10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • barmi
    nincsen sajnos. nem lehet szétszedni és kihúzni sem lehet belőle semmit sem . :(
  • V43 1105
    Nem azért de az nem egy átalakító ? Értsd nincs benne mégegy kisebb sd kari? mert akkor az beza micro-sd lenne ..
  • barmi
    a p....ba. :( Azért köszi !
  • cibi17
    galaxy ace-ról néztem tesztet:
    gyenge: android v2.2, 320x480felbontás + kis kijelző, lassú a 800mhz-s proci miatt.
    jó:2giga kari ajándék, iphone4-galaxy S ötvözete kb külsőleg, 5mp + ledes vaku vmire jó, és jól bírja az aksija
  • whiskeyman
    Galaxy Ace jó kis telefon, érdemes beruházni rá

itt 15-20 között el tudod passzolni
  • whiskeyman
    Nem, mert microSD kell bele.
  • cibi17
    respekt :) de vodánál nézem felfedező nettel összekapcsolva, szóval 2500+1000 és így 9-16ezres engedmények vannak... de pl egy galaxy ace 60ról 40 :D

más: tudnátok mondani egy árat, h jó állapotú 2giga sd-karis, 8gigás omnia 1-ért mennyit lehet kérni? van hozzá teljes európa navim

köszi
  • barmi
    Sziasztok!

Ebbe a telóba bele lehet tenni [b] ezt a fajta memóriakártyát ? ?
  • whiskeyman
    Samsung Galaxy S plus (LED vaku nélküli)
    LG Optimus Black (nekem ilyen van, tökéletes, wifi, gps kiváló, dok, pdf mennek rajta)
    Motorola Defy+
    HTC Desire S Orange

ezeket mind a T-Mob honlapjáról néztem, 5000-es havidíjjal, 40-60k között lévő készülékek

ezeket ajánlottam a cimborámnak, ő is ebben az árkategóriában keresett

• cibi17
    sziasztok!
    le szeretném cserélni a samsung omnia (1)-em vmi új telóra, ami mindenképp androidos. ebben kérném a segítségeteket, mert nem tudom, h mit vegyek. olyasmi kellene ami nem túl drága, olyan 40-50, nagyon maximum 60ezer forint, és legalább tudja azt, amit az omnia (5mp kam lehetőleg vakuval, vmi nagyobb érintőkijelző, szal nem mini telefon kell, wifi, gps se árt, meg menjenek rajta az ilyen doc-ok, pdf-ek)
    ajánljatok egy párat légyszi, aztán utána nézek.

köszi
    cibus
  • zvaragabor
    Galaxy GIO lett. :) Azért köszi :))
  • kifli
    Zte blade
  • zvaragabor
    Samsung Galaxy 3, GIO, SE x8, ilyesi kategória.
  • zvaragabor
    Jah, Androidból minél frissebb, minimum 320*480 felbontás. :) Köszi
  • zvaragabor
    Üdv, 20-30k között szeretnék androidos telót, de ez nem a bolti ár, inkább úgy mondanám, hogy boltból 30-40 között vannak, de vaterán már 20-30 között is lehet találni akár újat is. Főleg SE, HTC, Samsung márkák között nézelődnék. Kamera nem lényeg, zenét hallgatnék, alkalmazásokat használnék, proci ne legyen gyenge, ha lehet. SE live with walkmant néztem volna, de lehet az vaterán is drágább kategória.
  • mikiking
    Sziasztok, Orange Monte Carlo,vagy Wildfire S ... Ki kell vennem a szolgáltatómtól telefont,a Monte Carlohoz be kell fizetni 15000 FT-t,a Wildfire S-hez pedig 24000 FT-t.. Megéri a Wildfire S azt a + 9000 Ft-ot ??
  • passatgt
    http://www.dealextreme.com/c/phones-for-senior-kid-528
  • Gabyee
    Sziasztok!

Faternak kellene telefon de olyan egyszerű amilyen csak lehet, semmi extra szarság csak telefonálásra kellene. Persze tudom sok dolgot ki sem lehet kerülni de azért mégis. Az sem ártana ha a kijelzője meg a gombok nem a bolhacirkusz kategóriából valók. A megbízhatóság is lényeges lenne..
    Sajnos tudom hogy ma a piac szinte csak a fiatalok igényeit nézi és az idősebb korosztály megy a levesbe de azért ha tudtok egy egyszerű telefonálásra alkalmas hókusz-pókusz nélküli ketyerét akkor ne tartsátok vissza az infót.
    Köszönöm a türelmet:)
  • dragon11
    vegyél használtan iPhone 4s-t..
  • maffi
    sziasztok! nagy dilemmában vagyok így a karácsony közeledtével. mindenképp szeretnék új telefont, csak az a kérdés, hogy milyen legyen az új szerzemény. jelenleg egy blackberry 8520-asom van, amivel tökéletesen elégedett vagyok, csak már kicsit öreg szegényke.

