Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon tetszik a lehetõség 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
A maga 117*59 mm-ével hatalmas bumszli egy dög ugyan, viszont minden van benne, tehát asszem e mellett döntök 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
A napokban vettem egy Nokia 7250í-t.
Hát a billentyûzet mínõsége meg a telefon mínõsége(anyaga) szerintem Nagyon gagyi 100 pénzé már lehetne jobb mínõségû is!
pl. Barátnõmnek Samsung SGH-T100-van és ennek a telónak nagyon jó az anyag mínõsége!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ne értsd félre! Nekem sem volt még kihajthatós telcsim, sõt. Csak Nokiám volt, meg LG-m, az LG egy kalap szar, nem is vártam többet tõle.
A Nokiát szeretem, talán a 8910 mellett döntenék, mert Nokia, meg titán borítású, meg minden 😊)
A V66-on asszem nincs infra, szal az szar, meg csak kinézetre tetszik, nem fogtam még soha. Azért kell megvenni 😊)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nekem még sose volt kihajthatós telcsim...
Akinek volt már... mondja... mennyire zavarja a használatot, ha "hagyományos" mobiltelcsikhez szokott az ember?
Na mindegy.
Hérfõn már egész biztos megveszem vagy a Samsung SGH-P400/SL vagy a 7250i telcsit.
És rohadtul nem tudok dönteni.
Asszem a rádió miatt a nokia lesz 😊
A 7250 az tuti jó, a Samsungot nem tudom, de elég divatos telefonmárka mostanában. Nokiában Magyarországon (ahogy BKV-n meg utcán látom) csak a 3-as classot viszik 😊
Na most vagyok bajban...
Jó az a 7250i?
40-ért elhozható (12 havi részlet, 24 havi hûség), van rajta minden szar, és nem nem ronda 😊
De ebben az esetben tudom ajánlani a Nokia 7250-et.
Kérdésem tárgy a Sony/Ericsson új üdvöskéje a Z600-as. Tapasztalatok, észrevételek eme telefonnal kapcsolatban? Csak azért kérdem mert igencsak baráti áron adja a voda az elõfizuhoz. Szerintetek?
\" örökké nem eshet.... \"
Persze nem ajánlom, mert ez csak a dilim, nem jelenti azt, hogy ez egy praktikus és jól használható, korszerû telefon.
Max 35-40 ezer Ft kezdõ fizetéssel.
Havi max 10 ezer forintos részletfizetéssel.
Westel.
Milyen telcsit ajánltok, ha ezek a lehetõségeim?
Tehát nem azért mert az én life-om style-ja az, hogy bedobom a tóba meg ledobom a telefonom 😊)
Az 5210 az meg szintén: lifestyle is meg nem is, inkább sport class.
Mondjuk a 6800 azért lehet a 6-osba, mert eléggé drága és marha sok mindent tud, az 5510-en nem volt sem infra sem bluetooth.
De azért szupi kis teló!
A rádiója NAGYON teccik!😊 KAFA TÖKÉLETESS😊
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Ezenkívül az 5110 is mekkora érdekes telefon volt már...
Kicsit sántít ez az egész class-ozás. Szerintem a Nokia sem így számoz.

Pedig nem így van, tévednek, zért nem szeretem a Nokiát. A 3-as class miatt, mert a többi gyártó ilyen árkategóriában már ad infrát.
A 3-as kategória az alacsony, meg a 2-es, 4-es nincs, az 5-ös az érdekes kategória, drága, de nem szokványos, ott vannak az ütésállók, aztán az 5510 pedig mp3 lejátszós volt és nagy billentyûzete volt, szóval ezt én sem vágom, a 6-os a business class, a 7-es lifestyle class, a 8-as pedig szintén csak ott vannak a különlegességek.
A 9-es a kommunikátorok.
A 3100-ast, 3300-ast én úgy tekintem, hogy az alacsony kategória különlegessége.
