10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • LeWyTy
    Van rajta 5. a lehetőség nincs benn hogy berakjam.
    Konkrétan maga a menü hiányzik... nincs ott csak a 2 másik.
  • LeWyTy
    hát azé a 70-k ért majdnem én is
  • whiskeyman
    én felvágnám az ereimet...
  • precision
    tölts le marketről... ezek szerint gyárilag nem raktak bele egy live wallpapert sem
  • Barnabyka
    Szerintem a legtöbb ami elmondható róla, hogy nagy zsákbamacska ez az új windows phone! a legtöbb amit megtudhatsz róla azt mobilarena teszten megtalálod, ennél még talán egy aktív felhazsnáló segíthet többet!
  • LeWyTy
    Hé akkor mi van ha nincs "élő háttér lehetőség a telefonomban?
    HTC One V Android 4.0.3
  • Sickness
    Háj
    Nokia Lumia 710-ről vélemény? Vagy esetleg valami ajánlat abban az árkategóriában?
  • dragon11
    Kösz szépen.

S szerintetek mennyivel fog esni az ára ?S:
  • rooney8
    igen. semennyire nem zavaró.

nem gáz, de nem is a legjobb módszer.
  • passatgt
    szinte nincs olyan videómegosztó oldal ami ne menne ios-on, youtube-ból meg alapból van alkalmazás rajta
  • Borg
    Attól függ mennyi pénzt adsz érte... bár én már tavaly se vettem volna, idén meg aztán főleg vannak jobb választások.
  • dragon11
    illetve szept 12-én jön az 5.. mégis megéri most venni 4t? mennyivel fog esni az ára kb. ?:S

illetve ez még e hónapban eljön hozzánk is ?
  • dragon11
    youtube, videók, bármi ?S:
  • passatgt
    mihez kellene flash?
  • dragon11
    Srácok..

iPhone 4 (nem az S) jó vétel lehet ?:SS mennyire zavaró, hogy nincs flash támogatás, esetleg ez orvosolható valahogy ?

illetve külföldi hálózatos, gevey simmel lenne megoldva.. ez gáz ?
  • LeWyTy
    Aki ismeri a mostani okos telefon állást... ajánlana nekem 1-2 telefont ami ezekből a szempontokból a legjobb (fontossági sorrenben):

0.Ár/Érték arány
    1.Üzemidő(aksi)
    2.Multimédia(audió)
    3.Teljesítmény
    4.Kijelző(méret px')

• dragon11
    elég szűk csőgatyákat hordok, esélye nincs hogy a zsebében elfér.. S:
  • precision
    elfér a zsebben, de persze kívülről jobban látszik mint egy kisebb méretű telefon (de cserébe vékony)

• Borg
    Nem ugyanaz, kisebb és gagyibb az S.
  • dragon11
    értem, köszönöm Neked!:)

zsebben biztosan nem férne el, így nem tudom hogy hordanám..

egyébként a galaxy nexus S ugyanaz, mint a sima Nexus i9250 ?
  • Borg
    Lol :D

Ebbe tuti a samsung keze van :D
  • precision
    el kell menni, és meg kell nézni élőben a Note -ot
    elég nagy telefon, de szerintem nem megy a használhatóság rovására

jóféle hibrid a tabletek és az okostelefonok között... de neked kell kézbe venned és megnézni, hogy megfelelő e a mérete... mert a képeken nem jön le, de tényleg nem egy apróságról beszélünk :)

a Note2 -re nem igazán érdemes várni, hacsak nem vagy hardcore gamer. Oké, hogy gyorsabb lesz benne a proci, de az "egyes" Note -ban sem túl lassú, és ha nem játszol akkor nem is nagyon van szükség annyira a procira és a vga -ra. Ráadásul ha a Note pont határeset lesz nálad méret ügyileg akkor pláne nem szabad várni a Note2 -re mert az még nagyobb lesz egy (igaz csak egy kicsivel).
    Ráadásul nagyon drága lesz, ugyanaz a specifikációja mint a Galaxy S3 -nak.
  • dragon11
    Értem, köszi.