az első kérdés rögtön az, hogy maradjak-e a bb-nél. van bis-em, így valójában kihasználom a telefon nyújtotta lehetőségeket. magát a telefont és a szolgáltatást imádom egyébként, de nem tudom megéri-e a havi 2000 ft azért hogy megérkezzenek a telefonomra a mailek (jó persze ez túlzás, nem ennyiből áll a dolog, de ez az ami nekem szembetűnik).

most 3 telefon van képben: iphone 4, blackberry torch 9810 és blackberry 9900. képbe került még az iphone 4s is, de nem érzem benne azt a pluszt, amivel 50 000 ft-tal drágább, mint a sima 4. de győzzetek meg.

ti melyikre szavaznátok a helyemben? ha iphone, akkor megéri-e sztetek, azt az 50k pluszt az S? ha lehet, akkor próbáljatok meg nem elfogultan nyilatkozni. köszi szépen előre is.
  • Gibor
    Sziasztok. 17.-én utazok haza, és gondoltam karácsonyra meglepem magam egy új mobillal, nézelődtem már, kinéztem egy Samsung Galaxy S II-t. A kérdésem a következő, megéri-e a 400 eurót vagy hasonló ár kategóriában találok nála jobbat? Illetve ha valaki rendelkezik ilyen telefonnal érdekelne a véleménye róla.
  • kidboy
    Na megvettem a Galaxy S2-őt, és nem bántam meg, nagyon jó telefon, ajánlom mindenkinek ;)
  • holtodiglan
    szerintem érdemes Hd-t venni inkább, mivel annyival nem drágább viszont a led-es tv csak parasztvakítás...
  • halkapsz
    Nem tudnátok esetleg tv ügyben, hogy megéri-e hd ready helyett full hd tv-t venni a plusz pénzért? Vagy inkább led tv még +30 ezerért? :D
  • Apocalipto
    Hali!

Karácsonyra szeretném magam meglepni egy mobillal, de nem tudom dönteni milyen legyen...a keret 50-60 ezer, nem feltétel hogy új legyen a teló. Legjobban Iphone 3GS és Samsung Galaxy S között vacilálok, de aki tud jobbat ne tartsa vissza.. :) Egyébként most egy Samsung Galaxy Spica-m van.

Peace!
  • yugoslave
    Akkor jó vagy egy galaxy ace-re, de inkább galaxy s-t javaslom :) Siess, ha igénybe akarod venni a 20% kedvezményt.
  • meggyesmaris
    Na jó azért nem csak telefonálgatásra kell de nem fogok egyszerre 50 internet lapot megnyitni és közben játszani meg filmet nézni. :D
    Ez az akció egyébként tetszik. Kár hogy csak a mai napra érvényes :(
  • SauronK
    Na csak sikerült kitenni :D
    Az xperia mini így a 20%-al iszonyatosan jó árban van :) Én azt venném!
  • yugoslave
    Bocs másképp nem ment ...
  • yugoslave
    Az előző hibás link, itt a helyes elérhetőség.
  • yugoslave
    ITT a kép hozzá :)
  • yugoslave
    Itt vannak a metróban fellelhető mobilok. Ma 20% mindegyikre!!! Aki kapja, marja. Természetesen a képen látható árakból még csípjetek le 20%-t :) Mellesleg van Galaxy Ace is ! :)
  • yugoslave
    Csak telefonolásra felesleges Galaxy Ace-t venned :)
  • kecskeszoru
    Cikkből másolva:
    Péntekre virradóra ismeretlen tettesek feltörték a METRO Kereskedelmi Kft. karácsonyi ajánlatait tartalmazó Adventi Naptárat, ezzel a nagykereskedés teljes karácsonyi kampányát leleplezték.

Ha már úgyis megtörtént ez a "sajnálatos" eset,
    Azt is kiírhatnák, hogy milyen telefonokra érvényes ez az akció.
  • meggyesmaris
    Szerintetek ár/érték szempontjából a galaxy ace mennyire jó választás mostanság? Nem akarom különösebben leterhelni a telefont, csupán telefonálásra és mindennapi dolgokra használnám.
  • fishsticks
    Elnézésedet kérem, rosszul írtam. December 7-től lesz mobilokra a -20% :) A metró nagykereskedésekben.
    De a kínálatról egyszerűbb náluk érdeklődni. Remélem tudtam segíteni :)
  • grrrrr
    Esetleg meg tudnád nézni hogy milyen telefonok vannak az eddig még nem említett cégnél/üzletben? Vagy elárulnád hogy "kiről" van szó, hogy esetleg én utána nézzek kínálatuknak?
  • fishsticks
    Illetve tudok egy helyet, ahol holnaptól 20% akció minden mobilra. Ha érdekel írj ;) Bár nem tudom kapni e náluk az általad felsorolt mobilok valamelyikét. Érdemes érdeklődni.
  • fishsticks
    HTC sensation 4g!
  • kidboy
    sziasztok.sgs2 v iphone4s v htc sensation XE.jelenleg htc hd2 om van,de szeretnem lecserelni.tanacs?koszi.sziasztok