10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#2285 és képes vagy ennyit egy telcsire költeni? -
#2284 sztetek siemens st 55 vagy nokia 7210?? -
#2283 Évek óta nehezen mehet, ez a telcsi annyira új, hogy Amerikában csak 2004 első negyedévében kezdik majd forgalmazni :) -
#2282 A 230 rongy persze a teljes ár :) -
#2281 Erről bizony :)
100 ezer forint kezdő részlet befizetésével hoztam el a Westeltől. 24 havi hűségnyilatkozat, 12 havi részletfizetés (6666 forint a havirészlet, tehát a sátán keze is a dologban lehet :))
Azért olyan nagy szám, hogy 100 rongy készpénzért el tudtam hozni, mert példálul Media Markt-ban kártyafüggetlenül 230 ezerért lehet csak! -
#2279 sajnos igy van, lenne rá kereslet és nincs 1se raktáron, ráadásul reklámozzák orba-szájba, mikor bemész a boltba, és nem is akármelyikbe, egyből a "fő-fő" kirendeltségre, de még ott sincs, ez évek óta így megy, talán ez valamiféle mesterséges hiánykeltés... nem tudom, lassan jegyre adják majd -
#2278 Erről beszélünk?
Mennyi? -
#2277 Szerintem azért, mert abból nagyon nagy a készlet. Gondolnak azokra, akiknek csak az ár számít, illetve azokra, akiknek csak az kell, hogy lehessen telefonálni vele, illetve a gyerekekre. -
#2276 Különben el nem tudjátok képzelni milyen édes volt az az irónikuis mosoly az Árkádban az eladó kislány arcán, amikor megkérdeztem, hogy "ha jön áru, akkor az általában hány óra fele szokott lenni?" :) -
#2275 Ezt nem tudom megérteni. Ez a telefon több mint duplája, mint a második legdrágább telefon, mégis viszik, mint a cokrot.
Miért a legdrágábbat nem lehet kapni, és miért nem a legolcsóbbat, ami igazából logikus lenne? -
#2274 :) -
Zoldalma #2273 :o)) Szappantarto sem zavar ha az a 6600as :o))) Tudas, hatalom -
#2272 Ja, de az szerintem nem baj, ha egy telefon tégla/féltégla. Ha szappantartó, az már zavar engem is :) -
Zoldalma #2271 Csuwwi, mennyit eszik a Motorolad? Meddig birja az akksi gyakori kepernyohasznalatnal? -
Zoldalma #2270 Felteglarol annyit h az Accompli sokkal lekerekitetteb forma mint egy N9110/9210... :o) Na es akit azzal fejbedobnak... :o) -
#2269 Hát így szokott ez lenni (tapasztalataim szerint az 50 ezernél drágább telefonokkal) -
#2268 Na, végre sikerült nagy nehezen szereznem egy P900-ast :)
Hatalmas szenvedés volt. Harmadszor csinálom azt, hogy átutazom az egész várost keresztül-kasul.
Először mentem a XI-ik kerületben lévő Westel-be, mert közel van. Az este 6-os zárás után 10 perccel érkeztem sajnos. Nosza, 18-as villamos, Mammut. "Tegnap érkezett különleges szállítással kettő, öt perc alatt elkapkodták". Metrózok tovább Árkád. "Holnap jön áru, talán abban lesz.. Át a Westendbe - "karácsony előtt már nem is lesz. Át a MOM Park-ba, és elhoztam az utolsót háromnegyed 9-kor :) -
#2267 -
#2266 Bazz, ugyanazt raktam be 2x? :))) -
Az enyém is ilyen, csak egy kicsit kopottabb... -
#2264 Csatlakozom az előttem szólóhoz! -
#2263 muti -
#2262 Nekem egy Motorola Accompli-m van. Na arra szokták is mondani, hogy féltégla, pedig nem egy őskövület... :) -
#2261 én csak a formát mondtam
de a zöldalma formát imádom P -
#2260 valahogy úgy
húhh, 7650 na az tipikus féltégla design -
Zoldalma #2259 Vkinek a design a fontos vkinek a tudas... :o) -
Zoldalma #2258 A szappan formarol csak annyit h probalj mosakodni egy 6650essel....nem lesz leanyalom.(Vagy egy 7650essel, de az meg becsipi a szo:rt a t*ko:do:n :o)))) -
Zoldalma #2257 6600as, de attol meg h szappan, egesz jo. Foleg az, hogy MMC kartyara keszit kepet (ezaltal tetszoleges szamut). -
Zoldalma #2256 Szappantarto az a Motorola volt regen.... -
#2255 112 ezerért tiéd -
#2254 azért nem rosz kis szappantartó -
#2253 Meglehet :)) De ilyen 6610-es vagy mi ez nem nagyon vettem volna eddig sem, pedig eddig csak a tojást láttam benne, szappant még nem :)) -
#2252 sztem mostmár benned is benned van a szappaneffektus
mindig ha ránézel eszedbe fog jutni meglásd P -
#2251 Ez nem tetszik, és tök szappanforma, de ez egy új, és különösen rusnya telefon :))
6310, 6510, 6210, 6250, 8910, ezek nem szappanformák, megvan az egyéniségük és nagyon sokat tudnak. -
#2250 ne mond, hogy nem szappanforma P -
#2249 pl ez tényleg tetszik neked?
-
#2248 Pedig nem olyan :p -
#2247 nem nekem akkor sem tetszett amikor divat volt venni
valaki egyszer azt mondta hogy olyan mint a szappantarto azóta mindig az jut eszembe :-) -
#2246 Valahogy úgy. Olyan, mint a Linux vs. Windows. Van, aki a Windowsra esküszik, van aki a Linuxra, van aki reálisan gondolkozik és van, aki csak azért becsüli a Linuxot, mert a fejlesztői ingyen dolgoznak ::)) -
Zoldalma #2245 Divat fikazni :o)))