Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
amúgy mindent lehet függetleníteni, csak az a kérdés, hogyan? 😄
Blackberry nem tetszik? Mert abból is van érintõs, slide-os, qwerty-s verzió...
viszont itt van a
Samsung S8530 Wave II 45k-ért (akciós)... nos mivel ez késõbbi, jobban megéri, és ha még olcsóbb is, akkor nyilván a Wave 2-t kéne megvennem?
telefont szeretnék venni, mert elég fontos lenne hogy néha néha felugorjak netre elintézni ezt-azt, emaileket megnézni stb, de az a gond hogy egyáltalán nem értek hozzá. nem követtem a legújabb tipusokat, mert nem érdekelt, meg igazából nem érdekel most sem, de ez nagyon fontos lenne amit fentebb irtam.
szóval kezdjük ott, hogy az android és symbian között mi a különbség? tudom hogy két OS, de a telefonra azt teszek amit akarok, vagy az van rajta ami gyári, és kész? ha az utóbbi, melyikkel érdemes telefont venni, vagy ez annyira nem számit?
jó lenne ha a nagyobb (iphone méretû) kütyü lenne, nem az x10 mini féle... inkább laposabb mint vastag, mert nem szeretem ha a zsebemben dudorodik
gyártót sem nagyon tudom hogy milyet kéne ,nokiákat nézegettem, de nem találtam konkrétot. egyetemen is jól jönne zh-khoz, vizsgákhoz...
40-50e között keresek, többet nem szeretnék rá szánni.
zenehallgatás is fontos lenne, de gondolom azt már minden készülék sozlgáltat profin... 3,5-ös jack bemenetellel
valami javaslat hogy mit kéne vennem? 😄
Nem szeretnék ráfázni, hogy csak úgy veszek egyet, esetleg van valakinek tapasztalata vele vagy tesztképeket tudnátok mutatni? Mert olvastam, hogy ilyen jó meg olyan jó, csak nem tudom, hogy ebbõl vajon mi lehet igaz <#rolleyes>#rolleyes>
Jobb telefont én sem tudok mondani csak hasonlót, de ahogy elnézem barátnõd igényeit lehet jobb ha az eddigi elképzelésnél maradtok.
Saor Alba
Þór vígi þessi rúnar
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Þór vígi þessi rúnar
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Mi a véleményetek errõl?
Nokia C5-00 5MP
Olcsón meg akarom úszni! Nem akarok játszani, appokat felrakni, oprendszert frissíteni. Legyen benne egy kamera, tudjon sms-t, esetleg email, gps, férjen bele a micro SD a viewty-ból. Kábé erre kéne...
Bármilyen ötletet/véleményt várok.
Þór vígi þessi rúnar
A galaxy s 2-rõl mi a véleményed? ( Videókban szinte mindenki panaszkodik a wifi-re, ez frissítéssel orvosolható lesz vajon? Elég fontos lenne a wifi.. ezért is érdekelne egy hozzáértõ véleménye. )
Vagy milyen hasonló kaliberût tudsz ajánlani 90-110k körül?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Do you feel alive?
Jövõhét kedden venném meg a telót vodánál szerzõdéshosszabbítással de nem tudok dönteni hogy Samsung Galaxy Ace vagy Sony Ericsson Xperia mini pro, melyiket lenne jobb megvenni és miért? v630i-t váltanék le közel 3-4 év után és ez lenne az elsõ androidos telefonom.
Okos telefont szeretnék venni , és mivel nem vagyok jártas a telefonok terén kéne egy kis útbaigazítás segítég.
Na akkor kezdjük is:
Árkategória
40-42 k ra gondoltam (50 k a legteteje)
Használt vagy új
lehetõleg új, de ha a telefon 1 hónapos és nincs baja és garanciális akkor az sem zavar
Hol vennéd meg?
lehetõ legjobb áron keresem a legmegbízhatóbb telefont , így nem tudom jelenleg hol vegyem meg Ha szolgáltatóra gondoltok akkor Tmobilos kéne mert minden rokon , barát , barátnõ stb is tmobilos.
Hosszú vagy rövid távra tervezel
Jelenlegi telefonom most lesz 5 éves (nokia 6030) , így kb 2-3 évre kéne a telefon.
(mondjuk nagyon szeretem a mostani telefonom )
Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
leginkább androidos telefon kéne.
Mire használnád?
telefonálás , sms , ébresztõóra(ez a legfontosabb ) , zenehallgatás,néha filmnézés, pdf excell, world és ppt fájlok kezelése és internetezni is szeretnék rajta. Egyetemista vagyok szóval aki szintén az tudja , hogy néhány fölös percben jól esik egy kis lazítás 2 elõadás között.
