Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hatalmas az tény, de már kellemetlenül nagy...legalábbis nekem nagyon furcsa volt
szerintem fél év kelleni fog, hogy ennyire lemenjen az ára, bár ki tudja, lehet, hogy hamarabb lesz olcsóbb
esetleg nézd meg a többi gyártó kínálatát, azoknál is van nagy kijelzõjû telefon, 4"-os, vagy akár nagyobb
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
hogy jobb-e? :D
2 magos processzor, fényévekkel jobb kijelzõ, már ezek miatt megéri a Samsungot választani
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
jobb annyivel?
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
(idõm rengeteg, tehát várni tudok)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
mi a baj az omnia 7tel tulajdonképp ?
Saor Alba
Lg optimus black és optimus 2x között gondolkodok. Szerintetek melyik éri meg jobban? Az optimus blackal is lehet gördülékenyen internetezni? A GPS- e milyen gyorsan talál jelet? Autós navigációra is lehet jól használni?
A válaszokat elõre is köszönöm!
Gondolkodok, hogy veszek egyet, de 2 ismerõsömnek is van, de csak panaszkodnak. ( igazából nem tudják miért, de nem szeretik..)
Több oldalon én meg olyat olvastam, hogy a kijelzõje miatt nem a legjobb választás.
Szóval vélemény?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Nekem Optimus Black-em van és tökéletesen mûködik.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
LG Optimus 3D telefont vettem 2hónapja kb. viszont 2 hét után visszavittem az üzletbe garanciális szervizre mivel gyakran nemvolt térerõm és bekapcsolt állapotban is pint kért többször is, sõt full térerõt jelzett és nemvoltam elérhetõ:S Második visszavitel után, most felajánlották h. választhatok másik készüléket de kikötötték h. mibõl választhatok egyik a Samsung Galaxy S Plus, másik a Sony Ericsson Xperia Arc vagypedig várok 1 kicsit amíg kapnak új LG Optimus 3D-t. Aki ismeri a Galaxy S plust v. az Arc-t adjon pár tanácsot, megéri-e lecserélni az LG-t v. maradjon.(Térerõ problémán kívül megvagyok elégedve az LG-vel)
Válaszokat elõre is köszönöm, most léptem melózni, holnap visszanézek aztán irány a bolt.
Üdv: Peti
azt hiszem kell valamilyen közüzemi számla is, az se baj, ha a legfrissebb
bár kérdezz rá esetleg mail-ben a T-Mobnál
T-Mobilenál milyen okiratok kellenek a részletfizetéshez? Ugyan az mint a sima elõfizetéshez, vagy kell még pluszba munkáltatói igazolás?
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Motorola Defy-met páromnak ajándékoznám, e helyett keresek valamit max 50-60 ezer Ft-ért (akár használtan is, maradék hazai garanciával), elõször Samsung Galaxy S és htc HD2-ben gondolkodtam de utóbbi "androidításával" :) nem szeretnék szórakozni, eleve android platformos telefon kellene.
Kérdés: Minek érdemes utánanézni most?
Szempontok:
- ne legyen lassabb mint a defy (800Mhz) 2.2-vel
- nagy kijelzõ
- lehetõleg könnyedén mehessen rá 2.3 vagy újabb droid is..
Nem szeretnék rootolni, nem szeretnék tuningolni, nem szeretnék cyanogen modokat stb (max a droid frissítés) kézbe kell egy megbízható gyors, fluid telefon.
Tippetek van-e a Galaxy S-en kívül?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
keress andoidot, vagy iphone
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
@GyaxyBoy:
1 kérdésedre a válasz: Ingyenes navigáció általában szolgáltatóknál elérhetõ, tehát bizonyos készülékekhez biztosítanak ingyenes szoftvert, ennek a szolgáltatónál nézz utána. Androidra is van elérhetõ ingyenes navigáció de azért hozzá kell tenni hogy nem teljesen ingyenesek mivel a többséghez szükséges internet! Szóval rosszul tudod, nem csak Nokia-hoz van!
2 kérdésedre a válasz: Az igényedtõl függ, fõleg attól hogy mire szeretnéd használni a telefonod mi az ami fontos.
