Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itt nem a 720p-n volt a lényeg, hanem ezen: se MPEG4, se más formátumban

ez azért elég aggasztó, nem?
és akkor vmi magyarosítás nem is lesz hozzá letölthetõ?

i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27

whiskeyman
Azért 1-2 youtube videó, fõleg HQ minõségben, akár 30-40 MB is lehet videónként. Neken 1 GB-os keretem van, eddig 750 MB volt a legtöbb amit felhasználtam. Ha okosan használod, kikapcsolod, amikor nem kell, akkor beleférhetsz 500 MB-ba. Töltsd le majd a 3G watchdog programot, ott láthatod a felhasznált adatmennyiséget, beállíthatod, hogy mikor jelezzen, ha kezd elfogyni a fél GB.
Amúgy a Galaxy S Plus bõven elég lehet, sok hibás van még az S II-bõl.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Sasmung Galaxy S Plust vagy S II-t tervezek venni médiamánia S díjcsomaggal...

Érdekelne hogy a feltüntetett fél giga forgalmi díj mire elegendõ?

Havi szinten 1-2 letöltésen kívül pl menetrendeket a mailomat, 1-2 híroldalt facebookot, google earthot + talán 1-2 youtube videót tervezek megnézni.

whiskeyman
igazság szerint nem nagyon ismerem a win phone 7-est. Omnia 7-et próbálgattam párszor, de nekem túl átláthatatlan a menüje. Azért a HTC nem lenne rossz, de nem ismerem a márkát annyira.
A HD 7-et azért nézd meg
mindent én sem ismerhetek :-D

dragon11
Lehet feléd egy kérdésem? Azért te profinak vagy titulálható telefonok terén.:)

Ha Windows Phone 7 oprendszerhez ragaszkodnék Omnia 7 vagy HTC HD 7 vagy Trophy lenne a megfelelõ választás ?=)

Vagy ilyesmi árkategóriában mit ajánlanál?:D

köszi =)

whiskeyman
Vodánál lehet kapni már és nem lesz rá hivatalos magyar nyelv soha. Sõt, nincs is már magyar Motorola képviselet.

whiskeyman
Áruld már el, hogy miért akarsz HD videót nézni telefonon??? Nem is HD felbontású a kijelzõje...teljesen felesleges a 720p, nem gondolod?
a másik pedig, Defyre nincs hivatalos magyar nyelv...egyszer majd lehet, hogy lesz, de ezért ne várj rá, mert lehet nem lesz
Mindennapi használatra bõven elég az 1 GHz.

Sziasztok!
Nagyon megtetszett a Motorola Defy+. Van valakinek róla tapasztalata? Esetleg van valakinek? Megérheti azt a 70-75ezret? Viszont nem láttam még magyar menüset sehol - nem is várható? :S
Meg olvastam róla egy tesztet, ami kicsit negatív: "Sajnos videolejátszás terén már nem ilyen rózsás a helyzet. Bár egy kisebb felbontású DivX AVI elindult, ám a 720p-s fájlokkal már nem tudott mit tenni, se MPEG4, se más formátumban." -ez tényleg így van? egy filmet nem lehet rajta megnézni akkor, mert az omniámon jó. Nem gyenge az 1ghz-es procija?)
+ nem lehet tudni, h vodánál kapható lesz-e a + is? (fõleg magyarul) - vagy hol érdemes megvenni?
köszi

whiskeyman
ha 3 napon belül visszaviszed, akkor kötelesek kicserélni

Sziasztok,megvettem a Monte Carlot (ZTE Skate) viszont van egfy olyan problémám,hogy én hallok jól mindenkit,viszont engem nagyon gyengén hallanak,nagyon nagyon gyengén. Újonta vettem,szóval még nem volt kibontva sem soha... Ez másnak is elõfordul ? Lehet ellene tenni valamit ? Elég gáz,hogy most vettem és már baj van vele

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

nincsen sajnos. nem lehet szétszedni és kihúzni sem lehet belõle semmit sem . :(

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

V43 1105
Nem azért de az nem egy átalakító ? Értsd nincs benne mégegy kisebb sd kari? mert akkor az beza micro-sd lenne ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

a p....ba. :( Azért köszi !

