Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sodorj meg,pödörj meg
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Tudom nem nagy telefonokról van szó, de a pénztárca nagy úr.. :S
SE X8 vagy SE X10 mini PRO ?
szerintetek ?😊
A segítségétekre lenne szügségem, páromnak új telefont szeretnénk venni mert a régi olyan 5 év után bedöglött 😊 Kb 2 éve még otthon voltam a telefonok világában amikor a mostani telefonomat vettem de ez már nincs így szóval a tanácsotokra lenne szügségünk. Az ár az kb mind1 de a kikötés az a querty bill + hát ugye ne valami kicsi kijelzõs mini legyen hanem szép nagy normális.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
De amúgy már a Neo is megjelent az Xperiából, sõt már az is kapható itthon, bár csak az elmúlt hetekben jött ki nálunk. Nem lehet, hogy arra gondoltál, ha már friss Xperia? Mert, mint mondottam a mini pro már jó ideje piacon van idehaza is...
Már lassan 2 napja nézegetem az oldalakt,h valami jó telót nézzek magamnak!Engem is csak a klasszikus telefonok érdekelnének,semmi tapizós olyan 50-60 értékben!
Valakinek ötlet?THX!!!!
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
Szeretnék venni egy alaptelefont a közeljövõben.
Max 12-14eFt-t szánnék rá, kamera, extra funkció nem kell (esetleg bõvíthetõ legyen, h zenét is lehessen hallgatni rajta, de ez annyira nem szempont), minél strapabíróbb legyen, valahogy azért nézzen ki, a legfontosabb pedig, hogy minél tovább bírja egy feltöltéssel.
Milyen tudnátok ajánlani hasonló paraméterekkel?
Választ elõre is köszi!
#8876 egyik se jó? jönnek náluk jobb telefonok a következõ fél évben? 3Ds telefonok nem érdekelnek!
melyik telefonnak van még 540 x 960 kijelzõ felbontása?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
AVIRA - \"More than security.\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Egyszerû és velõs kérdés!
Ár érték arányban Galaxy Ace vagy Nokia C7?
Esetleg érvek ellenérvek.
Elõre is köszönöm!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Számomra az elsõ a megbízhatóság lenne a fontos, és hogy bírja a strapát ha mindenfelé mászkólok.
Adjatok tanácsot lécci.
Elõre is köszönöm!
Szerintem az x8 kicsit nõiesebb mint a blade 😊
SE x8 vagy ZTE Blade???
Android kell vagy inkább win mob 7? Defy szerintem remek választás lenne
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
sztem X8 jó hozzá, pénztárca barát.. viszont ha úgy alakul egyértelmû a Defyt veszem.. de a pénz ugat..
145-ért megérné vadiúj kártyafüggetlen 16 gigás iP4 ? :/
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
de a térerõt elbaszó tervezési hiba azért rulz 😄 nem bántom én, munkatársamnak is van ip4, tetszik meg minden, de nekem az egy olyan árkategória, ami nem reális. Meg tudnám venni, de minek.