Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Hát szívbõl kívánom, hogy ne csalódj!
SoDI---
Bár a Bluetooth headset plusz 30 rongy, de nem érdekel 😊
Nagyon tetszik a lehetõség 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Hmm, na ahogy nézem, a SonyEricsson P800 is ugyanebben az árban van. Java, Bluetooth (drótnélküli fülhallgató rulez), mp3-lejátszás, hangvezérlés, kamera, e-mail, MMS, diktafon, stb...
A maga 117*59 mm-ével hatalmas bumszli egy dög ugyan, viszont minden van benne, tehát asszem e mellett döntök 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Pheel
Én annyit fûznék hozzá, hogy a Motorola V66 is CSAK 10 SMS-t tud tárolni. Azt hiszem ezek után nem kérdés, hogy mit vennék...
Spenser
Hali
A napokban vettem egy Nokia 7250í-t.
Hát a billentyûzet mínõsége meg a telefon mínõsége(anyaga) szerintem Nagyon gagyi 100 pénzé már lehetne jobb mínõségû is!
pl. Barátnõmnek Samsung SGH-T100-van és ennek a telónak nagyon jó az anyag mínõsége!

Taranov
Ez csak vicc volt persze, nem azért veszek telefont, ha veszek, de próbálok róla leszokni, mert tök jó a 6310-es évekig egy év után mégis lecseréltem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Hát én a helyedben a Nokiát venném ;-))

Ne értsd félre! Nekem sem volt még kihajthatós telcsim, sõt. Csak Nokiám volt, meg LG-m, az LG egy kalap szar, nem is vártam többet tõle.
A Nokiát szeretem, talán a 8910 mellett döntenék, mert Nokia, meg titán borítású, meg minden 😊)
A V66-on asszem nincs infra, szal az szar, meg csak kinézetre tetszik, nem fogtam még soha. Azért kell megvenni 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

SoDI---
v66...
Nekem még sose volt kihajthatós telcsim...

Akinek volt már... mondja... mennyire zavarja a használatot, ha "hagyományos" mobiltelcsikhez szokott az ember?

Na mindegy.
Hérfõn már egész biztos megveszem vagy a Samsung SGH-P400/SL vagy a 7250i telcsit.

És rohadtul nem tudok dönteni.
Asszem a rádió miatt a nokia lesz 😊

Taranov
Ezekután már nem tudok igazi tanácsot adni, mert ha a szívemre hallgatok akkor egy jó kis Motorola V66-ot vagy Nokia 8910-et vennék 😊)

A 7250 az tuti jó, a Samsungot nem tudom, de elég divatos telefonmárka mostanában. Nokiában Magyarországon (ahogy BKV-n meg utcán látom) csak a 3-as classot viszik 😊

SoDI---
Árban ugyanott van a kettõ.
Na most vagyok bajban...
Jó az a 7250i?

Munch
4096 színû, és nem veszek észre különbséget.

SoDI---
Egy Samsung SGH-P400/SL telcsin gondolkodom.
40-ért elhozható (12 havi részlet, 24 havi hûség), van rajta minden szar, és nem nem ronda 😊

SoDI---
Csak 4000 színt tud megjeleníteni--- nem jó 😊

Taranov
Hát persze, a telókon gyík a fényképezõ. De nekem is tetszik a színes kijelzõ, de nem nagy szám, a monokróm is megfelel, én végülis csak SMS-t írok meg telefonálok a masinán, meg a 7210-en mondjuk nézek nénis képeket, ahhoz valóban kell jó színes kijelzõ, minimum 7210 minõségû.

Munch
Én szeretem a szines kijelzõt... már most rossz ránézni akármelyik másik telómra. 7250 biztos jó kis teló, csak fényképet nem tud nagyba csinálni asszem. de ha van egy 320*240-es felbontású nagy monitorod, akkor talán látsz is valamit egész nagyba 😄

Taranov
Hát jó, szerintem akinek már volt színes kijelzõs telefonja, az nem kívánja vissza, nekem a monokróm sokkal jobban bevált 😊
De ebben az esetben tudom ajánlani a Nokia 7250-et.

