10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#10073 Hali,
Olcsó dual simes telefont tudnátok ajánlani, ami megbízhatónak számít? (Tudásra elég,ha hívás + sms megy vele (: ) -
#10072 telefont szeretnék vennék- s3 mini vagy ace mat néztem ki. sztetek melyiket érdemes? -
#10071 Sony Xperia SP vagy Huawei Ascend P6 (vagy bármi más kb. ~80 000-ig)? -
#10070 Core Plus az igazából még most jelenik meg itthon. Egy kicsit butított Ace 3, 1 gb helyett 768 ram és 8 gb helyett 4 gb belső memória, ezt írják. Természetesen olcsóbb lesz, mint az Ace 3. -
karajjj #10069 m-mel szemeztem én is egy darabig, aztán megnézegettem és pl ott kezdődik a probléma, hogy vezérléshez szükséges gombok a képernyőn vannak, tehét egy fekete sávval csökken a kijelző mérete, annyira nagyon nem tetszett, a core plushoz még nem volt szerencsém -
#10068 Srácok, Sony Xperia M vs. Galaxy Core Plus? Vélemény? :) -
#10067 esetleg egy listát adhatnál hogy a szerződésetekkel ezért az árért milyen telefonokat lehet kapni a vodánál
illetve egy-két szempontot is írj, hogy mi a fontos a barátnődnek egy telefonban, mire használná leginkább...stb.stb. -
#10066 Barátnőmnek szeretnénk új telefont venni a vodafone-nál, flottás előfizetés lenne, mert eddig is az volt, most újra alá lenne írva a hűség.
Ilyen feltételek mellett mit ajánlotok olyan 30, max 40 ezer jó magyar forint környékén? -
#10065 köszi! -
#10064 S3 -
karajjj #10063 S3-at választanám tapasztalatból, sorrendet sajna nem tudok, mert ezen kívül csak a P6 és a Desire X volt a kezemben, de nálam utcahosszal az S3 a győztes -
#10062 Két kérdés: Samsung Galaxy S3 vagy Sony Xperia SP vagy Huawei Ascend P6? Illetve HTC Desire 500 vagy HTC Desire X? Az első és a második csoport résztvevői csoportonként egy árban vannak most a vodánál. tudnátok írni 1-1 sorrendet? köszi! -
Blum #10061 Mar targytalan,megis laptop lesz. :) -
#10060 Van egy Android topik, ott rengeteg segítséget kaphatsz, másold ezt be oda:) -
#10059 Igen. -
#10058 Mindenképp Samsungot akarsz? -
Blum #10057 Hali!
Bar nem igazan telefon kerdes,inkabb tablet de hatha tudtok erre is erdemben valamit mondani.
Anyumnak kene valami tablet dolgozni es a T-Mobilnal van most akcioban Sony Xperia Z tablet. [Meg kapcsolat kartyank is van,azzal is kapunk valamennyi kedvezmenyt asszem] Nagyon tetszik neki,viszont latom,hogy ezen Android rendszer van. Egyszeru irodai munka menne rajta,illetve netezes de ez annyiban ki is merulne hogy a ceg honlapjat es az e-maileket kene neznie.
A specifikaciokat elnezve van rajta gyarilag valami OfficeSuite,viszont annyira nem vagyok otthon a temaban,hogy az hihetetlen.
Kerdes: Ez a gyari program ami rajtavan a gepen,mennyire boldogul az Excel,PowerPoint es Word fajlokkal? Illetve ha az nem birja,akkor van olyan alkalmazas Androidra ami ezt gond nelkul megoldja?
