Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whiskeyman
tegyél hozzá egy kicsit még és inkább egy ájfón 4 vagy Motorola Atrix 4G

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Mészy
Sziasztok.
Telefonvásárlás elõtt vagyok. A Sony Ericsson Xperia Arc-ot nézegettem. Tesztek alapján nem tûnik rossznak. Van valakinek személyes tapasztalata?

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

rooney8
iphone után nyilván nekem is idõ kell míg hozzászokok, de ha csak erre futja... :S 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

matyi0323
Hali.
Telefont vennék épp én is.. helyesebben váltom az LG kp 500-at valami jobbra.
Olyan 50k-t (max) szántam erre a dologra.. nézegettem a ZTE blade-t ( illetve olvastam hsz-ket ebbe, meg a saját topikjában is ). Tehát a kérdésem, hogy ti ajánljátok vagy inkább 50 ezerért vegyek valami mást?
Valaki írta itt az Lg-t, hát.. nem szívesen venném újra a márkát.. nekem szvsz rengeteg problémám volt az aksival, csatlakozóval.. lassú is volt.. persze lehet, hogy ez egy másik típusra nem lenne igaz, de nekem nem jött be az LG.
Tehát ezt megéri? Lehet vele normálisan netezni.. wifi mûködik rendesen, facebook, "gps" funkciója mennyire jó illetve mennyire gagyi, aztán csak beletették, hogy legyen az is..kezelhetõsége??
Úgy összességében gagyi, vagy megéri megvenni?

Bocs a sok kérdésért, de nem 3 hónapra szoktam telefont venni, hanem inkább 1-2-3 évre, és ami most van abba is nagyot csalódtam, nem szeretnék még egyszer ugyanabba a hibába esni, hogy "szart" veszek (számomra) drágán.

Köszi.😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Barnabyka
Nem gané, csak rezisztív..megsúgom neked, hogy ez majdnem ugyan az.. 😄

rooney8
jó de ennyi pénzért nem várhat csodákat az ember... 😄 és írták tesztekbe, hogy nem olyan gané azért az érintõje 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Büdös Bohóc
2 szó: rezisztív érintõképernyõ

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

whiskeyman
Az egyik cimborám vett már náluk 2 telefont is, nincs gond vele.

szerk.: a gsmline nem olcsóbb?

RETROB0Y

XXL GSM milyen bolt?

Mennyire jo?

Köszi😊

rooney8
gt540 már lehet kapni 20ért, blade-et pedig 30ért, de ha már 30at rááldozok, akkor inkább vennék újra egy iphone 3g-t 40ért... csak az a baj, hogy egyelõre 10ezrem van 😄D

Máté94
Egy árban vannak szerintem.
rooney8
az túl drága 😄 olcsóbb kellene...

ezt kifejtenéd bõvebben? 😄

Büdös Bohóc
az egy fos

Máté94
ZTE Blade
rooney8
viszont én keresek egy nagyon olcsó androidos telefont 😄
olvastam, hogy az lg optimus gt540 megállja a helyét az okostelefonok mellett... vélemény, tapasztalat?

rooney8
egyértelmûen iphone

whiskeyman
Attól, hogy újra beírod, nem lesz jobb telefon az X8. #8701-ban leírtam.

Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, mert telefont vennék, és nem tudom eldönteni, hogy NokiaE52-t, vagy XperiaX8asat vegyek... Melyiket ajánljátok? A nokia azért tetszik jobban, mert nem érintõképernyõs, és az akkuja is tovább bírja, negatívuma, hgoy kb. ugyanazt tudja mint az Xperia, és 9k-val drágább...Melyiket ajánljátok?

A másik, hogy telefonos GPS-rõl mi a véleményetek?

RETROB0Y
És jo telo az Ace amugy? Megéri az árát? 63k

Balazs15
pont néztem egy tesztet és elég rosz képeket meg videot csinál

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

RETROB0Y
És akkor melyiket érdemes inkabb?

Barnabyka
HTC desire egyértelmû részemrõl.

Retroboy..ha jól tudom a Wave 2-ben is Brada van még.. a képernyõje gyönyörû a Wave-nek de az oprendszere gyengébb programok és fejlõdés terén.

Balazs15
császtok

Iphone 3gs vagy samsung galaxy s9000 vagy htc desire ? 😄

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

RETROB0Y
Hi

Melyik telot valasszam?

Samsung Wave II vagy Galaxy Ace?

Kb 5000FT a külömbség

Sziasztok!
Új telefont vennék, és nem tudom eldönteni, hogy NokiaE52-t, vagy XperiaX8asat vegyek... Melyiket ajánljátok? A nokia azért tetszik jobban, mert nem érintõképernyõs, és az akkuja is tovább bírja, negatívuma, hgoy kb. ugyanazt tudja mint az Xperia, és 9k-val drágább...Melyiket ajánljátok? A másik, hogy telefonos GPS-rõl mi a véleményetek? Mert sokat túrázom, és a telefonom úgyis nálam szokott lenni, és legalább akk térképpel nem kell bajlódni... szal mennyire megbízható ez az A-GPS?

