10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#10033 Ebben a csomagban (én is itt vagyok) viszont csak 28 405 Ft, most megnéztem. Igaz, két év rabláncot alá kell írni. -
#10032 Jaja. Sztem a Smarttarifa 2-vel veszem. 3190-es havidíj még vállalható, azon kicsit netezni is tudok, ha nagyon kell. -
#10031 Azért kérdeztem milyen a csomag, mert ha túl kicsi, akkor nem éri meg. 40-ért egyébként az S Advance jó. -
#10030 Most megnéztem. Nekem az nem éri meg, mert csak a havi min. 5290 Ft-os csomaggal érvényes, 2 éves tarifamegtartási hűséggel... Bőven ráfizetem a telefon árát, sőt... és én nem szoktam beszélni ennyit. Azért köszi. -
#10029 Most sima Praktikumom van. -
#10028 Melyik csomagban vagy? Most van ez a 70%-os akció, nézz utána azt ajánlom! -
#10027 Na, ez jó hír. Mondjuk örülnék, ha vmi karácsonyi akcióban még lejjebb menne picit. :) -
karajjj #10026 számot bárhova viheted magaddal, ha máshol jobb ajánlatot kapsz, érdemes átmenni, egyébként az S Advance fasza telefon ennyi pénzért szerintem -
#10025 Ja, mindenképp a Telenornál keresgélek, mert meg akarom tartani a számom, meg amúgy is Telenoros vagyok 10 éve. :) -
#10024 Hali!
A Samsung Galaxy S Advance a Telenornál bármilyen előfizetéssel, 2 év hűséggel (nem tarifahűség, csak hűség) 40 rongy. Szerintetek jó vétel? -
#10023 Ilyen árban 'nagyon' jó kamerást nem nagyon találsz, egyébként a lent felsoroltak közül én a Samsungot venném, az M-nek nem szép a kijelzője. -
#10022 nem mondtad, hogy előfizetéssel vennéd, szóval gondolom feltöltőkártyás csomag érdekel... ennek alapján én ezek közül választanék az általad írt összegért (némelyik picit drágább mint 50)
Sony Xperia M
Samsung Galaxy S Advance
Huawei Ascend G510
papíron az Xperia M a legjobb szerintem, abban van a legtöbb ram a 3 közül, ami nem árt ha van bőven :)
ha előfizetést is hajlandó vagy venni akkor jóval jobb készülékeket tudsz venni ugyanezért az árért -
#10021 Olyan 50 körül költenék rá :) -
karajjj #10020 a legfontosabbat kihagytad :D mennyi a keret? -
#10019 Sziasztok!
Okostelefont szeretnék venni, eddig csak butáim voltak.
A lényeg, hogy nagyon jó wi-fi vevő legyen benne, és nagyon jó kamera. Vodafone lenne az ideális :) És android.
Előre is köszi a segítséget! :) -
#10018 Nekem is ilyen van ezért mertem ajánlani. Nem volt sok kritériumod, és meglepődtem rajta, hogy egész tűrhető a fotógépe. Azt hittem csak olyan parasztvakítós 5ös van a hátára biggyesztve. -
MaRee #10017 Samsungot vettem végül, eddig mindig Samsungjaim voltak okostelóban is, sosem okoztak csalódást. És nagyon jó képet csinál, a többi nem érdekel, csak telefonálok rajta. 15-be vettem újonnan. -
#10016 szerintem a pureview -ra gondolsz
8mpixel vagy annál nagyobb kamerával rendelkező feature phone -ok listája: LiNK
ugyanez symbiannal: LiNK -
#10015 Nem tudom, nekem előtte csak sony ericsson telóim voltak.
Hogy melyik a jobb? Ön dönt.
6700 mobilaréna teszt szerint 2 napot bír egy töltéssel. A samsung legalább 5-7 napot. Ha nem nagyon űzöd, akár 10et is.
A nokiában van térkép, a samsungra tölthető java-s google maps amivel tűrhető adatforgalommal lehet térképészkedni amennyit hirtelen szükséges. A samsung nem egy tökéletes telefon, vannak hibái. Viszont ha most veszed kb 20-25 ezerért függetlenül a tiéd lehet 2 év garival + 2 hónap ha regisztrálsz a samsungnál. Ha telenoros vagy szerintem ingyen is elviheted.
Én nem akarom eldönteni helyetted. -
MaRee #10014 Ez kinézerte egy az egyben egy 6700, még a kamera is ugyan olyan :D Melyik a jobb? -
#10013 Samsung GT-S5610 egy elég jó versenyző erre a témára. -
MaRee #10012 Melyik a legjobb butatelefon, aminek a legjobb a kamerája? Valami Nokiát olvastam régen, de a típust sajnos elfelejtettem. Nem az a lényeg, hogy 900000 megapixeles legyen, hanem hogy jó minőségű, szép képet csináljon. -
#10011 Ha nincs tableted se, akkor ZU.... meg hát amúgy is egyértelműen jobb mint a Z, kijelzője sokkal. Ha nem zavar (engem pl. zavarna) hogy egy batár nagy valamit hurcolsz magaddal mindig, akkor az Ultrát válaszd. -
Dobronski #10010 Attól, hogy 8 mp a kamerája nem rosszabb, csak kisebb felbontású képet készít. Egy 4 mp-es kamera simán készíthet jobb képet, mint egy 12mp-es. :) Csak nem akkorát. -
sanya200 #10009 sziasztok,szeretném kérdezni hogy szerintetek melyik telefon lenne jobb?
