10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • precision
    papíron tényleg erős
    amúgy nem tudom, én nem vennék kínai telefont (mármint ennyire noname gyártótól)
    inkább egy Motorola Moto G, pedig az nem nyócmagos :)
  • Dobronski
    Nagyon komoly... vélemény?
  • maffi
    ez mit is jelent pontosan? :D
  • Dobronski
  • maffi
    sziasztok!

szerintetek mire lehetne reálisan elcserélni egy samsung galaxy s3 lte-t? elsősorban iphone és windows phone-os telefonok érdekelnének. 10 000 körül rá is fizetnék. iphone 4s és azon felül a minimum. a samsung amúgy fél éves, garanciális, szép állapotban van.
  • Lacee86
    Igen, de haverom szerint most már az appok egy részét fel lehet tenni sd kártyára is. Abból meg egy 8 gigás 3000 Ft.
  • Shiwo
    hát, az androidnak van egy hátránya, piszok sok helyet elfoglal... szóval az a 4 GB hely valójában inkább csak 1 - 1,5 giga...
  • karajjj
    azt vedd, amelyik tetszik külsőre, a bele közt nem hiszem, hogy eget rengető különbség lenne
  • Lacee86
    Hopp, ez a hivatkozás nemtom hogy került ide, de csak véletlen. :)
  • Lacee86
    Srácok, még mindig én… Most még megláttam az Xperia L-t is. Na most azt látom, h picivel nagyobb a kijelzője, mint az M-nek, 5 MP helyett 8 MP kamerája van, de ez nekem egyik se releváns (+7e Ft az L az M-hez képest abban a csomagban, amit én kinéztem.) A belső memória 4 GB helyett 8, de ez se ér meg plusz ennyi pénzt. DE: Azt is láttam, h a Mobilaréna teszt sok tekintetben több pontot adott neki, különösen a kijelző minőségében ír nagy különbséget, még talán kicsivel gyorsabbnak is titulálja. Ezzel kapcsolatban van vkinek személyes tapasztalata, véleménye?
  • karajjj
    én már leaírtam az enyémet, azon kívül jó telefon
  • Lacee86
    Én hosszas töprengés, nézelődés, utánaolvasás stb. után arra jutottam, h az Xperia M lesz a befutóm, Smarttarifa 2-vel 2 év hűséggel 18e Ft. Általános felhasználásra (kis net, fb, excel, pdf stb, zenehallgatás, GPS) kell, semmi extra. Van-e vmi komoly ellenvetése vkinek? :)
  • karajjj
    xperia sp és galaxy express van még szintén ilyen konstrukcióban, ha jól látom, ezekre érdemes lenne még egy pillantást vetni, mert a windowst személy szerint nem ajánlom
  • karajjj
    ha jól gondolom, akkor a "next s" csomag lenne
  • Shiwo
    annyit tudok, hogy erre 2 év hűségidő lenne, havi 8k-val (telefon részlet + korlátlan beszélgetés hálózaton belül, 150 perc hálózaton kívül, 500 mega net)

egybe kábé 75k-ja lenne a telefonra, de inkább részletre venne

• karajjj
    milyen előfizuval? milyen hűséggel? mondj egy árat tól-ig, hogy legalább tudjak valami pontosabb információt...
  • Shiwo
    Hali,

unokatesóm Lumia 820-at akar venni (témobilban, részletre)

érdekelne, hogy milyen alternatívái lehetnek még hasonló árban / kategóriában

(valaki beetette, hogy milyen csúcsszuper kijelzője van, ütésálló, blablabla..)
  • karajjj
    S3
  • Blekk Síp
    Pörög a topic, azalényeg :D
  • Blekk Síp
    Ja és elfelejtettem, hogy függetlenül a P6 94eFt. (260font)
    Ebben az arkategoriaban kellene maradni.
  • Blekk Síp
    Hali!
    90-100e Ft között mi most a bestbuy? Semmiféle egyéb kikötésem nincs, márkabuzi sem vagyok :D

