Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
köszi

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Pheel
Te vén csont! Küldjek neked járógépet?
Mike
tényleg, áh én már ehhez is öreg vagyok 😄

Pheel
Ott volt a smile. 2 is
Mike
tõlem ne várjátok, hogy majd itt köpködök a Nokiára, meg a Nokiásokra, merthogy nekem siemens van. ahhoz én már túl öreg vagyok

Mike
nem hiszem hogy ebbõl is afféle szekértáborokra kéne oszlani
van mobiltelefon és passz
ki milyet vesz az az õ dolga
meg az is, mi szerint dönt

Jol van, felolem ok
Csak varom hogy az ellentabor is szoljon mar valamit

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

Pheel
Legalább a Nokiások fogjanak össze!
Akkor foleg nem ertem minek kotexel!?

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

Pheel
Nem is ugyanarra válaszoltál :-P
En most nem vagnek fel arra, hogy hamarabb sikerult megnyomnod a Mehet! gombot 😛

Na jo, elismerem, ha repulon utazol, akkor is celszeru kikapcsolni. 😄

Pheel
Deszaaaaar 😊 Utánzol? 😊
Meg szerencse, hogy ezt a vasarlas utan csak egyszer kell megcsinalni a nokiakkal utana mennek folyamatosan is, kikapcsolas nelkul 😛

Pheel
De csak 1x. Mikor megveszed. Onnantól sosem kell se ki, se be :-PPPP
Mike
Egy Siemenshez képest egy Nokiát bekapcsolni iszonyat bonyolult 😄D

Mi rosszat tettek ezek a telefonok, hogy ilyen fenomalis osszeget is kepes volna adni ertuk?

Laalee
a nokiakat be kell kapcsolni? de szarok 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Pheel
Rossz lehet. Nem mutatták meg, hogy hol kell bekapcsolni? :-PPPP
Laalee
6210 6310

reszemrol 1ft sem ernek

Mike
ez arra utalás, hogy nyugodtan mondogathatja, hogy így jó a nokia meg úgy jó, a Siemens meg töxar, nem érdekel. Szóval nem kötözködés volt (ezek szerint te annak vbetted) hanem kitérés a vita elõl.

szóval nem is tudom, ki kötözködik

Pheel
6110-est? 😊)))) Ahhoz képest már elég jó egy S45 😊
Laalee
6xxx est kiprobaltam jo a siemens... 😄

"nem nagyon érdekel más véleménye"

Akkor minek fórumozol, úgy öszintén? Azért hogy minden második topicban leszólhass valakit?
Mike
Aha. Soha nem fogok annyi pénzt adni egyetlen telfonért sem. Nem vagyok már kisdedós

Pheel
"Véletlenül vettem ilyet"

Hááát. Alapos megfontolás eredménye 😊)))) Egyszer azért majd próbálj ki egy 6xxx-es vagy 8xxx-es Nokiát is, mielõtt azt hiszed, hogy jó az a Siemens. 😊
Mike
Nekem mondjuk Siemens van. Véletlenül vettem ilyet, de a menüje nagyon tetszik, szerintem sokkal átláthatóbb mint a Nokia, vagy a Pana. Szóval nekem bejön a siemens, nem is veszek mást, és e tekintetben nem nagyon érdekel más véleménye, mintahogy tõlem mindenki olyan telefont vesz amilyet akar, senkinek nem fogom azt mondani vegye ezt, meg ez szar.

az me45-höz szerintem van normális szofver.

Pheel
Software-ed van hozzá? Mit tud? Na ebben is gyenge a Siemens. Szal a powah-t el lehet felejteni, ha nem láttál még mást...
Pheel
A súly nem mindegy! Én nem lennék hajlandó 10-12 dekás telefonokat cipelni mióta van ez a 84 g-os. Tudom, menõzés meg sznobság, de akkor sem 😊
Mike
kell infraport a gépbe. 5e
nagy ügy.

Nemtudom én inkább vennék Nokiát mint Siemens-t..valahogy a Siemensek általánosságba keveset tudnak.Nincs egy felsõ kategóriás teló sem.
Kisebb--->elegánsabb
Illuminator--->dizájn meg nem látszik annyira pixelesnek
súly meg csont mindegy
Amúgy Sony Ericssonom van:-)
[Walaki]D`Lair
Nagyobb ---> nem veszted el
LED ---> Fényesebb
Nehezebb ---> kit érdekel hogy nem 70 hanem 85 gramm???

