10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Krisztiam #10353
    amiért használok egy szót nem vagyok buzi, de mindegy.. hülye egy felfogás..
  • Tinman #10352
    Semmi gond, én meg szeretem a MILF-eket, na bumm, ki ilyen, ki olyan :-)
  • Lacee86
    Gondolom melegnek hisz, de ez sztem hülyeség.
  • karajjj
    szerintem arra gondoltam, hogy hímneműek nem igazán használják a "pasi" kifejezést
  • Krisztiam #10349
    milyen többit?
  • Tinman #10348
    Rendben, a többit nem firtatom.
  • Krisztiam #10347
    nem vagyok lány..
  • Tinman #10346
    "Pasi"

Lány vagy?
  • Lacee86
    Olyat vegyél, amilyen tetszik... Egyik haveromnak is fehér telefonja van, egy másik ismerősömnek fehér laptopja. Nekem nem tetszik, de hát ha nekik igen, akkor tökmind1. Kár ezen stresszelni. :)
  • karajjj
    szeritnem fullmindegy, bár a pink már kicsit ciki lenne a kezemben :D
  • Krisztiam #10343
    sziasztok
    szerintetek a fehér telefon inkább nőknek való vagy férfiaknak is?
    vagyis nem gáz, ha egy pasinak fehér telefonja van?
  • Szabi #10342
    2-3 évig :D
  • Krisztiam #10341
    sziasztok
    valakinek van Samsung Galaxy S5? Ha igen meddig bírja az aksija?
  • karajjj
    nekem speciel nem tetszik az lg, a samsung touchwiz sokkal jobban bejön
  • Barnabyka
    Húgomnak is ilyen van és maximálisan elégedett vele, én is nyomkodtam már és mit ne mondjak tetszett. Tény, hogy a legnagyobb kényelmi funkciója az LG saját felülete, de ezt hibátlanul viszi.
  • paly90
    pont ezt néztem ki ma, köszi :)
  • Lacee86
    Sztem inkább az LG a kettő közül.
  • karajjj
    optimus f6, vagy veszel 45-ért függetlenül egy galaxy core plust
  • paly90
    üdv
    domino feltöltőkártyás telefont vennék úgy max 50 ezer forintig
    ki mit ajánlana??
  • karajjj
    rosszul nem járnál egyikkel sem :D
  • MrSpock
    Na ez az,ezt nehéz eldönteni. Mindkettő rendszert kipróbàltam,wp stabilitása,kezelhetősège tetszik.Főleg ilyen teljesítmény mellett szárnyal. Droid meg alkalmazàsokban bővebb,testreszabhatóbb. Ahogy te is írtad szabadabb. Legjobb lenne mindkettő :-) Nagyrèszt net,multimédia hasznàlat,kis jàték . Fotózásban sem a vert mezőnyben legyen. Itt ez nem áll fennt. Még töprengek,ha meglesz jelzem a döntésem. Nagyot csak nem hibázhatok. :-)
  • karajjj
    mind a kettő fasza telefon, igazából azt kell eldönteni, hogy win, vagy android rendszert akarsz...
    (nekem az android jobban tetszik, sokkal szabadabb)
  • MrSpock
    Hali! Olvasgattam teszteket,meg szinte mindent. 2telót néztem ki,és nem tudom melyik lenne jobb választás. Nokia lumia 1520 vagy Lg G pro 2. Esetlegesen valami más alternatíva ebben a kategóriában? Tudom nekem kell dönteni,de talán vannak tapasztalatok Köszi a válaszokat előre is.
  • karajjj
    Úgy értettem, hogy képet, zenét videót, ami a telefonon van.
  • precision
    én a helyedben még most adnám el, egyre kevesebbet fog érni
    meghirdeted jó áron, és el fog kelni... valamennyit nyilván fogsz bukni a dolgon
    így hogy nem szolgáltatónál vetted, független, jó állapotú, garanciás.. stb. könnyű lesz eladni

de persze te tudod
  • Tinman #10328
    Adjam el de kinek? Még egy ilyen hülye nincs még egy mint én :-D

Meg eleve csúnya bukta is lenne rajta. Én sem tehetem meg kicsit sem, hogy ilyen összegeket költsek el telóra, de ez egy maszek meló ellenértéke volt, megdolgoztam érte keményen.
  • precision
    az már a te bajod, hogy ennyire adsz mások véleményére... külföldön mindenki iPhoneal mászkál, csak itthon csinálnak belőle presztízs kérdést

drága telefon az iPhone, de szerintem még így is megéri az árát

iTunesra meg már közel sem vagy annyira rákényszerülve mint korábban

én már unom az androidot amúgy, ha megtehetném simán vennék iPhonet... de nem tehetem meg így még mindig egy S2vel nyomulok amíg szét nem esik :D

add el, vegyél iPhonet, minimum i5 - öt, de ha van rá keret akkor i5s -t... ha az sem jön be akkor még mindig meg tudsz tőle szabadulni jóval kevesebb veszteséggel mint egy androidos mobiltól... az almás telefonok sokkal jobban tartják az árukat

esetleg OnePlus One ha mindenképp maradnál androidnál, hardverapron láttam egyet, korrekt telefon nagyon
  • Tinman #10326
    30k-ért vitték el a régi N8-am, az új tulaj imádja.