Üdv!

Kérdésem tárgy a Sony/Ericsson új üdvöskéje a Z600-as. Tapasztalatok, észrevételek eme telefonnal kapcsolatban? Csak azért kérdem mert igencsak baráti áron adja a voda az elõfizuhoz. Szerintetek?

\" örökké nem eshet.... \"

SoDI---
Nem jó, színes kijelzõ meg java kell 😊

minek ilyen drága telefon, nem értem.nekem jelenleg 3 telcsim van, kéd 3210, egy 3310, minden szolgáltatónál egy kártya, igy frankón megvagyok.inkább vegyél egy westeles 3410est 16000ért meg még van rajta lebeszélhetõség is, aztán függetlenítsd 2000ért, és veszel hozzá egy pannon djuice-t vagy vodásban a legújabb ami 60Ft/10 perc.de inkább mindkettõt.akkor hálón belül westel,kívül ha rövid csevej -általában-pannon, ha meg tudod hogy hosszan fogsz beszélgetni pl:csajoddal, vmilyen üzleti ügy- átrakod a vodásat.mondjuk nem árt két telcsi, szinte minden ismerõsöm így csinálja, mert úgy nem érhet meglepetés az aksival, és úgy az egyik állandó westel, a másikban meg cseréleg a pannon/voda kártyák a célnak megfelelõen

Taranov
Én már csak 8910-et vennék, mert már elegem lett mindenbõl, kivéve a 6310-et, de ilyet csak kártyafüggetlenül lehet kapni.
Persze nem ajánlom, mert ez csak a dilim, nem jelenti azt, hogy ez egy praktikus és jól használható, korszerû telefon.

SoDI---
Adjatok már tanácsot.

Max 35-40 ezer Ft kezdõ fizetéssel.
Havi max 10 ezer forintos részletfizetéssel.
Westel.

Milyen telcsit ajánltok, ha ezek a lehetõségeim?

Taranov
6250 szerintem nem lifestyle, hanem work class, ha már ilyen divatos angol szavakat mondunk, mert az azért vízálló meg decibel mérõs meg ütésálló, mert arra szükségük van azoknak, akik ilyesmivel foglalkoznak.
Tehát nem azért mert az én life-om style-ja az, hogy bedobom a tóba meg ledobom a telefonom 😊)
Az 5210 az meg szintén: lifestyle is meg nem is, inkább sport class.

Taranov
Ez érdekes, lehet, hogy nem is lehet általánosságban megfogalmazni, hogy hogy számoz 😊)
Mondjuk a 6800 azért lehet a 6-osba, mert eléggé drága és marha sok mindent tud, az 5510-en nem volt sem infra sem bluetooth.

Spenser
Hali hát a képek valóban nem egy nagy számokk eléggé elmosódottak😞
De azért szupi kis teló!
A rádiója NAGYON teccik!😊 KAFA TÖKÉLETESS😊

mikike

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

ollie
attól még lehet benned hiba

na, végül is kilyukadunk oda ahonnan a kérdésem indult, hogy tök össze-vissza vannak számozgatva a készülkékek. akkor jó, nem csak én nem értem.már megijedtem hogy bennem van a hiba

Pheel
Mellesleg ez a lifestyle class hivatalos megnevezés a 7-esre? Mert szerintem az 5210 vagy a 6250 sokkal inkább lifestyle, mint pl a 7210 vagy a 7250.
ollie
vagy 5510

ollie
na meg a 3300 az 5110 utóda

Pheel
Ja és a 6800, ami ugye 6-os, azaz business class, rendelkezik szétnyitható billel, ami szintén a "különleges 5-ös kategória" gyermeke, hiszen 5510 ettõl különleges
Pheel
Végülis a 3650 is 3-as, meg a 3300 is 3-as. Az elsõ az olcsó kategóriára jó példa, amiben nincs infra, a másik meg arra, hogy az 5510-ben - azaz az 5-ös extra kategóriában - van mp3 lejátszó...