Ne vegyek inkább Galaxy Note-t ?:S
  • Krisztiam #9290
    van valakinek Samsung Galaxy Ace 2-je?
  • whiskeyman
    A hétvégén használtam egyet, nem rossz telefon, de ez már brutálnagy. Sajnos kétkezes használatot igényel, zsebben kellemetlen hordani. De internetre, youtubera hibátlan, okos megoldás a ceruzás jegyzetelés és társai. Jó fotókat csinál, de telefonálni vele nagyon furcsa. Nekem nem kellene a mérete miatt. Akkor inkább egy S II.
  • whiskeyman
    14 hónapja van ilyen telefonom, semmilyen problémája nem volt. IPS kijelző, amire kell, arra tökéletes. GPS hibátlan, én vettem hozzá egy gyári, autós tartót, iGO tökéletesen működik rajta. Remek képeket készít, mobilnet, wifi kiváló, de ugye ez még csak egy magos telefon, néha gondolkodik, de nem fogsz megőszülni miatta. Akksija 1 nap, persze folyamatos wifi, vagy mobilnet mellett, de úgy gondolom ez normális, ilyen használat közben.
  • Ramox
    Sziasztok!

Telefont szeretnék vásárolni, de gyakorlatilag semmit sem tudok már a mai telefonokról, olyan gyorsan fejlődnek. Lövésem sincs, hogy mi az, amit először meg kell nézni egy telefonon, és hogy melyik márka a megbízható.

Körülbelül 60, maximum 70ezer forint a rászánható összeg. Tudom, hogy nem sokat kéne hozzáraknom, és akkor már elég jó kategóriából választhatnék, de nem szeretnék 70-nél egy petákkal sem többet költeni rá.

Egy kicsit már nézelődtem, és ezt néztem ki így első blikkre magamtól: LG Optimus Black
    Erről a telefonról, vagy ha esetleg tudtok jobbat ajánlani, kérhetnék véleményt? Köszi szépen!
  • Borg
    Jó az a nexus, ha neked tetszik is, akkor vedd azt.
  • dragon11
    vagy a Noteról mi a véleményed ?
  • dragon11
    bár abból Nekem inkább az XL kéne, a nagyobb kijelző miatt.. amire sosem lesz pénzem.:S

a Galaxy Note-t pedig nem veszem meg, mert jön a II.. és nem is annyira modern, nem ?

így maradt a Nexus, talán tűrhető áron.. bár nem értem használtan szolgáltató függőn miért 100k, mikor 1év garival függetlenül 97, lol.
  • dragon11
    szerinted gyűjtsek még a HTC One X-re, vagy jó lehet a Galaxy Nexus? [nekem bejön a formája :D]
  • whiskeyman
    Igen, elvileg azok már nem hibásak.
    De a Super Amoled illetve IPS kijelzős telefonok mellett nem rúg labdába az Xperia S kijelzője.
  • dragon11
    hm.. akkor ennyi erővel ha új szériásat veszek, akkor lehet xperia s is, nem ? annak elvileg jó kijelzője van, vagy nem jobb a Galaxy Nexustól ?:)

Egyébként a HTC One X is wi-fi hibával jött ki eleinte.:)
  • whiskeyman
    igen komolyan mondom
    az egy dolog, hogy megcsináljuk, meg ugye már az új daraboknál nem jelentkezik, de akkor se legyen gyári hibás egy 100+ ezer Ft-os telefon

Galaxy Nexus jóféle, de nekem a formája nem tetszik, de ez egyéni vélemény

esetleg LG Optimus 4X
  • dragon11
    bakker, ezt teljesen komolyan mondod ?oO

Neked hiszek, szó sincs erről.. de azért ez durva, hogy már a gyártósoron elb@szták az egészet.. lol.

Samsung Galaxy Nexus ??
  • whiskeyman
    csak gyári hibás mindegyik, besárgul a kijelzője, amikor kicsit felmelegszik a telefon
    Super amoled, vagy IPS kijelző, más nem
  • dragon11
    Bakker. A Mobilarena teljesen az ellenkezőjét mondta.oO
  • Borg
    Egész addig, míg mellé nem rakod az SII super amoledjét ja...

De elég ha a silány műanyag tokozást körbetapizod, máris elmegy a kedved tőle.
  • LeWyTy
    Most teljesen meginogtam telefontéren.

A HTS One S megéri az árát?
    Vagy maradjak a Motorola Milestone 2nél?
  • dragon11
    Mi a baj az Xperia S-sel ? Elég vakány kijelzővel dicsekedhet..:)