10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • rooney8
    "Csak ne Android-os legyen, annál még az ócska iPhone is jobb."

az igen :DD
  • Grillie
    Milyen telefont vegyek? Ár nem probléma.
    Nokia 808-on gondolkozom. Annál jobb esetleg? Csak ne Android-os legyen, annál még az ócska iPhone is jobb.
  • dragon11
    Azt elhiszem, hogy gyári hibás(mivel Te foglalkozol Velük), de azt hagyd már meg Nekem, hogy mi szép Nekem és mi nem.;p
    -Szerintem szép!:D
  • schumimodells
    Semmiképp.
  • whiskeyman
    hagyjuk már azt a fost...gyári hibás az összes (még az új fődarabok is), túl van árazva és csúnya
    galaxy s III ofkosz
  • dragon11
    Xperia S
  • schumimodells
    Mert kiváncsi vagyok a más véleményére is.
  • rooney8
    akkor miért kérdezted meg? :D
  • schumimodells
    Nekem a Note jobban tetszik. Feleslegesnek érzem a 4 magos processzort.
    A formája sem tetszik.
  • precision
    S III, egyértelmű :)
  • schumimodells
    Galaxy S III vagy Galaxy Note?
  • rooney8
    Kinek a pap kinek a paplan :D
  • precision
    az egy fos. :)
  • rooney8
    ájfon háromgées
  • precision
    milyen telefont vegyek (használtan) max 55-60k -ért?
    én az LG Optimus 2x -et néztem ki, specifikációk alapján eddig azt tűnt a legjobbnak

szerintetek milyen telefon? tudtok ajánlani mást/jobbat?

thx! :)
  • morcosqtya
    Jelentem használható.
    Stand by-ban passzív másodtelefonként remek (bár baromira nem erre találták ki, tudom), kb 5. napja húzza deka feltöltés nélkül.. rendelkezésre állási idő jónak ígérkezik.
    Egyébként kényelmes kis low budget cucc, meglepően jól össze vannak rakva a műanyagok..
  • Krisztiam #9137
    Samsung galaxy S Plus??
  • Krisztiam #9136
    a Samsung a legnagyobb mobilgyártó :))
  • Narusco
    üdv
    50k körül szeretnék (maximum 60-ig kitolva) telefont venni. Samsung Wave 2-m volt, teljesen oké csak a bada nem annyira bejövős, nincs rá semmi. Elromlott, újat kell vennem. Végső esetben veszek egy ugyanilyet, de érdekelne hogy van e más ajánlatotok.
  • morcosqtya
    ezt olvastam, de itt FB accounttal használta a tesztelő.
    Én anélkül tervezném.
  • passatgt
    http://mobilarena.hu/teszt/vodafone_555_blue_fuggoknek/bevezeto.html
  • morcosqtya
    Ingyen vágnának hozzám egy Vodafone 555 blue-t, ami alapvetően egy kézi facebook kliens..
    Kérdés: facebook account nélkül a telefon alapszolgáltatásai kényelmesen használhatóak-e, kikerülhető-e az állandó fb-párosítási kényszere az egyébként alcateles MTK platformnak??

Valaki használ-e ilyen telefont nem kifejezetten FB userként?
    Tapasztalat?
  • V43 1105

vagy

• matyi0323
    Hali.
    xperia x10 mini pro-ról mi a vélemény?
    esetleg más qwerty-s (fizikai gombos) teló?
    nem kell drága, ezt azért néztem mert ismerős 30k-ért már meg tudná szerezni.
    köszi
  • goso
    Ha szépen megkérlek csak egy pár érvet tudnál-e írni? Nagyon megköszönném!
  • whiskeyman
    Iphone 4 ofkósz
  • goso
    Sziasztok, egy ismerősöm telefonvásárlás előtt áll, mert elromlott a régi készüléke. Eddig a SE xperia arc illetve az Iphone 4 8gb jött szóba. Főképpen sok típusú dokumentum megnyitására és ehhez hasonlókra is használná. Ti melyiket ajánlanátok vagy esetleg van-e valami jobb ötletetek, hogy mit vegyen? Válaszokat előre is köszönöm.
  • Gyöször
    Sötétben vagy rossz fényviszonyok közti fotozással még némelyik digit fényképezőnek is meggyűlik a baja.

Szóval ez az 'elég ha annyira világít, hogy éjszaka is tökéletes képet csináljon' ez egy kicsit túlzó elvárás sztem :)
  • whiskeyman
    Akkor mégis mire szeretnéd feltenni a skype-ot??? Vagy Android vagy symbian, szóval csak az úgynevezett okostelefonok jöhetnek szóba.
    LED segédfénnyel az életben nem csinálsz sötétben világos képeket, csak ha nagyon közel fotózol valamit.

