10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Barnabyka
    Android topikban van sok szoftver guru, azt javaslom tedd fel ott is a kérdésed!
  • Béla9248
    Sziasztok! Bocsi de megfelelő forumot nem találtam ezért itt tenném fel a kérdésemet!

Olyan problémám lenne hogy egyszer csak kikapcsolt a wifim és nem tudom sehogysem visszakapcsolni! Egy Lenovo IdeaPad Y560-ról volna szó! Bioszban engedéjeztetve van minden, windowson minden engedélyeztetve frissítve és megfelelően müködik is ezt írja! Na most van egy billentyü kombináció a gépen (FN + F5) amivel ki-be lehetett kapcsolni a wifit de most pillanatnyilag nem csinál semmit! Vagyis felugrik a képernyő közepére egy ablak amiben annyit ír hogy először be kell kapcsolni!

Esetleg valaki tudna erre valami megoldást? Van egy mobilnetem amit jelenleg használok és abban is van wifi mármint a stickben de az sem lát semmit!

Előre is köszönöm!
  • police100
    Hello!
    Telefont szeretnék vásárolni, az alábbiak közül, melyik lenne a legjobb megoldás?
    Sony Xperia U, Sony Xperia Go, HTC One V, HTC Desire C NFC, Nokia Lumia 710, Nokia Lumia 800.
  • k0trapali #9350
    S plus is képbe került... s vagy s plus lesz.
  • precision
    iPhone 5 vagy ha androidot akarsz akkor Galaxy S3, Note 2, HTC One X
  • precision
    a W mellett szól, hogy 400 mhz -el gyorsabb benne a cpu, az S mellett szól az Amoled kijelző ami nagyobb is mint ami a W -ben van
    meg esetleg hogy az S -nek nagy beépített tárhelye van

személy szerint én az S -t venném (esetleg S advance?)
  • V43 1105
    iPhone 5 rendelhető vele :P
  • SophieAnne
    http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/akciok/arlistak/Mozaik.pdf
  • SophieAnne
    Sziasztok!
    A T-mobile-nál most melyik a "legjobb" megvehető okostelefon?
    Like 300 csomaggal szeretném megrendelni, szóval olyan kellene, amelyik ezzel is rendelhető, az mindegy, hogy mennyi. Előre is köszi.
  • k0trapali #9344
    Help!

Samsung Galaxy W vagy Samsung Galaxy S? Rohadtul nem tudok dönteni... támogatva egyik sincs (ics, jb nincs hivatalosan és nem is lesz)
    Melyikre vannak jobb, stabilabb főzött romok ill. melyik éri meg? W-hez kicsit drágábban tudok hozzájutni. Itt most az ár nem számít inkább valami nyomós érv kéne az egyik mellett.
  • zoliii
    itt néz körül!
  • mikiking
    köszöönöm a segitséged,azt hiszem meg is veszem a 4S-t... Még egy kérdésem lenne... Barátnőmnek szeretnék egy kis méretü okos telefont,legalább 2 magos procival,5 megapixeles fenykepezovel. Nem olyan tul dragan,de a kinalatot megneznem
  • Hecker007
    hmm, szétnézek akkor használtak között is, meg megvárom hogy lejárjon a hűségem és akkor szétnézek trémobilnál
  • precision
    én azért néznék a helyedben használtakat is... 30-40% -ot is spórolhatsz egy alig használt jó állapotú és még garanciás telefonnal

én pl a te 80ezres áradat még megdobnám kb. 15 -el és vennék használtan egy HTC One X -et... azzal egy jó ideig nem lesz gondod, 3-4 évet simán kiszolgál... ha meg veszel egy újat 80ért, 1,5 év múlva már lassúcskának fogod érezni

de ha mindenképpen új kell akkor olyat nézz, amiben 2 magos proci van, jóféle kijelző, jó felbontással és ramból se legyen túl kevés... 512 mb alá pl. ne menj... a Sola az pont határeset... ha az tetszik akkor vedd meg ezt és spórold meg azt a közel 50% -ot :) rohadtul nem érdemes üzletben új telefont venni kp -ra, max szolgáltatótól előfizura kedvezménnyel ill. részletre
  • precision
    mert azon sosem lesz ilyen hogy valamit 15x kell megnyitni (bár hozzáteszem, hogy speciel ez a fb app hibája, nem az androidé) és nem kell állítgatni semmit, minden megy, és minden pöpecül megy, gyorsan, stabilan
    plusz a beépített memóriája is elég nagy... "sosem" lesz tárhely gondod :)
  • mikiking
    és kifejtenéd bővebben,hogy miért ?? Eddig csak Androidos telóm volt. Nem ismerem az Iphonet,de érdekelne,hogy miért mondtad,hogy NEKEM lesz jó választás
  • Hecker007
    Androidot nézek kb csak, Iphone-ra nincs pénzem, használt telefont meg nem akarok venni. Amire használni akarom az a telefonálás és sms-ezésen kívül, pdf-ek olvasása, esetleg world, excel dokumentumoké, wifin keresztül netezésre néha, meg max 1-2 játék, de az nem fő szempont engem telón a tetrix is leköt teljesen :D
  • V43 1105
  • precision
    az iPhone 4S jó választás lesz neked
  • mikiking
    Sziasztok,egy ZTE Skate telóm van,Ice cream sandwich van rábuherálva,idegesit,hogy semmi belső memóriája,éls a facebookot 15-szor kell kinyitni,hogy megjelenitse,hiába helyezek mindent át az sd kártyára,de teljesen mindent nem lehet,és belső memória alig van. Váltanom kéne,Iphone 4s vagy Galaxy S2 vagy Galaxy Note ? vagy esetleg más ???
  • precision
    motorola defy, xperia mini (az 1 ghz -es), xperia x10i (nagyméretű 1 ghz-es), zte blade, zte skate

