Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ha van rá keret akkor szvsz ez nem kérdés, nekem a piacon lévõ telefonok közül ez az álom. (:
eddig ezeket néztem HTC Desire HD, HTC Desire S, Google Nexus S. Ezek közül szerintetek még a legjobb vagy ha tudtok valami hasonlót ajánlani ebben a kategóriában megköszönném.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
meg elõfizusan összesen vagy dominósan vagy mégis hogy?(:
Max. 55-60 ezer creditem van rá. "Sima" érintö kijelzöset szeretnék, vagy olyat amin van ilyen kicsusztathato qwerty billentyüzet.
Elöre is köszi.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Nincs valami program android-ra amivel WiFi password-jét ki lehet deríteni? 😄
el szeretném adni a Nokia N95 8GB-omat.fel is tettem a netre 70 euroért de mit ne mondjak nem igazán kaptam értékelhetõ ajánlatot.igazából csak 2 ajánlat van rá.
az egyik 50 eurot akar adni érte amit semmiképpen nem fogadok el a másik pedig adna érte 1 új Nokia C3-at.megéri elcserélni rá?azért tobbet kaphatok 70 euronál ha felteszem?
PSN ID:misi2mezei
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Üdv és köszönöm még egyszer a reakciódat.😊 Azért ha akad rá normális válaszoló, akkor annak megköszönném, ha írna PM-et.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
tudom, elírtam, csak még aznap este le kellett adnom a rendelést és siettem. x8 lett végül. 😊
LG KP501
Samsung C3510
LG T300
köszi 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Samsung Xperia X8 meg nincs 😄
Valószínûleg a Samsung galaxy 3 lesz számomra a befutó vagy a mini. Azért félek a Samsngtól mert volt egy U 800- am és az nagyon gyenge anyagokból készült szét hullott és nagyon kopott. Még az LG sem lehet rossz de többen voksoltak a samsungra.
Faternak van 5200 kapcsoltam prémium pontja , ha jól tudom ezt kb 15.000 be számolják be ha új készüléket vennénk.
A telo tehát nekem lesz a meglévõ Domino kártyámhoz.
Még durván 30k t szánnák rá , tehát össz 45k ért milyen telót ajánlanátok ?
Telefonálás mellett zenehallgatás , max néha videolejátszásra használnám.
nokia c600 t néztem ki de többen Symbian t nem ajánlják.
Merthogy Android kell 😛
esetleg zte blade ,tetszetõs de nem ismerem ezt a márkát.
Galaxy 3 kijelzõje kicsi , galaxy s meg pofátlanul drága.
Szóval valaki szóljon hozzá 😊
Kérdés: Milyen symbianos telót lehet kapni, ami mondjuk 40k alatt van, és NEM tapis ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nekem is van kérdésem ám teló ügyben.
Nokia x3-02 vagy Samsung Galaxy 3?
Fontos szempont a megbízhatóság.
Melyik a jobb ilyen tekintetben szerintetek?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Sajnos tönkrement a 6 éves mobilom, így muszáj lesz lecserélnem valami újra. A mai készülék viszonylag piac ismeretlen számomra, így inkább a preferenciáimat gyûjtöttem össze, melyek a következõk lennének:
Funkciók
- Zenehallgatás: Kiváló minõség, equalizer, playlist, rádió, jack dugó, esetleg a telefonon ehhez buttonok
- Jegyzetelés: notesz egyszerû és gyors használata, QWERTY szóbajöhet, vagy érintõképernyõn valami beépített typer alkalmazás
- eBook
- tömören, az offline funkcionalitás az elsõdleges preferencia
Jellemzõk
- Memória: Legalább 2GB (gondolom microSD-t kell majd venni hozzá), optimálisan 4-8GB
- Erõsebb aksi, ami bírja a hosszabb zenehallgatást is
Design
- Kis-Közepes méretû, letisztult, giccsmentes szolid design.
- Ütésálló, masszív, hosszabb élettartamú, nem gagyi elemekbõl összerakva
Árkategória
- Ár/teljesítmény arány fontos
- Ár nincs megkötve, amennyiben kielégíti a preferenciákat, nagyságrendileg max 50-60K HUF
Szolgáltató
- Vodafone VitaMax feltöltõkártya, nem tervezek elõfizetést
- Lehet Vodafonos tipp/akció, kártyafüggetlenség opcionális
Továbbá nagyon hálás lennék, ha adnátok pár tippet, hol érdemes készüléket vásárolni.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Ez nekem már túl pici, de a hölgyek tuti vinni fogják mint a cukrot 😊