Szóval magadnak mondasz ellent, nem kell okostelefon, de lehessen vele skype-ot, mail-t, wifit, mobilnetet használni.
  • Magiszter
    Mint ahogy mondod az okostelefonoknál lehetetlen a hosszú üzemidő, ezért ebből adódik hogy nem olyat szeretnék.
    Elég annyi hogy van rajta skype, meg elérem a levelezésem (gmail). Ezen kívül semmi "okos" funkció nem kell. A kameránál elég ha annyira világít a segédfény/vaku, hogy sötétben, vagy rossz fényviszonyoknál is tudjon világos képet készíteni.

Nézelődök én is, de hátha valaki tud adni tippeket, milyen telefonokat érdemes megnéznem.
  • whiskeyman
    Ha ezek az igényeid, akkor nem lesz ilyen telefon. Hosszú üzemidő lehetetlen a mai okostelefonoknál, 4-5 nap akkor lesz, ha hozzá sem nyúlsz, nem telefonálsz vele.
    Szinte mindegyik képes wifire, 3G-re.
    Autofókuszos kamera ugyancsak sok telefonban van, de max csak LED segédfényt kapsz. Skype symbianra is telepíthető.
    Olcsóság...relatív. Egyet tudok ajánlani. Motorla XT720. Android, nagyon jó 3,7"-es érintőkijelző, xenon vaku, 8MP. Nem egy mai darab, de lehet még kapni. gsmline-on néztem, ott 65k.
  • Magiszter
    Sziasztok!

Telefon vásárlását tervezem, ám az igényeim eléggé speciálisak. Amit szeretném ha tudna:
    - Hosszú akkumulátor élettartam (4-5 nap minimum)
    - Skype telepíthetőség (kikötés)/ Mobilinternet használat (szintén)
    - Wifi képesség
    - Autófókuszos kamera vakuval.
    - Megbízható OS
    - Olcsóság (tehát nem százezres kategória kártyásan)

Mivel legutóbb 3 éve néztem a piacot, ezért abszolút nem vagyok képben a jelenlegi kínálattal, a már kipróbált és bevált telefonokkal.

Minden segítséget előre is köszönök!
  • Klon
    Üdv!
    Használt okosteló vételt tervezek, de ötletem sincs, hogy MAX 50e-ig milyet lenne érdemes venni.
    HTC Desire eddig amit jónak találok, de hátha ti tudtok jobbat is...
    Tudnátok tanácsot adni?
    Előre is köszi
  • whiskeyman
    Napi 1-2 darab az nagyon jó, valamikor még ennyi sincs.
    Az egyik cimborám az xxl gsm-nél már 2-szer vásárolt, meg volt velük elégedve, én nem ismerek egyet sem, illetve nincs tapasztalatom ilyen téren.
  • Gyöször
    Köszi!! Szerintem ez lesz az én készülékem. Ugyan olyat tudnék csak elviselni mint a régi V630, ma is voltam a médiába, telót nyomkodni, hogy valamire legalább azt mondjam, hogy na ezt 1 év alatt megszoknám, de á ez az érintős dolog nem az én műfajom, csak a régi fajta SE ami bejön.
    Napi 1-2 az jó vagy rossz?
    Vodafonos vagyok, ott nincs ilyen. Vannak magyar GSMes oldalak, gúgli dobja őket, tudtok ajánlani egyet ahonnan meg merjem rendelni, mert megbízható, jó próbáltátok?
  • whiskeyman
    Napi max 1-2 szokott bent lenni nálunk, ritka. Igazából nem tudom, hogy hol, mert a TMB-nál lehetett kapni,
    de náluk már nincs azt hiszem. (google )
    Nem olyan vészes telefon, főleg, ha egyszerű készülék kell, akkor nem is lenne rossz választás.
  • Gyöször
    Van egy új hóbortom, az ELM J10i2 Erről mi a véleményed, egyáltalán hol érdemes ezt megvenni?
  • whiskeyman
    igen
  • Peter1
    köszönöm.
    erre gondoltál?
  • whiskeyman
    Üdv!

Valószínű, hogy ki kell cserélni az érintőt és lehet, hogy burkolat is annyira sérült, hogy azt is (de azt nem mindig szokták)
    Ha megéri neked az a 10-15 ezer Ft, akkor csináltasd meg. (Bár a Nokiánál nem tudom mennyibe kerül)