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

galaxy ace-ról néztem tesztet:
gyenge: android v2.2, 320x480felbontás + kis kijelzõ, lassú a 800mhz-s proci miatt.
jó:2giga kari ajándék, iphone4-galaxy S ötvözete kb külsõleg, 5mp + ledes vaku vmire jó, és jól bírja az aksija

whiskeyman
Galaxy Ace jó kis telefon, érdemes beruházni rá

itt 15-20 között el tudod passzolni

whiskeyman
Nem, mert microSD kell bele.

respekt :) de vodánál nézem felfedezõ nettel összekapcsolva, szóval 2500+1000 és így 9-16ezres engedmények vannak... de pl egy galaxy ace 60ról 40 :D

más: tudnátok mondani egy árat, h jó állapotú 2giga sd-karis, 8gigás omnia 1-ért mennyit lehet kérni? van hozzá teljes európa navim

köszi

Sziasztok!

Ebbe a telóba bele lehet tenni [url="http://24x7diy.com/images/SDHC4_8GB_C2CRH.jpg"] ezt a fajta memóriakártyát ? ?

whiskeyman
Samsung Galaxy S plus (LED vaku nélküli)
LG Optimus Black (nekem ilyen van, tökéletes, wifi, gps kiváló, dok, pdf mennek rajta)
Motorola Defy+
HTC Desire S Orange

ezeket mind a T-Mob honlapjáról néztem, 5000-es havidíjjal, 40-60k között lévõ készülékek

ezeket ajánlottam a cimborámnak, õ is ebben az árkategóriában keresett

sziasztok!
le szeretném cserélni a samsung omnia (1)-em vmi új telóra, ami mindenképp androidos. ebben kérném a segítségeteket, mert nem tudom, h mit vegyek. olyasmi kellene ami nem túl drága, olyan 40-50, nagyon maximum 60ezer forint, és legalább tudja azt, amit az omnia (5mp kam lehetõleg vakuval, vmi nagyobb érintõkijelzõ, szal nem mini telefon kell, wifi, gps se árt, meg menjenek rajta az ilyen doc-ok, pdf-ek)
ajánljatok egy párat légyszi, aztán utána nézek.

köszi
cibus

zvaragabor
Galaxy GIO lett. :) Azért köszi :))

Chaos Anno Domini

kifli
Zte blade
zvaragabor
Samsung Galaxy 3, GIO, SE x8, ilyesi kategória.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Jah, Androidból minél frissebb, minimum 320*480 felbontás. :) Köszi

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Üdv, 20-30k között szeretnék androidos telót, de ez nem a bolti ár, inkább úgy mondanám, hogy boltból 30-40 között vannak, de vaterán már 20-30 között is lehet találni akár újat is. Fõleg SE, HTC, Samsung márkák között nézelõdnék. Kamera nem lényeg, zenét hallgatnék, alkalmazásokat használnék, proci ne legyen gyenge, ha lehet. SE live with walkmant néztem volna, de lehet az vaterán is drágább kategória.

Chaos Anno Domini

Sziasztok, Orange Monte Carlo,vagy Wildfire S ... Ki kell vennem a szolgáltatómtól telefont,a Monte Carlohoz be kell fizetni 15000 FT-t,a Wildfire S-hez pedig 24000 FT-t.. Megéri a Wildfire S azt a + 9000 Ft-ot ??

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Sziasztok!

Faternak kellene telefon de olyan egyszerû amilyen csak lehet, semmi extra szarság csak telefonálásra kellene. Persze tudom sok dolgot ki sem lehet kerülni de azért mégis. Az sem ártana ha a kijelzõje meg a gombok nem a bolhacirkusz kategóriából valók. A megbízhatóság is lényeges lenne..
Sajnos tudom hogy ma a piac szinte csak a fiatalok igényeit nézi és az idõsebb korosztály megy a levesbe de azért ha tudtok egy egyszerû telefonálásra alkalmas hókusz-pókusz nélküli ketyerét akkor ne tartsátok vissza az infót.
Köszönöm a türelmet:)

dragon11
vegyél használtan iPhone 4s-t..

maffi
sziasztok! nagy dilemmában vagyok így a karácsony közeledtével. mindenképp szeretnék új telefont, csak az a kérdés, hogy milyen legyen az új szerzemény. jelenleg egy blackberry 8520-asom van, amivel tökéletesen elégedett vagyok, csak már kicsit öreg szegényke.

az elsõ kérdés rögtön az, hogy maradjak-e a bb-nél. van bis-em, így valójában kihasználom a telefon nyújtotta lehetõségeket. magát a telefont és a szolgáltatást imádom egyébként, de nem tudom megéri-e a havi 2000 ft azért hogy megérkezzenek a telefonomra a mailek (jó persze ez túlzás, nem ennyibõl áll a dolog, de ez az ami nekem szembetûnik).

most 3 telefon van képben: iphone 4, blackberry torch 9810 és blackberry 9900. képbe került még az iphone 4s is, de nem érzem benne azt a pluszt, amivel 50 000 ft-tal drágább, mint a sima 4. de gyõzzetek meg.

ti melyikre szavaznátok a helyemben? ha iphone, akkor megéri-e sztetek, azt az 50k pluszt az S? ha lehet, akkor próbáljatok meg nem elfogultan nyilatkozni. köszi szépen elõre is.

