Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kollégám telefonjával barátkoztam egy kicsit, konkrétan az a baj, hogy a legtöbb letölthetõ app bugos mint a franc, jó, meg szép, csak kevésbé használható úgy a telefon, mint ha ios, vagy android lenne rajta, azért emeltem ki konkrétan a facebookot, mert azt kb mindenki használja
OMG CSAK PÉLDÁNAK EMELTEM KI? KB MINDEN MÁS APP IS ÍGY ÁLL WM8-ON, OMG!! OMG!!!!!444négy
Lacee86
Jaja, ennyit olvastam/hallottam már róla. A normális kliens nincs rá, annyit takar, h mûxik, csak van sok rákfenéje? Mert amúgy ez meg nem kéne, h meghatározó legyen, ráadásul késõbb simán javíthatják egy frissítéssel, gondolom én. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Fehercsoki
OMG NINCS FACEBOOK ÉRTÉKTELEN AZ EGÉSZ!

igazából egy normális facebook kliens nincs rá, mert egyik sem mûködik normálisan, viszont maga a rendszer az egész jó
Lacee86
Na, és mi van a Windows Phone 8-cal? 😄

GregSB
Nem vetítek, saját tapasztalataimat osztom meg. Már Androidos topicban is említettem és ott is mondtátok hogy tipikus probléma S2-nél pl, hogy gépelés közben befagy a telefon, és percekig nem lehet vele semmit csinálni. Haveromnál hetente elõfordul.

Ez az a jellegû dolog, amibe soha nem fog ütközni iOS-en. Ha nem jailbreakel, akkor hetekig, hónapokig tudja használni a telefont újraindítás, random lefagyások nélkül.

naaa, azért ne vetítsünk már 😄 volt mind a két féle telefonom, tudom mirõl beszélek, egyébként errõl ez jut eszembe:

GregSB
Persze... mond ezt a bátyámnak, stock Android 4.x-es Galaxy Nexusa van és olyan képregény a rendszer hogy rossz nézni.

Fehercsoki
De ha egy androidos telefonra nem pakolsz mindenféle random marketbõl leszedett appot akkor az is stabil...

GregSB
Cserébe viszont sokkal jobban testre szabható, sokkal több mindenre képes, kevésbé zárt, stb. Ezzel tisztában vagyok, de ha neki a stabilitás és a betonbiztos mûködés a fontos, akkor jobban jár iOS-el.

GregSB
Nem felejtem el, több haveromnak is van S2-ese, meg több féle Samung, HTC is van a családban. Látom miket mûvelnek. Pl S2-nél gépelésnél fagynak be gyakrnak.

Nem vészes,m de általánosságban még mindig instabilabb mint iOS.

GregSB
Ha neki a rendszer stabilitása a fontos, akkor nem jobb.

Fehercsoki
Jólvan azért ezt a betanult szöveget hogy android instabil el lehetne már felejteni.

Fehercsoki
Az a baj hogy még az S1 is bõven jobb mint az iphone 4... Kár itt a marketing-áldozatoknak pattogni...

GregSB
Továbbra is kérdem, ha csak neki ezek számítanak akkor minben nyújt többet az S3?

"jól lehet böngészni a neten, gyors, nem lassul nem fagy be."

Szerintem pont hogy az iOS a jobb választás ha csak ennyi igénye van, sokkal stabilabb rendszer mint Android, mivel zártabb.

azért mert az iphone 4 és az s3 közt ég és föld a különbség
GregSB
iPhonet miért is lehet kizárni?

Ezeknek a kritériumoknak: "jól lehet böngészni a neten, gyors, nem lassul nem fagy be." tökéletesen megfelel.

sziasztok!

S3 mini vagy sony xperia L ??

Miért? Egy árban van a kettõ. ( kb 60 ezer, T )

Köszi

PS3 Slim 250 PC

Fehercsoki
iPhonet kapásból ki is lehet zárni, másik kettõ meg nem valami jó ár-érték arányú. Szerintem használt S3-al járnál a legjobban. Bár ha csak netezni akarsz akkor ennél jóval olcsóbban is kapnál gyors telefont.

Sziasztok!

Telefonvásárlás elõtt vagyok és olyan telefont szeretnék venni amin
jól lehet böngészni a neten, gyors, nem lassul nem fagy be.
Játékok, kamera, videó abszolút másodlagos.

