Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a bajusz
Feltöltõkártyásat akarsz venni vagy elõfizusat? Mert, ha elõbbi, akkor lehet, hogy jobb, ha rászánod ugyanazt a pénzt egy havidíjasra - nethez úgyis kell - aztán akkor már csak egy kicsit kell hozzátenni, hogy kijöjjön egy jobb, akár egy Defy, ha tényleg annyira strapás környezetben létezel, mászkálsz, dolgozol, akár egy Neo, ha a fényképezés fontos. Meg a netezés szempontjából sem egészen mindegy, mert ezeken - a Neo-n tuti, de asszem Defy-n is lesz elõbb-utóbb - 2.3-as Android van, ami azért jobb, mint a régi modellek 2.1-es verziója, ami idõvel egyre inkább korlátozza majd a lehetõségeiket, hacsak nem szereted szoftveresen bütykölni a telót...

sodorj meg,pödörj meg

dragon11
de ilyen árkategóriába nem találtam jobbat.. vagy te tudsz jobbat?

whiskeyman
látom nem akarsz leállni errõl a két trágya telefonról...vedd meg valamelyiket és majd szenvedj vele

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

dragon11
Viszont most én is kérnék egy kis segítséget..😛

Tudom nem nagy telefonokról van szó, de a pénztárca nagy úr.. :S

SE X8 vagy SE X10 mini PRO ?

de a jobb hordozhatóság miatt én a mini prora szavazok, meg olyan van egy barátomnak és elég kényelmesen netezik rajta..

szerintetek ?😊

dragon11
Motorola defy sztem

Xperia pro javaslom neked, hamarosan Magyarorszogon is kapható lesz.Ez az ami kell neked!
Sziasztok!
A segítségétekre lenne szügségem, páromnak új telefont szeretnénk venni mert a régi olyan 5 év után bedöglött 😊 Kb 2 éve még otthon voltam a telefonok világában amikor a mostani telefonomat vettem de ez már nincs így szóval a tanácsotokra lenne szügségünk. Az ár az kb mind1 de a kikötés az a querty bill + hát ugye ne valami kicsi kijelzõs mini legyen hanem szép nagy normális.
Elõre is köszönöm a segítséget.

whiskeyman
Xperia Mini Prora gondolt, nem az X10 mini prora. A kettõ nem ugyanaz.

JürgenKlinsmann
Néztem én is ezt a Neo-t. Nekem elsõ blikkre olyan, mint egy kicsinyített Arc, csak pluszban még van egy elõlapi kamerája is videohíváshoz. Amúgy meg a hardver kb koppra ugyan az, még a hátlapi kamera is. Meg persze olcsóbb! Szóval aki az Arc-ot túlárazottnak tekinti, annak a Neo lehet pénztárca kímélõbb megoldás. Egyedül a 4" feletti méretû kijelzõrõl kell lemondani... de lehet sokan lesznek akiket ez nem izgat, mert a Neo-nak sincs kicsi átmérõje.

Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit

kalaposkan
Az Xperia X10 mini pro-ra gondolsz gondolom. Azt már elég régóta lehet kapni, most kb 40 körül jár az ára kártyásan, elõfizetéssel meg változó, de kb nullától indul, mint a legtöbb telefonnál ilyen megoldással.
De amúgy már a Neo is megjelent az Xperiából, sõt már az is kapható itthon, bár csak az elmúlt hetekben jött ki nálunk. Nem lehet, hogy arra gondoltál, ha már friss Xperia? Mert, mint mondottam a mini pro már jó ideje piacon van idehaza is...

jamekka
Sziasztok!!

Már lassan 2 napja nézegetem az oldalakt,h valami jó telót nézzek magamnak!Engem is csak a klasszikus telefonok érdekelnének,semmi tapizós olyan 50-60 értékben!

Valakinek ötlet?THX!!!!

\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill

scs17
Azt elfelejtettem, h a klasszikus vonalból legyen, de azért köszi 😊

Sony Ericcson Xperia mini pronak az áráról lehet már valamit tudni?Meg persze mikor lehett majd kapni itthol?
Barnabyka
Samsung chat

scs17
Hali!

Szeretnék venni egy alaptelefont a közeljövõben.
Max 12-14eFt-t szánnék rá, kamera, extra funkció nem kell (esetleg bõvíthetõ legyen, h zenét is lehessen hallgatni rajta, de ez annyira nem szempont), minél strapabíróbb legyen, valahogy azért nézzen ki, a legfontosabb pedig, hogy minél tovább bírja egy feltöltéssel.
Milyen tudnátok ajánlani hasonló paraméterekkel?

Választ elõre is köszi!

az egy nagy rakás szar utánzat!

#8876 egyik se jó? jönnek náluk jobb telefonok a következõ fél évben? 3Ds telefonok nem érdekelnek!
whiskeyman
nem a szifon 4-nek?

Galaxy S2 vagy HTC sensation??
melyik telefonnak van még 540 x 960 kijelzõ felbontása?
mrzoltan
Okés köszi, sztem hónap elején beújítok egyet.
whiskeyman
én már 2 hete használom és nagyon jó kis telefon, csak ajánlani tudom <#eljen>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Büdös Bohóc
hát fogod összehasonlítod tudásban a kettõt, ha pedig a defy erõsebb annyival, amennyit most ráköltesz minderre, akkor megveszed. Az biztos, hogy mindkettõ jó telefon.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

mrzoltan
Csak mert Galaxy 3-at cserélnék le rá, és nem tudom megérné-e.
Büdös Bohóc
jó telefon

mrzoltan
Hali!