Szóval, ez az összeg lejött a vásárlásból, + éppen 150k-ról leakciózták 127k-ra, így igazából 100 alatt kellett rá effektíve költenem.

"hogy két érintéssel meg tudok jeleníteni bármiféle tartalmat a samsung tv-m"

De ezt, hogy?

Nekem DLNA-t csak képet, zenét, videót tol át.

Ha mondjuk egy játék képét is akarom, akkor ahhoz már a tv-hez kell egy wifi cuccot vennem, okos tv, de nincs benne wifi, csak lan.
  • bardocz
    Én 50ért találtam egy használt lumia 920-at. Lehet van rajta pár karc, meg a sarkát valahova odaverték, gondolom leejtették, picit látszik, de tökéletesen működik, amióta megvettem azóta kb háromszor kapcsoltam ki-be, és még mindig ugyan olyan gyors, mint az első bekapcsolásnál. A gps gyorsabb, mint eddig bármin amit próbáltam, a kamerát meg max egy másik nokia veri.
  • karajjj
    nekem pont a 40-50 volt a lélektani határ, amitől többet nem akartam telefonra áldozni és csábított a galaxy core plusban az, hogy két érintéssel meg tudok jeleníteni bármiféle tartalmat a samsung tv-n, pedig nincs okostv-m, 78 magos procira meg nem volt szükségem, mert nem játszok rajta, minden másra tökéletes ennyi pénzért
  • Tinman #10323
    Mert nem 1 évre veszem, meg mert szükségem van azokra a dolgokra amit papíron tud.* Előző telefonjaim 4-5 évente cseréltem csak le.

*
    - minőségi kamera a fényképezéshez és videozáshoz
    - gyors proci a droidos játékokhoz
    - GPS melóhoz, futáshoz, kiránduláshoz
    - wifi a melómhoz
    - vízállóság az esőben történő futáshoz

Egyébként amikor megvettem előtte közel 4 hónapon keresztül kínlódtam, hogy mit vegyek, mert Nokia Lumia 1020 vs. iPhone vs. Samsung Galaxy S4 között vaciláltam, de a Lumia WP-es meg méretre nem túl ideális futáshoz, így nagy fájdalommal, de lemondtam róla.

iPhone-t nem szeretnék, mert nem kell senkinek a beszólogatása... vész tervnek volt betéve iPhone.

Samsung Galaxy S4 jó lett volna, de nem vízálló, túl nagy futáshoz és a kamerától picit se vagyok elájulva, gondoltam a Sony G-Lens & a 20.7 MP csak jobb lesz. Hát nem, nem lett jobb.

Nem akartam Sony-t. Volt/van egy Bravia tv-m, azzal se voltam kicsit se elégedett, mosottas, életlen képe volt mindig is, holott a színek nagyon rendben voltak rajta... na meg eleve 1 pixel hibával adták el és persze 1 pixel hibával nem cserélték, elhajtottak, az üzletben meg nem lehetett kipróbálni mert karácsony volt 1000-en voltak -.-

Szóval, csak a Sony felé terelődött az érdeklődés... erős proci, sok ram, microSD upgrade van, vízálló, csak 4.3", glonass GPS-t is tud, android, nem iOS, nincs iTunes, éppen fele áron volt a Sygic térképszoftver is, éppen akcióban tolta Edigital, a gyártó honlapján ajnározták a G-lens-t a külföldi teszt oldalakat megnéztem 8.5/10 alatti értékelést nem is találtam, mobilarénás teszt is jókat írt.

Aztán tessék... elhiszem, hogy 2 napig, amíg teszteled nagyon fasza telefon, de igazi valós, mindennapos használatnál más árnyaltabb a helyzet és inkább iPhone vagy Samsung.

Ha újra választhatnék iPhone-t vennék és leskineztetném, hogy ne lehessen felismerni milyen teló -.-
  • Szabi #10322
    én meg már csak elvből se veszek ~40 fölötti telefont.. :D
  • karajjj
    nem kifejezetten az anyagminőségre, vagy az összeszerelésére gondoltam, hanem magára az összképre
  • Lacee86
    Nem tudlak sajnálni. Miért veszel 150k-s telefont a vakvilágba, alapos kipróbálás nélkül. Én a 30 ezres vásárlásomat is alaposan átgondoltam, meg utánajártam, kipróbálgattam több készüléket stb.
  • Tinman #10319
    Anyagminőség ok, nem recseg, nem ropog, de az, hogy egy 150k-s telefonba nem Gorilla Glass van 2014-ben (idén megjelent teló!!!), az iszonyt gáz.
  • Tinman #10318
    Az volt a másik kiszemeltem és tudod miért nem az lett?

