10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#9273 SII egyértelmű. Esetleg Motorola Razr, vagy a picivel butább Galasy S Advance. -
Borg #9272 Egyértelműen S2.
Egyszerűen nincs jobb telefon a kategóriában. Az Xperia S meg főleg nem, az egy kínai ipari hulladék az SGS2-höz képest. -
#9271 Galaxy SII
Xperia S(LT26i)
vagy ilyen árban mit ajánlanátok ?? -
#9270 tessék.
hogy történjen valami...
jövőhéten érkezik a drágaszág. -
#9269 Mindeki tudja milyen telefont akar venni :D -
Mentol #9268 Hú, micsoda hullaszag van ebben a topikban... -
Mentol #9267 Az áruk nagyon hasonló, de ugyanannyiért az Alcatel nyújtja a legtöbbet. Vajon arra már létezik CyanogenMod ROM? -
#9266 huh.. jó a kérdés! -
#9265 A defy új szériáiban javították már a jack csatlakozó szériahibáját?
Hogy elengedi az illesztés? -
#9264 sztem defy -
Mentol #9263 Sziasztok,
Szerintetek, az alábbiak közül melyik érné meg leginkább?
- Alcatel OT995
- Motorola Defy+
- Samsung Galaxy S Plus
Vajon, az Alcatelre létezik CyanogenMod ROM? -
#9262 a papírmunkával kapcsolatban nincs tapasztalatom, viszont a Galaxy Ace -t nem ajánlom
ha már előfizura és részletre veszel telefont akkor valami komolyabbat nézz
esetleg egy kétmagosat, vagy ha egymagos akkor min. 1 ghz -es legyen -
kowavega #9261 ja és ami kimaradt (bocsánat) galaxy ace lenne a telefon.. véleményeket mondanátok róla? (mobilarenat követem) -
kowavega #9260 Sziasztok:
tmobile.hun kinéztem 1 telót előfizuval, 0 forint kezdőrészlettel, 1790 huf részletre, havi 3ezer a havidíj.. ha én holnap lemennék témobilba, akkor mennyit kéne kicsengetnem? 0t írnak, de annyi mindent olvastam már a témában... és mit kell vinnem a telefon részletre vásárlásához? azt hallottam, hogy csak a szokásos személyi+lakcím kombót+számlaszámot, és csak a vodánál kell kivonat is.. igaz ez? -
fodorpetii #9259 Sziasztok, van vkinek itt Sony Xperia U telefonja? :) most szeretnék venni telefont, és ebben az árkategóriában ez tetszene! tapasztalatok, esetleg vélemények? Köszi előre is!!! :) -
#9258 xperia minipro -
#9257 sziasztok
tudtok nekem mondani olyan okos telefont, ami nem egy tepsi, hanem simán tudom fogni egy kézben? szóval ami nem olyan nagy..
kb olyan kicsi mint a galaxy mini 2, de annál jobbat.. -
#9256 Üdv topik lakók!
Elképzelhető, hogy új telefon vásárlására adom a fejem. Erre a telefonra gondoltam.. Most a Vodafone-nál kb. 15.000 Ft-ot kellene érte fizetnem úgy, hogy 2 évet aláírok.
A kérdésem a következő lenne:
egy átlagos felhasználónak jó-e ez a telefon. csak telefonálásra és SMS-re használom a telefont, nagyon ritkán internetezek. -
#9255 Köszönöm ezekből nem kérek! Láttam már mindegyiket élőben... Blade-em verte őket simán. -
#9254 szerintem fos telefonok, használt jó állapotban pedig a 40 alatti árkategóriában vannak, nem véletlenül
-
#9253 Galaxy Ace / Gio szvsz nem rossz. -
#9252 http://mobilarena.hu/teszt/huawei_u8815/bevezeto_tartozekok.html
-
#9251 Szevasztok!
Telefon vásárlás előtt állok. 40-50 000Ft -om van egy új/használt készülékre. Átlag felhasználóként használnám a készüléket semmi extra elvárásom nincs. Windows phone kilőve! -
#9250 En tapasztalatbol beszelek, de en eleve mas csomagba vagyok, mint amit o szeretne -
#9249 Hallottam már olyanról valamikor régebben, hogy úgy hirdették nincs túlforgalmazási díj, ennek ellenére ugyanígy 0,1Ft/10kB.. érdemes utánajárni a dolognak, aztán ha úgy gondolja, majd netről megrendeli. Onnan olcsóbb.:) -
#9248 Az en netemet csak korlatozzak, nincs tulforgalmazasi dij (tremobil) -
#9247 Én úgy tudom, hogy ez mindegyik tarifánál így van.. érdeklődj inkább utána! -
#9246 hát, ezen az oldalon lentebb van egy rész, hogy "Internet és e-mail" és ott a következő szerepel: "A benne foglalt adatforgalom felett minden további megkezdett 10 kB" ami 0.1 Ft (erős kerekítéssel 10 Ft / Megabyte) -
#9245 //csak a TV-ről tudom, hogy így van..// -
#9244 Erről nem tudtam.. ez biztos ? -
#9243 végül is tényleg jobbnak néz ki a MediaMania S, a perc díjak is jobbak, egyedüli dolog, ami miatt ódzkodok tőle, hogy ott ha túllépem az 500 megát, akkor nem belassít, hanem pénzbe kerül... -
#9242 Gondolom nem zárja ki egymást, így szerintem igen. Bár ezt meg kell kérdezni a T-sektől, mert Én sosem voltam az. Azért gondolom nem a maguk ellenségük, így triviális lenne..