Mi a véleményetek a Defy-rõl?
kovacsgellert
n8 mindenképp jobb, de egyik sem éri meg az árát. 😊

kovacsgellert
A Galaxy Ace jóval több értéket nyújt, hála a Nokiánál sokkal erõsebb hardvernek és az Androidnak. Nokiát már nem érdemes venni, ha telefonáláson/zenehallgatáson/netán navigáción kívül mást is akarsz.

slime001
HTC Desire S vagy Samsung Galaxy S? Nekem a Samsung-hoz húz a szívem, de kíváncsi lennék a véleményetekre. Egyedül a kevesebb RAM zavar, de a kijelzõje nagyobb a Galaxy-nak ami egy hatalmas plusz pont. A régebbi android a galaxy-n nem zavar, mert úgy sem sokáig lesz rajta gyári ROM!😊 Nem találok neten sehol összehasonlító teszteket csak a sima Desire-el.

AVIRA - \"More than security.\"

Attila8805
Vagy még Wildifre S És x10 mini ebben a kategóriában.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Hali!
Egyszerû és velõs kérdés!
Ár érték arányban Galaxy Ace vagy Nokia C7?
Esetleg érvek ellenérvek.
Elõre is köszönöm!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Sziasztok, mobil vásárlás elõtt állok és nem tudok dönteni Nokia C5-03 avagy sony ericsson Xperia X10 mini pro?
Számomra az elsõ a megbízhatóság lenne a fontos, és hogy bírja a strapát ha mindenfelé mászkólok.

Adjatok tanácsot lécci.

Elõre is köszönöm!

Szerintetek érdemes Nokia n8 vagy e7 et venni ? Melyik a jobb ?
Barnabyka
mindkettõ mellett van ami jobban szól, én azt ajánlom, hogy dönts a kinézete mellett mert tudásban úgyis hasonló 😊
Szerintem az x8 kicsit nõiesebb mint a blade 😊

nem tok dönteni..
SE x8 vagy ZTE Blade???

De ajánlatokat is meghallgatnék hátha van valami speckó teló ezen a kettõn kívül is 😄
Hát általánosan használnám mindenre dokumentumok nézegetése internet wifi zene videó lejátszás gps-re is. fogalmam sincs melyik kell amelyik jobb és többet tud mindenképpen olyan telefon kellene.
Büdös Bohóc
omnia 7 van Heginek, kérdezd meg esetleg privátban tõle, hogy mi a véleménye, ha esetleg nem olvasná a topikot. Õ csak jókat mondott róla. De személyes véleményem most az android inkább.

whiskeyman
Valami elképzelést írhatnál, hogy mire kell...wifi, gps?
Android kell vagy inkább win mob 7? Defy szerintem remek választás lenne

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Sziasztok telefon vásárlás elõtt vagyok tudnátok nekem ajánlani valami jó kis telefont 60ezer van rá. kinéztem már a defy-t meg az omnia 7 melyik a jobb tapasztalatok vélemények? Esetleg valami más segítsetek pls mit vegyek 😊
rooney8
és ezt szinte bármire használhatod is 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Mike
én nem verni akarom rá a nyálam, hanem használni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

rooney8
nekem csak 3g-m volt, de én beleszerettem az iphone-ba 😄 természetesen sikerült is elhagynom -.-" újra most nincs pénz, úgyhogy most egy régi szar nokiám van 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

V43 1105
Bontatlan szóval boltból van, garanciával, apple világgarival..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

dragon11
jó de suliba vagy bárhol, hazafelé..

sztem X8 jó hozzá, pénztárca barát.. viszont ha úgy alakul egyértelmû a Defyt veszem.. de a pénz ugat..

Büdös Bohóc
attól függ milyen keretek közt, egyik mobil cégnél is lehet venni ennyiért kb, de ebben az árban nincs garancia, 15kval drágábban garival adják. Csak annyit, hogy munkatársam még jó, hogy garival vette, mert amint megjött a telefon az érintõképernyõ nem mûködött a zsír új ip4en és bár ok 3 napon belül van és ezt törvény kötelezetten cserélni kellett volna de hát mi van, ha 1 hét múlva...?

V43 1105
Halihó srácok!

145-ért megérné vadiúj kártyafüggetlen 16 gigás iP4 ? :/

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Büdös Bohóc
okkkkkk.

de a térerõt elbaszó tervezési hiba azért rulz 😄 nem bántom én, munkatársamnak is van ip4, tetszik meg minden, de nekem az egy olyan árkategória, ami nem reális. Meg tudnám venni, de minek.

rooney8
egyedül 2g nem támogatja a mnultitaskingot az újabb modelleknél pedig már nincs ilyen probléma (elõtte se volt csak kitalálták 😄)

Büdös Bohóc
ja, 4-es már talán ugye támogat multitaskingot és rakhatsz rá szép védõtokot az oldalára, hogy legyen térerõ, tök jó telefon tényleg 😊

rooney8
az lehet de a legjobb teló a világon 😛 😄

Büdös Bohóc
se kicsi
se könnyû