Büdös Bohóc
külön topik van rá itt

Sziasztok.
ZTE Bladerõl kéne nekem némi infó, hallottatok e már róla, esetleg valakinek vmi tapasztalat róla. Elõre is köszi
Sziasztok!
Kérdésem van a hozzá értõk felé!
Van nékem egy xperia x8-as telefonom.Az a kérdésem ,hogy mik lehetnek azok a funkciók amik miatt hamar lemerül az akku?
Ha van ilyen akkor azokat hol tudom letiltani?
Vagy valami leírás,hogy melyik program ami fut az mire jó..és egyáltalán szükség van-e rá.
Elõre is köszönöm.
Hy!
Kösz az infókat most már teljesen meggyõztetek 😊 Köszi!

rooney8
csak az iphone!! 😊

Barnabyka
Egyik osztálytársamnak Samsung Ace telója van, nemrég vette és én is próbálgattam(nekem Samsung Wave van)... ha tehetném már most lecserélném arra, bár imádom ezt a telót de ugyebár Brada van rajta 😄..csak ajánlani tudom az Ace-t elég jó kis kütyü!

whiskeyman
Igazából csak egyszer volt a kezemben, pár órára. Nekem nagyon tetszik, szép, kicsit ájfón 4 koppintás, de az egyetlen negatívum az a kijelzõ felbontása :|
Nem olyan vészes, de látható, hogy nem olyan, mint egy hasonló méretû készüléknek. Viszont az érintõfelületnek nincs párja, gyors, pontos, könnyen kezelhetõ

Sziasztok!
Olvastam lentebb a hozzászólásokat, de a Samsung Galaxy Ace-rõl nem sokat írtatok eddig. Mi a véleményetek róla? Bármi tapasztalat vagy bármi jöhet fõleg jót olvastam róla és most lenne rá lehetõségem hogy megvegyem. Igazából egy megbízható és gyors telefon kellene és eddig ez tetszik a legjobban. Szóval várom a véleményeket.
Köszi!

whiskeyman
Én azért írtam, hogy ne az X8-at vedd, mert ismerem az össze SE típust, mindegyiknek tudom mi a nyûgje.

8698ra esetleg valami hasnos tanács ha már így belekezdtél?😊
Büdös Bohóc
Jobb anyag, gyorsabb proci, több memória és maga az android os is olyan, hogy nem teljesen ugyanaz minden telefonon. A gyártók a telefonhoz igazítják, némelyik telerakja saját kinézettel meg extra programokkal.

Hardware fícsörökben már kicsit kötött a keze a gyártóknak, maga az android os kikötései miatt pl. wifinek kötelezõ lennie minden androidos telefonban (ha jól tudom), általában van bennük gyorsulásérzékelõ is stb, nem tudom pontosan mik azok, amik kötelezõ elemek a telefonban, de vannak ilyenek, ahogy fent is írtam.

Átolvasom majd, köszi! Aztán még egy olyan kérdésem van, hogy elvileg amelyik telókon android van, az ugyanannyit tud, ugyanolyan progikat lehet feltelepíteni rá ugye? Akkor miért van több tízezer ft-os árkülönbség? Gyorsabb, jobban látni a kijelzõjét, ütésállóbb talán?
Büdös Bohóc
galaxy s szerintem árban nem ez a kategória. Minirõl nem tudok semmit, olvass utána, van 1-2 olyan oldal, ahol kimerítõ teszteket szoktak róla írni
mobilarena az egyik kedvenc ilyen oldalam

LG-t valszeg amúgy sem választanék, mert pár hétig használtam az Arénát és abban nagyon csalódtam.. Samsung Galaxy S-t és minit reklámozzák nagyon, arról mi a véleményed?
Büdös Bohóc
40 körül kártyásan kapsz pl. ZTE Bladet, mostanában folyamatosan ez folyik a szájából mindenkinek 😊 De jönnek új modellek is, meg nem ismerem annyira ezt az árkategóriát, lehet van még pár jó alternatíva

Ami biztos nem valami jó választás az az LG GT450, bár ugyanazt tudja kb mint a Blade, de (szvsz) rondább + ez nem kapacitív, hanem rezisztív érintõképernyõs. Utóbbi sérülékenyebb dolog (értsd, elõbb tönkremegy ELVILEG), plusz nem pontos és kényelmetlen kezelni. Csak megutálja az ember az érintõképernyõt ilyen kijelzõvel.

Sziasztok! Telefonvásárlás elõtt állok, mert egyre több hibája van a Nokia 6230-asomnak.. 😄 Szempontok: szép, wifis, GPS-es, lehetõleg androidos. Kinézetileg nagyon tetszik a Nokia C3-01, hogy ilyen klasszikus, de errõl kezdek lemondani, mert nem Androidos. 40e-t szánnék rá, lehet Djuice-os vagy független. Várom, hogy mit ajánlotok! 😊
whiskeyman
mert egy hulladék 😊
lesz vele bajod bõven, wifit eldobálja, érintõ baja is lesz, rövid használat után, meg nem nagyon szereti a gyári 2 GB-nál nagyobb memóriakártyát, újraindulgat tõle

Miért?
whiskeyman
X8 felejtõs

Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy milyen telefont vegyek. LG GT540 vagy Sonyericsson X8 között vacilálok. Szinte ugyan az a 2, lg jobban tetszik, sonynak meg talán jobb a kijelzõje. Mi a véleményetek? melyiket ajánlanátok? elõre is köszi!
hello! milyen telefont ajánlotok 60-65ért? androidos érdekelne fõként, és használt piacra gondolok!
Büdös Bohóc
na akkor nem fikázódok tovább 😊 mondjuk valahogy alapnak éreztem eddig is, hogy ez menjen

rooney8
az megy abban az esetben is ha nem aktiválod a multitasking-ot. de 1 számot kell átírni egy fájlba és van is multitask 😄

dragon11
hali srácok,

sztetek melyik lenne a legjobb választás?😊)

-HTC Touch Diamond ( 1 )
-SE X8
-Vagy vlmi hasonló áron kapható érintõképernyõs teló?

köszi.😊