Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
van mobiltelefon és passz
ki milyet vesz az az õ dolga
meg az is, mi szerint dönt
Csak varom hogy az ellentabor is szoljon mar valamit

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
szóval nem is tudom, ki kötözködik
Akkor minek fórumozol, úgy öszintén? Azért hogy minden második topicban leszólhass valakit?
Hááát. Alapos megfontolás eredménye 😊)))) Egyszer azért majd próbálj ki egy 6xxx-es vagy 8xxx-es Nokiát is, mielõtt azt hiszed, hogy jó az a Siemens. 😊
az me45-höz szerintem van normális szofver.
Kisebb--->elegánsabb
Illuminator--->dizájn meg nem látszik annyira pixelesnek
súly meg csont mindegy
Amúgy Sony Ericssonom van:-)
LED ---> Fényesebb
Nehezebb ---> kit érdekel hogy nem 70 hanem 85 gramm???
Siemens S45 & ME45 powah!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Hát mit mondjak, kib. király tel😊
Pár napig itt tesztelgettem magamban, de már már azon járt az agyam hogy lecserélem egy ilyenre az én SGH-N100-asomat is.. pedig tudás/funkcionalitásban talán jobb a samsung, de pofásabb a gd75, meg többszólamú csengés stb.. király telcsi..
S45 nehezebb, nagyobb és led-es a háttervilágítása. Ezzel szemben 6510 könnyebb, kisebb és illuminátoros.
Persze az S45-nek nagyobb felbontású a kijelzõje, hogy azt is dicsérjük. Viszont a Siemenshez nincs Nokia Data Suite és fogalmad sincs hogyan kellene összekötni az infraportot a géppel, nem hogy managelni tudnád a telefont.
A kinézet és a menü izlés kérdése.
3510 Java + GPRS
A 6510 meg nem csak a rádióval tud többet, de ez is egy olyan dolog, amit te sosem fogsz kicsikarni az S45-ödbõl...
másik: 3410 java, 3510 GPRS... siemens mt50 java & GPRS és westelnél 19900
Ennyit errõl!
Más: nekem S45 van infraportal. Mit és hol kell venni, hogy infrán csatlakoztassam a géphez?
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
2003-as modellek szinesek lesznek. jo az a 2100-as nem, de az meg kit erdekel.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
és 2100-res 2003-mas modell...magadnak mondassz ellent...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
És majd 2100-ban fogják gyártani
De neked olyan soha nem lesz, mert addigra meghalsz agyalágyulásban
Vagy neked az már színes telefon, aminek az elõlapja nem fekete-fehér? :-PPP
"Az nem tetszik, hogy ahogy észrevettem a Nokia egyelõpre nem jelentett be az mms divatbajötte óta monokróm kijelzõjû telefont"
Éppen a napokban jelentették be a 2100-ást, ami eléggé monokróm.
"azonban a színes kijelzõjû telefonok drágábbak, nagyobbak, és (szerintem csúnyábak is)..."
A drágaság csak addig igaz, amíg nem építik be a színes kijelzõket az olcsóbb kategóriájú telefonjaikba, de erre is van kezdeményezés. Lásd 3510i, 5100. Viszont színes kijelzõvel is lehet kis telefont építeni. Az általad birtokolt 6310-es például nagyobb és nehezebb is, mint a 6610, ami színes kijelzõs és tudását tekintve is jobb, mint a 6310. A szépség izlés kérdése, nekem jobban tetszenek a nagyfelbontású kijelzõk, mint a pixeles, ledes megvilágítású, elavult régiek.