Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
mi az hogy nem lehet kapni? 😊 használtan akarod venni nem? 😊
http://aprod.hu/hirdetesek/?q=w995

de ezen kívül van még tonnányi egyéb oldal, szét kell nézni

amúgy meg N97 -et nem ajánlom... rezisztív az érintõje, szívni fogsz vele keményen... ha nincs körmöd vagy érintõceruzád akkor kínszenvedés lesz használni

esetleg vegyél egy ZTE Blade -et használtan, hidd el, semmi baj nincs az érintõjével, attól hogy egyszer kellemetlen tapasztalatod volt egy HTC érintõjével nem kéne letenni róluk 😊

Bazinga!

n96 elég jó, sokat találkoztam már vele, kollégámnak, szerintem korrekt telefon, az n97 is jó, bár kicsit nehéz
Crokin
Kösz a tippeket, n96-ot eléggé lehúzták, W995-öt nem lehet kapni, most az n97-est nézem épp, elég jónak tûnik.

Repatarurgyán

precision
Sony Ericsson W995

Bazinga!

n96?
Crokin
Sry dupla: legyen gyors és strapabíró, multimédia tökmindegy, térkép/gps, wi-fi kéne.

Repatarurgyán

Crokin
Használtan milyen telefont ajánlotok 15-20k körül? De ne használt HTC legyen, mert annak az érintõjével már befürödtem egyszer... szétcsúsztatható vagy nyitható kéne, manuális gombokkal.

Repatarurgyán

ja bocsánat 😄 az elsõ képbõl nem látszott
LeWyTy
Nézd meg jobban😞azért mert kiesik a fülembõl... mindenképpen fülpántos kell nekem)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

miért nem veszel szilikonost, ami belecuppan a füledbe?
LeWyTy
Az a gáz a simával hogy kiesik a fülembõl mer folgolódok mozkok pakolok beakad, húzódik minden.
Volt ilyenem... hamis de eltörtem 2 hónap alatt. lehet ez lesz a megoldás megint.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

precision
ha meg nem szereti az agybadugóst vehet pl Apple Earpod -ot... valamelyik nap próbáltam 😊 a hagyományos és az agybadugós fülesek között van, tényleg nagyon kényelmes, nem esik ki és szépen szól, van rajta hangerõ gomb, mikrofon, lehet vele telefonálni is akár

Bazinga!

Shiwo
én is ezt akartam javasolni... eleve az aksiméret miatt nem hiszem, hogy találnál olyat, ami kibír 12 órát és elég kicsi ahhoz, hogy ne látszódjon... vannak kicsik, de azok max 3-4 órát, ha bírnak.. amit linkeltél, abból pl max 2-3 óra zenelejátszást nézek ki

az én általam felsoroltakból max az utolsó bírná ki ezt az idõt, szerintem is szerezz be inkább valami normális vezetékmérettel rendelkezõ agybadugós verziót.. kényelmetlen, de mivel közvetlen a füledbe szól, így kis hangerõn is jól hallod (úgy mások kevésbé hallják a cincogást), létezik belõle "mono" verzió, többnyire azokon is akad hangerõ +/- és play/pause opció (utóbbival veszed fel a hívásokat is, ha csörög) és nem meríti a bluetooth még pluszban a telódat... és ahogy Precision is említette, póló alatt végigvezeted, nyakadnál ki, és kész..

sajna olyan még nincs, mint a filmekben, hogy egy szál kis füldugó, beteszed, alig látszik, elvan órákig és még zenét is hallgathatsz rajta.. illetve amik léteznek, azok beszélgetésre, nem zenehallgatásra (nem tudják az A2DP-t) és 1-2 óra alatt lemerülnek..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

precision
ha jól tudom a jobboldali füles hátát le lehet szedni és ott van a microusb csatlakozó ahol fel lehet tölteni

Bazinga!

precision
zenehallgatásra ne akarj ilyet használni mert szokol rádió minõségben szól... 😊 ezek telefonálásra vannak kitalálva... engem pl rohadtul zavarna az is, hogy csak az egyik fülembe jön a zene

amúgy miért olyan fontos, hogy vezeték nélküli legyen? zavar a zsinór, beakad a munkahelyeden valamibe? rakd a pólód/felsõd alá
vagy miért nem jó egy sima vezetékes jó minõségû füles?

Bazinga!

LeWyTy

LeWyTy
EZ pl nem értem ennél már az energia is vezeték nélküli vagy mi?

