Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whiskeyman
szerintem HP márkaszervizben pár ezresért megcsinálják... (nálunk a Sony Ericsson márkaszervizben 3k egy függetlenítés)

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

passatgt
nekem ez kell, nincs alternatíva😄

whiskeyman
jaj, de ocsmány csórikám 😄DD
amúgy mindent lehet függetleníteni, csak az a kérdés, hogyan? 😄
Blackberry nem tetszik? Mert abból is van érintõs, slide-os, qwerty-s verzió...

passatgt
Ezt néztem ki. Tudom, ez szerzõdéssel ennyi, ebayen van szerzõdés nélkül olcsón. Kérdésem, szerintetek lehet ezt függetleníteni? Google-ba nem találtam rá programot.

whiskeyman
nekem a wave I és II is nagyon tetszik, de a II-nek nagyobb a kijelzõje, szebb is szerintem és nem annyira gáz az a Super Clear LCD

õõõ az nem számit hogy 45-ért vagy 49-ért veszem. melyik tud többet? 😊 az I-nek jobb a kijelzõje, azt tudom. a II-ben kétszer annyi ram van.

Barnabyka
Nem sok mindenben tér el..menj be egy kereskedésbe ahol árulják mind a kettõt(pl t-mobile) és vedd a kezedbe bekapcsolt állapotban..szerintem az a látvány amit a Wave 1 amoled kijelzõje a szemed elé tár meg fog érni plusz 4ezer forintot 😊

Samsung S8500 WAVE (BADA OS)-t kinéztem, 49k gsmline-on.
viszont itt van a
Samsung S8530 Wave II 45k-ért (akciós)... nos mivel ez késõbbi, jobban megéri, és ha még olcsóbb is, akkor nyilván a Wave 2-t kéne megvennem?

üdv
telefont szeretnék venni, mert elég fontos lenne hogy néha néha felugorjak netre elintézni ezt-azt, emaileket megnézni stb, de az a gond hogy egyáltalán nem értek hozzá. nem követtem a legújabb tipusokat, mert nem érdekelt, meg igazából nem érdekel most sem, de ez nagyon fontos lenne amit fentebb irtam.

szóval kezdjük ott, hogy az android és symbian között mi a különbség? tudom hogy két OS, de a telefonra azt teszek amit akarok, vagy az van rajta ami gyári, és kész? ha az utóbbi, melyikkel érdemes telefont venni, vagy ez annyira nem számit?

jó lenne ha a nagyobb (iphone méretû) kütyü lenne, nem az x10 mini féle... inkább laposabb mint vastag, mert nem szeretem ha a zsebemben dudorodik
gyártót sem nagyon tudom hogy milyet kéne ,nokiákat nézegettem, de nem találtam konkrétot. egyetemen is jól jönne zh-khoz, vizsgákhoz...

40-50e között keresek, többet nem szeretnék rá szánni.
zenehallgatás is fontos lenne, de gondolom azt már minden készülék sozlgáltat profin... 3,5-ös jack bemenetellel

valami javaslat hogy mit kéne vennem? 😄

telefon vásárlás elõtt állok, és az a helyzet adódott, hogy kártyafüggetlenül kell megvennem. Mit ajánlotok, hogy hol vegyem meg? Írjatok többet, mert még a konkrét telefon sem biztos, hogy hol szeretném megvenni. Elõre is köszi

katakpult
A Neo az a fényképezõs telefon? Úgy értem, hogy tudom, hogy szinte mindegyik fényképezõs, de azzal elég jó képeket lehet készíteni, nem?
Nem szeretnék ráfázni, hogy csak úgy veszek egyet, esetleg van valakinek tapasztalata vele vagy tesztképeket tudnátok mutatni? Mert olvastam, hogy ilyen jó meg olyan jó, csak nem tudom, hogy ebbõl vajon mi lehet igaz <#rolleyes>

morleone
Az Xperia Neo függetlenül (nem teljesen hazai papírokkal) a GSM boltokban 70k körül van. Nem tudok róla, hogy lenne hivatalos hazai kiskereskedelmi forgalmazása, így én fenntartásokkal kezelném a független példányokat. De a Telenornál 56k-ért még akkor is jó vétel ha mondjuk hivatalosan is értékesítené az SE a független Neo-kat.

Jobb telefont én sem tudok mondani csak hasonlót, de ahogy elnézem barátnõd igényeit lehet jobb ha az eddigi elképzelésnél maradtok.