Kb 70ezer körül gondolkodom.
Ezek tetszenek:
Iphone4 (csak simán 4 az ár miatt)
Samsung Galaxy S3 Mini
HTC Desire X

Ezek közül melyiket választanátok, ill. van-e máskészülék ami szóba jöhet szerintetek?

Thx!
Daró
Lacee86
Köszi.

Lacee86
Haverom meg a Sony Xperia-ra ván rákattanva változatlanul. Azt kérdi, h az új készülékrõl, az M típusról tudni-e vmit, h mikor jön kb., mit tud majd és kb. mennyiért?

Lacee86
Pff, az viszont gáz. :/

szép, gyors, okos meg minden, de pl ha facebookozni is szeretnél rajta, akkor nincs normálisan mûködõ kliens rá
Lacee86
Errõl mi a vélemény? link
Windows Phone miatt felejtõs?

erre találták ki a telefont, vagy az emailt, ha valami nem világos, felhívod/írsz nekik, õk pedig válaszolnak a kérdéseidre
Lacee86
link
Az ár csak a készüléket tartalmazza, egyéb tartozékról érdeklõdjön. Ez azért elég nem egyértelmû. És mi az, h 39.900 Ft-TÓL?? Most akkor annyi vagy nem annyi. Bûzlik ez nekem, innen biztos nem rendelnék.

töltõd meg akksit mindenhez adnak
Lacee86
Ja, de ehhez töltõ sincs meg semmi sztem...

A Kaszas
hello

cubot telefonokról van valakinek tapasztalata?

precision
xxlgsmnél ha jól tudom 39e a független verzió
de árukeresõvel is utána nézhetsz hátha máshol olcsóbban megkapod

Bazinga!

Lacee86
Nem akarok T-Mobile-os lenni.

precision
én egyik ismerõsöm Y300 -asát megnyomogattam és eléggé akadozott már a fõképernyõn is a váltás az oldalak között... érezhetõ, hogy csak 512 mb ram van benne vagy csak optimalizálatlanság

esetleg szét kell nézni, hogy van e rá valami custom rom, mert a gyári tele van bloatware -el amik csak futnak a háttérben és eszik az erõforrást feleslegesen

de talán még mindig az Y300 éri meg a legjobban, ha új telefont vesz az ember

Bazinga!

Fehercsoki
31k domino csomagban😮

Lacee86
Jah, jókat olvastam róla. Sajnos fel is ment egy 10-essel az utóbbi idõben, még 1-2 hónapja 37-ért dobálták telenornál. :/

Fehercsoki
Igen kétmagos és teljesen jó és gyors telefon.

Lacee86
De a Huawei Y300 az már kétmagos, igaz?

precision
de 30ért tuti van már Xperia U használtan... az is jobb mint egy Blade 3

Bazinga!

precision
45ért vettem egy S2õt, használtan, minimális esztétikai hibával... inkább ez, mint a 30e+ -os egymagos szarok az üzletben

de felõlem vegyél Blade 3at 😊 nekem mindegy, csak segíteni akartam

Bazinga!

ez nem kocka duma, ha az átlag embernek megfelel az, hogy belassul a telefon, megtelik a memória és még a facebook is csak többperces töltés után jön be, akkor nem kell pénzt adni normális telefonra, amúgymeg az átlagembernek megfelel akkor az is, ha csak telefonálni meg sms-t írni lehet egy telefonon nem?
Lacee86
De ez kocka duma. Egy átlag embernek nincs 80 ezre egy telefonra, és nem is akar ennyit kiadni.

precision
használj egy hétig egy sima egymagos androidos telefont 512mb vagy kevesebb rammal és megtudod 😊

Bazinga!

Fehercsoki
Y300 és Blade III hasonló árban van, de szerintem mindenképp az Y300 éri meg jobban, jobb hardver és újabb is picit.

arra, hogy normálisan fusson rajta az android 4.valamennyi
Lacee86
De mire kell ilyen hardver egy telefonban?

precision
szerintem dualcore -os processzor és 1 GB ram alatt nem szabad ma már androidos telefont venni... ez az én véleményem

Bazinga!

Lacee86
Gondoltam. 😊 Csak haver bele van szeretve ebbe a dizájnba. Mind1, õ dönt: szarabb de szebb, vagy jobb de kevésbé dizájnos.
Btw a ZTE III Blade a maga 30e Ft-os árával mennyire jó választás? Ezt én nézegetem.

Fehercsoki
Y300 jobb.