LeWyTy
Na te aztán írtál köszi...
Na most nekem olyan kéne ami kibír egy 12órás mûszakot.
Nem annyira ormótlan.
Bár a 3. érdekese lehet... mennyire simul a füledre?
Mer azér hallanom kell mi ven körülöttem, de simán telóról nem lehet hallgatnom.(raktárban targoncázom)
A hangminõség nem számít csak szóljon valami.
Én valami hagyományos fél fülesre gondoltam...viszont lehet új melóban csukja lesz a fejemen tehát nem látja senki...
(viszont menyire lehet gyorsan kikapcsolni? legjobb lenne egy egyszerû gombnyomásra)

Shiwo
zenehallgatásra olyan kell, ami tudja az A2DP-t

lehet sima headset-ben is van, de inkább a stereo headset-ekre jellemzõ

amúgy nekem a következõk voltak:

Nokia BH-501 :
nem vészes, picit kényelmetlen volt nekem (bár szemüveges vagyok, így a szemüveg szára miatt a legtöbb eleve az), elég sokáig bírta egy-egy töltésre..pontosan nem tudom megmondani, mert naponta csak 2 x 20 percet használtam akkoriban, illetve használtan vettem, így már nem az eredeti kapacitással rendelkezett... a kisebbik nokia töltõ való hozzá..

hátránya, hogy csak hangerõ gombok vannak rajta a bekapcsolás mellett, amúgy korrekt kütyü, és a legolcsóbb a három közül, ha jól rémlik...

Plantronics Backbeat 903:
iszonyat kényelmes füles, pici és könnyû, hangerõ mellett léptetõ gombok is vannak rajta, és gombnyomásra közli (angolul), hogy kábé mennyi craft maradt még benne.. van rajta play/pause gomb is külön, de nekem az sose mûködött (eleinte azt hittem, csak bizonyos telefonokkal müxik, mire kiderült, hogy nem, semmivel se, addigra meg úgy se cserélték volna garanciában késõbbiekben említett okok miatt..)

eleinte 7 órákat mondott, ami inkább volt 6 és fél, késõbb már csak 6-ot, ami inkább volt picivel több, mint 5... és az utolsó fél órában már használhatatlan volt, mert percenként csipogott

hátránya, hogy hímes tojás.. kábé 3 hónap alatt sikerült eltörnöm.. pillanatragasztó segített.. majd félévenként még 1szer.. de mint mondottam, iszonyat kényelmes, mi sem bizonyítja jobban, hogy 3 ragasztás után, korlátozott forgási lehetõségekkel is az volt... minden esetre rockereknek, nõknek nem ajánlom, mert könnyen beleakad a hosszú hajba..

Arctic P311 :
ilyenem van most, feketében... nem kényelmetlen, de azért a Backbeat után kicsit szokni kellett a dolgot, ahhoz képest már semmi se lesz kényelmes szerintem.. méretre a három közül tán ez a "legdrabálisabb", viszont iszonyú sokáig bírja egy töltéssel.. az a 20 óra zenelejátszás túlzásnak hangzik, de simán elvisz 18 órát a kicsike töltés nélkül... szintén van rajta léptetõ gomb.. azért masszívságából adódóan jobban bírja a gyûrõdést, mint az elõdje, és külön erény, hogy adtak hozzá kis tartótokot, amibe összehajtva bele lehet tenni (és úgy mondjuk beledobni hátizsákba)

hátránya, hogy a hosszú üzemidõ mellett nem közli, hogy mennyi van még hátra a töltésbõl.. hacsak az ember nem áll rá, hogy adott idõnként töltõre teszi automatikusan (használattól függõen 2-3 naponta, hetente vagy akár 2-3 hetente, ha keveset megy), az ember el is feledkezik róla és akkor jöhet a meglepetés.. ugyanis csak akkor jelez, ha kábé fél óra van hátra.. akkor viszont percenként csipog ez is, jóformán használhatatlan, ennyi erõvel lehetett volna olyan megoldása, hogy szó nélkül kikapcsol..de hát ez legyen a legnagyobb baja... illetve nekem annyi gondom volt vele, hogy miniusb - usb töltõ van hozzá, nekem meg nincs miniusb-s hálózati töltõm, így csak géprõl tudom tölteni...

jut eszembe, az elsõ kettõ hátránya, hogy qrva erõs led van bennük, és másik helységben kellett töltenem õket az éjszaka, mert annyi fényt adtak, hogy az már zavart... a harmadiknak szolidabb vörös fénye van töltéskor..

hangminõséget nem tudom véleményezni, sosem voltam olyan "igényes" hangzásügyileg, hogy lényegi különbséget tudjak tenni, mindhárom hallgatható volt a számomra

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

V43 1105
Kompakt ááám! <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Lacee86
Cuki ez a csaj. 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

LeWyTy
Én vezeték nélkülire gondoltam.
(ilyenre, csak a lehetõ legkisebb és legtartósabbra)

whiskeyman
Én a SonyEricsson MW600-at használom. FM rádiós, tökéletes vezetés közben is.

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

LeWyTy
Nem vágom a témát gondoltam itt aktuális.
Kellene nekem egy Bluetooth headset.. zenehallgatásra kb.
Valami kis kompakt cucc ami nem esik le a fülemrõl meló közben.
HTC one v

precision
új telefon = drága
a hardver lényegtelen 😊 az S3 mini is rohadt drága volt, és még mindig az

Bazinga!

Krisztiam
Én a galaxy s4 mini-t várom, remélem nem lesz drága

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Fehercsoki
Ezekben 1 magos CPU van ha jól tudom, szóval még mindig jobb az Y300.