Solten
Ez esetben hajra... (C5-00). A navigacio nem lesz egyszeru szvsz a kis kijelzo es felbontas miatt. A Symbiannal kulonosebb gond nincs par aprobb dolgot leszamitva pl. az Androidhoz kepest (ha mar szoba lett hozva) cseszettul nem user-frendly, kesz oralszex a kezelese. De utobbit erintokepernyos telokhoz talaltak ki, elobbit meg nem igazan (egyreszt ezert is lett kukazva).

Saor Alba

Carlos
Mint említettem nekem nem kellenek appok, játékok, ilyesmik. Én csak telefonálni, sms-t írni és GPS-elni akarok. Mivel egész nap a gép elõtt vagyok a FB és a mail és egyéb dolgok sem érdekelnek. Érintõképernyõ szintén nem kell. Szóval eléggé leszûkültek a lehetõségek. 😊

Þór vígi þessi rúnar

én se javaslom a Symbiant, pedig anno gondolkoztam rajta hogy Nokiát veszek. android tényleg jó, szerintem fontold meg

Carlos
ja értem... akkor no comment... értelmes válaszokat vártam...

Þór vígi þessi rúnar

Büdös Bohóc
az a rendszer gányság, hihetetlen fos programozni rá egyébként is

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Carlos
És mi baj a symbian-nal? Hogy nem trendi android amire mindenki fappol mostanában?

Þór vígi þessi rúnar

Büdös Bohóc
ezek mind szarfos symbian telefonok :C Amelyik symbiant még valamire tartom az az egyik hd-s nokia, kurva szép videót és képet csinál, hdban.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Carlos
Sziasztok, Viewty-m touchpadja ezennek bemondta az unalmast, abszolút nem mûködik, új mobil kellene. Szétnéztem t-mobile-nál (flottás elõfizum van).

Mi a véleményetek errõl?
Nokia C5-00 5MP

Olcsón meg akarom úszni! Nem akarok játszani, appokat felrakni, oprendszert frissíteni. Legyen benne egy kamera, tudjon sms-t, esetleg email, gps, férjen bele a micro SD a viewty-ból. Kábé erre kéne...

Bármilyen ötletet/véleményt várok.

Þór vígi þessi rúnar

matyi0323
Korábban már írtam.. [ #8914 ]
A galaxy s 2-rõl mi a véleményed? ( Videókban szinte mindenki panaszkodik a wifi-re, ez frissítéssel orvosolható lesz vajon? Elég fontos lenne a wifi.. ezért is érdekelne egy hozzáértõ véleménye. )
Vagy milyen hasonló kaliberût tudsz ajánlani 90-110k körül?

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

whiskeyman
Nekem az Optimus Black van. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Sokkal világosabb a kijelzõ, napon is jobban látni. Viszont a galaxyban jobb az 1 GHz-es proci, de észrevehetõ különbség nem nagyon van. Blacken viszont van led fotófény, sötétben hasznosabb.

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

dragon11
sztem Optimus

RETROB0Y
LG Optimus Black vagy Samsung Galaxy S ?

ja t mobilnál van a Like elõfizetés .Abban jöhet.

Do you feel alive?

killer1203
Sziasztok!

Jövõhét kedden venném meg a telót vodánál szerzõdéshosszabbítással de nem tudok dönteni hogy Samsung Galaxy Ace vagy Sony Ericsson Xperia mini pro, melyiket lenne jobb megvenni és miért? v630i-t váltanék le közel 3-4 év után és ez lenne az elsõ androidos telefonom.

Barnabyka
Elõfizu jöhet?

Sziasztok!
Okos telefont szeretnék venni , és mivel nem vagyok jártas a telefonok terén kéne egy kis útbaigazítás segítég.

Na akkor kezdjük is:

Árkategória

40-42 k ra gondoltam (50 k a legteteje)

Használt vagy új

lehetõleg új, de ha a telefon 1 hónapos és nincs baja és garanciális akkor az sem zavar

Hol vennéd meg?

lehetõ legjobb áron keresem a legmegbízhatóbb telefont , így nem tudom jelenleg hol vegyem meg Ha szolgáltatóra gondoltok akkor Tmobilos kéne mert minden rokon , barát , barátnõ stb is tmobilos.

Hosszú vagy rövid távra tervezel

Jelenlegi telefonom most lesz 5 éves (nokia 6030) , így kb 2-3 évre kéne a telefon.
(mondjuk nagyon szeretem a mostani telefonom )

Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?

leginkább androidos telefon kéne.

