10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • electroger
    Üdv!
    Sok évnyi hűséges szolgálat után megadta magát a Motorola V3-am.Nézegettem,itthon már nem lehet kapni,viszont Ebay-en találtam,árulnak újan.Mivel mint tudjuk a Motorola maghalt,ezek a V3-as készülékek ugye nem valami gagyi kínai kópiák?Ezek MÉG Motorolák lehetnek?
    link
  • karajjj
    szerintem p6!
    tavaly még lánykorában, amikor szinte még kapni sem lehetett, az egyik biztosítós kapcsolattartónál láttam, el is kértem megnézegetni, nekem nagyon tetszik és ne felejtsd, hogy az android sokkal szabadabb rendszer, mint a wp
  • Lacee86
    Hát ez meg milyen kérdés? :) Kinek mi a "jó", és mi a "drága"... Mire szeretnéd használni, és mennyit gondolsz rászánni?
  • LeWyTy
    Milyen telefont vegyek most ami nem is drága de jó is?
  • bardocz
    Hamár windows akkor Nokia.
  • lippet
    Köszi mindenkinek a válaszokat. Nos eddig két telefonra sikerült leszűkíteni a választást, az egyik a HTC Windows Phone 8X a másik pedig a Huawei P6 (Android). Utóbbi viszonylag jó kamerájával, valamint elegáns külsőjével győzött meg.

Mi a véleményetek a két telefonról?
  • Lacee86
    Androidra van a legtöbb támogatás, úgyh sztem azt érdemes. Ugyan nem nagyon próbáltam a többit, de Androiddal 2 hónap használat után, nincs bajom, úgyh tudom ajánlani. (4.1-es verzióról beszélek.)
  • wantonly
    Mindkettőnek van sok előnye-hátránya, neked kell döntened melyik tetszik, az alapján, hogy kipróbálod. Ki szokott lenni állítva pár helyen.
  • wantonly
    Ez az alkalmazáslista, lehet fehér hátteret is beállítani, de az nem szép és kiégeti a szemem. Nálam (L520) ez a két szín van.

Viszont a kezdőképernyőd a csempékkel szép színesre alakíthatod. A háttér mindig fekete vagy fehér marad.
  • lippet
    Még annyit, hogy minden Phone8-as telefon menüje így néz ki? Szóval full fekete háttér, s listázva az alkalmazások?Kép a menüről?

Elég komor hangulat van, barátságosabbá tehető?
  • pike011
    Esetleg még a HTC Desire 500 is szóba jöhet.
  • pike011
    hello!

Barátnőmnek vennék telefont. 3 választás lenne, szerintetek melyik éri meg a legjobban?
    Sony Xperia L , Galaxy S3 mini vagy HTC Deisre X.
    Én S3 felé hajlok. Ti mit ajánlotok?
    Előre is köszi!
  • lippet
    Windows 8 vagy Android?
  • precision
    faternak is ilyenje van... alap android telefon, csodákat ne várj tőle
    én ha már hűséget vállalnék akkor valami izmosabb telefont vennék

minimum dual core processzor, minimum 1 gb ram és nagyobb felbontás mint 480x800... egy ilyennel azért már kényelmesebben ki lehet húzni a hűség végéig
  • karajjj
    kollégámnak van, nem rossz, de annyira nem győzött meg...
    teszt
  • Barnabyka
    LG L5 II-ről vélemény?

1ft lenne most a vodanal, mivel lejárt a hűség, és új hűséggel természetesen:)
  • karajjj
    ha megrendeled, számíts rá, hogy 27% áfát biztosan kifizettetnek veled a postán, plusz a vámügyintézés díját, január óta senki sem úszta meg ezeket a díjakat, most nagyon rámentek a vámosok

