10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
Pavlo #3907 Jó, akkor nem nyomtató volt, hanem multifunkciós készülik. Amolyan All-in-one, fax, telefon, nyomtató, szkenner, másoló, stb... -
#3906 Nálam fellehet. -
Pavlo #3905 Azért kell neki az SP1, mert Bill Gatyesz bácsi és csapata elfelejtette rendesen megcsinálni az USB vezérléseket az XP-n.
Barátnőm gépén is ez volt a baj... Egyszerűen nem lehetett feltelepíteni egy nyamvadt nyomtatót sem. -
Pavlo #3904 Windows XP SP1 -
#3903 Ne mondd, hogy nem tudsz találni egy SP1-et. -
#3902 áhh, mind1 át passzolják mingyárt cd-n. remélem működni fog akkor vele. -
#3901 szoftwer bázíst nézem az origon, hátha yóó lesz -
#3900 -
#3899 keress rá -
#3898 közvetlen linket nem tudd adni? -
#3897 tetszik nagyon :D -
#3896 tudom, hogy milyen telefonod van, a kérdés az volt, hogy teccik-e!
sp1-et gúgléval találsz -
#3895 Nokia 6230. Hol lelek SP1-et? (hülye kérdés tom :S) -
#3894 SP1 kell neki!
amúgy milyen a telefon? -
itt egy kép is amit kiír! -
#3892 helyes írásért bocsesz, de gyorsan gépeltem és pipa vagyok -
#3891 Nokia 6230 -as telefonba vettem DKU-2 -es USB adatkábelt, most van itt előttem, és az elején vagyok, a gép felismerte, de ilelsztő program kell. le is jött a nokia honlapjáról (bár a Nokia CD-n is rajta van) egy Nokia_Con_Cable_Driver_136_1_hun.exe nevű telepítőt, elindítom és egy hibaüzenetet kiír: Először telepítenie kell az 1-ös csomagot! :S:S ??? mívan mít? segítsetek. most ez mire gondol, windos service pack 1 es csomagra? vagy valami ilesztő kéne még hozzá? help plz minnél hamarabb!!!!!!!!! -
#3890 hali segíytstek! -
#3889 milyen telefont vegyek?
SE K700i,Sharp TM100 vagy Samsung E820? -
#3888 nagyot -
#3887 a 3100-ásért szerintem lehet kapni 20-at, a többiért meg talán 5-öt/darab. -
steweee #3886 mennyit érhet egy dobozból két napja kivett és beüzemelt, nokia 3100-ás hibátlanul működőképes pannonos készülék? kártya és tok nélkül, dobozzal és tartozékokkal? a többit majd hozzáadom.
meg vagy egy nokia 3210-es, egy motorola T210-es és egy Ericsson R320-as régi készülékem is. azokra vki tudna irányárat? gondolom nagyon kevés, de azért biztos több mintha a kukába végezné. természetesen ezek is dobozzal tartozékokkal együtt, vagy akár kártyát is tudok bele adni -
#3885 Köszi. -
Zoldalma #3884 Nah, nekem a 9210ben ezek benne voltak:
ébresztőóra, számológép, valutaátváltó
Csengohangok meg a profile-nel
az elobbi programokat a CDjerol telepitsd fel ra. SIS allomanyok.
-
#3883 6230ról vélemények? mekkora a max memoria kártya amit belelehet préselni? :) tudom hogy van 1 gigás is, de állítólag nem kezeli azt... meg hogy szól benne az mp3 lejátszó a gyári fülesel? -
#3882 Naszal vettem egy 9210i-t még a nyáron, de nincs benne az ébresztőóra, számológép, valutaátváltó, csengőhangok beállításai stb.
Biztosan nincs benne, mert már a Nokiánál is érdeklődtem, hogy hol kéne keresni.
Mit lehet ilyenkor tenni? Szoftverfrissítéssel megoldható? -
#3881 Kérdezd Demszky-t :)) -
#3880 Ide látogass el:
http://tavbeallitas.vodafone.hu/entry.aspx -
#3879 Hi!
A tanácsotokat szeretném kérni. Hála istennek sikerült vennünk egy nyaralót Horvátórszágban és ha mennénk 1 vagy 2hétre akkor csak annyira kéne a net hogy leveleket olvassak meg küldjek mert ott nem állszándékomban sokat netezni :) Én GPRS netre gondoltam.
Néztem a Vodafone weblapját és "GPRS Roaming" nál olvastam hogy küldföl 1 250 Ft/MB
őszintén kicsit ledöbbentem hogy ilyen drága. Bár mondjuk E-mailezésre még talán jó. Azt szeretném kérdezni hogy valóban ez a GPRS net az eggyetlen módja ennek?
-
munyez #3878 Cső!
Légyszi segítsetek, most vettem egy vodafon live-os készüléket, de nem tudok a hálózatról letölteni, már elküdtem sms-ben a wap szót és a böngésző menüje is megjelenik de nem tudok letölteni, mert csak azt írja ki, hogy hívja a 1270-es számot ott meg semmi újat nem tudok meg. Hogyan tudnák letölteni??? ha tusjátok légyszi írjátok meg!!!! előre is köszi -
Borg #3877 Bullshit. Legalábbis én 2 hónapja vettem, és a @-gombon lévő 0.5x0.5cm-es T-mobil logón kívül csak a kilépő képernyő t-mobilos. Utóbbit még nem jöttem rá, hogy hogyan lehet lecserélni, de adatkábellel, meg valami szoftverrel azt is biztosan. -
Pavlo #3876 Abból mi igaz, hogy a T-Mobile-nál más menüvel adják ki a Samsung x450-eseket? Állítólag még egy gagyi rózsaszín csík is van a kijelző szélén... Tudtok valamit erről? Nekem még nem volt időm bemenni egy üzletbe sem. -
#3875 Ha azt már megszoktad, akkor szerintem érdemes. -
Pavlo #3874 Kösz a segítséget. Samsungom van most is, akkor márkahű maradok. -
#3873 Szerintem a Samsung. Én a T610 menüjét nem bírtam megszokni, bár csak másét nyomogattam. -
Pavlo #3872 SonyEricsson T610 vs. Samsung X450
Melyik éri meg jobban?
Nekem nem fontosak az extrák, jobbára a használhatóság miatt kérdezem. -
#3871 Nagyszerű. -
#3870 most, hogy megalakult, nem lehetne az SMS topic-omat visszarakni az általános témába? P -
Borg #3869
Most, hogy megalakult a Mobil fórum, ez a topik át fog alakulni általános segítségkérő topikká./Milyen mobiltelefont vegyek?/
Az egyes telefonokat érintően itt már nyugodtan nyithattok külön témát minden típusnak, illetve akár márkánként 1-1 közös topicot is, az ilyen beszélgetéseknek.
-
#3868 Igen, ezek tényleg nagyon csúnyák :(