Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezen kívül kb. ugyanaz a két telefon minden tekintetben
mondjuk élõben megnézném a két kijelzõt, mert a htc super lcd -je nem tudom milyen lehet élõben az Y300 IPS -ével szemben
Bazinga!
A Hua ár/érték arányban jó válaszás, a htc mellett meg a kinézet szól, jól gondolom, hogy más nem szól a dupla ár mellett?
-valami kamera, nem kell bitangjó, csak tudjon értelmes képeket készíteni. 1.3 - 3 Mpixel körül elég
-sd-vel bõvíhetõ memória
-gombos legyen, érintõképernyõ nem kell
-dual sim nem lenne rossz
-valami 240x320-as kijelzõ, de ha kisebb/nagyobbat tudtok, azt is írjátok
Valami tartós minõség lenne jó, nem akar két évente új telefont venni. Várom az ötleteket. Köszi elõre is.
Chaos Anno Domini
csak olyat veszek ami kártyás csomagra lett véve és van róla számla ami igazolja vagy gyári függetlent amirõl szintén van számla :)
Bazinga!
40ezer Ft -ig akarok venni androidos telefont, használtan
egyetlen elvárás, 2 magos cpu legyen benne
jöhetnek a tippek :)
Bazinga!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
LG L7: 1 Ghz, 512 mb ram, 480x800, 4,3", 217 PPI
Huawei Y300: Dual core 1 ghz, 512 ram, 480x800, 4,3", 233 PPI
Szóval a Huawei sokkal jobb telefon
Bazinga!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
esetleg azt is megpróbálhatod, hogy meghirdeted így hibásan a telefont, szerintem olyan 10-ért el tudod passzolni (de utána kell nézni pontosabban, ezt csak úgy hasraütésre mondtam) és ehhez a pénzhez hozzácsapod azt a 30at amit úgy is rászánnál az új telefonra és veszel egyet faszát használtan
40-45 környékén már van szerintem Galaxy S2... az pedig egy remek választás
Bazinga!
#9770 Ez viszont teljesen jogos. Valószínû a mostanit olcsóbban tudnám amúgy megjavíttatni, de volt pár esése, és szétcsúsztatható. Nem tudom az a része mennyit élne még. Nem lötyög, szóval egy szervizben azért rákérdezek mennyi lenne mégis a képernyõ cseréje.
http://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_s_i9000_doboz_minden_tartozek_2db_a_2/friss.html
de nézhetsz még ugyanúgy használtan itt is vagy más apró oldalon mondjuk Huawei Ascend G300 -at, vagy Motorola Defy+ vagy LG Optimus Black -et
nehogy a szolgáltatónál vegyél már "ezeréves technológiás" fos nokiát... fõleg ne 30ezerért :D
Bazinga!
Ugyanigy erzek en is a C5 irant amikor hasznalom :D
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
-wifi
-mobilnet, a mostanin nem tudom milyen van, de vodafonos a telefonom, láttam vannak különbözõ szabcányok, 3g, hsdpa, nem értek ehhez, és nem tudom mi a jó
-microsd-vel bõvíthetõ legalább 8gigáig, mint egy androidos
-lehetõleg olcsó
Nokia C3-00 esetleg megfelel ezeknek?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
hogy bírod ezt feldolgozni? :)
Bazinga!
Úgy gondolom még az elfogadható méretbe tartozik, bár néha kell a 2 kezes kezelés neki :D
Hangszóró kellõképpen hangos, másik oldalon sem panaszkodnak, hogy visszahallanák magukat. Hamarosan frissítem 4.1-re, állítólag az akkuidõt is kellemesen befolyásolja. Egyetlen hátrány, ami köztudott ennél a telefonnál, hogy melegszik. Bár igazából egyszer tapasztaltam, közvetlen töltés után, bekapcsolt adatforgalommal telefonáltam. Komolyabb igénybevételnek még nem vetettem alá. (GPS, hotspot)
Dizánjra sokkal jobban bejön, mint a Galaxy S III, meg az Optimus Black után nem csalódtam az LG-ben, ezért lett ez.
Ne mond hogy köcsögök vagyunk és nem segítünk, mert az elején sokan adtak tanácsokat! Egy normális ember ezek alapján simán dönteni tudott volna és vett volna már valamit. Az még nem esett le hogy azért vagyunk "köcsögök" veled, mert kicsit ráuntunk hogy segítünk de az ég világon semmi értelme nincs, csak az idõnket rabolod?
menjél vegyél egy Galaxy S4 -et és használd egészséggel...
Bazinga!
még magad sem tudod, hogy miért nem jó neked a jelenlegi top 5 telefon közül bármelyik is
Bazinga!