10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#9113 Szia!
ahogy olvasom, Te egy szervizben dolgozol.
lenne egy kérdésem. van egy N5230-as telefonom. ma sajnos leeset és történt némi probléma. a probléma az, hogy az érintőképernyője nem működik. a kijelző tökéletes és az alsó 3 gomb is működik.
ezt érdemes-e javíttatnom, vagy inkább keressek egy másik készüléket.
válaszodat előre is köszönöm. -
#9112 sziasztok
van egy galaxy s 2-öm eladó, ha valakit érdekel.. -
#9111 Ez nekem így teljesen elég infó volt, biztosan nem csináltatom meg :) -
#9110 be kell vizsgálni, aztán tudunk árajánlatot mondani rá, 6-10 ezer pénz között durván, több nem
de tényleg nem tudok pontos összeget mondani rá...2 éve nem láttam nálunk V630-at :D -
#9109 Persze úgy gondoltam, hogy a szolnoki médiából küldeném hozzátok.
És a kérdés arra vonatkozott, hogy tudsz-e rá megvalósíthatósági elképzelést illetve valami tájékoztató jellegű árat mondani? -
#9108 hiába viszed be a szolnoki MM-ba, ott nem tudják megjavítani szerintem...
nálunk meg csak fizetősben lehet, mivel már nem garanciális -
#9107 Helló!
Én maradtam a V630nál, de egyre rosszabb a mikrofonom, ezt meg lehetne javítani esetleg? Ha igen bevinném én is a szolnoki médiába :)
Nézegettem új mobilokat, de garantáltan idegbajt kapnék tőlük. Ez meg tök jó nekem. -
#9106 Igen, garanciában javítjuk. Ez a budapesti az egyetlen hivatalos SE márkaszerviz, szóval vidd be a szolnoki media marktba, úgyis ide fogják küldeni. -
TomBond #9105 whiskeyman ha jól tudom te SE szervizben dolgozol. Kéne egy kis infó.
1. Van egy SE Arc-om, aminek az előlap felső része (az ovális rész fölött) van egy "törés". Úgy hallottam, hogy a SE ezt garanciába javítja, mivel hogy anyagfáradás miatt van. Igaz ez?
2. Hol, hogyan tudom érvényesíteni a garanciát (MédiaMarktban vett készülék, de ha nem muszáj nem vinném oda szervizeltetni). Hol vannak SE (azaz most már gondolom Sony) szervizek. Szolnoki vagyok. Meg tudom-e postán oldani, vagy mindenképpen személyesen kell mennem.
Ha gondolod privátban is válaszolhatsz. Köszi ha segítesz. -
#9104 Persze, írok holnap majd párat, de most elteszem magam holnapra :) -
bigbigle #9103 Köszi a választ.
Esetleg tudsz ajánlani mást? -
#9102 5 évre? :)
lehet, hogy hülyeséget beszélek, de a mai okostelefonok nem fogják 5 évig bírni - ha a garancia lejárta után hibásodik meg, akkor elég drága lesz a javíttatása vagy később nem lesz hozzá alkatrész - mivel akkor már nem gyártják az adott típust (előfordulhat ez a lehetőség is - legalábbis a Sony Ericssonnál így van) - akkor bizony szívás van...
szóval 5 évre nem éri meg tervezni, legalábbis ilyen tudású telefonokkal - aztán lehet, hogy 5 év múlva is tökéletesen fog működni...ezt nem lehet előre megmondani.
Ha jól olvastam, akkor a HTC One X, négymagos processzorral szerelt, brutális paraméterekkel rendelkező készülék lesz
Kell neked ilyen? Ki tudod használni? Mert biztos vagyok benne, hogy nem.
A másik pedig, hogy ezeket függetlenül baromi drágán tudod megvenni, 150k +, szolgáltató által kínált kártyás csomagban pedig még drágábban
Inkább gondold át újra, nehogy megbánd, hogy kiadtál több, mint 150 ezer Ft-ot, egy olyan telefonra, ami lehet, hogy nem is fog tetszeni, idegesítő hibákat fog generálni.
