Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az infraport a számítógép és a telefon közti összeköttetést (és még más eszközök is, de ez most mindegy) szolgálja, mint a kábel is. Ezzel szemben a HSCSD egy adatátviteli szabvány GSM rendszeren, amivel adatkapcsolatot tudsz létesíteni a telefon és a cella között. Ez meg olyan, mint a GPRS. Azt szokták tudni az emberek 😊
Mi a különbség az infraportos és a HSCSD összeköttetés között?
És a HSCSD összeköttetéshez mi kell a számítógépre, hogy "lássa" a telefont?
És a HSCSD összeköttetéshez mi kell a számítógépre, hogy "lássa" a telefont?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Azért igen 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nokia 7650 mostmár nem is olyan drága
\"Life is around you and in you.\"
1., Mert kell egy másik is, mert én most pannonos vagyok, de kell egy westeles is, mert a westeleseket westelrõl hívom, a pannonosokat pannonról, a vezetékeseket matávról, a vodafonosokat nem hívom. 😊
Így tudok legjobban spórolni. 😊
2., Csak úgy érdekel, hogy ki hogy vélekedik róla, és ki mit mond a dolgokról, mondjuk én a Nokiák "szerelmese" vagyok, de érdekel más is, engem érdekelnek az autók, a mobilok és a computerek 😊
Így tudok legjobban spórolni. 😊
2., Csak úgy érdekel, hogy ki hogy vélekedik róla, és ki mit mond a dolgokról, mondjuk én a Nokiák "szerelmese" vagyok, de érdekel más is, engem érdekelnek az autók, a mobilok és a computerek 😊