10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • whiskeyman
    én itt szoktam először körülnézni

• LeWyTy
    ÉS hol a legolcsóbb most?
  • whiskeyman
    jó bizony!
  • LeWyTy
    És a Motorola Milestone 2 jó?
  • precision
    van natív youtube kliens, szóval nem kell hozzá flash, hogy tudj youtube -ozni... csúnya is lenne ha egy google által tervezett oprendszeren nem működne a google tulajdonában lévő youtube :)

én a ZTE Skate -et vagy a Huawei Ascend G300 -at ajánlanám neked ebben az árkategórióban
  • Gauge
    Samsung Omnia W
  • LeWyTy
    De mennyire?
  • Sati84
    Sziasztok,

Okostelefon vásárlásán töröm a fejem, már sok tesztet olvastam a témában, de kellene még javaslat. Kritériumok:

- MAXIMUM 35k-ba kerüljön
    - Androidos legyen
    - Tudjon emberi sebességgel netezni, g-talkot, YouTube-ot futtatni

A Samsung Galaxy Pocket-tel szemeztem először, de arról a mobilarena tesztjében azt olvastam, hogy "nincs flash támogatás", azaz akkor YouTube sincs. Jól értem?

Köszi a javaslatokat/tapasztalatokat előre is!
  • Borg
    Silány minőségű a műanyag tokozása, és az összeszerelése is. Amilyen jól mutat ránézésre, olyan szar amint a kezedbe veszed...
  • LeWyTy
    A Motorola RAZR MAXX -nál tudunk valami jellemző szériahibáról?
  • precision
    használtan, aprod.hu, jofogas.hu, hardverapro.hu
    esetleg gsm boltok akik árulnak használtan telefont, itt talán pár ezerrel drágább, de legalább tutira kipróbált készülékek és a normálisabb gsm bolt szokott adni egy kis garanciát is (általában 1 hónap)
  • astridh
    ez jónak tűnik, köszi. viszont nem nagyon látom, hogy kapható lenne. erre esetleg lenne valami tipped? köszönöm
  • GregSB
    E52?
  • astridh
    sziasztok!

nokia 6700 classichoz hasonló telefont keresnék, mivel azt ha jól tudom már nem gyártják. hagyományos kivitelű kellene, nem érintőképernyős és semmi flancos funkcióra nem lenne szükség. telefonálásra lenne használva csak. fontos még az elegáns de masszív felépítés, lehetőleg fémházas legyen. az sem lenne baj ha jól bírná az akksija és sok név férne a telefonkönyvébe.

köszönöm!
  • LeWyTy
    Ha úgy vesszük minden telefon szar...csak egyik-másik szarabb mint a többi.
    Ez egyébként a Monster Beats miatt tetszene nagyon.
  • Mentol
    Ejj, az még mindig drága? Pedig már az unokája (SIII) is forgalomba van.
  • whiskeyman
    Elképzelhető, mert az összes Sony Ericsson mininek (ST15) hasonló baja van. 32 fokos telefon hőmérsékletnél, úgymond beragad a vissza gomb és használhatatlan lett. Hulladékok....
  • dragon11
    Nem működőképest igen.
  • Mentol
    Hello,

Max.20eHUF-ért lehet már kapni Samsung Galaxy S kamerásmóbilt?
  • precision
    na egy ilyen videó után én nem biztos, hogy vennék ilyet :)
    annyi alternatíva van, hogy elfáradsz mire végignézed az összeset :)
  • LeWyTy
    PL ez mennyire valószínű?
  • LeWyTy
    Ilyennel találkozott már valaki? megéri az árát?
    HTC ONE S
  • whiskeyman
    akkor ez
  • precision
    és egy strapabíró okostelefon? Motorola Defy vagy Defy Plus
  • Yetyhunter
    milyen strapabíró telefont érdemes venni? max 40e, okostelefon kizárva, elvárás: mp3 lejátszás
    köszi
  • allock #9208
  • passatgt
    http://www.random.org/coins/
  • allock #9206
    Motorola RAZR XT910 vagy Motorola Milestone 3?
    Mind a kettő tetszik, szívás

• rooney8
    arra meg van külső program, na de téma lezárva :D
  • dragon11
    iPodra is gépről tehetsz fel zenét.. de arról a gépre már nem.:)
  • dragon11
    az pedig már más kérdés, hogy átküldeni/letölteni a gépre nem engedi, ahogy egyik iPod sem a beépített kalózvédelem miatt..:)
  • rooney8
    jó, szerintem is hagyjuk abba, ezek után majd eldönti a kedves vevő, hogy mit szeretne

még az utolsó szó jogán élve; bármilyen mp3-at behúzol itunes-ba, mindenféle probléma nélkül szinkronizálja a szifonnal (és nem kel hozzá semmit mókolni) :)
  • dragon11
    Jó, nyilván igazad van, de azért azt tudni kell, hogy Neked már rég óta Apple mániád van..:)

Ami tényleg nem rossz, mert csak a marketingből nem jutottak volna el idáig, de nah.. észre kell venni a konkurenseket is a piacon, ha az ember telefont vesz.:)

Én nem ajánlom az iPhone-t, mert tényleg degradáló dolog az, hogy a kezedben egy majd negyedmillás készülék és pl. nem tudsz bluetoothon küldeni..:)
    Jó, mondjuk ez spec megoldható a töréssel, de.. mondjuk letölteni egy számot INGYEN.. már bonyolultabb..
  • rooney8
    egy restore eredeti állapotára állítja vissza a készüléket, na meg az egész művelet kb. 2 kattintás :)
    vagyis elrontatni nem lehet, ha pedig mégis valami gubanc lenne egy kattintással restore-olni lehet.

ezt a "nem hazánkba lett tervezve" kijelentésedet pedig nem értem... az összes többi rendszernél ugyanúgy vannak fizetős app-ok, árügyileg is kb. egy szinten vannak, azt pedig már nem is említem, hogy az ios-nek van a legnagyobb kínálata.
    jó azt aláírom, hogy vannak bizonyos szolgáltatások, melyek részben, vagy egészben csak pl. amcsiban lehet kihasználni, de ez elenyésző.
  • dragon11
    Egy (számára) új telefonra szerinted törést akar tenni ?

Nem vagyok Apple ellenes, de szerintem az iPhone nem Hazánkba lett tervezve. Nem véletlenül van ott az A&T..

#9198: November körül!
  • webibebi
    és a WP8 mikor fog érkezni?
  • rooney8
    Jailbreak-el az osszes felsorolt problemara van megoldas

De a helyedben vagy ios, vagy android kozott valasztanek. A ketto kozul pedig inkabb ios :)
    Ha viszont android, akkor valamilyen felsobb kategorias samsung, esetleg htc...(igen az is android)
  • dragon11
    Csak akkor végy 4S-t, ha tényleg nem számít a pénz. Az AppStore-ban is vannak nyilván ingyenes cuccok, de a legtöbb fizetős. Aztán picit furán veszi ki a dolog, hogy sajnálsz 1000Ft-ot egy negyedmilliós telefonnal a kezedben. Érted..:)

Nem beszélve arról, hogy iPhone csak iPhonenak tud BlueToothon keresztül küldeni, ami sok helyzetben kellemetlen, mivel nem sok embernek van iPhoneja..

Szerintem várj a WP8-ra, elég jónak ígérkezik.:)
  • webibebi
    azt gondoltam h azt kéne... de van esetleg vmi más amit érdemes?
  • rooney8
    ájfon 4s