Persze nem lebeszélni akarlak, csak gondold át újra és lehet, hogy egy 70-100 ezer Ft-os telefon is megfelelne az igényeidnek - pl.: más HTC modellek -
bigbigle #9101 Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket kérni abban hogy melyik telefont érdemesebb venni, úgy hogy én legalább (és tudom hogy ez manapság már furcsa) 5 évre tervezem venni. Van 2 kiszemeltem, az egyik a HTC Sensation XE a másik pedig a HTC ONE X. (nem tudom hogy megérnek-e annyi pénzt)Habár lehet ajánlani másikat ,de vannak alapvető kikötéseim: az árnál az számít hogy vagy kártyásan telenor/djuice vagy pedig függetlenül, a felületnél pedig hogy megfelelő legyen mindenre de az ár/érték is jó legyen. (mondjuk a többi gyártó felülete annyira nem tetszik ,de meg lehet győzni.)
Bocsi a hosszú sorokért.
Előre is köszi a válaszokat. -
#9100 Nem kell, aláírod, kifizeted a készüléket, aztán küldik a csekket az első havidíjról.
Nekem úgy van, hogy 11-én van a számlazárásom, 12-étől új hónap kezdődik, 16-án vettem az új telefonom, új előfizetéssel. Máris az új havidíjjal, tarifacsomaggal számláztak, de mivel nem volt teljes hónap, így időarányosan annyival kevesebb volt az új havidíjam.
Tehát csak a készülék árát kell kifizetni a szerződés aláírásakor. -
#9099 ja, közben rájöttem. de akkor ki kell még előre fizetni egy hónapot? -
#9098 Okostarifa 600 csomagban 0 Ft az, 360-as csomagban 9900 Ft, 2 évig 7990 Ft a havidíj. -
#9097 és mi az a 12.000Ft-os havidíj mellé 2 évig? -
#9096 Hali!
Kinéztem a Telenornál egy Samsung Galaxy Ace-t, okostarifa 600 csomagban. 9990ft-ért kínálják. Az lenne a kérdésem, hogy ennyit kell kiperkálni, vagy számolnak még fel valamit? -
#9095 Sziasztok!
Új telefont szeretnék, mely megfelelne az alábbiaknak:
Fontos lenne hogy ne legyen teljesen érintős, a Wi-Fi nem kötelező, hosszabb élettartamú, mindegy hogy milyen billentyűzete van (numerikus vagy qwerty), és fontos hogy ne legyen aranyárban :D
Köszönöm előre is a válaszokat! :) -
#9094 Iegn ez az! tesztet olvasva egész jónak tűnik. majd rákérdek hogy mennyi lenne meglévő előfizetőként t-mobilnál. egy AKG K330 as fülest használok azzal csak jól szólhat :) -
#9093 ez lenne az? -
Farkassacred #9092 Livot csak ajánlani tudom :)
Gyors,szép hangzás,kényelmes fogás :D
Rosszat nem tudok róla mondani ICS is kijön rá:) -
#9091 Hali ha valakinek van tapasztalata a Sony Live with Walkman mobilrol, pls irjon 1-2 dolgot, mert elegge bejon es lehet lecserelem mar az LG KM900at.
vagy ha ebben az arkategoriaban van valami jobb johet arrol is valami.
thx! -
#9090 ennek a telefonnak: Samsung i9000 Galaxy 8 GB
Milyen ismertebb hibái jöhetnek elő 1 éven vagy fél év garancián belül? -
#9089 Ismeri valaki ezt a www.ujgsm.hu -t?
Én is ilyesmi 30ezres telót keresek, itt nem ajánlották, de nem tudok jobbat, egyenlőre még mindig a nokia C5-00 nál vagyok leragadva, sztem mostmár megveszem, hacsak nem tetszik meg az ASHA 300 az speciel 30ezer. Biztosan nagyon szar, mert úgy látom, hogy 80-100ezer alatt nem telefon a telefon, de nekem is ilyen 30-40 a lélektani határ :)
Nem nagyon vagyok belebuzulva a telóba, rohadtul nem kell okostelefon meg érintős, a legfontosabb nekem a hívás gomb rajta, meghogy kitartson frankón 4 évig aztán heló. -
#9088 Üdv.