Android egy nagyon jó oprendszer: Nyílt, így nagyon sokan fejlesztenek rá, rengeteg elérhetõ program van, szinte mindent meg lehet oldani, az egész rendszert át tudod alakítani! A programok mennyisége sok, de azért van rengeteg szemét is közte!
iOS: Zárt oprendszer, ez fut az iPhone-okon, itt is rengeteg alkalmazás van, itt általában a zártságból adódóan jobb minõségû programok vannak, viszont a rendszert nem tudod úgy átalakítani mint az Androidnál. Rengeteg nagyon nagyon jó minõségi játék van.
Symbian-t nem írom le mert azt ismered, illetve manapság egy halott dolog. Idejét múlt!
Van még a Bada ami a Samsung saját készítésû oprendszere, ezt annyira nem ismerem szóval keress rá!
Windows Phone 7: Véleményem szerint pár év múlva nagyon jó oprendszer lesz, gördülékeny, könnyû kezelni! Az alkalmazások száma még kevés, de nagy tempóban növekszik ahogy egyre több ilyen telefon kerül a piacra!
összességében el kell dönteni mit szeretnél, keresgél az interneten. Hogyha rám hallgatsz akkor van Androidot választasz vagy iOS-t, de az Android olcsóbb, és nagyobb a választék! Sony Ericsson nagyon jó telefonokat csinál, azokat is nézd meg!
Hallottam sok okos dolgot így össze zavarodtam és segítséget szeretnék kérni.
Eddig Nokia párti voltam/vagyok, legfõképpen az ingyenes GPS miatt! De tetszenek még a HTC telefonok is.
Elõbb két számomra alap fontosságú kérdésre kérnék választ!
1 kérdés! GPS (hackelés nélkül) milyen telefonon ingyenes még? Jól tudom, hogy csak NOKIA telefonoknál van ez így?
2 kérdés! Milyen oprendszer ajánlatos telefonon! Itt ugye már sokkal több lehetõség van! Én eddig Symbiant ismertem a Nokia miatt, de az Androidot nagyon nyomatják és most jött a Win8! De mivel nem vagyok jártas ebben, így lehet még van jócskán! Szóval melyik oprendszerhez van a legjobb kiegészítõk?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Tehát, ha biztos vagy benne, hogy édesanyád megbirkózik egy érintõs, Androidos telefonnal, akkor ez megfelelõ lehet számára.
Édesanyámnak keresek egy kicsi, kompakt Androidos telefont. A saját telefonomon már beletanulgatott a rendszer alapjaiba. Amire fõleg kellene neki, hogy mobilnettel a mostani fõleg SMS küldözgetésbõl álló kommunikációt ki tudja váltani. Nem akar olyan tepsit mint ami nekem van szóval most egy SE Xperia Mini lett kinézve neki (nem összetévesztendõ az X10 Minivel). Néztem a kezelõfelületét és a méretébõl adódóan nagyon szépen le van egyszerûsítve, hogy minden könnyen elérhetõ legyen, ezért is lenne jó neki.
Vélemények? A Mobilaréna tesztet olvastam eddig, ott "Különösen ajánlott" készüléknek kiáltották ki. Van még más készülék (ilyen vagy hasonló paraméterekkel, ebben az árban) ami még megérheti? Nem akarok bonyolult rendszert, HTC Sense meg hasonlókkal... az már lehet nagy falat lenne neki.
Elõre is köszi! :)
A segítségeteket szeretném kérni.
Eddig egy iphone 3gs em volt , szerettem is nagyon de sajnos meg kellett válnom tõle. Akkor amikor azt vettem úgy nagyjából otthon voltam a mobilok világában ( kb 2éve ) és akkor még nem mertem bevállalni valamien más érintõs telefont mert a közvetlen környezetembe sokan vettek "iphone killert" és nem túl pozitív tapasztalatok voltak velük. Mostmár azért látom hogy megváltoztak az erõviszonyok és a többi gyártó is felzárkózott viszont nincs kedvem megint 1 hónapig a telefonokat nézegetni meik mit tud, meik romlik el , stb stb stb.
