10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • webibebi
    az klassz! és akkor mit érdemes venni? androidot?
  • dragon11
    Várj a WP8-ra.. ne vegyél WP7-et. Pénz kidobás!

Link, hogy miért.
  • jackoneill90
    NE vegyél mai telefont. Vegyél siemens a60-t vagy más számozásút. A legtöbb siemens még ma is bírja még az aksi is.
  • webibebi
    sziasztok! telefonvásárlás előtt állok.hosszútávra terveznék vele. véleményetek szeretném kérni h windows mobile az milyen meg az androidos telók. vagy esetleg érdemes HTC-t venni(annak nem tom milyen rendszere van) igazából kinéztem egy nokia lumia 800-at de mi lehet a különbség közte és a lumia 900 köüzött?. de nem tom h azt érdemes-e. igazából szeretnék 1 gyors megbízható telefont, hozzá 1 jó kamerával rendelkezőt. meg zenét hallgatni vele. mit javasoltok?
    válaszotokat előre is köszönöm
  • Relax99
    Üdv!
    Telefon témában szeretnék segítséget kérni. Androidos ppc-t szeretnék venni kb 80k lenne a határ. Filmet nézni, netezni, olvasni stb.
    Eddig galaxy s plus-on (tudom a sima sgs jobb hardveresen de nehezebb hozzájutni számomra használtan pedig nem szeretnék venni), defy+ és a atrix 4g amit nézegettem bár az atrix már kicsit "sok" ha esetleg tudtok mást ami jó lenne ebbe a kategóriában?, 3,7" alatt nem szeretnék venni. 4" lenne az igazi.
  • Broafka
    igazából ha a mostani trendet nézzük, akkor jöhet egy érintőképernyős telefon, csak kicsit félek tőlük, mert mindig azt hallani, hogy marha hamar elromlanak, és akkor soha semmire nem reagálnak ha húzogatod az ujjad rajtuk, vagy tök nem azt csinálják amit nyomsz... :S
  • Broafka
    üdv, nem igazán értek a telefonokhoz, csak tanácsokat szeretnék kérni. Van most lehetőségem mobilt venni (nem túl drágán szal max 60-70 Ft-ig). Mire kell figyelnem, mit érdemes nézni? Melyek a jó márkák? tudtok ajánlani pár jobb telefont. Szeretném, hogy legyen benne GPS (lehet, hogy már minden telefonban van, nem tudom, én nagyon nem foglalkozom a telefonokkal az za igazság, de haladni kell a korral)
    előre is köszi
  • whiskeyman
    S Plus
  • Krisztiam #9185
    sziasztok
    ezek közül melyiket választanátok?

Samsung Galaxy S Plus
    Samsung Galaxy Ace 2
    Samsung Galaxy Mini 2
    ?
  • whiskeyman
    Várd meg az LG Optimus 3D 2-t.
  • dragon11
    sztem Lumia 900.
  • jackoneill90
    3d-s telefont? De milyet?
  • Ricsi234
    Sziasztok!

Döntést kéne hoznom...szerintetek melyik lenne a jobb vétel?

Nokia Lumia 610 v 900 vagy
    Samsung Galaxy Ace 2 ?
  • Borg
    BT headsetből mi az ajánlott?
    Nem szart akarok venni, dupla mikros zajszűrés mindenképp legyen rajta.
    Jabra Extreme2?
  • mikiking
    Ez az új Sony Xperia U milyen szerintetek ? Barátnőmnek szeretnék telefont venni,valami ilyen árkategóriában...
  • Krisztiam #9178
    Iphone 4S
  • VERESS 96
    THX! :)
  • whiskeyman
    Samsung Galaxy S III, HTC One X, LG Optimus 4x HD.
    Ezek már 4 magos telefonok, szóval elég jónak mondható mind a három.
  • VERESS 96
    akkor Magyarországon kapható legjobb teló.... ha így jobb...
  • Csibusz
    Sziasztok!
    Olyan kérdéssel fordulnék felétek, hogy gondolkoztam telefon vételbe, adott, hogy gyors legyen, sok program legyen rá. A kamera annyira nem fontos, bár jó, ha jó. GPS működjön, és a wifit is jól vegye.
    Na most van két kiszemelt:
    Iphone 3GS
    Sony Ericsson Xperia Ray
    Két különböző telefon, de gondolom egyértelmű a válasz, mégis kíváncsi vagyok, hátha van itt Iphone tulaj is, és megcáfolja.
    Köszönöm szépen a válaszokat előre is.