Mire használnád?

telefonálás , sms , ébresztõóra(ez a legfontosabb ) , zenehallgatás,néha filmnézés, pdf excell, world és ppt fájlok kezelése és internetezni is szeretnék rajta. Egyetemista vagyok szóval aki szintén az tudja , hogy néhány fölös percben jól esik egy kis lazítás 2 elõadás között.

Milyen kialakítású telefont keresel?

Hát az ilyen "az egész telefon egy érintõkijelzõ, csak egy két gomb van rajta" telefonok tetszettek meg.

Köszönöm annak aki elolvassa a kommentemet , és annak mégjobban aki segít is.

Do you feel alive?

Sziasztok. Nokia x6-ról valami vélemény?
matyi0323
Hali.
Szerintetek Samsung Galaxy S II vagy Iphone?

Nem vagyok valami szifon rajongó, igaz egyáltalán nem ismerem, mondjuk ez nem befolyásol semmit. Kamera, GPS, wifi ami lényegesebb lenne.( Meg leginkább, hogy "idõt álló legyen.. nem 3 hétre venném ) Vagy mit tudtok mondani ezekhez hasonlót.
Valahogy az "idei" ( ilyen kategória ) SE széria sem jött be..
Köszi.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

dragon11
LG KM 900 Arena

Sony Ericsson U5i VIVAZ

ezekrõl mi a véleményetek ?😄

Igaz hogy én nem lettem megszólítva, de tessék itt a Neo.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Jajj, ennek mi az a valami a jobb alsó szélén, ami így kiszélesedik <#csodalk> Ja, egyébként köszi a választ, kedves vagy, csak ezen úgy elcsodálkoztam <#vigyor> Azt le lehet róla szedni az oldaláról, vagy ilyen furcsa, nem szimetrikus marad a formája mindenképpen?

Mojito! Az a Neon hogy néz ki?

És azt mindkettõtöktõl kérdezem, hogy ezek vannak más színben is? A fekete olyan lehangoló... <#shakehead>
Egyébként bocsánat, hogy ilyen szõrszálhasogató vagyok, és köszönöm, hogy segítetek! <#whatever>
mojito10
Barátnõm most akar egy Neo-t venni, szóval toszogatva vagyok azzal, hogy olvassak teszteket jó telefon-e. Meg kell cáfoljalak, mert egyáltalán nem rossz! Gondolkoztunk azon, hogy neki is egy Defy lesz, mint nekem, de neki kell a normális kamera, mivel más fényképezõgépe velem ellentétben nincs és nem is akar fotós babérokra törni.

Ugyan az a kamera van benne ami az Arc-ban is. Hiába csak egy LED segédfény van benne (vakut senki sem mondott) a képjavító eljárása simán rásegít sötétben. Annak idején a Mobile Meetingen ezt ki is próbáltam (egy sötét dobozban lévõ tárgyat kellett lefotózni segédfény nélkül, majd megmondani mit ábrázolt és kaptál érte egy pólót).

Nem állítom, hogy ez megváltja a világot, vagy megreformálja a mobilpiacot. De szolgáltatótól egy teljesen átlagos elõfizuval 56 darab ezresért hazavihetõ és egy kb a nyitási ár. Akkor meg mi is a probléma? Mondasz egy alternatívát ebben a kategóriában, mely van ilyen gyors és van ilyen kamerája?

(Amúgy tényleg mondhatsz, hiszen én sem tudhatok mindenrõl, hátha jól jön a tipp).

mojito10
Ez nevetséges! 150MB belsõ memória? Ez manapság már a röhejes kategória! Lehet azzal jönni, hogy telepíteni SD kártyára is lehet, de tapasztalatból mondom, hogy ez semmit sem ér, csak lassítja a folyamatot, hogy végleg teleszemeteld a kártyád, hiszen így is az alkalmazás egy jó része a belsõ memóriában marad és több olyan is van mely nem telepíthetõ át. Az ilyet az ember egy alsó kategóriás darabtól várna! De az ennél olcsóbb Defy például 2GB-ot kapott belsõ memóriának amibõl egy picit kihasít az oprendszer magának, de így is több mint 1,5 GB-ot használhatsz fel arra, hogy telepítgess rá. Nekem eddig nem sikerült megtöltenem, pedig vagy 10 játék és rengeteg más alkalmazás van feltelepítve és semmi sincs az SD kártyára átmozgatva. Csak éppen a Defynek is megvannak a maga bajai... hiányzik az elõlapi kamera és pocsék a kamerája.

whiskeyman
ezekkel csak annyi a probléma, hogy nincs rajtuk vaku...ne nevezzük annak a LED segédfényt és azzal este nem lehet fényképezni, mert szart sem ér sötétben
azért ne nevezzük jó startnak az idei Xperia palettát, minden az, csak nem jó start...várni kell még azokra, hogy megbízható telefonok legyenek

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

whiskeyman
Motorola XT 720 - 8Mpixel, xenon vaku, android...esetleg?