Ezenkívül az 5110 is mekkora érdekes telefon volt már...

Kicsit sántít ez az egész class-ozás. Szerintem a Nokia sem így számoz.

Taranov
Pontosan, arra gondolnak, hogy a fiatalok nem tudják mi az az infra, nem tudják használni, nem értik
Pedig nem így van, tévednek, zért nem szeretem a Nokiát. A 3-as class miatt, mert a többi gyártó ilyen árkategóriában már ad infrát.

ollie
tökéletesen egyetértek a 3300 is alsó kategória, hiszen a fiatalságnak tervezték. a köcsögök még az infrát is kihagyták belõle!

Taranov
Hello!

A 3-as kategória az alacsony, meg a 2-es, 4-es nincs, az 5-ös az érdekes kategória, drága, de nem szokványos, ott vannak az ütésállók, aztán az 5510 pedig mp3 lejátszós volt és nagy billentyûzete volt, szóval ezt én sem vágom, a 6-os a business class, a 7-es lifestyle class, a 8-as pedig szintén csak ott vannak a különlegességek.
A 9-es a kommunikátorok.
A 3100-ast, 3300-ast én úgy tekintem, hogy az alacsony kategória különlegessége.

vki el tudná magyarázni nekem hogy a nokiánál hogy is van a számozási rendszer? kb 2 évvel ezelõttig értettem hogy pl: alacsony kategória 3210, újabb 3310, magas kategória 6310 6610. a 3410, 3510i a 3310-es folytatása de ott van pl:a 3100 és 3300 amit nem tudok hova sorolni

Majd irj, milyen a teló. A 7210hez, amit venni lehet kamcsi, abban csalódtam, szar. Semmi szín, ilyesmi.

Raktam egy csomó képet infrával 7210re. A világosabb képeket "szereti". Akár 1024es kép is jól fest rajta lekicsinyítve. Csak néztem, nem számítottam ilyen jó képekre.

Munch
Rádió sirály!!!! Állandóan nyúzom a rádiót, és tökéletes!

Taranov
A rádió az tökéletes a 7210-en is, akkor a 7250i-n is az.
A fényképezõgépével nincs saját tapasztalatom, de a telefonok nem csinálnak túl jó képet az analóg és a digitális fényképezõgépekhez képest, tehát ne számíts sokra, de azért használható bizonyára.

Spenser
Szasztok valószínû a héten veszek egy Nokia 7250Í-t.
Akérdés mijjen képet lehet vele csinálni ? , Mennyire lehet használni a rádió részét?

Pheel
Elbeszélünk egymás mellett...
Taranov
"Ha neked öröm, elismerem, hogy nem lehet összehasonlítani, de soha nem is hasonlítottam 😊 Példának hoztam fel õket, hogy más szolgáltató is hasonlóan támadható."

Támadható, de nem a 10 perces egység miatt

"Hát ez LOL 😊 Jobban csökkent a már eleve alacsonyabból és nem jelenti azt, hogy olcsóbb. LOL 😊"

Nagyon tetszik ez neked, de nem érted. Mit gondolsz, miért vezették be a 10 perces egységet? Azért, hogy neked jó legyen? Nem azért, teljesen nyilvánvaló, hogy azért, mert az átlagos híváshosszat alapul véve kiderül, hogy így max. 2-3 Ft-tal lehet olcsóbb egy perc, mint más szolgáltatónál, azonban te mégis kifizeted a 60-at.

