizusan is sok. HA azt vennék akkor a Mátrix 2 lenne 3700/hóért. -
#9068 Motorola Defy+, de az sajnos 70k, viszont gyárilag független
Vodánál elég kevés van, ami ér is valamit és 50k alatt van
Telenornál még ott van a Samsung Galaxy Ace, igaz az 60k, vagy a Galaxy Gio, 45-ért.
50 alatt nem nagyon találsz feltöltős telefont, amire azt lehet mondani, hogy megéri. -
#9067 Vodafone -
#9066 melyik szolgáltatónál? -
#9065 Ilyesmi áron ajánlott készülék? (50 alatt feltöltőkártyásan) -
#9064 nagyon szar -
#9063 Az Xperia X8 2.1 kijelzőjéről mi a véleményed? -
#9062 gondolom még nem próbáltál normális érintős telefont, csak ilyen tízezer forintos vackokat. ez esetben értem a nem tetszésedet és javaslom, hogy próbálj ki egy normális (kapacitív!!) érintőkijelzős mobilt. legelőször én is rezisztív alsó kategóriás érintős telefont próbáltam és én is azt mondtam, hogy oké, akkor ezt hanyagoljuk. aztán ismerősöm lévén az akkor még csúcsnak számított iphone 2g-t kipróbáltam és gyökeresen megváltozott a hozzáállásom az érintős telefonokhoz :) én most is úgy tartom, hogy az iphone-nak van az egyik legjobb érintője, de a kapacitív kijelzőknél már szinte mindegyik tökéletesen kezelhető.
és szerintem a használt telefonok között is szétnézhetsz, mert igen jó áron hozzájuthat jó modellekhez. -
#9061 Aha. Köszi.
Akkor az lesz a C verzió, hogy kiabálok még 1-2 évet ebbe a döglődő mikrofonba, hátha addig jön ki egy számomra megfelelő típus, mert c5ön kívül nem találok semmit. Van a sonynak valami cedar, de nem kapni már.
Ha meg idő előtt bedöglik a V630am, akkor veszek egy C5öt. Mégis könnyebben megszokom az SMS írási hiányosságait, mint egy érintőképernyőn anyázást :)
Vagy nem írok SMS-t :) -
TomBond #9060 Szerintem:
- "A" verzió felejtős!
- "B" verzió felejtős!
Legyen mondjuk az, hogy bemész egy Vodafone boltba és megkérdezed a véleményüket. Mivel nem szereted a nokiát, ezért soha nem is leszel vele megelégedve. Arról nem is beszélve, hogy a symbian megint csak nem javasolt már.
Szóval legyen a "C" vagy a "D" verzió! -
#9059 Üdv az ismerős és ismeretlen szakiknak! :) Számomra új témába keveredtem: telefont szeretnék venni. Jelenleg egy sony ericcson V630 telefonom van kb 4 éve, amit telefonálásra, smsre használok vitamax csomagomban van 2 MB internet, amit emailek olvasására valamint az időkép nézegetésére költök el annyira, hogy kb 1 megám meg is szokott maradni hó végén. (igazi power user vagyok :) A telefonommal tökéletesen meg lennék elégedve, ha nem szórakozna a mikrofonja, valamint néha jól esne egy jobb fényképező funkció. Emiatt nem veszek kínai dualsimeset, mert ha nem kéne benne fotó akkor már rég el lenne döntve. A V630at semmi kedvem leadni szervízbe, egyébként headsettel kifogástalan.
A verzió: mégis adjam le szervízbe és költsek rá x ezret. Aztán majd bedöglik az akksija, akármije és végül úgyis eldobom.
B verzió: vegyek egy Nokia C5-00 5MP készüléket, aminek számomra botrányosan szar a manüje, de sokkal jobb a fényképezője. Olvastam itt visszamenőleg, hogy symbiant ne. Viszont találtam rá olyan ingyen kis programot, ami perc alapon számolja a beszélgetést, valószínűleg előfizetéssel venném meg. Ezzel a letölthető programok választéka nekem 90%osan biztosítva a telefon életére, még egy dolog kéne, ez a c5-00 nem írja ki sms pötyögés közben, hogy milyen betű következik, így marha nehéz megtalálni pld egy Ő betűt, vagy egyéb karaktert. Erre ha véletlen valaki tud megoldást akkor kész is van a telefonom.
Örök életre ingyen GPS vonzó dolog a készülékben, mostani V630 telómon is szoktam felmenni a google mapsra, ha eltévedek valahol, vagy kell egy pontos cím és ezen a régi készüléken is megoldom amit nagyon kell. És még a havi 2 megán is belül tudok maradni :)
Összességében megbízható lehet ez a C5 valami? Ez lenne a legfontosabb. Sosem volt nokiám, mindig is utáltam őket. Érintő képernyőset nem veszek, azonnal felmérgel akármelyik. Egyéb javaslat esetleg? lélektani határ olyan 40ezer, előfiztésesen 25 körül. Vodafone vagy kártyafüggetlen érdekel és csak új. -
#9058 sziasztok
majd barátnőm diplomaosztójára szeretnék venni egy okos telefont kb úgy 30 ezer-ig, milyet ajánlotok? én samsungra gondoltam.. -
Prof William #9057 Hm...
Lehet hogy várni kellene amíg kijön és majd akkor SII-t venni amikor lejjebb megy az ára? -
SzocsA #9056 S III február végén!!!!!
így komolyan nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg!
Galaxy Nexus Note S3 W -
#9055 kamu oldal gondolom...
vagy valaki esetleg vett már innen bármit is? -
Prof William #9054 Még 1 kérdés...