JürgenKlinsmann
Korábban említettünk pár vasat ami fényképezésben is jó. Az idei Xperia paletta egész jó startot vett. Az SE Xpera Arc jött elõször és tényleg jó a kamerája, de sokaknak túl nagy a kijelzõ és túl drága. Olcsóbb variáns a Neo ami ugyan olyan hardverrel rendelkezik, csak kisebb a kijelzõ és kapott egy elõlapi kamerát. Meg nem elhanyagolható, hogy olcsóbb is nem is kevéssel!

Amúgy még talán Nokiák között van olyan ami igen jó és nem kell érte 100 ropit vagy még többet kicsengetni, de én inkább egy Androidos darabot vennék a helyedben. Igaz árat nem írtál, hogy kb mire gondoltál.

Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit

Sziasztok!

Azt hiszem elromlott a telóm, nem tudom bekapcsolni meg ilyenek, de igazából már úgyis régi volt és kellene egy új. <#shakehead> Nem nagyon tudom, hogy mit érdemes venni, én facebookozni meg fényképezni szoktam vele legtöbbet, olyan kéne, amivel ezt jól lehet, meg olyan, amin van vaku is, hogy éjszaka is lehessen fényképezni vele például. Milyen ilyen telefonok vannak és mennyibe kerülnek? <#rolleyes>

Köszi szépen elõre is!!! <#worship>
adios
igazából az okostelefon-funkciókat akarom kihasználni. legfõképpen a gyorsaság ami számít.

egyiket se mind a kettohoz lehet macerazni fozott romot hogy hasznalni is tudd.. ha meg csak telefonalni es sms-t akarsz rajta irni akkor gyakorlatilag mindegy...
V43 1105
Sziasztok!

Valaki nem tudna segiteni, hogy Sony Ericcson Xperia 8-ra hogyan tehetek custom témát? Elõre is köszi, sosem csináltam még ilyet.. 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

dragon11
viszont még nem tudom hogy szeretnék-e elõfizus lenni fõleg hûséghez kötve, mert nem komálom az ilyesféle dolgokat.. sose volt még elõfizus telóm, mindig szeretem tudni hogy hol állok, mennyit lehet még.

szóval inkább a használt árakból indulj ki, ha megkérhetlek rá. Az talán olyan, mint az elõfizus..

de én inkább a kártyás felé húzok.. majd kiderül 😊

dragon11
szolgáltató majdnem mindegy, de azért a vodafone jobb lenne..

hát nekem lebeszélhetõséget tekintve 50perc elég egy hónapba, s nettel max 2800 ft környékén

UI.: Ha ez számít, a Vodafonenál köszönet program tag lehetek..😄

köszi.

adios
Hali!
2 telefon között vacilálok, s a segítségeteket szeretném kérni, melyiket érdemesebb megvenni. Az egyik a HTC Desire S névre, a másik a Samsung Galaxy S névre hallgat. Mi a véleményetek róluk?
Elõre is köszi!

whiskeyman
melyik szolgáltatónál és mennyi tudnál fizetni havonta?

dragon11
neked is köszi.<#worship>

nem hiszem, hogy nekem mindig mindenbõl szükségem lenne a legújabb dolgokra az android-marketbõl..😊 csak netezni szeretnék rajta, meg 1-2 játék meg 1-2 fénykép..😊

dragon11
de ha ilyen áron tudsz valami samsungot, akkor megnézem azt is .😄D

dragon11
köszi a segítséget..😊 rendes vagy, csak a pénz az nagy úr..:\

A defyt néztem én is bevallom õszintén, de elõfizusan 5ezer ft az SE X10 mini pro, az X8 meg 12.. a defy meg elõfizuval is 38e:\

azért elég nagy a különbség a kettõ közt.:|

jókérdés mit teszek..

whiskeyman
mivel Samsung nálad szóba sem jöhet, így szenvedj csak a Sony Ericssonnal...hidd el, tudom, hogy nem jó széria egyik sem
várd meg inkább a Xperia Mini Prot, ha már mindenképpen SE-t akarsz.
Vagy gyûjts még egy keveset és egy Defy a neked való telefon...