plusz erről még nem is hallottam, de a google se dob rá semmi találatot
  • palek3
    Sziasztok telefon cserén meditálok én is,eddig NOKIA 5800 XPRESS MUSIC készüléket nyúztam.Nem panaszkodom rá de elszállt felette az idő.Most az INEW W3-nevü Kínai csodával szemezgetek, viszont ha valaki tudna segíteni a döntésben az segítene.Nem titkolom nem sok bizodalmam van sem a termékben, sem a szállítás biztonságában.Köszi minden hozzászólást.
  • lippet
    Hát most per pill a HTC Desire 300, 500, 600 típusú készülékekkel szemezek, de köszönöm szépen mindenkinek a tanácsát, segítségét.
  • matyi0323
    ha jól tudom htc-kre már nem túl sokáig lesz frissítés
  • karajjj
    androidos javasolnék inkább, a windows mobilokról se nekem, se ismerősöknek nincs jó tapasztalata, az android sokkal szabadabb és talán egyszerűbb is, bár kinek a pap, kinek a paplan
    htc telefonokhoz eddig még nem sok közöm volt, állítólag jók, bár nekem nem tetszenek külsőre, viszont ha nem gond az egyedi rendszer, nézd meg a blackberry z10-et, nekem személyes kedvencem!
  • lippet
    HTC-ről, Nokia Lumnia-ról mi a véleményed? Windows-os vagy androidos rendszer a jobb?
  • karajjj
    egy
    kettő
    három
    négy
    öt
    hat
  • lippet
    T-mobile, feltöltőkártyásom van most is, szerintem maradnék annál!
  • karajjj
    kártyás vagy előfizetéses? melyik szolgáltató? milyen csomag?
  • Lacee86
    Nekem Sony Xperia L van, eddig meg vagyok vele elégedve, szóval tudom ajánlani. Kb. ennyiért van kártyásan ill. függetlenül, de egy okos előfizus csomagban ennél jóval olcsóbban beszerezhető. :)
  • lippet
    Üdv!

Tudnátok nekem segíteni? Nem vagyok jártas mobiltelefon vásárlás terén, ezért kérem a tanácsotokat.

Milyen telefont ajánlotok 60-70 ezer forintos max árig?
  • karajjj
    ez inkább reklám
  • frikfrak
    Itt össze lehet gyorsan hasonlítani őket: telefon összehasonlítás
  • karajjj
    egy próbát megér, ha gáz van, 2 heted van, hogy visszakérd az árát, törvény adta jogod
  • bardocz
    Ez a bolt mennyire megbízható? Ez egészen jó áron van náluk.
  • Dobronski
    50-60 körül tudtok valamit ajánlani? nem kell hogy fussanak a 2 perces 3d jatekok. egyszerü játék, nagy kijelzö (olvasni), ne akadjon a böngészés, kamera ne krumpli legyen. köszi!
  • bardocz
    Ja, vodás vagyok, de pl ez náluk drágább, mint más boltban függetlenül, és gondolom nem ez az egyetlen ilyen eset...
  • bardocz
    40k-s független lumia 520 helyett valami más? Többet nem adnék egy telefonért. A folyamatosan belassuló android meg nem tetszik túlzottan már...
  • Dobronski
    Sajnos 3G voda 900mHzet hasznal, amit a kinai telefonok nem szupportálnak. :/
  • precision
    2G Data Transmission Capacity:
    With GPRS (General Packet Radio Service), you have a theoretical transfer speed of max. 50 Kbps (40 Kbps in practice).
    With EDGE (Enhanced Data Rates for GSM Evolution), you have a theoretical transfer speed of max. 250 Kbps (150 Kbps in practice).

a 3G a többszörösét tudja

szerintem érezhető, a legtöbb oldal mobilos verziója is tartalmaz már képeket, nem úgy van mint a wap idejében, hogy text only... szóval weboldal/app válogatja persze, de nyilvánvalóan érezhetően lassabb a 2G
  • Dobronski
    mennyire erezheto meg a 2g es a 3g kozti kulonbseg? nyilvan nem youtubera vagyok kivancsi
  • Dobronski
    a lényeg: a THL nem noname, csak mivel kínától nyugatra nincs forgalmazójuk, így...
  • precision
    a kínai piacon biztos :)
  • Dobronski
    THL egy elismert márka a kínai piacon.