Xperia Z vagy Z Ultra?Xpreia Z-m már volt egy ideig tetszett nagyon klafa kis teló de nem tudom megéri-e a Z Ultra a plusz 40k-t kb.Ugye nagyobb kijelző plusz triliumos szebb színek..stb de nem tudom mennyivel szebb sajnos nincs lehetőségem élőben letesztelni mert sosincs kiállítva az ultra és sztem nem is lesz.Ugyan megjelent a z1 de az nagyon drága meg ahogy olvastam a kijelzője nem hozza a várt szintet.Az Ultraban egyedül a kamera zavar hogy csak 8mp, nem is értem amúgy drágább/jobb/nagyobb mint a z és beletesznek egy rosszabb kamerát,nem sok értekmét látom,legalább akkor rakták volna bele ugyanazt.Még tabletten is gondolkodtam.De nehéz dönteni telóm most nincs,meg tablett se de ahogy látom a z ultra meg a tablet kb egy árba van,sőt a tablet olcsóbb is egy kicsivel.Az pedig 10"-os.Szóval nem tudom úgy akartam hogy egyszerre az ultra jó lenne tablettnek is mert majdnem 7" de ha a tablet részét nézem olcsóbban kapok nagyobbat,de ha a telefon részét akkor meg fordítva.Szóval röviden nem tudom eldönteni hogy xperia z, vagy ultra, vagy esetleg egyenlőre egy z és majd vmikor egy z tablet.Fontos hogy pl vízálló legyen ezért is gondoltam tablettnél is a sony tablettjére.Meg abba most nem tudom milyen kijelző van a sima z-é vagy trilliumos? -
#10008 Értem, köszi.
Mobilarenas illetve gsm teszteket olvasva elég jókat olvastam a HTC-ről, pár ismerősömnek van is, ők csak dicsérik szinte ( egyedül az üzemidő ami necces, de az meg minden okostelefon gyenge pontja ), igazából én kevésbé ismertem. Esetleg ha valakinek van konkrét ilyen készülék, az ő véleményét is meghallgatnám. -
#10007 Én a HTC ONE V-ről tudom azt mondani hogy nincs élő háttér lehetőségem alapból, de kiválasztható egy marketről letöltött alkalmazás ikonjával mind.
Továbbá a videórögzités közben az automata optika elég az esetek ~80%-ban nem tudja eldönteni mit is akar nézni.
Am semmi gondom vele kb 1 éves.
Nem hiszem hogy sok köze van az S-nek ezekhez. De a HTC szerintem elég korrekt gépeket pakol össze. -
#10006 Rendeltem is ma egy htc one s-t, remélem jó vétel lesz :)
Így előre/utólag mi jót vagy rosszat kell róla tudnom? Tapasztalatok?:) -
karajjj #10005 inkább a htc, xperiákkal nincs jó tapasztalatom -
#10004 Hali. Behalt a teló, így muszáj már tényleg másikat nézni, mert kicsit furcsa okostelo után a fekete-fehér nokia:))
60-70 ezerig tudtok HTC-t? Vagy független xperi P-t néztem még, ezek közül választanék. -
#10003 Segítsetek!
Dual Sim-es okos telefont keresek, közép árkategóriában.
Tudnátok ajánlani valamit? Köszi, puszi
-
gorgeous #10002 Köszi a választ! Ha más is írna véleményt/tanácsot, ne tartsa magában. :) -
karajjj #10001 ha túlteszed magad rajta, hogy kínai márka, akkor nem lesz vele gond, jól összerakott cuccok általában bírják a használatot -
gorgeous #10000 Huawei-t nem nagyon ismerem, jónak számít? Az Xperia J-t pedig sok helyen szidták. :( HTC-t szokták még dicsérni, ahogy olvasgattam. -
karajjj #9999 akkor: egy, kettő, három -
gorgeous #9998 Kártyás. -
karajjj #9997 kártyás, vagy előfizetéses? -
gorgeous #9996 A jelenlegi telefonon gmail, gtalk, facebook, böngészés megy. Kb. ennyire le is szűkülne az újnál is szerintem. Még annyi, hogy T-mobile-os készülékben gondolkodom. -
karajjj #9995 mire szeretnéd használni? van-e valami kikötés az áron kívül? -
gorgeous #9994 Sziasztok!
Nálam is aktuálissá vált egy új okostelefon vásárlása. Maximum 50 ezer forintot szánnék rá. Melyiket ajánlanátok ilyen árkategóriában?