Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez azért elég aggasztó, nem?
és akkor vmi magyarosítás nem is lesz hozzá letölthetõ?
i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27
Amúgy a Galaxy S Plus bõven elég lehet, sok hibás van még az S II-bõl.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Érdekelne hogy a feltüntetett fél giga forgalmi díj mire elegendõ?
Havi szinten 1-2 letöltésen kívül pl menetrendeket a mailomat, 1-2 híroldalt facebookot, google earthot + talán 1-2 youtube videót tervezek megnézni.
A HD 7-et azért nézd meg
mindent én sem ismerhetek :-D
Ha Windows Phone 7 oprendszerhez ragaszkodnék Omnia 7 vagy HTC HD 7 vagy Trophy lenne a megfelelõ választás ?=)
Vagy ilyesmi árkategóriában mit ajánlanál?:D
köszi =)
a másik pedig, Defyre nincs hivatalos magyar nyelv...egyszer majd lehet, hogy lesz, de ezért ne várj rá, mert lehet nem lesz
Mindennapi használatra bõven elég az 1 GHz.
Nagyon megtetszett a Motorola Defy+. Van valakinek róla tapasztalata? Esetleg van valakinek? Megérheti azt a 70-75ezret? Viszont nem láttam még magyar menüset sehol - nem is várható? :S
Meg olvastam róla egy tesztet, ami kicsit negatív: "Sajnos videolejátszás terén már nem ilyen rózsás a helyzet. Bár egy kisebb felbontású DivX AVI elindult, ám a 720p-s fájlokkal már nem tudott mit tenni, se MPEG4, se más formátumban." -ez tényleg így van? egy filmet nem lehet rajta megnézni akkor, mert az omniámon jó. Nem gyenge az 1ghz-es procija?)
+ nem lehet tudni, h vodánál kapható lesz-e a + is? (fõleg magyarul) - vagy hol érdemes megvenni?
köszi
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
gyenge: android v2.2, 320x480felbontás + kis kijelzõ, lassú a 800mhz-s proci miatt.
jó:2giga kari ajándék, iphone4-galaxy S ötvözete kb külsõleg, 5mp + ledes vaku vmire jó, és jól bírja az aksija
más: tudnátok mondani egy árat, h jó állapotú 2giga sd-karis, 8gigás omnia 1-ért mennyit lehet kérni? van hozzá teljes európa navim
köszi
Ebbe a telóba bele lehet tenni [url="http://24x7diy.com/images/SDHC4_8GB_C2CRH.jpg"] ezt a fajta memóriakártyát ? ?
LG Optimus Black (nekem ilyen van, tökéletes, wifi, gps kiváló, dok, pdf mennek rajta)
Motorola Defy+
HTC Desire S Orange
ezeket mind a T-Mob honlapjáról néztem, 5000-es havidíjjal, 40-60k között lévõ készülékek
ezeket ajánlottam a cimborámnak, õ is ebben az árkategóriában keresett
le szeretném cserélni a samsung omnia (1)-em vmi új telóra, ami mindenképp androidos. ebben kérném a segítségeteket, mert nem tudom, h mit vegyek. olyasmi kellene ami nem túl drága, olyan 40-50, nagyon maximum 60ezer forint, és legalább tudja azt, amit az omnia (5mp kam lehetõleg vakuval, vmi nagyobb érintõkijelzõ, szal nem mini telefon kell, wifi, gps se árt, meg menjenek rajta az ilyen doc-ok, pdf-ek)
ajánljatok egy párat légyszi, aztán utána nézek.
köszi
cibus
Chaos Anno Domini
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Faternak kellene telefon de olyan egyszerû amilyen csak lehet, semmi extra szarság csak telefonálásra kellene. Persze tudom sok dolgot ki sem lehet kerülni de azért mégis. Az sem ártana ha a kijelzõje meg a gombok nem a bolhacirkusz kategóriából valók. A megbízhatóság is lényeges lenne..
Sajnos tudom hogy ma a piac szinte csak a fiatalok igényeit nézi és az idõsebb korosztály megy a levesbe de azért ha tudtok egy egyszerû telefonálásra alkalmas hókusz-pókusz nélküli ketyerét akkor ne tartsátok vissza az infót.
Köszönöm a türelmet:)
az elsõ kérdés rögtön az, hogy maradjak-e a bb-nél. van bis-em, így valójában kihasználom a telefon nyújtotta lehetõségeket. magát a telefont és a szolgáltatást imádom egyébként, de nem tudom megéri-e a havi 2000 ft azért hogy megérkezzenek a telefonomra a mailek (jó persze ez túlzás, nem ennyibõl áll a dolog, de ez az ami nekem szembetûnik).
most 3 telefon van képben: iphone 4, blackberry torch 9810 és blackberry 9900. képbe került még az iphone 4s is, de nem érzem benne azt a pluszt, amivel 50 000 ft-tal drágább, mint a sima 4. de gyõzzetek meg.
ti melyikre szavaznátok a helyemben? ha iphone, akkor megéri-e sztetek, azt az 50k pluszt az S? ha lehet, akkor próbáljatok meg nem elfogultan nyilatkozni. köszi szépen elõre is.
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Karácsonyra szeretném magam meglepni egy mobillal, de nem tudom dönteni milyen legyen...a keret 50-60 ezer, nem feltétel hogy új legyen a teló. Legjobban Iphone 3GS és Samsung Galaxy S között vacilálok, de aki tud jobbat ne tartsa vissza.. :) Egyébként most egy Samsung Galaxy Spica-m van.
Peace!
Ez az akció egyébként tetszik. Kár hogy csak a mai napra érvényes :(
Az xperia mini így a 20%-al iszonyatosan jó árban van :) Én azt venném!
Itt vannak a metróban fellelhetõ mobilok. Ma 20% mindegyikre!!! Aki kapja, marja. Természetesen a képen látható árakból még csípjetek le 20%-t :) Mellesleg van Galaxy Ace is ! :)
Péntekre virradóra ismeretlen tettesek feltörték a METRO Kereskedelmi Kft. karácsonyi ajánlatait tartalmazó Adventi Naptárat, ezzel a nagykereskedés teljes karácsonyi kampányát leleplezték.
Ha már úgyis megtörtént ez a "sajnálatos" eset,
Azt is kiírhatnák, hogy milyen telefonokra érvényes ez az akció.
De a kínálatról egyszerûbb náluk érdeklõdni. Remélem tudtam segíteni :)