Siemens S45 & ME45 powah!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Én asszonynak most vettem karácsonyra egy Panasonic GD75öst.

Hát mit mondjak, kib. király tel😊

Pár napig itt tesztelgettem magamban, de már már azon járt az agyam hogy lecserélem egy ilyenre az én SGH-N100-asomat is.. pedig tudás/funkcionalitásban talán jobb a samsung, de pofásabb a gd75, meg többszólamú csengés stb.. király telcsi..
Pheel
Amúgy direkt a kedvedért utánanéztem:

S45 nehezebb, nagyobb és led-es a háttervilágítása. Ezzel szemben 6510 könnyebb, kisebb és illuminátoros.

Persze az S45-nek nagyobb felbontású a kijelzõje, hogy azt is dicsérjük. Viszont a Siemenshez nincs Nokia Data Suite és fogalmad sincs hogyan kellene összekötni az infraportot a géppel, nem hogy managelni tudnád a telefont.

A kinézet és a menü izlés kérdése.
Pheel
3410 Java
3510 Java + GPRS

A 6510 meg nem csak a rádióval tud többet, de ez is egy olyan dolog, amit te sosem fogsz kicsikarni az S45-ödbõl...
Cheky
sok hülye nokiás! a menüje vmi borzalom és az árukhoz KÉPEST semmit sem tudnak! Vodánál siemens s45 30e(volt pár hónapja), elõfizetésben, a nokia 6510 (az a pici, asszem) meg 49e körül. Megmondom nektek, hogy a nokia csak fm-rádióval tud többet! nem tudom, hogy a 6510 nek van e egyáltalán belsõ memoriája, de a s45ben több mint 300k van.
másik: 3410 java, 3510 GPRS... siemens mt50 java & GPRS és westelnél 19900
Ennyit errõl!

Más: nekem S45 van infraportal. Mit és hol kell venni, hogy infrán csatlakoztassam a géphez?

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Pheel
Szerintem nem. Anee szerint sem. De legyen. Ha te úgy látod, ugyanazt mondtad...
Mike at home
a lejáratástól meg nem félek

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Ugyanazt mondtam amit Te.
2003-as modellek szinesek lesznek. jo az a 2100-as nem, de az meg kit erdekel.

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Pheel
Attól hogy sértegetsz még nem lesz igazad, de lejáratod magad...
dikki*yysw
LG telók?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

" Nokia 2003-as sorozata mind szines, a legolcsobb is."
és 2100-res 2003-mas modell...magadnak mondassz ellent...
Mike at home
Miért, szerinted én mirõl beszéltem, te szerencsétlen? Tanulj meg olvasni talán

Pheel
Csupán arra utaltam, hogy a 2100-ást 2003-ban fogják gyártani és árulni. De neked ezt nem sikerült abszolválnod. Van ez így...
Laalee
masikkerdes hogy mertvesznek az emberek nokiat... 😄

Mike
Ember, a 2003, évszám.
És majd 2100-ban fogják gyártani
De neked olyan soha nem lesz, mert addigra meghalsz agyalágyulásban

Pheel
Ember! A 2100-ást még nem is gyártják, csak bejelentették. Szerinted mikor fogják gyártani? 2004-ben? :-PPPP Gondolkodjál már!

Vagy neked az már színes telefon, aminek az elõlapja nem fekete-fehér? :-PPP
Mike at home
A Nokia 2003-as sorozata mind szines, a legolcsobb is.

Pheel
Kissé nagy tévedésben élsz.

"Az nem tetszik, hogy ahogy észrevettem a Nokia egyelõpre nem jelentett be az mms divatbajötte óta monokróm kijelzõjû telefont"
Éppen a napokban jelentették be a 2100-ást, ami eléggé monokróm.

"azonban a színes kijelzõjû telefonok drágábbak, nagyobbak, és (szerintem csúnyábak is)..."
A drágaság csak addig igaz, amíg nem építik be a színes kijelzõket az olcsóbb kategóriájú telefonjaikba, de erre is van kezdeményezés. Lásd 3510i, 5100. Viszont színes kijelzõvel is lehet kis telefont építeni. Az általad birtokolt 6310-es például nagyobb és nehezebb is, mint a 6610, ami színes kijelzõs és tudását tekintve is jobb, mint a 6310. A szépség izlés kérdése, nekem jobban tetszenek a nagyfelbontású kijelzõk, mint a pixeles, ledes megvilágítású, elavult régiek.
Mike at home
Engem a Siemens S55 erdekelne...
Mikor hozzak mar vegre ki???