Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
40-60k körül milyen telefont érdemes manapság venni?
Elvárásaim: 720p hd videó felvétel, és ne kelljen 1-2 naponta töltögetni az aksit.
Sony Ericson Vivazra gondoltam eddig de úgy olvastam valahol, hogy az aksija nem bír ki sokat.
Mit érdemes nézni a készülékek adatlapján a készenléti idõ mutatja meddig bírja az aksi? A mostani "gagyi" telefonom kb. 1 hetet kibír feltöltött aksival , jó lenne valami hasonló strapabíró készülék.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
vegyél inkább Androidosat, vagy Iphone
Nokiákról nem tudok nyilatkozni
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ha a kamera miatt veszed meg, akkor inkább Samsung Pixon 12
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Szükségem lenne egy olyan dual sim-es telefonra ami bejövõ hívásnál le lehet némítani (nem elutasítani)!
+ minimum 500 db os telefonkönyv, de inkább 1000!!
Elõre is köszi a válaszokat!
a Wave 2 ára 35k és a Galaxy Ace ára 25k körül van, de persze elõfizetéses.
Lg-t meg nem vennék :/
És fõleg az Ár/Érték arány végett döntök a Wave 2-nél
viszont a wave 2 csinál szebb képeket és 720p videókat
Ace-nek sajnos buta a felbontása, pedig elõször én is azon gondolkoztam, de mégis a wave 2 mellett fogok dönteni
de, ha Super AMOLED kijelzõ kell, akkor wave 1, vagy Galaxy S
esetleg nézd meg a Motorola Defyt
Viszont az Ace jobb képeket csinál, de szar video.
Külsõre szebb az Ace, de a Wave 2 1GHz-es procija gyorsabb, hiába Bada 😛
és sajna csak LCD kijelzõje van.
Ja és még egy kérdés a Wave 2-nél a GPS-t lehet elõfizetés nélkül is használni? 😛
Amúgy wave 2, mert nagyobb, szebb, sokkal erõsebb, gyönyörû képeket készít
Samsung Wave 2
Samsung Galaxy Ace
-ha lehetne indoklást is kérnék 😊
köszi
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
És látott árlistákon olyat ,hogy a telefont meglehet venni a következõ garanciákkal:
gyári,"magyar" , és európai (ezekkel a címszavakkal)
Na most a garik között mi a különbség ?
Mert van hogy több ezer ft az eltérés csak a gari miatt!
Next PC upgrade: 2022
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nem tudom vannak e tapasztalatok ezzel a mobillal kapcsolatban:
Sony Ericsson Xperia Neo
Nagyon tetszik, esetleg van valakinek és ha van mik a tapasztalatai?
Az ACE meg szerintem egy hibátlan telefon jóformán a képernyõjébõl semmit nem veszel észre szerintem a használata közben.
Bármelyiket választod nem fogod megbánni..nyilván az ACE kicsit jobb ami látszik az árából is..rajtad áll mennyit áldozol mobilra.
Tanácsot szeretnék kérni, ugyanis a közeljövõben szeretnék venni egy középkategóriás okostelefont. Igazából két készülékre szûkítettem le a lehetséges választásokat.
ZTE Blade vs. Samsung Galaxy Ace
Szeretnék kérni azoktól véleményt, akik behatóbban ismerik már a valamelyiket, de jobb ha mindkettõt. Természetesen olvastam már a kritikákat és a leírásokat. A ZTE esetében a nagyobb felbontású kijelzõ és az olcsósága csábít, azonban a Samsungot megbízhatóbbnak tartom, jobb rajta az Android, meg erõsebb a procija, viszont az ára majdnem dupla és kisebb felbontású kijelzõje van. A ZTE esetében tartok egy kicsit a "nónémség"tõl...
Bármilyen véleményt szívesen fogadok!
Vagy ha esetleg a kategóriában és árfekvésen belül van jobb ötletetek annak is örülnék.
Köszönöm szépen elõre is!
Úgy hogy szabvány alkatrészekbõl van, mint összes többi mai telefon. Sanszos, hogy lehetne olyan telefont találni, amire még az IOS is rámegy ... Amúgy meg nem egy darabot árultak PH-n így.
"a sony lehúzhatja magát a wc-n, olyan szar telefonokat csinál manapság"
"akk sztem marad a HTC.😊"
Konkrétan az X8-at nem tudom, de a többi Xperiat eddig mind a HTC gyártotta a Sony-nak 😊
Welcome to the real world.
Ja és ki mondta, hogy egy Diamond1 vagy Xperia1-2 WinMo telefonon nem mehet Android? 😉
a diamond 1 meg már régi szegény, winmo van rajta android helyett stb.. viszont az X8-as androidos.. hát nem tom..
garantáltan be fog érkezni hozzánk pár héten belül, ahogy megveszed, bármelyik is legyen
a sony lehúzhatja magát a wc-n, olyan szar telefonokat csinál manapság
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
galaxy s felé húzok most nagyon (használt)... iphone 3g-m van, de váltani szeretnék... kicsit gyengécske már sajna, 4es meg túl drága :S
amúgy Motorola Defy - 66k
-X10 mini pro
-X10
-X8
-HTC Touch Diamond 1
vagy egyéb ilyen áron levõ érintõképernyõs okostelefonok??
Motorola Atrix sajnos itt az Ír mobilszolgáltatóknál nincsen.
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
de az nem 50k.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
50k körül milyen hd-s telefon lenne a legjobb ár-érték szerinti vétel?
Elvárásaim: Ne kelljen gyakran töltögetni ill. hd 720p videófelvételt tudja.