30-32.000 HUF között kellene valamilyen telefon. A lényeg, hogy numerikus billentyűzete legyen (esetleg kombinált), valamint legyen benne vekker (több időpont beállítása), jegyzet. Várom az ötleteket. -
#9087 Mi a Sony Ericssonnál a class 2-est vagy a class 6-ost ajánljuk. Mint az előbb is írtam, ezekkel megbízhatóbb a működés. Persze ez nem azt jelenti, hogy a class 4-es nem jó. Nekem is 8 GB-os, class 4-es van a telefonomban és teljesen jól működik. -
#9086 azt olvasom több helyen is, hogy a class 4 bőven elég egy telefonba a 720p-hez is, sőt ahhoz még a 2-es is elég -
#9085 csak azért kérdem, mert mondjuk class 4-es 466 gigás kártya már van 6,5k-ért is -
#9084 no de a mostani telefonok mondjuk fel tudnak venni 720p-ben is akár (van ami 1080p-ben is) ehhez sem kell mondjuk 4-nél több? -
#9083 Class 2-es vagy a class 6-os ajánlott (mert ezekkel megbízhatóbb a működés). De igen, bőven elég a kisebb is, mert a class 10-est inkább full hd-s felvételek rögzítésére használják. -
#9082 mostani telefonokba microSD-ből érdemes class 10-et venni, vagy úgysem tudja kihazsnálni a hardver, és bőven elég a class 4-6? -
#9081 én nem ajánlom egyik Sony Ericsson sem...amúgy mindkettő típust ismerem, a kamerán kívül semmi különbség nincs közöttük. Azért lett a Neo V, mert nem készült annyi 8 Mpixeles kamera hozzá, így beleraktak egy 5-öset és máris lett egy új típus.
igen létező hiba, hogy nem tudod fogadni a hívásokat, mert vagy nem jelzi a telefon (a hívó félnek nem elérhetőt jelez, holott be van kapcsolva), vagy lefagy és ezért nem tudod fogadni.
Android "butasága", hogy kikapcsolt állapotból nem ébreszt
A kis boltokkal kapcsolatban pedig annyi, hogy ők max 1-2 hónap garanciát adnak, a hivatalos viszonteladók pedig 1 illetve 2 év garanciát adnak.
Az előbbiek előszeretettel nyúlják le a gyári tartozékokat is, pl. memóriakártya, vagy headset.
Ezért inkább márkaboltból, vagy hivatalos viszonteladótól vegyél telefont, persze, ha teljesen újat akarsz venni.
-
Borg #9080 HTC HD2 Leoval valakinek tapasztalat?
Kiváncsi lennék mit mutat wm6.5 helyett androiddal.. -
#9079 Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt vagyok és szeretném megkérdezni a véleményeteket.
• Az miért van, hogy a Sonyericsson oldalán még 2 év garanciáról irkálnak, mag egy Telenor oldalán már csak 1 év garanciát emlegetnek?
• A gsmarena.com oldalon néztem meg és hasonlítottam össze az Xperia Neo-t és Neo V-t. Valakinek van tapasztalata - azon kívül, amit ott olvastam - arról, hogy mi a különbség közöttük?
Telenornál 20 ezer forint (mármint a különbség). :) Ezen kívül a kamera felbontása, ami nem érdekel (fotógépem már van), és a hozzá adott SD kártya mérete (8GB vs 2GB)
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4122&idPhone2=3734
• Hogyan tudnak átverni a hivatalos viszonteladókhoz képest kis boltokban? Mire kell odafigyelni? Tartozékok is "esnek-e" hozzá? Meg garancia?
Erről itt találtam tegnap egy leírást:
http://mobilarena.hu/tema/re_sony_ericsson_xperia_neo_uj_korszak/hsz_2477-2477.html
• Olyanokat hallottam okostelefonokkal kapcsolatban, hogy olyan elemi funkció nincs rajtuk, hogy ha kikapcsolod éjszakára akkor reggel nem ébreszt. Vagy hívás érkezik és nem tudod felvenni. Nem tapasztaltam egyiket sem, csak hallottam, hogy ilyen létezik. Amúgy egy ezeréves (7+) telefonnal rendelkezem és most váltanék.
Előre is köszönöm a véleményeket, tapasztalatokat! :)
Szép napot,
Catti -
#9078 Optimus Black ofkósz
maximálisan meg vagyok vele elégedve. -
#9077 sziasztok!
milyen okos telefont ajánlotok 20 és 70 ezer forint között?
én LG Optimus Black p970-en gondolkoztam, vagy SonyEricson Xperia ray
mit ajánlotok?
előre is kösz a segítséget! -
#9076 "Nem olyan jó, mint sokan mondják"
Appok számának terén nyilvánvalóan el van maradva a másik két piachoz képest, de megjelenése óta a mai napig is a legdinamikusabban fejlődő piactérről van szó. Azt javaslom, hogy a kedvenc appjaidat keresd ki innen, vagy ha nincs ott, akkor nézz meg egy alternatívát, és döntsd el magad. -
#9075 sztem fake.. -
#9074 szerinted?