Milyen kialakítású telefont keresel?
Hát az ilyen "az egész telefon egy érintõkijelzõ, csak egy két gomb van rajta" telefonok tetszettek meg.
Köszönöm annak aki elolvassa a kommentemet , és annak mégjobban aki segít is.
Do you feel alive?
Szerintetek Samsung Galaxy S II vagy Iphone?
Nem vagyok valami szifon rajongó, igaz egyáltalán nem ismerem, mondjuk ez nem befolyásol semmit. Kamera, GPS, wifi ami lényegesebb lenne.( Meg leginkább, hogy "idõt álló legyen.. nem 3 hétre venném ) Vagy mit tudtok mondani ezekhez hasonlót.
Valahogy az "idei" ( ilyen kategória ) SE széria sem jött be..
Köszi.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Mojito! Az a Neon hogy néz ki?
És azt mindkettõtöktõl kérdezem, hogy ezek vannak más színben is? A fekete olyan lehangoló... <#shakehead>#shakehead>
Egyébként bocsánat, hogy ilyen szõrszálhasogató vagyok, és köszönöm, hogy segítetek! <#whatever>#whatever>
Ugyan az a kamera van benne ami az Arc-ban is. Hiába csak egy LED segédfény van benne (vakut senki sem mondott) a képjavító eljárása simán rásegít sötétben. Annak idején a Mobile Meetingen ezt ki is próbáltam (egy sötét dobozban lévõ tárgyat kellett lefotózni segédfény nélkül, majd megmondani mit ábrázolt és kaptál érte egy pólót).
Nem állítom, hogy ez megváltja a világot, vagy megreformálja a mobilpiacot. De szolgáltatótól egy teljesen átlagos elõfizuval 56 darab ezresért hazavihetõ és egy kb a nyitási ár. Akkor meg mi is a probléma? Mondasz egy alternatívát ebben a kategóriában, mely van ilyen gyors és van ilyen kamerája?
(Amúgy tényleg mondhatsz, hiszen én sem tudhatok mindenrõl, hátha jól jön a tipp).
azért ne nevezzük jó startnak az idei Xperia palettát, minden az, csak nem jó start...várni kell még azokra, hogy megbízható telefonok legyenek
Amúgy még talán Nokiák között van olyan ami igen jó és nem kell érte 100 ropit vagy még többet kicsengetni, de én inkább egy Androidos darabot vennék a helyedben. Igaz árat nem írtál, hogy kb mire gondoltál.
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Azt hiszem elromlott a telóm, nem tudom bekapcsolni meg ilyenek, de igazából már úgyis régi volt és kellene egy új. <#shakehead>#shakehead> Nem nagyon tudom, hogy mit érdemes venni, én facebookozni meg fényképezni szoktam vele legtöbbet, olyan kéne, amivel ezt jól lehet, meg olyan, amin van vaku is, hogy éjszaka is lehessen fényképezni vele például. Milyen ilyen telefonok vannak és mennyibe kerülnek? <#rolleyes>#rolleyes>
Köszi szépen elõre is!!! <#worship>#worship>
Valaki nem tudna segiteni, hogy Sony Ericcson Xperia 8-ra hogyan tehetek custom témát? Elõre is köszi, sosem csináltam még ilyet.. 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
szóval inkább a használt árakból indulj ki, ha megkérhetlek rá. Az talán olyan, mint az elõfizus..
de én inkább a kártyás felé húzok.. majd kiderül 😊
hát nekem lebeszélhetõséget tekintve 50perc elég egy hónapba, s nettel max 2800 ft környékén
UI.: Ha ez számít, a Vodafonenál köszönet program tag lehetek..😄
köszi.
2 telefon között vacilálok, s a segítségeteket szeretném kérni, melyiket érdemesebb megvenni. Az egyik a HTC Desire S névre, a másik a Samsung Galaxy S névre hallgat. Mi a véleményetek róluk?
Elõre is köszi!
nem hiszem, hogy nekem mindig mindenbõl szükségem lenne a legújabb dolgokra az android-marketbõl..😊 csak netezni szeretnék rajta, meg 1-2 játék meg 1-2 fénykép..😊
A defyt néztem én is bevallom õszintén, de elõfizusan 5ezer ft az SE X10 mini pro, az X8 meg 12.. a defy meg elõfizuval is 38e:\
azért elég nagy a különbség a kettõ közt.:|
jókérdés mit teszek..
várd meg inkább a Xperia Mini Prot, ha már mindenképpen SE-t akarsz.
Vagy gyûjts még egy keveset és egy Defy a neked való telefon...