Nagyon hálás lennék hogyha írnátok pár telefont amit érdemes mostanában számításba venni. A pénz nem lényeg mert a cég fizeti :))). Az azért valószínû hogy azért beváróm az iphone 5 öt, így ha tudtok olyan telefont ami érkezõbe van és érdemes tudni róla az is jöhet :)
Elõre is köszönöm!
de tényleg nagyon sok jön be x8-ból, x10 mini, mini pro-ból...sõt, már Arc, Neo is érkezik rendesen :|
elég szomorú
ma egy ilyen volt nálunk...igaz ez még pár hónap múlva jelenik meg
de akkor valamilyen ismertetõjelet adj meg, hogy tudjam, hogy a tiéd :-D
1. Meglévõ T-mobile elõfizetésben kell gondolkodni.
Nokia telefonom volt mindig, de úgy látom az OS szar, szóval fájó szívvel, de jöhetne más is.
2. A telefon fõleg telefonálásra kell, meg néha sms-re. :D
Netezés is szóba jöhetne mostantól, bár nem tudom, hogy a Go!Net L 500 megája vagy a Go!Net M 100 megája mire lenne elég. Ha semmire (100 mega aztán tényleg nem sok) akkor átgondolom ezt a netes dolgot.
3. Jöhet érintõs, qwerty, bármilyen.
4. Max. 40 ezer pénz van rá, úgy hogy megint aláírok 2 évre.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
A Symbian halott ügy. Ott van még a MeeGoo, de abból is kiszállt a Nokia így a rendszer még el sem készült de már hamvába holt.
Szóval maradj szerintem az Androidnál.
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Úgyhogy ha teheted, akkor inkább az Android felé nézelõdj. Kérdés, hogy mindenképpen kártyásat akarsz-e, mert ha havidíjas is megfelel, akkor az a rendelkezésre álló pénzügyi kereted mellett már jobb telefonokra is lehetõséget ad (Xperia Neo például vagy más nagyobb kijelzõs, mert a kártyás 40-50 körüli okostelefonok nagyrészt 3 colos kijelzõvel vannak), szóval ha havi 4-5000 Ft-ot eltelefonálsz, akkor mindenképpen megéri, márcsak a mobilnet meg a jobb telefon miatt is.
sodorj meg,pödörj meg
igazából nem telefonálok sokat, így kártyás telókat szoktam venni..:DD
leginkább netezésre kell a teló, játékra és zenehallgatásra.. tulajdonképp ennyi.:)
Galaxy 3 és HTC Touch Diamond maradt, hát fogalmam sincs.. nincs nagy igényem télleg.. cserébe viszont alacsony árat is akarok.:)
Annyi szól a HTC mellett, hogy gyönyörû telefon és nagyobb a kijelzõ netezésre.:)
szted nagy gáz lenne ilyen igények mellett azt venni ? vagy mindenképp galaxy 3 ?:S
Szóval ott kezdeném: milyen telefont vegyek? A legfõbb szempontok GPS készség, legyen wifi benne, hogy tudjak sokat netezni telefonon is. Fényképezni is lehessen vele(lehetõleg jobb képet készítsen mint egy siemens mc60), HD videó nem fontos A kijelzõ minimum 240X320 de annál azért jobb lenne a nagyobb felbontás. kb 30000 Ft-ig lenne megfelelõ az ár. Ó és igen Androidra vágyom :)
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
de ez ízlések kérdése...
inkább Androidos mobilt vegyél, azokra rengeteg appot tudsz letölteni, rengeteg felesleges idõt tudsz velük elbaszni :DDD
esetleg még az elõzõ telefonok mellett, a HTC wildfire S...telenornál, 5 ezres havidíjjal, 30k-ért elviheted (ebben van 200 perc, 200 SMS/MMS és 500GB adatforgalom - Red Bull Mobile csomagban) - ez csak egy opció
igazából nem tudom melyik szolgáltatónál vennéd...
nekem a fent említett tarifacsomag duplája van, de nem használom ki, sem az 1 GB-ot, sem a 400 sms-t, csak a 400 percemet :D
és most már hallgatok rád, vakon bízok benned.:DDD:)
TE mit ajánlasz?
Am lehet most geeknek nézel, de én néztem a HTC Touch Diamondot és kibszottul tetszik, ahogy az Omnia 1 is.:$
X8-at felejtsd el, ezt komolyan mondom, rengeteg jön be hozzánk a szervibe...
esetleg nézd meg ezt, ha Samsung is esélyes