"Már megbocsáss, de a Horizontokat úgy hoztad fel, mint a 'derégenmegvannakmárezekacsomagoklátodhogymennyirefixekezek' topic alátámasztóját. Szerintem ideje pihenned 😊"

Jééééézus mária, te komolyan nem értesz engem. A Horizont az állandó, de a Rock 'n' Roll az NEM!!!! ÉRTED?? Azért, mert a Rock 'n' Rollt már teljesen elfelejtette mindenki, aki elõfizetéses a vodánál, annak ott a Szuper meg a Csúcs Plusz. Bár a Csúcs Plusz is Rock 'n' Roll, de egy másik csomag, attól függetlenül, hogy Rock 'n' Rollnak hívják.
Ha te azt mondod, hogy a Vodánál állandó csomagok vannak,a Pannonnál, Westelnél nem, akkor komolyan magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.
Azért 20-ig számolj el, mielõtt ilyet leírsz. Kezdem azt hinni, hogy értelmetlen vagy.

Pheel
"Ezért nem lehet összehasonlítani a Domino Nappal és a Praktikum Perfekttel sem a percdíjat sem a számlázási egységet. Most tényleg nekem van ebben igazam, beláthatos, mert én szídtam a postpaid 10 perces egységét és erre felhoztad a pannon prepaid egyperces egységét. "

Ha neked öröm, elismerem, hogy nem lehet összehasonlítani, de soha nem is hasonlítottam 😊 Példának hoztam fel õket, hogy más szolgáltató is hasonlóan támadható.

"Egyébként valóban, a Vodafone sokkal nagyobb mértékben csökkenti díjait, de ez nem jelenti azt, hogy kevesebbet is fizetsz."

Hát ez LOL 😊 Jobban csökkent a már eleve alacsonyabból és nem jelenti azt, hogy olcsóbb. LOL 😊

"BTW Horizont Extra mióta van?"
"Szeptember eleje óta, de most megint butaságot beszélsz, azért van szeptember eleje óta, mert szeptember elején újított a Pannon. Nem valószínû, hogy ebben az évben még 3 új csomag ki fog jönni. "

Már megbocsáss, de a Horizontokat úgy hoztad fel, mint a 'derégenmegvannakmárezekacsomagoklátodhogymennyirefixekezek' topic alátámasztóját. Szerintem ideje pihenned 😊 Rock and Roll évek óta van. A Horizont meg állandó...
ollie
Hát ja, nekem is kezd elegem lenni a Nokia alsó kategóriás mobiljaiból. Még a 3300-ból is kispórolták az infrát, pedig ahhoz nagyon kéne. Ja és se a 6610, se a 7210 nem tud bluetooth-t ami azért eléggé durva, fõleg hogy más gyártóktól ma már szinte az alsókategóriában is mindegyikben van

Taranov
Bizony 😞

Meglátom mi lesz a szervizzel, ha nem lesz jó, akkor asszem eladom ezt és használom a 6310-et vagy veszek egy 8910-et, az talán jó.

A 3330 elég szar volt, akkor megmondtam, hogy csak business class Nokiát veszek ezentúl.
Hát azóta 6310-et és 7210-et vettem, ezek szerintem business class mobilok, és csak a 6310 volt elviselhetõ.

ollie
A helyzet az, hogy mindegyik gyártó mobiljainak aminõsége erõsen csökkent az elmúlt években az árverseny hatására. Egyre kevesebb pénzt költenek tesztelésre és designra, amit igen csak megérzünk.

Taranov
Hááát, vittem a Nokia mintaboltba, de azt mondták, hogy nincs megfelelõ eszközük az akkumulátor teszteléséhez és megadtak 2 helyet, ahol van.
Szóval ma viszem oda.
Nem vagyok elragattatva a Nokiától, az a helyzet.
Hát eddig 4 fajta Nokiám volt, 6310, 5110, 3330, 5210 és egyikkel sem volt semmi baj. Illetve a billentyûzettel volt, fél év után erõsen kellett nyomni.
Meg a kijelzõ is porosodott mindegyiken, illetve az 5110-en nem, az volt eddig a legjobb.

A 7210-en sem a porosodással nincs baj, sem a billentyûzettel, ezen még súlyosabb a baj 😞

Taranov
Ne értsd félre, nem kiabálok, ezt csak a tagoltság miatt használom.

ollie
mi van a 7210-essel?