Mobilarenan olvastam rola,hardveresen bizonyara boven elegendo lenne a feladatra. [En eloszor egy egyszeru,hasznalt laptopot akartam venni neki de aztan hasznalt egy ilyen tabletet egy kicsit es neki az kell.] -
#10056 Na, voltam Telenor üzletben. A Galaxy Ace 2-t nem igen lehet kapni már. Helyette a Galaxy Ace 3-at ajánlották, ill. amire még várok, az a Galaxy Core Plus. Ahogy utánaolvastam, ez a Galaxy Ace 3 egy picit butább változata, 1 GB helyett 768 RAM-mal és 8 GB helyett 4 GB tárhely van benne, DE: 10 ezer Ft-tal olcsóbb lesz. 22.990 Ft lesz a Smarttarifa 2 mellé (2 éves tarifahűséggel). Ennyiért sztem meg fogja érni. Ja és ezen 4.2-es Android lesz. -
#10055 Hm. És én még ráadásul a számom is meg akarom tartani, és most Praktikumom van... Na mind1, majd kiderítek többet. Köszi az eddigieket. -
karajjj #10054 nekem nem volt bajom vele, viszont én azóta váltottam egy olcsóbb flottásra, amihez persze nem járt telefon, szóval telefon ügyben nem nagyon tudok most nyilatkozni, hogy mi éri meg vele... -
#10053 Hmm, jah, ez lenne a logikusabb. Csak azok meg drágák.
Vagyis Smarttarifa 2-vel, 2 év tarifahűséggel 30k-ért lehetne kapni.
Smarttarifáról amúgy van vkinek tapasztalata, mennyire jól bevált csomag? -
karajjj #10052 szerintem inkább olyat vegyél, ami 4-es androidra van kitalálva -
#10051 Ja, és nekem tényleg csak ilyenekre kéne, h Google Maps, facebook, max 1-2 e-mail, neptun, zenehallgatás stb., szóval semmi extra. -
#10050 Sziasztok!
Okostelókat nézegetek magamnak, méghozzá nagyon olcsón. A Galaxy Ace 2-t néztem ki, ami tudásra tök jónak tűnik meg minden. Egy dolog kezdett zavarni, méghozzá az, h 2.3.6-os Android van rajta. Ez eddig még nem volna gond, mert ahogy olvastam 4.1-re lehet frissíteni. Viszont azt is olvastam, h így viszont lassul a telefon, meg gondok lehetnek, mivel 2.3.6-ra van optimalizálva. Vajon a frissítés tényleg hazavágja? Egyáltalán, mi az, amit a 4.1-es tud (lényegeset), és a 2.3.6-os nem? Köszi előre is! -
#10049 Kitöltve -
Blum #10048 +1 -
cantu #10047 Sziasztok,
Kitöltenétek az alábbi kérdőívet szakdolgozatom sikeréhez hozzájárulva.
Fő témám: az utazás, internet, mobilalkalmazás szerepe
Köszönöm előre !!
Kérdőív - utazás, internet, mobilalkalmazások -
lord nihilus #10046 Sziasztok! Olcsó dual-simes telefont szeretnék, ami stabilan működhet wifi hotspotként is (egyik sim olcsó hívások, másik sim korlátlan internet), tud valaki ajánlani? előre is köszi -
#10045 N5 -
#10044 LG G2 -
#10043 Note 3 -
#10042 150k-ért milyen androidost ajánlotok? -
goso #10041 ááá értem köszönöm a válaszokat! -
#10040 Sajnos ezt nem tudom, csak azt, hogy 200megás. 160 megánál küldenek egy értesítőt, hogy mindjárt túllépem, aztán meg 200nál, hogy le van korlátozva. -
karajjj #10039 ööö azt hiszem, ez törvényben van már szabályozva, szóval mindegyik mobilnetnek ilyennek kell lennie, hacsak nem kötnek rá külön szerződést veled -
goso #10038 Megtudnád-e mondani, hogy hogyan hívják a szolgáltatást, mert kb két éve volt olyan, hogy sms-ben kellett valamit küldeni és miután lejárt a limit kikapcsolták a netet, és ezért érdekelne. -
#10037 Nekem is ilyen a vodás mobilnet. -
Dobronski #10036 Vodánál így van. De mindenhol már, szerintem. -
goso #10035 Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy vodánál van-e olyan mobilinternet opció, ami az adatforgalom felhasználása után nem kapcsolja ki a netet, hanem csak lassítja valami sebességre? (mert ezt sehol sem találtam meg az információnál, míg a többi szolgáltatónál le van írva) -
#10034 A-a. Azt nem akarom, mert nem tudom, hogyan válik be. Inkább fizetek 10 ezerrel többet.