A S II-hez jelenleg fülhallgató nincs csak töltőkábel. Ez olyan kábel amivel rá lehet csatlakoztatni a számítógépre némi adatcserére vagy csak egy sima töltő? Ezt nm tudták megmondani a boltban. -
Prof William #9053 A SII "Kissé" borsosabb az sajnos. Fura hogy pl Galaxy Plus éppen utána jön mégis elég durva árrés van a 2 között.
-
#9052 Galaxy S Plus 4,0 inch, SGS II 4,3.
Én mindenképp az SGS II-t javasolnám, nincs jelenleg jobb telefon mint az. -
#9051 Vegyél inkább SII-t, ha már ennyit költesz. -
#9050 neked is ugyanannyi idő megkeresni a googleben... -
#9049 Hello.
Maximum 50 ezer forintért milyen androidos telefont tudtok mondani?
Ezt már mondták, valami más lehetőség még esetleg? -
Prof William #9048 + még 1 kérdés.
A S Plus és a S II kijalzőja hasonló nagyságú? Vagy S II nagyobb? És ha igen mennyivel? -
Prof William #9047 S Plus mellett döntöttem. Ha még jan- elején még az akció akkor azt veszem. + Médiamánia S-.
A Google Earth milyen mértékben zabálja az adatforgalmat? + vagy van valami lehetőség az egész letöltésére is? Valami rémlik legalábbis.
Pdf+ társait lehet olvasni rajta? Valamint milyen programokat ajánlotok majd rá?
-
#9046 ok kösz:D -
Prof William #9045 Jelenleg Samsung Monte van szóval remélem annál nagyobb lesz a képernyő. :) -
Prof William #9044 A kijelző mérete hasonló a S plusz és a S2 -nek is? A S 2-ben az egyik ami tetszik az a nagy kijelző. -
cibi17 #9043 itt nem a 720p-n volt a lényeg, hanem ezen: se MPEG4, se más formátumban
ez azért elég aggasztó, nem?
és akkor vmi magyarosítás nem is lesz hozzá letölthető? -
#9042 Azért 1-2 youtube videó, főleg HQ minőségben, akár 30-40 MB is lehet videónként. Neken 1 GB-os keretem van, eddig 750 MB volt a legtöbb amit felhasználtam. Ha okosan használod, kikapcsolod, amikor nem kell, akkor beleférhetsz 500 MB-ba. Töltsd le majd a 3G watchdog programot, ott láthatod a felhasznált adatmennyiséget, beállíthatod, hogy mikor jelezzen, ha kezd elfogyni a fél GB.
Amúgy a Galaxy S Plus bőven elég lehet, sok hibás van még az S II-ből.
-
Prof William #9041 Sasmung Galaxy S Plust vagy S II-t tervezek venni médiamánia S díjcsomaggal...
Érdekelne hogy a feltüntetett fél giga forgalmi díj mire elegendő?
Havi szinten 1-2 letöltésen kívül pl menetrendeket a mailomat, 1-2 híroldalt facebookot, google earthot + talán 1-2 youtube videót tervezek megnézni.
-
#9040 igazság szerint nem nagyon ismerem a win phone 7-est. Omnia 7-et próbálgattam párszor, de nekem túl átláthatatlan a menüje. Azért a HTC nem lenne rossz, de nem ismerem a márkát annyira.
A HD 7-et azért nézd meg
mindent én sem ismerhetek :-D -
#9039 Lehet feléd egy kérdésem? Azért te profinak vagy titulálható telefonok terén.:)
Ha Windows Phone 7 oprendszerhez ragaszkodnék Omnia 7 vagy HTC HD 7 vagy Trophy lenne a megfelelő választás ?=)
Vagy ilyesmi árkategóriában mit ajánlanál?:D [ha nem wp7 akkor is érdekel :DD, de leginkább az az oprendszer érdekelne]
köszi =) -
#9038 Vodánál lehet kapni már és nem lesz rá hivatalos magyar nyelv soha. Sőt, nincs is már magyar Motorola képviselet. -
#9037 Áruld már el, hogy miért akarsz HD videót nézni telefonon??? Nem is HD felbontású a kijelzője...teljesen felesleges a 720p, nem gondolod?
a másik pedig, Defyre nincs hivatalos magyar nyelv...egyszer majd lehet, hogy lesz, de ezért ne várj rá, mert lehet nem lesz
Mindennapi használatra bőven elég az 1 GHz. -
cibi17 #9036 Sziasztok!
Nagyon megtetszett a Motorola Defy+. Van valakinek róla tapasztalata? Esetleg van valakinek? Megérheti azt a 70-75ezret? Viszont nem láttam még magyar menüset sehol - nem is várható? :S
Meg olvastam róla egy tesztet, ami kicsit negatív: "Sajnos videolejátszás terén már nem ilyen rózsás a helyzet. Bár egy kisebb felbontású DivX AVI elindult, ám a 720p-s fájlokkal már nem tudott mit tenni, se MPEG4, se más formátumban." -ez tényleg így van? egy filmet nem lehet rajta megnézni akkor, mert az omniámon jó. Nem gyenge az 1ghz-es procija?)
+ nem lehet tudni, h vodánál kapható lesz-e a + is? (főleg magyarul) - vagy hol érdemes megvenni?
köszi -
#9035 ha 3 napon belül visszaviszed, akkor kötelesek kicserélni -
mikiking #9034 Sziasztok,megvettem a Monte Carlot (ZTE Skate) viszont van egfy olyan problémám,hogy én hallok jól mindenkit,viszont engem nagyon gyengén hallanak,nagyon nagyon gyengén. Újonta vettem,szóval még nem volt kibontva sem soha... Ez másnak is előfordul ? Lehet ellene tenni valamit ? Elég gáz,hogy most vettem és már baj van vele