10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Shiwo
    részletezd plz, mert amúgy nem tűnt rossznak, de akkor nem ajánlom ismerősöknek
  • Lacee86
    Jaaaaaj, már emlékszem rád. :D
    Én meg olcsón vettem Xperia L-t, és teljesen jó. ;) Puszi.
  • Tinman #10311
    Xperia Z1 Compactom van. Egy nagy kalap szar méregdrágán.

Szívesen részletezem, ha van rá igény.
  • Lacee86
    Mert mi bajod a Sonyval?
  • karajjj
    kicsit kevesebb a ramja, viszont nem akadt még sosem, mióta megvan, és nem sony
  • pxxl
    Megnézem majd azt is kössz!
  • Lacee86
    Ja meg a kamerája is gyengébb, L-nek 8, M-nek 5 MP.
  • Lacee86
    Inkább Xperia L, abban 1 GB RAM van, Core Plusban csak 768 MB ha jól emlékszem. Xperia M-nek csúnyább a kijelzője mint L-nek, kicsit lassabb is, ill. 8 helyett csak 4 GB tárhelye van.
  • karajjj
    akár ez is megfelel erre a célra, vagy a myaudio leggagyibb 2 magos tesco változata is
  • karajjj
    inkább galaxy core plus
  • Szabi #10303
    40pénz körül keresek mobilt, xperia m ? :D
  • pxxl
    Hali!

Tekintve, hogy a problémám közelebb áll a telefonokhoz mint a pc-hez, itt teszem fel a kérdést. :)

Kellene nekem egy tablet, illetve nem nekem, hanem a ~5 éves fiamnak, hogy játszon azon ha akar, ne a nexust vágja tönkre. A lényeg, hogy Angry Birds szintű játékok menjenek rajta rendesen, és ha pofára esik, akkor se fogok szívbénulást kapni. Ezt néztem pl. kb ilyen kategória kellene nem? Feleslegesnek érzem ennél komolyabb táblát venni.

ty.
  • Krisztiam #10301
    meg nincs hozzá doboz
  • karajjj
    ezen kívül a garancia, de ez mind le van ott írva
  • balintka
    Sziasztok! Vannak ezek a csudi gsm boltok, amik sok készüléket elég kedvező kezdőárral adnak. Egyik oldalon olvastam pl. hogy német menüvel, töltővel adják. Van ezeknek az "OEM" készülékeknek valami más hátrányuk, érdemes ilyet venni? Előre is köszi.
  • karajjj
    szerintem elég egy 16-os, csak csak minél magasabb kategóriájút vegyél
  • Blekk Síp
    Annyira extrém elvárásaim nincsenek, max 10-15 percesek. Igazábol csak attol parázok, nehogy akadjanak a felvett videok.
  • karajjj
    attól függ, hogy mennyit és milyen hosszan akarsz videózni
  • Blekk Síp
    Kicsit OFF, de telefonba HD video rögzítéshez milyen memoriakartya lenne jo? 16GB-osban gondolkozom.
  • karajjj
    S4 vagy G2, a másik kettő nekem nem jön be
  • Krisztiam #10293
    szerintem Lg G2.. nagyon jó telefon, viszont most fog jönni a LG G3, érdemes lenne azt megvárni, de én S4-et vennék.. annak szép a kijelzője
    Nexus-t nem ismerem, Sony-t meg nem ajánlom, rosszakat hallottam róla
    szóval szerintem S4, de ez a te döntésed.. remélem tudtam segíteni
  • D0m1n4t0R
    Sziasztok!

Nálam jártasabb emberek segítségét szeretném kérni telefonvásárlási tanácsadásban.
    Szeretném lecserélni a már bőséggel kiszolgált Galaxy Ace-met egy komolyabb készülékre, de itt el is akadtam a sok lehetőség között.
    Ami szempont, hogy csak új garanciális érdekel.
    Legtöbbet YouTube csatorna kezelésére és YT-n való videónézésre használnám így fontos lenne, a jó minőségű kijelző.Emellett még főként böngészésre és mail fiók kezelésére használnám, természetesen telefonálás mellet.Ami jó lenne, ha lenne benne egy gyors és lehetőség szerint pontos GPS-vevő is.