Mert mást sem hallok csak ezt:

1. iPhone-os köcsög.
    2. Burzsoá.
    3. Biztos hitelre vetted, kajára azért marad?

+ Nem akartam iTunes-os megkötést.

Egyszerűen akartam egy olyan telót, ami minden téren megállja a helyét, de ez a telefon nem ilyen. Megbízhatatlan. Ráadásul a magyar szerviz elég gáz...
  • karajjj
    silány a minősége mostanában eléggé, a samsung meg eddig hibátlan nálam, meg az ismerősöknél is (persze, nem a 20k forintos gagyibbakra kell gondolni)
  • precision
    add el, vegyél az árán egy iPhonet
  • Tinman #10315
    Volt egy egyszer egy kispolszkim... teljesen jó volt.
  • Tinman #10314
    Akció nélkül ez egy 150k-s telefon, ergo eleve túlárazott.

1. Az első készüléket is term. újan vettem, bontatlanul. A 2. napon a kamera gombja egyszerűen nem működött többet. 3 napos csere helyett a 17. napon kaptam vissza egy másikat, melyhez rossz gar levelet csatoltak, az éppen tegnap jött meg. Az egész ügyintézés siralmas volt, nem reagáltak, azt hazudták, hogy nem kapták meg a mail-t amit küldtem, holott visszaigazolást kaptam az automatától. A 3 napos cserét elnyújtották több, mint 2 hétig, aztán másik címre küldték le a csere készüléket. Pedig Edigital... direkt azért rendeltem tőlük, hogy ne valami random kis bolt legyen, hogy pontosan ezeket elkerüljem és csak beszívtam velük.

2. A készüléken nem karcálló üveg van és a hátoldala sem az. Megveszed, vehetsz rá karcálló fóliát/üveget/akármit. Na most ebben az árkategóriában ez olyan alap lenne, mint a 4 kerék egy autón.

3. A dedikált kamera gomb siralmas. Túl kicsi, 2 állású, nem elég reszponzív, igazi elbaxott design.

4. 20.7 MP, de egy Nokia N8 szebb képeket lő, jah az Carl-Zeiss és nem Sony lolLense. A képek zajosak, szemcsések, sokaknál kékes/lilás hiba is jelentkezett.

5. Sötétben vállalhatatlan, gyenge fénynél szánalmas képet lő. Barlangrajz szint.

6. A cserélt vadi új készülékem a 4. napon egy egyszerű kijelző feloldástól rommá fagyott, de úgy, hogy semmire nem reagált. A jól elrejtett reset gomb tette csak helyre. Nokia N8-am az életben nem fagyott ki...

7. Pár napja voltam vele futni. A GPS jelet az első 500 méter után elvesztette és edzés végén jött csak vissza, cirka 20 percig totál nyílt terepen GPS lost volt. Tegnap viszont jól működött. Fos. Ennyit tud. Nokia N8-omnál az életben nem volt ilyen.

8. Ha a tetrisnél komolyabb játékkal játszol rajta mocsok mód tud melegedni.

9. Merül az akksija durván. Ha használni is akarod és nem csak telefonálni vele, akkor minden nap, szerencsés esetben 1.5 naponta töltheted. Jó lassan töltődik fel! Teljesen lemerült állapotból 100%-ra lazán 4-5 óra!

10. Vízhatlan mondják, de tele a net azzal, hogy mégsem túlságosan az... pl. egyszerű pohár víz tönkretette a hangszóróját, recsegett utána. De nem is ez a gáz, hanem az, hogy töltéshez ki kell nyitnod a kis oldalsó ablakot, ami a 1.5 napi töltögetés után szerinted 1 év múlva mennyire fog vízhatlanságot biztosítani? Semennyire. Semmi gond, vegyél 9000 Ft-os dokkolós töltőt és akkor nem kell kinyitnod a kis ablakot. Pffff.

11. Túl, sík, túl lapos, így kényelmetlen a fogása.

12. Ha vagy olyan balga, hogy nem vettél rá extra fóliát és összekarcolódik a gyári fólia, akkor azt ha leveszed jön vele a Sony felirat is. Amatőr barmok -.-

13. Nagyon sérülékeny. Már eleve amikor kézbe fogod érezni, hogy ezt nem lenne jó véletlenül se leejteni még 1 méterről és valóban. Valahogy olyan kemény az egész kiképzése, olyan, mintha egy vastagabb üveglap lenne a kezedbe...

Egyéb netes topikokban is érdemes bogarászni egészen hülye hibákról számolnak be, aztán viszik vissza a garba a készüléket. Legutóbbi az volt, hogy nem fókuszált, homályos foltok voltak a képeken...

Abs. ajánlott cucc olyanoknak, akik legalább akkora barmok, mint én, hogy bedőltem a Sony marketingnek.