Btw ha úgy gondolod sok a havi 5,000, HUF, akkor szerintem nézz szét a használtak között is. Találni normális állapotúakat kedvező áron, de mindenképp nézd meg, hogy kitől veszed -ha e melett döntesz-.
Ha netalán mégis megelégszel úgy, akkor szerintem érdemesebb lenne 250 HUF-fal többet fizetni havonta, s a MediaMania S csomagot választani: olcsóbb percdíjak, illetve 10h mobil TV. -
#9241 végül is ez a Mozaik S megoldás nem is lenne rossz, ha úgy veszem, hogy most is fizetem a mobilnetet, amivel havonta elmegy 4k, bár annak asszem 2 gigabyte a korlátja...telóval nem lenne kevés az 500 mega, de van, hogy a notit is rácsatlakoztatom, úgy meg pár youtube videó és elfogyott a fele... de azért beleférnék az 500 megába is tán...
ez a megoldás, amit leírtál, akkor is érvényes, ha átváltanék dominóról előfizusra? (a számom gondolom megmaradna..)
-
#9240 Nem vagyok aranykártyás, sőt, még csak 'T-és' sem, de Én mindig úgy tudtam, hogy ~2,500, HUF kedvezményt kapsz.
Itt le van írva minden: HA esetleg netán meggondolnád a dolgot, s mégis bevállalnál egy előfizetést 3,000, HUF-ért havonta[Mozaik xS(200mb net, hálózaton belül 34, kívül 37HUF, SMS(belföldre) 37HUF, MMS 80HUF)illetve havi egy extra-t választhatsz, amik nem is olyan rosszak(, akkor WebShopon keresztüli kedvezménnyel 135,000, HUF a telefon, ami 0%-os THM részletfizetésen keresztül 12hónapig 9,750 HUF, illetve 17,991 HUF kezdőrészlet ellenében vihető el a telefon.
Szerintem jó választás lenne, viszont feltöltőkártyával már 171,000, HUF a telefon. Ami azért gáz, mert a GSMLine akciós áron 147,450 HUF ellenében kártyafüggetlenül adja:[URL=http://www.gsmline.hu/mobiltelefon/29144-samsung-i9300-galaxy-s-iii-16gb-akcios]Részletek itt. -
#9239 én tudom, de ilyet kb. sehol sem adnak
mediamarkt -ban volt kiírva régebben ez a 0% thm részletfizetés... bementem mert venni akartam így egy iPad -et, egyből elém nyomták a Cetelemes hiteligénylő lapot :) -
#9238 valaki esetleg meg tudná nézni/mondani, hogy a T-Mobilnál mennyibe kerülne aranykártyával a Samu Galaxy SIII ? mert hiába vagyok náluk 10 éve, a dominosként nagy ívben tesznek rám, csak az előfizetősöket favorizálják...és az oldalukon aranykártyás telefonszámot kér... ha esetleg jó ajánlattal állnak elő, akkor keresek egy aranykártyást a rokonságban :)
Precision: köszi neked is a választ, xxlgsm-nél nem láttam rá lehetőséget, az edigital-nál meg vagy 40%-kal kellene többet fizetni a telefonért, mint amennyiért máshonnan beszerezhető lenne -
#9237 Ne keverjük a részletfizetést a hitellel.:)
A részletfizetés lényege az, hogy 0% THM-mel fizeti.. azaz csak részletekben.
#9234: T-mobile, talán.:D -
#9236 samsung galaxy ace 2-ről mi a vélemény? valakinek van esetleg olyan telefonja? -
#9235 most hirtelen az edigital ugrott be, de szerintem itt drágább a mobil valamennyivel mint máshol (vagy nem :))
de arra készülj, hogy a dédnagyapád földjén élő egércsalád üknagyapjának a sajtkészletét is be kell vallanod ha a cetelemtől hitelt szeretnél kapni :D
esetleg mediamarkt, de ott nincs netes móka, csak személyesen
meg az ilyen nagyobb műszaki áruházak oldalait megnézheted még
vagy nagyobb gsm üzletekét, pl xxlgsm vagy hasonló -
#9234 Hali!
Egy láma kérdés.
Van olyan bolt, aminél a neten tudok rendelni és lehet részletre fizetni?