A típusok, amiket én néztem, nagyjából be is lövik az összeget, amennyit a készülékre maximálisan szánok:
    - Samsung Galaxy S4
    - LG G2
    - Nexus 5
    - Sony Z1 compact (hiába kisebb a kijelzője, de amiről váltanék, annál nagyobb illetve a PSone játékok futtathatósága is csábító)
    Esetleg Lumia 925?Erre van hivatalos YT alkalmazás?
    A fentiek közül, melyik lenne a legmegfelelőbb?

Előre is köszi!
  • karajjj
    galaxy core plus, van pink is :D
    egyébként kurvajó telefon, csak dicsérni tudom
  • Shiwo
    most kaptam még infót, szval max 45k, inkább kevesebb, fontos a megbízhatóság, telefonálás mellett max chatelésre, esetleg fényképezésre használná
  • Shiwo
    hali,

40k környékén nem különösebben telefonfüggő hölgyeménynek milyen androidos telefont ajánlanátok ? több lehetőséget is mondhattok, a nőknek fontos a kinézet, azt meg nem tudom, hogy ilyen téren mik az igényei, szóval legyen miből választania.. az árukereső kidobott vagy 50-et, azért valamivel szűkebb lista lenne jó (szval max egy fél tucat) (:
  • Krisztiam #10288
    köszi, akkor elméletileg az i9500-nek az aksijának tovább kellene bírnia..
  • whiskeyman
    Más SoC van benne. Az i9505-ben Snapdragon 600, ez 4 krait magból áll és egy Adreno 320-ból, illetve ez képes 4G-re is, i9500-ban meg Exynos 5 Octa, ez egy "8" magos prociból áll ami big.LITTLE architektúrára épül, de egyszerre csak 4 magot tud használni, elméletileg tovább kéne, hogy bírja az aksija, mert az egyik 4 mag Cortex A7-es magokból áll, amik energiatakarékosak, de gyakorlatilag ugyanannyi idő alatt fog lemerülni. Minimálisan erősebb csak, gyakorlatban nem fog meglátszódni. És ezzel csak 3G-re lehet csatlakozni, ez miatt azokban az országokban ahol van 4G szinte csak az i9505 kapható, pl. nálunk is.
  • Krisztiam #10286
    mi a különbség a samsung galaxy s4 i9500 és a samsung galaxy s4 i9505 között? egyik 8 másik 4 magos? melyik a jobb?
  • Krisztiam #10285
    az igaz, hogy samsung galaxy s4-nél a super amoled kijelző megreped?
  • A Kaszas
    hello

lg g2 mini-ről mi a véleményetek?
  • Krisztiam #10283
    valami hiba van a kamerájával olvastam valahol..
  • Tinman #10282
    Nagy, túlárazott, ötlettelen design, useless Gear... van még ezen kívül más is? :-D
  • Krisztiam #10281
    valami baj van a galaxy S5-el.. szívás :D
  • Lacee86
    Gyanítom, h akármilyen telót vittél volna vissza, ugyanez lett volna...
  • Tinman #10279
    Edigital. Min. 3 hétre saccolta az ürge.

Ez azért vicces, mert 3 napot volt nálam a teló kb., tehát 3 napon belüli vásárlás -.-
  • Lacee86
    Az meg sztem üzletfüggő, nem telefon.
  • Borg
    Ja, csak van aminél kijönnek, és 20 perc alatt az orrod előtt kicserélik a gombot. Nem küldözgetés, meg hetekig várakozás.
  • Stig95
    Nagyon szemezgetek vele pár napja :) Jó cucc ez jó áron.
  • LeWyTy
    Erről tudunk valamit? ONE+
  • Tinman #10274
    Bedőltem a marketingnek. 1x az életben léphet szarba az ember :-(

Ma viszi el a futár garba, tegnap lőttem vele képet. 20.7 MP mondják, hát elmondom, hogy nem, hogy a régi N8-am, de az egyel korábbi nevetséges 5MP-es N82-öm is JÓVAL szebb fotót lő, egyszerűen azért mert ismét bebizonyosodott, hogy nem a MP számít, hanem a minőségi optika/CCD.

Belecseszik a 4 magos procit, a 2 GB ram-ot rámegy az android förtelem, közben meg ezer sebből vérzik a készülék, lásd PH-s/mobilarénás topik.

Legjobb! 1.5 méterig, 30 percig édesvízben vízálló. Nyilván eszem ágában sincs kipróbálni nem vagyok búvár, de kis könyvében apró betűkkel meg ott van, hogy amennyiben valamiért bejutna a készülékbe a víz és ezt a szaGszervizben megállapítják, akkor buktad a gart. Vízálló, de mégse. :-D