10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Zoldalma
    Most mar lejott....
    Hat nem nyerte el a tetszesem, olyan gyerekjateknak tunik. Mennyi is az akksiideje? Mert a Sharp GX-10nek 1 nap volt....
  • Tikal #2325

• Tikal #2324
    nem nincs... neked lejon?
  • SoDI---
    nekem lejonnek :)

Azért, mert egy másik böngésző-ablakodban nyilván meg van nyitva az az oldal, ahonnan a képek származnak.
  • Tikal #2322
    nekem lejonnek :)
    egy tesztben azt olvastam hogy a legjobbképet csinálja a jelenleg kaphatok kozul, p800 is volt koztuk, de p900 nem, szal az lehet már jobb, nokiák, samsungok, sonyericcsonok-at lekorozi...
  • Zoldalma
    Nem jonnek le a kepek. :o)))
    Amugy ha be van sullyesztve a kep, az sem mindig segit, mert megfeszul a muanyag "kaszni" es hozzanyomodik ugy is, persze kevesbe sem annyira mint egy normal gepnel :o) A Samsungnak volt (v NECnek) egy gumitalpas megoldasa erre, de az sem sokat segitett.
    Mindenesetre kinek ez, kinek az, en maradok a szokvanyos formanal...:o)
  • Tikal #2320
    Értem, lehet igazad van.

Ennél a tipusnál ha jol megnézed, látni hogy be van sullyesztve a képernyő és a gombok is.

• Zoldalma
    Azert mondjuk egy Jornada 728ast nem cserelnem le a P800/P900ra sem, egy Nokia6650ost meg foleg :o)
    Jovore remelem hasznalhato lesz mar itthon is az UMTS...
  • Zoldalma
    Nezz meg par hasznalt osszecsukhato telcsit. Mivel a ket resz nem stabilan van egymashoz kepest (hisz kis mozgas kell, h ki tudd nyitni), mikor zsebrevagod, akkor mozgas kozben a ket felulet mozog egymashoz kepest, es mivel a bill. eleri a racsukott kepernyot, kidorzsoli.
    Amugy igen, a normalnal is karcolodik a kepernyo, de csereje nemileg konnyebb es olcsobb mint az osszecsukhatoe...
  • SoDI---
    Na jó, de az PDA, ez meg telefon :)
  • Tikal #2316
    talán egy hiradást megézni jo lehet rajta, de filmet? szerintem nem erre valo a telefon, ezek csak ujabb "szemfényvesztések".. szerintem ehhez még job minoség elérése szukséges hogy élvezhető legyen....
  • AMD rula
    Miért, én PDA-n szoktam South Parkot nézni uncsi előadáok alatt, 320*240 + stereo hang :D
  • SoDI---
    Sajnos 320*224 alatt a következő 192x144-es, ami szar még a telcsi kijelzőjén is, ezért kell ennyivel magasabb felbontású cuccot felnyomni a telcsire, mint ami a kijelző kapacitása. Viszont cserébe király a végeremény :)
  • SoDI---
    A telefon 208x173 pixelt tud megjeleníteni, a film pedig 320x224, tehát a kijelzőhöz képest ezért jó minőség.
  • SoDI---
    A jó minőség azt jelenti, hogy kicsit magasabb felbontással van a film, mint amit a telefon meg tud jeleníteni, így tök éles minden, nem pixeles.
    Csak a nagyon mozgalmas részeknél érezhető egy kicsi pixelesedés, de attól még élvezhető, elvégre ez nem egy 600 ezres hordozható DVD, hanem csak egy telefon :)
    A hang pedig bőven érthető, sőt sokkal több. Na jó, csak 13 kbps mono, de megint csak mondom: ez csak egy telefon.

