Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
kicsi legyen (max 10 centi)
könnyû (100 g vagy alatta)
lapos
(zsebben akarom hordani)
android
wifi
mp3 + jack dugós
normális minõségû fotó
gyors (nem vmi döglassú proci)
ötletek?
htc, samsung, se?
köszi
Ilyen tok van hozzá, de mielõtt rajta volt azelõtt szépen kopott az eleje, pedig nem ejtettem le.. Szar az anyaga ez van.. Tapintása nagyon jó, de amúgy meg kopik
Nekem az X8 igazi meló telefon, kapott már hideget meleget, mindig zsebben van, tokot nem látott, és még egy karc sincs rajta.. pedig erre azt mondják a szagértõk, hogy gagyi mûanyag...
x10 mininek lehet, hogy jó a hangzása, ha az a lényeg neked hát cseréld, de egyrészt kicsi is, másrészt ugyanaz, vagy lassabb hardver van benne + sony ericsson sajnos az utóbbi években megbízhatatlan szériákat gyárt
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Szerintetek ZTE Blade vagy huawei u8500 ?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
nekem a wave II tetszik a legjobban, win 7-tel nem vagyok kibékülve
az Ace is jó, de a wave-nek jobb a kijelzõfelbontása
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Mobilon, legyen az bármilyen, csak kényszermegoldás...
akk lehet marad a Moto Defy..
bár nekem az X8 nagyon-nagyon tetszik, akkor se vegyem meg szted?
Ha viszont szerinted sem mindegyik X8-nak a hibái ezek, akkor minek írod neki úgy, mintha legalábbis szériában szar lenne, és egybõl mást ajánlgatsz?
Ha meg nekiállsz ajánlgatni mást, akkor legalább ugyanebben az árkategóriában tedd.
Szóval, ami netezésre kiváló, a Galaxy 3, Galaxy Ace, igazából az összes Galaxy típus (van egy pár), Wave I/II (nem Android), a Motorola Defy picivel drágább, mint az elõbbiek, de én speciel nagyon szeretem, sokat használok Defyt. Hétvégére is van nálam egy.
Esetleg a ZTE Blade-et nézd meg, többen dicsérik.
Nekem csak netezésre kéne a teló, meg normális képe legyen(3mpx bõven elég...) és érintõkijelzõs ugye, me netezni úgy a jó.😊
Ehhez én X8at néztem, de azt mondtad nem a legjobb..
akkor Motorola Defy?
N97 mini-t nézegettem 😊
igazából jelentõs elõrelépés lenne a kicsi W300i-hez képest 😄
#hhwnd
ZTE-rõl nem tudok nyilatkozni
Nekem most egy Samsung s5230-am van, most szeretném lecserélni, mert már lejárt a hûségidõ és 490-ért, hülye lettem volna otthagyni. Amióta megvan, problémája nem volt, semmilyen (se lefagyás, se újraindulás, se sw problémák, se hangszóróhibák).
Amúgy minden héten használok pl Motorola Defy-t és mostanában Samsung wave I ill. II-t. De szoktam a SE X10-et, Galaxy S-t, Motorola Milestone I és II, valamint volt nálam 3 napig egy Mot Atrix 4G, illetve ma is nyomogattam a Galaxy S II-t.
x10 mini pro avagy u20: az érintõ már sokkal jobb, de a qwerty bill hamar feladhatja, illetve készenléti problémái vannak
ha mindenképpen SE-t akarsz venni, várd meg az Xperia mini pro-t
én elhiszem, de neked milyen telefonod van ?
Nagyon gagyi mûanyagból van a hátlapja, néhány levétel után szerintem el is repedhet/törhet. Amúgy biztos jó telefon, de egyelõre nem nagyon van olyan alkalmazás, ami kihasználná a 2 magot. Galaxy S II-vel várj még pár hónapot, hiszen új telefon, tele van még hibákkal. Szerintem bátran megvehetek a Galaxy S-t vagy a HTC-t...utóbbi bitang jó 😊
AVIRA - \"More than security.\"
SE Xperia X10 mini proról vagy X8-ról valakinek vélemény? Ti melyiket vennétek a kettõ közül?
nice legs. what time to open?
AVIRA - \"More than security.\"
1 hete vettem desire HD-t nem bántam meg eddig.
Annyi a baja hogy kis aksit adnak hozzá 1250 eset , de ha kicseréled 1600 asra akkor nagyon jól bírja.
Egy file kezelõt átküldtünk rá bluetooth -on és aonnantól kezdve kezesbárány lett a masina ,nagyon jó és állati jó felvételeket készít.
A net tökéletes rajta nem akad.
Túl nagy elképzeléseim nincsenek de ha valaki le tudná írni hogy melyiket miért érdemes választani azt megköszönném.