A fényképezõgépével nincs saját tapasztalatom, de a telefonok nem csinálnak túl jó képet az analóg és a digitális fényképezõgépekhez képest, tehát ne számíts sokra, de azért használható bizonyára.
Akérdés mijjen képet lehet vele csinálni ? , Mennyire lehet használni a rádió részét?
Támadható, de nem a 10 perces egység miatt
"Hát ez LOL 😊 Jobban csökkent a már eleve alacsonyabból és nem jelenti azt, hogy olcsóbb. LOL 😊"
Nagyon tetszik ez neked, de nem érted. Mit gondolsz, miért vezették be a 10 perces egységet? Azért, hogy neked jó legyen? Nem azért, teljesen nyilvánvaló, hogy azért, mert az átlagos híváshosszat alapul véve kiderül, hogy így max. 2-3 Ft-tal lehet olcsóbb egy perc, mint más szolgáltatónál, azonban te mégis kifizeted a 60-at.
"Már megbocsáss, de a Horizontokat úgy hoztad fel, mint a 'derégenmegvannakmárezekacsomagoklátodhogymennyirefixekezek' topic alátámasztóját. Szerintem ideje pihenned 😊"
Jééééézus mária, te komolyan nem értesz engem. A Horizont az állandó, de a Rock 'n' Roll az NEM!!!! ÉRTED?? Azért, mert a Rock 'n' Rollt már teljesen elfelejtette mindenki, aki elõfizetéses a vodánál, annak ott a Szuper meg a Csúcs Plusz. Bár a Csúcs Plusz is Rock 'n' Roll, de egy másik csomag, attól függetlenül, hogy Rock 'n' Rollnak hívják.
Ha te azt mondod, hogy a Vodánál állandó csomagok vannak,a Pannonnál, Westelnél nem, akkor komolyan magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.
Azért 20-ig számolj el, mielõtt ilyet leírsz. Kezdem azt hinni, hogy értelmetlen vagy.
Ha neked öröm, elismerem, hogy nem lehet összehasonlítani, de soha nem is hasonlítottam 😊 Példának hoztam fel õket, hogy más szolgáltató is hasonlóan támadható.
"Egyébként valóban, a Vodafone sokkal nagyobb mértékben csökkenti díjait, de ez nem jelenti azt, hogy kevesebbet is fizetsz."
Hát ez LOL 😊 Jobban csökkent a már eleve alacsonyabból és nem jelenti azt, hogy olcsóbb. LOL 😊
"BTW Horizont Extra mióta van?"
"Szeptember eleje óta, de most megint butaságot beszélsz, azért van szeptember eleje óta, mert szeptember elején újított a Pannon. Nem valószínû, hogy ebben az évben még 3 új csomag ki fog jönni. "
Már megbocsáss, de a Horizontokat úgy hoztad fel, mint a 'derégenmegvannakmárezekacsomagoklátodhogymennyirefixekezek' topic alátámasztóját. Szerintem ideje pihenned 😊 Rock and Roll évek óta van. A Horizont meg állandó...

Meglátom mi lesz a szervizzel, ha nem lesz jó, akkor asszem eladom ezt és használom a 6310-et vagy veszek egy 8910-et, az talán jó.
A 3330 elég szar volt, akkor megmondtam, hogy csak business class Nokiát veszek ezentúl.
Hát azóta 6310-et és 7210-et vettem, ezek szerintem business class mobilok, és csak a 6310 volt elviselhetõ.
Szóval ma viszem oda.
Nem vagyok elragattatva a Nokiától, az a helyzet.
Hát eddig 4 fajta Nokiám volt, 6310, 5110, 3330, 5210 és egyikkel sem volt semmi baj. Illetve a billentyûzettel volt, fél év után erõsen kellett nyomni.
Meg a kijelzõ is porosodott mindegyiken, illetve az 5110-en nem, az volt eddig a legjobb.
A 7210-en sem a porosodással nincs baj, sem a billentyûzettel, ezen még súlyosabb a baj 😞