Egy telefon, amin rajta van egy másfél órás film, amit ha megun az ember, ultrakirály 3D-s autóversennyel nyomhat, esetleg videofelvételt készíthet :)
  • Tikal #2311
    telefonon filmet? lol, szerintem hatalmas baromság, még ezen a szar monitoron is rossz nézni nem hogy egy kis kijelzon, no meg a hang, biztos jo 5.1-es :)))
    jo képminőség? az mit jelent? a nagy képernyős panasonic az milyen minőség akkor? :)
  • SoDI---
    Melyikötők telcsijével lehet egész estés filmet megnézni jó (telcsikijelzőn éles) képminőséggel? :)
  • Tikal #2309
    ha meg szabadon van a képernyo akkor nem karcolodik? miért is? mert hozzáérhet mindenhez, pl mikor zzebre vágom, leteszem vhova stb....
  • Tikal #2308
    karcolás amit a bill okoz? mégis hogyan? :)
  • Zoldalma
    Ize', nem tudom milyen tapasztalatod van osszehajthatos telcsikkel, de meg nem lattam olyat, amelyiknek 6 honap utan ne lett volna lathato a kepernyojen a karcolas, amit a bill. okozott
  • Zoldalma
    Mindenki massal "van el" :o) En pl. nem cserelnem le a nokiam egy P800/P900ra....SEvel jo tapasztalataim nem voltak :o)
  • Zoldalma
    WCre nem :o) Notebookot altalaban igen...ha meg olyan helyre megyek, akkor kamerat is.:o) De ha mar ennyire a suly szamit egyszerubb egy digi fenykepezogep...
  • SoDI---
    Különben meg nem kell ilyen racionálisan nézni a dolgokat. Egy szórakoztatóelektronikai termékkel szemben a legfontosabb szempont, hogy szórakoztasson téged.
    Hogy "ellegyél" vele :)
  • SoDI---
    Te mindenhova cipelsz magaddal egy laptopot és egy kamerát? :)
  • Zoldalma
    Van szerencsem cipelni, nem nehez....
    Amugy a -15 fokot lehet h kibirja, de nezd meg a TFT sebesseget alacsony homersekleten....erintokepernyonel valosagos alom :o)
  • Tikal #2300
    és ilyen képet csinál :)

• Tikal #2299
    Ez a jo telefon :)

Triband GSM (900/1800/1900Mhz)
    Dimensions: 95mm x 49mm x 25mm
    Weight: 105g
    High Res (240x320 pixels), 65K color main display
    External 80x60 resolution, 65K color screen
    Integrated VGA Camera with 3x digital zoom
    Video clip support
    16 chord polyphonic ringtone
    Built in assist light for night photos
    Built in IrDA port
    MMS and GPRS
    7-color status light
    2 Mb memory storage capacity
    Supports JAVA™ technology
  • ReTeK
    Dragonball ? azmi ?
  • SoDI---
    Viszont van egy nagy gondom. Dragonball részeket szeretnék nézni rajta, amelyek rm (RealOne) formátumban vannak, viszont ez nem érhető el erre a telcsire.

Tud valaki ajánlani valamilyen programot, amivel át tudom konvertálni az rm fájlokat mpeg4-ekké?
  • SoDI---
    Na jó, mobil P3, meg videokamera...
    De az úgy MEKKORA, és milyen nehéz?
    Ez meg úgy ahogy van egy tenyérben elfér.

Nem te vagy az első, aki mondja, hogy "miért nem vettél egy kamerát és egy laptopot". Az ilyennek az lenne a jó büntetést, ha cipelnie kéne egy ilyen párost. MINDENHOVA, bárhova is megy :)
  • SoDI---
    rettentoen szereti a mostani hidegebb idojarast

A kézikönyvben az van írva, hogy az üzemi hőmérséklet -15 fok és +55 fok között van.
    -15 nincs most, és nem is lesz egész télen.
  • Breki33
    és a papu fizeti?
  • Zoldalma
    Mennyit koltottel cakumpakk ra? 180 korul van reszletekkel? Na nezzuk:
    100eFT egy Mobil P3 + egy videokamera 80eFt...osszekotve nem 10-20 perces moviek :o)) Es nem is kisfelbontasban
  • Zoldalma
    Azert az kimaradt az erintokepernyonel, hogy rettentoen szereti a mostani hidegebb idojarast :o)))))
  • SoDI---
    és képes vagy ennyit egy telcsire költeni?

- Rengeteg kivűáló játék (pl. V-Rally, ami lealázza az összes N-Gage-es szutykot :)
    - Érintőképernyő (telefon-funkciót kikapcsolva kapok egy PDA-t)
    - Lehet rá programot írni egy olyan programnyelvben, amit két éve tanulok amúgy is :) (az egyik legfontosabb szempont)
    - Videofelvétel (hosszú tíz-húszperceket tudok rögzíteni hanggal)

Megéri :)
  • ReTeK
    ezt most úgy általánosan gondoltam, anno pár éve sony.ért, mult évben s55.ösömért, majd 1 hónapot vártam ...
  • Zoldalma
    Ezt majd felteszi kesobb maganak is...mikor jonnek elo a hibak :o)))
  • Zoldalma
    Mivel Nokia parti vagyok, ezert 7210es...de sztem 6610essel olcsobban kijossz...nem?
  • Zoldalma
    Az h USAban mikor kezdik el forgalmazni, nem jelent semmit :o)
  • Zoldalma
    Koszi az infot. Ma ajanlottak egyet karcmentes allapotban, 2 akksival 30-ert. Gondolkodtam rajta, de inkabb PPC + 6650es maradt :o)