Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt szeretném kérdezni, hogy hogya tudom bekapcsolni a galaxy3-asomon az internetet. Van elõfizetésem, és mégsem tud hálózatra csatlakozni sem a calendarnál, sem yt-nál...
Köszi
Telefon vásárlás elõtti info érdekelne:
Nokia 2710 Navigation Edition
Navigáció használható e,egyéb általános infó,ha valaki tud róla valamit az írjon pár sort .Köszi.
Köszönöm a válaszokat, elsõsorban netezésre, telefonálásra meg smsre kellene a telefon (samsung galaxy 3 vagy samsung galaxy spica vagy lg optimus gt540 vagy lg viewty snap gm360).
Sokan ajánlották a galaxy3at, de azt hallottam h a galaxy 3, sõt a samsungok nem mindig mutatják jól az aksi töltöttségi szintjét. Ebben tudna valaki tanácsot adni?
amúgy én a galaxy 3-ra szavazok, bár az lg optimus is jó cucc. Spica már nagyon régi és gyenge, azt tuti ne.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Szerintetek melyik telefont vegyem meg:
samsung galaxy 3
samsung galaxy spica
lg optimus gt540
lg viewty snap gm360
??
Kösözönöm elõre is!
Futtasd le többször, utána átlagold.
Legalábbis más romokkal nem értek el ekkora számot.
bár azt mondják, hogy létezik pár olyan android os a neten, amibõl "kifelejtették" azt a modult, ami ezért felel és ezt már nem feltétlen veszik észre t-mobilnál úgymond.
amúgy megvettem a telót, nagyon örülök neki 😊
amúgy ha mész használtat venni, vagy olyan helyen veszed ahol beveszik a telefont és biztos nem kell már neked késõbb még vészhelyzetre se, akkor azt is vedd figyelembe, hogy még vételkor hajlandóak bevenni a telefont, de utána lehet, hogy nem. Én a mostani telómat még használtan vettem és bevették volna 5 ezerért, mondom ok majd pár nap múlva, mert addig kéne tartaléknak stb, ha gond van. Késõbb visszamegyek aszongya pali, hogy ha veszek telefont, akkor beveszi... kurva anyád mondom 😄
Elõnye a 2 Samsungnak a multi-touch, kényelmesebb vele zoomolás netezés közben. A 723-assal jobb képeket lehet készíteni, bár utálom, van rajta LED segédfény. G3 pedig az Android miatt, több app van rá, de már a Bada is kezd felzárkózni, itt is sok alkalmazást tudsz letölteni.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Ha tudod elmondanád nekem, hogy melyiknek melyik az elõnye, és miért hasznosabb?..köszi neked is a segítséget.
Samsung Wave 723
Samsung Galaxy 3
.............ugyebár szeretném a másik wave-et de az kicsit vaskos árú még nekem, meg ott a ZTE de az továbbra sem kell.
Nagyon jó kis op rendszer az a Bada
Meg ha bátor vagy, kínából lehet utánzatokat rendelni 😄
Gondolkodok egy új okostelefon vételén. Ami feltételem van most vele szemben az, hogy kapacitív érintõképernyõje legyen és androidos. Az ár plafon meg 100k. HTC Herot és Legendet néztem (utóbbi legalább alumínium, elõzõ csak szar mûanyag meg igazából kezd régi model lenni).
50k körül (használt, új, mind1) tudnátok ajánlani hasonló tudású telót, mint az iphone 3g(s)?
X6 az egy 5800 nagyjából.
Légyszi írj úgyis egy sorrendet hogy tudod az árakat:
Mindegyik T-mobile-nál 2éves elõfizuval:
Samsung Wave 723... 6990+12x2750
Sony Ericssoon xperia x8... Ingyér van (:
ZTE Blade... 1990+9x1990
Nokia X6....9900+12x2500