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Sziasztok. 17.-én utazok haza, és gondoltam karácsonyra meglepem magam egy új mobillal, nézelõdtem már, kinéztem egy Samsung Galaxy S II-t. A kérdésem a következõ, megéri-e a 400 eurót vagy hasonló ár kategóriában találok nála jobbat? Illetve ha valaki rendelkezik ilyen telefonnal érdekelne a véleménye róla.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Na megvettem a Galaxy S2-õt, és nem bántam meg, nagyon jó telefon, ajánlom mindenkinek ;)

szerintem érdemes Hd-t venni inkább, mivel annyival nem drágább viszont a led-es tv csak parasztvakítás...
halkapsz
Nem tudnátok esetleg tv ügyben, hogy megéri-e hd ready helyett full hd tv-t venni a plusz pénzért? Vagy inkább led tv még +30 ezerért? :D

Hali!

Karácsonyra szeretném magam meglepni egy mobillal, de nem tudom dönteni milyen legyen...a keret 50-60 ezer, nem feltétel hogy új legyen a teló. Legjobban Iphone 3GS és Samsung Galaxy S között vacilálok, de aki tud jobbat ne tartsa vissza.. :) Egyébként most egy Samsung Galaxy Spica-m van.

Peace!
yugoslave
Akkor jó vagy egy galaxy ace-re, de inkább galaxy s-t javaslom :) Siess, ha igénybe akarod venni a 20% kedvezményt.

Na jó azért nem csak telefonálgatásra kell de nem fogok egyszerre 50 internet lapot megnyitni és közben játszani meg filmet nézni. :D
Ez az akció egyébként tetszik. Kár hogy csak a mai napra érvényes :(
Na csak sikerült kitenni :D
Az xperia mini így a 20%-al iszonyatosan jó árban van :) Én azt venném!
yugoslave
Az elõzõ hibás link, itt a helyes elérhetõség.

yugoslave
yugoslave
Itt vannak a metróban fellelhetõ mobilok. Ma 20% mindegyikre!!! Aki kapja, marja. Természetesen a képen látható árakból még csípjetek le 20%-t :) Mellesleg van Galaxy Ace is ! :)

yugoslave
Csak telefonolásra felesleges Galaxy Ace-t venned :)

Cikkbõl másolva:
Péntekre virradóra ismeretlen tettesek feltörték a METRO Kereskedelmi Kft. karácsonyi ajánlatait tartalmazó Adventi Naptárat, ezzel a nagykereskedés teljes karácsonyi kampányát leleplezték.

Ha már úgyis megtörtént ez a "sajnálatos" eset,
Azt is kiírhatnák, hogy milyen telefonokra érvényes ez az akció.
Szerintetek ár/érték szempontjából a galaxy ace mennyire jó választás mostanság? Nem akarom különösebben leterhelni a telefont, csupán telefonálásra és mindennapi dolgokra használnám.
fishsticks
Elnézésedet kérem, rosszul írtam. December 7-tõl lesz mobilokra a -20% :) A metró nagykereskedésekben.
De a kínálatról egyszerûbb náluk érdeklõdni. Remélem tudtam segíteni :)

Esetleg meg tudnád nézni hogy milyen telefonok vannak az eddig még nem említett cégnél/üzletben? Vagy elárulnád hogy "kirõl" van szó, hogy esetleg én utána nézzek kínálatuknak?
fishsticks
Illetve tudok egy helyet, ahol holnaptól 20% akció minden mobilra. Ha érdekel írj ;) Bár nem tudom kapni e náluk az általad felsorolt mobilok valamelyikét. Érdemes érdeklõdni.

fishsticks
HTC sensation 4g!

sziasztok.sgs2 v iphone4s v htc sensation XE.jelenleg htc hd2 om van,de szeretnem lecserelni.tanacs?koszi.sziasztok