Barnabyka
Ezt én is bátran ajánlom, nekem majdnem ugyan ilyen telefonom van talán csak a kijelzõje tér el minimálisan illetve az Y300-ban 2magos a processzor.
Szóval én nagyon megvagyok elégedve a telefonommal, teljesen kiszolgálja az igényeimet, amik hasonlóak a tiédhez!😊

estleg még amiket néztem mostanában:
sony
lg
Lacee86
Ezt néztem ki Telenornál. 😄 Mondjuk ahogy elnézem, Praktikumban jobban járnék vele, mert kártyafüggetlenként 45-46 körül van, úgy meg 34 körül ha jól emlékszem. Úgyis Telenoros akarok maradni.
Olvastam errõl amúgy teszteket, nagyon dicsérték mindenhol, úgyh akkor tényleg jó lehet, és tetszik is külsõre is.

Fehercsoki
Huawei Y300.

Lacee86
Hali!
Érdeklõdnék, csak tájékozódásképp, h jelenleg milyen kártyafüggetlen telefont érdemes venni. A kritériumok: érintõs, 3,5" (vagy közel ekkora) kijelzõ, min. 3 MP kamera, ha lehet normális FPS számú videófelvétel (de ez kevéssé fontos), 3,5-es jack dugó, megfelelõ üzemidejû aksi, Android op.rendszer, megbízható, viszonylag gyors, de nem kell erõmû. Az ár 35e Ft, nagyon maximum 40e-ig elmennék, de inkább olcsóbban ha lehet. Köszi elõre is.

attól függ, hogy mit dolgozol, mert irodai munkára pl teljesen felesleges egy elõl-hátul kemény tok
precision

Bazinga!

Tetsuo
S3 eddig teljesen jo! A kijelzo nagyon szep!
Milyen tokot (covert) erdemes ra venni? Persze, tudom, ez hulye kerdes. 😊 Izles kerdese.
<#vigyor2>

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Krisztiam
az s4 nagyobb mint az s3? méret szerint ahogy néztem neten ugyanakkora
viszont élõben láttam az s4-et nagyobb volt

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

precision
S3, szerintem

Bazinga!

Tetsuo
s3 vs one x?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

precision
az egy szuper készülék, jó döntés volt 😊 még egy pár évig ki fog szolgálni simán, szép a kijelzõje, jó a felbontás, gyors a cpu, jó a kamera..stb. egyszóval jó telefon 😊

Bazinga!

tetszeni fog, én is így váltottam(mármint ios-rõl androidra), sokkal szabadabb
maffi
ment a kedvencek közé

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Barnabyka
Android topikot mostantól ajánlom figyelmedbe, ha esetleg eddig kimaradt volna.

maffi
megszületett közben a döntés. samsung galaxy s3 lte lett a befutó. kíváncsi vagyok, hogy az iphone után hogy boldogulok majd a mérettel, de lelkes vagyok és nyitott szal nagy baj nem lehet. jövõhét kedden elvileg nálam lesz a készülék. andoridos telefonom még nem volt, ezért is a fokozott várakozás.

köszi szépen mindenkinek, aki próbálta megkönnyíteni a választást.

nagyon jó az irány, de még nem valami kiforrott a rendszere
Máté94
Hát... akkor inkább Nexus 4 vagy SGS IV, a "Nexus"-féle. 😊
maffi
blackberry z10-rõl mi a véleményetek?

precision
akármelyik quadcore android telefon megteszi szerintem
vagy iPhone5

Bazinga!

rooney8
"továbbá az se lenne hátrány, ha 2 év múlva is tartaná az árát (már amennyire ez lehetséges) és fel lehetne rá pakolni az aktuális oprendszer legújabb frissítését"

akkor maradj apple terméknél. nyilván 2 év múlva nem annyiért adod el, mint amennyiért vetted, de igen jól tartják az árukat. ha pedig az apple követi a 3gs-ek támogatottsági idejét (közel 4 éves telefon és még mindig fel lehet rakni a legújabb os-t), akkor egy ideig még nem lesz gondod os frissítéssel 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

maffi
sziasztok! úgy döntöttem megválok az iphone 4-emtõl, ezért kéne a segítségetek. t-mobilnál kéne keresgélnem, ez az alapvetõ feltétel. szeretnék egy olyan telefont, ami minimum ezt a szintet hozza gyorsaságban és kezelhetõségben. az oprendszer nem igazán fontos, lényeg, hogy ne karcoljon mûködés közben, ahogy néhány gagyibb androidoson látni.

továbbá az se lenne hátrány, ha 2 év múlva is tartaná az árát (már amennyire ez lehetséges) és fel lehetne rá pakolni az aktuális oprendszer legújabb frissítését. kb 70 és 100 000 ft között gondolkodom, de részletfizetéssel ez nyilván mehet feljebb is ésszerû mértékben.

8 gb belsõ memória a minimum, amit szeretnék, de ha bõvíthetõ memóriakártyával akkor természetesen lényegtelenek a gyári adatok.

elõre is köszi szépen a válaszokat.

precision
úgy értem hogy tényleg nem tudom 😊
Huawei G300am volt, ugyanaz a kijelzõ mint Y300ban és most meg S2 aminek a superamoledje megeszik mindent reggelire 😊
a super lcd nem tudom milyen lehet

Bazinga!