10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Pavlo
    Jó, akkor nem nyomtató volt, hanem multifunkciós készülik. Amolyan All-in-one, fax, telefon, nyomtató, szkenner, másoló, stb...
  • Taranov
    Nálam fellehet.
  • Pavlo
    Azért kell neki az SP1, mert Bill Gatyesz bácsi és csapata elfelejtette rendesen megcsinálni az USB vezérléseket az XP-n.

Barátnőm gépén is ez volt a baj... Egyszerűen nem lehetett feltelepíteni egy nyamvadt nyomtatót sem.
  • Pavlo
    Windows XP SP1
  • Taranov
    Ne mondd, hogy nem tudsz találni egy SP1-et.
  • akyyy
    áhh, mind1 át passzolják mingyárt cd-n. remélem működni fog akkor vele.
  • akyyy
    szoftwer bázíst nézem az origon, hátha yóó lesz
  • akyyy
  • Zetorg
    keress rá
  • akyyy
    közvetlen linket nem tudd adni?
  • akyyy
    tetszik nagyon :D
  • Zetorg
    tudom, hogy milyen telefonod van, a kérdés az volt, hogy teccik-e!
    sp1-et gúgléval találsz
  • akyyy
    Nokia 6230. Hol lelek SP1-et? (hülye kérdés tom :S)
  • Zetorg
    SP1 kell neki!
    amúgy milyen a telefon?
  • akyyy

itt egy kép is amit kiír!
  • akyyy
    helyes írásért bocsesz, de gyorsan gépeltem és pipa vagyok
  • akyyy
    Nokia 6230 -as telefonba vettem DKU-2 -es USB adatkábelt, most van itt előttem, és az elején vagyok, a gép felismerte, de ilelsztő program kell. le is jött a nokia honlapjáról (bár a Nokia CD-n is rajta van) egy Nokia_Con_Cable_Driver_136_1_hun.exe nevű telepítőt, elindítom és egy hibaüzenetet kiír: Először telepítenie kell az 1-ös csomagot! :S:S ??? mívan mít? segítsetek. most ez mire gondol, windos service pack 1 es csomagra? vagy valami ilesztő kéne még hozzá? help plz minnél hamarabb!!!!!!!!!
  • akyyy
    hali segíytstek!
  • Zetorg
    milyen telefont vegyek?
    SE K700i,Sharp TM100 vagy Samsung E820?
  • traXion
    nagyot
  • Taranov
    a 3100-ásért szerintem lehet kapni 20-at, a többiért meg talán 5-öt/darab.
  • steweee
    mennyit érhet egy dobozból két napja kivett és beüzemelt, nokia 3100-ás hibátlanul működőképes pannonos készülék? kártya és tok nélkül, dobozzal és tartozékokkal? a többit majd hozzáadom.

meg vagy egy nokia 3210-es, egy motorola T210-es és egy Ericsson R320-as régi készülékem is. azokra vki tudna irányárat? gondolom nagyon kevés, de azért biztos több mintha a kukába végezné. természetesen ezek is dobozzal tartozékokkal együtt, vagy akár kártyát is tudok bele adni
  • Taranov
    Köszi.
  • Zoldalma
    Nah, nekem a 9210ben ezek benne voltak:
    ébresztőóra, számológép, valutaátváltó
    Csengohangok meg a profile-nel
    az elobbi programokat a CDjerol telepitsd fel ra. SIS allomanyok.
  • Tufa16
    6230ról vélemények? mekkora a max memoria kártya amit belelehet préselni? :) tudom hogy van 1 gigás is, de állítólag nem kezeli azt... meg hogy szól benne az mp3 lejátszó a gyári fülesel?
  • Taranov
    Naszal vettem egy 9210i-t még a nyáron, de nincs benne az ébresztőóra, számológép, valutaátváltó, csengőhangok beállításai stb.
    Biztosan nincs benne, mert már a Nokiánál is érdeklődtem, hogy hol kéne keresni.
    Mit lehet ilyenkor tenni? Szoftverfrissítéssel megoldható?
  • Taranov
    Kérdezd Demszky-t :))
  • BADE
    Ide látogass el:
    http://tavbeallitas.vodafone.hu/entry.aspx
  • Adam5
    Hi!
    A tanácsotokat szeretném kérni. Hála istennek sikerült vennünk egy nyaralót Horvátórszágban és ha mennénk 1 vagy 2hétre akkor csak annyira kéne a net hogy leveleket olvassak meg küldjek mert ott nem állszándékomban sokat netezni :) Én GPRS netre gondoltam.
    Néztem a Vodafone weblapját és "GPRS Roaming" nál olvastam hogy küldföl 1 250 Ft/MB
    őszintén kicsit ledöbbentem hogy ilyen drága. Bár mondjuk E-mailezésre még talán jó. Azt szeretném kérdezni hogy valóban ez a GPRS net az eggyetlen módja ennek?
  • munyez
    Cső!
    Légyszi segítsetek, most vettem egy vodafon live-os készüléket, de nem tudok a hálózatról letölteni, már elküdtem sms-ben a wap szót és a böngésző menüje is megjelenik de nem tudok letölteni, mert csak azt írja ki, hogy hívja a 1270-es számot ott meg semmi újat nem tudok meg. Hogyan tudnák letölteni??? ha tusjátok légyszi írjátok meg!!!! előre is köszi
  • Borg
    Bullshit. Legalábbis én 2 hónapja vettem, és a @-gombon lévő 0.5x0.5cm-es T-mobil logón kívül csak a kilépő képernyő t-mobilos. Utóbbit még nem jöttem rá, hogy hogyan lehet lecserélni, de adatkábellel, meg valami szoftverrel azt is biztosan.
  • Pavlo
    Abból mi igaz, hogy a T-Mobile-nál más menüvel adják ki a Samsung x450-eseket? Állítólag még egy gagyi rózsaszín csík is van a kijelző szélén... Tudtok valamit erről? Nekem még nem volt időm bemenni egy üzletbe sem.
  • Taranov
    Ha azt már megszoktad, akkor szerintem érdemes.
  • Pavlo
    Kösz a segítséget. Samsungom van most is, akkor márkahű maradok.
  • Taranov
    Szerintem a Samsung. Én a T610 menüjét nem bírtam megszokni, bár csak másét nyomogattam.
  • Pavlo
    SonyEricsson T610 vs. Samsung X450

Melyik éri meg jobban?

Nekem nem fontosak az extrák, jobbára a használhatóság miatt kérdezem.
  • Taranov
    Nagyszerű.
  • Breki33
    most, hogy megalakult, nem lehetne az SMS topic-omat visszarakni az általános témába? P
  • Borg

Most, hogy megalakult a Mobil fórum, ez a topik át fog alakulni általános segítségkérő topikká./Milyen mobiltelefont vegyek?/

Az egyes telefonokat érintően itt már nyugodtan nyithattok külön témát minden típusnak, illetve akár márkánként 1-1 közös topicot is, az ilyen beszélgetéseknek.

• Taranov
    Igen, ezek tényleg nagyon csúnyák :(