Én egyelöre a Huawei P6-al szimpatizalok, de ha van jobb alternativa, szivesen meghallgatom.
    Elöre is köszi!
  • karajjj
    megnéztem, a chrome-ra írja, töltessz rá egy operát és visz mindent
  • WhiteStar
    tesztben is azt makogták hogy google böngésző meg minden, de felejtsd el a flasht mert azt nem lehet rászabadítani O.O
  • karajjj
    hogyhogy nincs flash? ezt nem igazán értem, szerintem már annyira alap, hogy nem írják oda
  • WhiteStar
    a flash hiánya nem kurvanagy gáz?
  • szucsy89
    Az S mar nagyon regi, sztem C.
  • WhiteStar
    sziasztok!

Sony xperia C és S között nem tudok dönteni. segítsetek pls :D

az S-hez azt írják jobb a felbontása, de kissebb a képernyő mérete. wapnál HTML5 meg Adobe flash. 32 gb fix memória.

C-nél 5" a képernyő, viszont kissebb felbontást írnak. waphoz meg csak html5-öt. 4giga fix memória + bővíthető micro sd-vel (amúgy a 32 nekem bőven elég az Snél is.)

na meg itt quad core 1,2ghz, az S-nél pedig dual core 1,5ghz. árban kb ugyanannyiért tudom megvenni...
  • karajjj
    kb ez a sorrend: p6, s3 mini, s advence, trend, xperia m
  • Barnabyka
    Huawei p6
    Samsung Galaxy trend
    Samsung galaxy s3 mini
    samsung galaxy s advence
    sony xperia m

Ezekről egy gyors vélemény? Meg esetleg egy sorrend is hogy melyik a legjobb és melyik a legrosszabb? Sokat segítene.. köszi előre is:)
  • Lacee86
    Jaja. Most nem foglalkozom vele, dec. 14. (analízis vizsga...) után ráállok. :)
  • gabesz012
    Áhhá, így érthető. :) De szerintem legalább egy próbát megér, hogy megkérdezd a 1220-on, bejátszható e valahogy a dolog...
  • Lacee86
    Ja, csak nekem még számmegtartás, praktikumról smarttarifa stb. is kell, szóval így ezt el se tudom intézni, vagy ha igen, macerás...
  • gabesz012
    (Online rendeld, úgy most egy csomó készülék még olcsóbb.)
  • gabesz012
    Lg lesz, megrendelve. Mobilarénán is dicsérték, vannak benne olyan extrák, amik a Samsungban nincsenek, plusz baromi erős az aksija.
  • Lacee86
    Én most meg a Sony Xperia M-mel szemezgetek, Telenornál Smarttarifával most már még olcsóbban, 18 ezerért hozzám vágnák... Csak nemtom, h Samsunghoz képest nem rosszabb választás-e. Nekem a dizájn mind1, a Samsungok is tetszenek, szóval nem vagyok belegyönyörödve ezekbe a Sonykba.
  • karajjj
    ezeknél a telefonáknál nem hiszem, hogy észrevennéd a sebességbeli különbséget
  • gabesz012
    Tudásra nagyjából ilyesmit szeretnék. Szóba jöhetne még a Desire 500, meg az Xperia L, de azok nem LTE-sek, meg nekem személy szerint a Sony-k nem tetszenek annyira. Főleg az a kérdés, hogy a jobb felbontású/nagyobb kijelző megéri e, helyesebben mennyivel lassítja a telefont? Egyébként meg úgy lesz, ahogy írtad, amelyik jobban tetszik élőben, ill lesz éppen a boltban. :)
  • karajjj
    ha ez a két opció van, akkor javasolnám, hogy simogasd meg mindkettő valamelyik üzletben, aztán vegyed, amelyik jobban tetszik, mert tényleg hasonló a belük
  • gabesz012
    Üdv!

Lg Optimus F6 vs. Ace 3? Gondolom, hogy az Lg jobb választás a kijelző miatt, mert igazándiból hardveresen tök azonos a két gép. Csak még nem volt Lg-m, de gondolom jó minőség az is, ha a Nexust gyárthatják. :)
  • karajjj
    rendelj valami androidosat kínából, elég jó minőségűek már