Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Telefonvásárlás elõtt vagyok. A Sony Ericsson Xperia Arc-ot nézegettem. Tesztek alapján nem tûnik rossznak. Van valakinek személyes tapasztalata?
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Telefont vennék épp én is.. helyesebben váltom az LG kp 500-at valami jobbra.
Olyan 50k-t (max) szántam erre a dologra.. nézegettem a ZTE blade-t ( illetve olvastam hsz-ket ebbe, meg a saját topikjában is ). Tehát a kérdésem, hogy ti ajánljátok vagy inkább 50 ezerért vegyek valami mást?
Valaki írta itt az Lg-t, hát.. nem szívesen venném újra a márkát.. nekem szvsz rengeteg problémám volt az aksival, csatlakozóval.. lassú is volt.. persze lehet, hogy ez egy másik típusra nem lenne igaz, de nekem nem jött be az LG.
Tehát ezt megéri? Lehet vele normálisan netezni.. wifi mûködik rendesen, facebook, "gps" funkciója mennyire jó illetve mennyire gagyi, aztán csak beletették, hogy legyen az is..kezelhetõsége??
Úgy összességében gagyi, vagy megéri megvenni?
Bocs a sok kérdésért, de nem 3 hónapra szoktam telefont venni, hanem inkább 1-2-3 évre, és ami most van abba is nagyot csalódtam, nem szeretnék még egyszer ugyanabba a hibába esni, hogy "szart" veszek (számomra) drágán.
Köszi.😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
szerk.: a gsmline nem olcsóbb?
ezt kifejtenéd bõvebben? 😄
olvastam, hogy az lg optimus gt540 megállja a helyét az okostelefonok mellett... vélemény, tapasztalat?
Tanácsot szeretnék kérni, mert telefont vennék, és nem tudom eldönteni, hogy NokiaE52-t, vagy XperiaX8asat vegyek... Melyiket ajánljátok? A nokia azért tetszik jobban, mert nem érintõképernyõs, és az akkuja is tovább bírja, negatívuma, hgoy kb. ugyanazt tudja mint az Xperia, és 9k-val drágább...Melyiket ajánljátok?
A másik, hogy telefonos GPS-rõl mi a véleményetek?
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Retroboy..ha jól tudom a Wave 2-ben is Brada van még.. a képernyõje gyönyörû a Wave-nek de az oprendszere gyengébb programok és fejlõdés terén.
Iphone 3gs vagy samsung galaxy s9000 vagy htc desire ? 😄
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Új telefont vennék, és nem tudom eldönteni, hogy NokiaE52-t, vagy XperiaX8asat vegyek... Melyiket ajánljátok? A nokia azért tetszik jobban, mert nem érintõképernyõs, és az akkuja is tovább bírja, negatívuma, hgoy kb. ugyanazt tudja mint az Xperia, és 9k-val drágább...Melyiket ajánljátok? A másik, hogy telefonos GPS-rõl mi a véleményetek? Mert sokat túrázom, és a telefonom úgyis nálam szokott lenni, és legalább akk térképpel nem kell bajlódni... szal mennyire megbízható ez az A-GPS?
ZTE Bladerõl kéne nekem némi infó, hallottatok e már róla, esetleg valakinek vmi tapasztalat róla. Elõre is köszi
Kérdésem van a hozzá értõk felé!
Van nékem egy xperia x8-as telefonom.Az a kérdésem ,hogy mik lehetnek azok a funkciók amik miatt hamar lemerül az akku?
Ha van ilyen akkor azokat hol tudom letiltani?
Vagy valami leírás,hogy melyik program ami fut az mire jó..és egyáltalán szükség van-e rá.
Elõre is köszönöm.
Hy!
Nem olyan vészes, de látható, hogy nem olyan, mint egy hasonló méretû készüléknek. Viszont az érintõfelületnek nincs párja, gyors, pontos, könnyen kezelhetõ
Olvastam lentebb a hozzászólásokat, de a Samsung Galaxy Ace-rõl nem sokat írtatok eddig. Mi a véleményetek róla? Bármi tapasztalat vagy bármi jöhet fõleg jót olvastam róla és most lenne rá lehetõségem hogy megvegyem. Igazából egy megbízható és gyors telefon kellene és eddig ez tetszik a legjobban. Szóval várom a véleményeket.
Köszi!
Hardware fícsörökben már kicsit kötött a keze a gyártóknak, maga az android os kikötései miatt pl. wifinek kötelezõ lennie minden androidos telefonban (ha jól tudom), általában van bennük gyorsulásérzékelõ is stb, nem tudom pontosan mik azok, amik kötelezõ elemek a telefonban, de vannak ilyenek, ahogy fent is írtam.
mobilarena az egyik kedvenc ilyen oldalam
Ami biztos nem valami jó választás az az LG GT450, bár ugyanazt tudja kb mint a Blade, de (szvsz) rondább + ez nem kapacitív, hanem rezisztív érintõképernyõs. Utóbbi sérülékenyebb dolog (értsd, elõbb tönkremegy ELVILEG), plusz nem pontos és kényelmetlen kezelni. Csak megutálja az ember az érintõképernyõt ilyen kijelzõvel.
lesz vele bajod bõven, wifit eldobálja, érintõ baja is lesz, rövid használat után, meg nem nagyon szereti a gyári 2 GB-nál nagyobb memóriakártyát, újraindulgat tõle
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy milyen telefont vegyek. LG GT540 vagy Sonyericsson X8 között vacilálok. Szinte ugyan az a 2, lg jobban tetszik, sonynak meg talán jobb a kijelzõje. Mi a véleményetek? melyiket ajánlanátok? elõre is köszi!