• passatgt
    melyik piacon?
  • VERESS 96
    Melyik a piacon kapható legjobb telefon jelenleg?
  • Krisztiam #9171
    jaja már egész jó csak kicsit még drága, hiszen csak most jelent meg :)
  • precision
    na az már egy sokkal jobb vétel, bár az árát nem tudom, de a specifikációi már egész jók
  • Krisztiam #9169
    samsung galaxy ace 2??
  • precision
    szerintem fos, vegyél inkább egy ZTE Blade -et vagy vagy X10i vagy Galaxy S -t
  • Krisztiam #9167
    erről vélemény?
    egy kicsi nem drága androidos telefont akarok majd..
    bár ez még drága, majd ha lejjebb megy..
  • Krisztiam #9166
    Samsung Galaxy Mini 2
  • rooney8
    Ez igaz, de nem ritka az sem, hogy meg az eredeti modellnel is jobb tulajdonsagokkal latjak el. Ez inkabb az olcsobb modelleknel van, melyek sokszor kulsore sem hasonlitanak teljes mertekben az eredetire
  • precision
    magára a telefonra a lemásolt telefon feliratait és design elemeit rakják rá pofátlanul
    nyilván azért, hogy aki ilyet vesz az tudjon vele villogni, hogy neki olyan telefonja van, kívülről (főleg messzebbről) nem látszik a különbség
  • milos620
    Köszönöm a hozzászólásokat!!!
  • rooney8
    ezeknél a kínai telefonoknál bevett szokás, hogy a dobozra és magára a telefonra hiper-szuper-csúcs adatokat írnak, de valójában tized annyit sem tud maga a készülék.
    ez ellen tenni nem lehet, el kell fogadni.
    de mondjuk a hirdetésekben és a gyártó oldalán (persze ha van olyan) általában a valós adatokat adják meg, mint már írtam általában csak a telefonra írnak ilyen zagyvaságokat, esetleg a dobozra, mert azt hiszik így jobban el tudják adni.
  • passatgt
    sima vga kamera, szerencséd van talán1 megapixel
  • milos620
    Sziasztok!
    Ne haragudjatok, hogy ebbe a topicba írok, de megtudjátok mondani, hogy az FN8 Quad Sim TV WIFI telóról hol érdeklődhetek?
    Ugyanis ezen az oldalon egy ismerősöm rendelte meg és elméletileg Kínából érkezik, de a hátsó kamerára 12,1 Mpixel van írva a specifikácónál pedig 640x480-as felbontást írtak,ami 0,3Mpixelt jelent.
    Nos mi a az igazság?
    Előre is köszönöm a segítséget és a megértéseteket!!!!!
  • whiskeyman
    Ha hosszabb útra megyek akkor egy Sony Ericsson MW-600 BT headsetet használok. Azért ezt mert tud FM rádiót fogni. Természetesen folyamatos BT kapcsolat kell hozzá, illetve párosítva kell lennie a telefonnak és a HS-nek.

Amúgy Sony Ericsson W20 nem érdekel? pm-ben mondhatok részleteket.
  • precision
    kell folyamatos BT

ha nem jön be az érintő kijelző akkor nem kell olyat venni :) nem csak 5-8 éves Sony Ericssonok és új érintős androidok vannak :)

ha leírod, hogy kb mire szeretnéd használni a telefont, milyen árkategóriában gondolkodsz akkor tudunk ajánlani valami megfelelőt szerintem
  • Gyöször
    Helló! Ki mennyire van képben bluetooth headsetekkel kapcsolatban? Ezek folyamatos bekapcsolt bluetooth kapcsolatot igényelnek; vagy ha hívás jön akkor az SE V630as csodatelóm esetleg lenne olyan intelligens és okos, hogy csak akkor kapcsolja be a BT-t?

Még mindig nem találtam magamnak való telót, ezért kéne.
    Esetleg az ócska motorola defy mini-t néztem ki. Kb megfelelne az igényeimnek, ha egyszer valahol kipróbálom és képes lennék vele lepötyögni egy SMS-t, anélkül, hogy földhöz akarnám vágni és megtaposgálni :)
  • Krisztiam #9156
    van egy galaxy s 2-öm, jah android nem érdekel.. akkor nem szóltam :D
  • whiskeyman
    Akkor egy ócska Iphone 4S vagy Samsung Omnia 7. Vagy maradj a Nokiánál.
  • Krisztiam #9154
    az Iphone ócska 200 ezerért? :D