ezekkel nincs gond, jó telefonok ebben az árban
  • 12alpi12
    Használtan is jóval drágább 25nél. És a tesztekben se írnak sok jót.
  • dragon11
    Omnia 2 ?
  • precision
    oprendszert kell választanod elsősorban, nem telefont

ha ez megvan akkor ebben az árkategóriában mi lenne a jobb választás... ki mire akarja használni a telefonját ugye... de alapszabály az az, hogy a gyorsabb proci és a több ram nem árt

egyébként pedig jobb ha kézbe fogod a telefonokat valahol, mert élőben mindegyik más mint leírás és fotók alapján
  • 12alpi12
    20-25e forintért szeretnék venni egy használt okos(ka)telefont. Hosszú távra tervezek, több évig hurcolnám, használnám. Épp ezért első a megbízhatóság (zte gondolom indulásból KO). Második meg az, hogy kihangosítva, tehát füles nélkül szépen és telefon viszonylatban hangosan szóljon.
    Tehát zene, nagyon ritkán 1-2 fénykép (minőség nem lényeg, tényleg ilyen alap dolgokat, hogy el ne felejtsem). Egy kevés játék (nem 3d-s csodák, 5 perces unaloműzők csak). És persze telefonálás. :)
    Nem használnám netezésre, soha semmilyen körülmények közt.
    Mit javasoltok? Eddig a SE xperia x10 minit/xperia minit, az xperia x8-at, nokia 5800-at néztem. Illetve SE LWW, bár egy ilyen 25e körüli példány felkutatásához magánnyomozó kéne. Más is jöhet, én eddig ezek közt vaciláltam, de nyitott vagyok mint egy pinceajtó.
  • Hecker007
    nah jó akkor ez nem szempont muszáj lesz minden nap tölteni :S :D
    Akkor ebben az árkategóriában mit érdemes még esetleg megnézni?
    Sim kártya foglalat típusa mindegy igazából mert még nem "törtem" ki a micro simet.
  • precision
    az összes okostelefon akksija 1 max 1,5 napot bír... persze használattól is függ... le lehet meríteni 12 óra alatt is :D
  • Hecker007
    Sziasztok, 70-80 ezer Ft környékén milyen telefont érdemes venni?
    Xperia Sola-t nézegettem de az kicsit elvette tőle a kedvem hogy 1 napot bír az aksija egy-két teszt szerint :(
  • Bucsek
    Sajnos fél éves garival vettem :)
  • Barnabyka
    Feltételezem, hogy még garancia is van rajta, ezért hirdesd meg 20ért és így minimális alkuba is bele tudsz menni.
  • Bucsek
    Sziasztok, szeretnék érdeklődni, hogy egy SonyEricsson Xperia X10 Mini Pro-t mennyiért lehetne szerintetek eladni? Annó (8hónapja) 40-ért vettem, függetlenül. Tegnap a déliben egy eladó boltban azt mondta 10ért venné meg... majdnem kinevettem, azért az ott levő gagyi nokiák (amik tényleg gagyik) azokat adja 10ért... Minimum 15ért, szeretném, de jobb lenne 20ért eladni. Teljesen jó, nincs semmi baja.
  • koxxx
    Szevasztok!
    Éredeklődnék,hogy Motorola Motoluxja van-e valakinek?Érdemes megvenni?
  • Barnabyka
    Na konkretizáljunk!

Sony Xperia Tipo vagy Samsung Galaxy mini II vagy LG Optimus L3?

Szerintetek?
  • Barnabyka
    30-40 nagyon max 50 ezer forint környékéről milyen telefont ajánlanátok?
  • Barnabyka
    Ha adott egy telefon(x10 mini pro) amin csak külföldi nyelvek vannak, ara rálehet tenni a magyart?
  • zotja
    sziasztok. telefonvásárlás ugyebár :)

Lumia 800 vagy ilyen árban és minőségben vmi Androidos telo? max 75 ezer és független :) Htc kkel szemezek...de annyiféle van belőle,hogy gőzöm sincs :)
  • dragon11
    hahó!D:

egy nagyon nőies telefon kellene a nővéremnek, pici elvárásokkal.

Pink színű galaxy Y-t nézek, sztetek megfelelő lenne?:D
  • morcosqtya
    Marketről tölts le egy live wallpapert.. telepít, reboot, set wp, örül.
  • LeWyTy
    mittom én 2 hetes telefon. 4.0.3 adnroid
  • whiskeyman
    akkor talán sw hiba :|
    frissítés mikor volt?