Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
ez a bold betû olyan, mintha kiabálnál

Taranov
Nem baj, csak ha 3 van, aminek igazán jók az árai, akkor az a szolgáltató lehet a legolcsóbb szolgáltató. Most Magyarországon pedig nem lehet egyértelmûen kijelenteni, hogy a Vodafone a legolcsóbb szolgáltató.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
"Tudtommal is. Na és?"

Ezért nem lehet összehasonlítani a Domino Nappal és a Praktikum Perfekttel sem a percdíjat sem a számlázási egységet. Most tényleg nekem van ebben igazam, beláthatos, mert én szídtam a postpaid 10 perces egységét és erre felhoztad a pannon prepaid egyperces egységét.

"Ugyanúgy, mint a hasonlóan régebbi Voda csomagok. Rock and roll összes eddig csomagja. A Voda szélesíti a kínálatát, nem cserélgeti a csomagokat. Mellesleg õk legalább komolyan veszik az újítás fogalmát, nem csak kihozzák új néven ugyanazt, amit már évek óta árulnak."

Hát a régi csomagok léteznek, de nem versenyképesek, ígyhát nyugodtan mondhatjuk, hogy cserélgetik.
Egyébként valóban, a Vodafone sokkal nagyobb mértékben csökkenti díjait, de ez nem jelenti azt, hogy kevesebbet is fizetsz.

"BTW Horizont Extra mióta van?"

Szeptember eleje óta, de most megint butaságot beszélsz, azért van szeptember eleje óta, mert szeptember elején újított a Pannon. Nem valószínû, hogy ebben az évben még 3 új csomag ki fog jönni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Laalee
most mér baj hogy minden héten új tarifacsomag van? van miböl válogatni.

vagy az a jó ha van 3fajta azt válassz?

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Pheel
"Tudtommal a Vodafone Szuper az számlás csomag "

Tudtommal is. Na és?

"Egyébként ha nem hiszed, hogy állandóak, akkor mondok párat: Horizont Extra, Bónusz, Plusz, Westelnél Társalgó, Szervusz, Zöld Zóna, Westel 100, 200, 300, 400.
Teljesen állandóak."

Ugyanúgy, mint a hasonlóan régebbi Voda csomagok. Rock and roll összes eddig csomagja. A Voda szélesíti a kínálatát, nem cserélgeti a csomagokat. Mellesleg õk legalább komolyan veszik az újítás fogalmát, nem csak kihozzák új néven ugyanazt, amit már évek óta árulnak.

BTW Horizont Extra mióta van?
Taranov
Ne légy ideges, nincs háború, nyugi.

"Oda van írva, hogy 10 perc 60 Ft. Ha te ezt átverésnek érzed... Mellesleg 2 perc 60 Ft-ért még mindig olcsóbb, mint a legtöbb csúcsidõs percdíj a konkurenciánál. Savanyú a szõlõ..."

Nem átverésnek neveztem, hanem csõbehúzásnak.

"Domino Nap, djuice stb. Tééééééééényleg állandóak..."

Most nagyon okosan érvelsz, tudod jól, hogy a djuice az kicsit más eset, minthogy vodánál minden héten új tarifacsomag. Egyébként a Domino Nap az a Vitamax UNO-val, Praktikum Perfekttel együtt jött.
Egyébként ha nem hiszed, hogy állandóak, akkor mondok párat: Horizont Extra, Bónusz, Plusz, Westelnél Társalgó, Szervusz, Zöld Zóna, Westel 100, 200, 300, 400.
Teljesen állandóak.

"Ideje lenne leállni a felesleges fikázással. Szerinted melyik az a cég, ahol a legdrágább a prepaid csomagok tényleges használata? (Westel) És szerinted melyik az, ahol már csak percalappal lehet prepaid pofázni? (Pannon)"

Tudtommal a Vodafone Szuper az számlás csomag

"Ezek alapján azok sem jobbak."

Ha 2 percet beszélsz, akkor már biztos nem jobbak, ha 2-nél kevesebbet, akkor jobbak.

Pheel
"Szerintem elég nagy csõbehúzás, mert ha mondjuk 2 percnél kevesebbet beszélsz, akkor be lettél rántva a csõbe."

Oda van írva, hogy 10 perc 60 Ft. Ha te ezt átverésnek érzed... Mellesleg 2 perc 60 Ft-ért még mindig olcsóbb, mint a legtöbb csúcsidõs percdíj a konkurenciánál. Savanyú a szõlõ...

"a másik két szolgáltatónál állandó csomagok vannak"

Domino Nap, djuice stb. Tééééééééényleg állandóak...

Ideje lenne leállni a felesleges fikázással. Szerinted melyik az a cég, ahol a legdrágább a prepaid csomagok tényleges használata? (Westel) És szerinted melyik az, ahol már csak percalappal lehet prepaid pofázni? (Pannon)

Ezek alapján azok sem jobbak.

Mellesleg NEM KÖTELEZÕ az új Voda csomagot választani, de lesz, aki majd választja, mert MEGÉRI neki. Neked nem, te ne válaszd!
Taranov
Na most láttam a Vodafone Szuper reklámját.
Érdekes, hogy megint bevezettek egy majdnem ugyanolyat, mint a Csúcs Plusz, csak ennek ugye új reklámja van.
Az elsõ 10 perc 60Ft.
Szerintem elég nagy csõbehúzás, mert ha mondjuk 2 percnél kevesebbet beszélsz, akkor be lettél rántva a csõbe.

Meg a másik két szolgáltatónál állandó csomagok vannak, a vodánál meg mindig újak.

Ez a 10 perces egység nem az igazi, jól kikövetkeztették, hogy így az emberek azt hiszik, hogy 6 Ft-ot fizetnek egy percért, meg ugye a 70 Ft-os készülék miatt is megveszik.

Bizonyára nagyobb a hasznuk, mint a másik két szolgáltatónak, sõt még "olcsóbb" percdíjakat is ajánlanak.

Jól beszélsz.

Taranov
Hát igen. Ezekszerint a 7210 nem fényképezésre való. Sebaj, arra ott a fotóaparát.

Szóval, amit még régebben beszéltünk: 7210eshez kamera.
1. Gáz, hogy az van, hogy rácsatizod a kamerát és fényképezel, aztán kapsz egy fájlt, amit megnézhecc...
Nem ám, hogy a displayon nézed mit is fényképezel...
2.Nem jók a képek, bár számgépen nem néztem.

Hali.

Taranov
holnap viszem, ma nincs kedvem bkv-zni már 😊 de holnap du. viszem.

ollie
amúgy bevitted a szervízbe a telcsidet?

ollie
áááááááááááá

Taranov
A gsm.lap.hu-n van egy lista a forgalmazókról.

Munch
2002!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czky
Csá! Nem tudjátok, hol lehet kapni Nokia 3100/6100/6610/7210 stb. telcsikhez USB adatkábelt? A Speedshop-on kívül, ahol rendelni is lehet. Köszi

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Taranov
2000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444

Bocsi a floodért!

Taranov
1999

Taranov
1998

Taranov
majd viszem a szervizbe a telefonomat, és remélem megjavítják, most egye fene a club nokia kártyát. Aztán majd megkérdem ott, hogy mi a teendõ, ha nincs meg a kártya és elfelejtettem mindent.

Taranov
na küzdjünk öcsi 😊))

Taranov
én is 😊

ollie
hááááá én akarok a #2000 lenni!

Taranov
az megvan, és van egy 6310-em, azt tudom használni addig

ollie
de a legrosszabb esetben 1 hét lesz a javítás, nem 2 nap. a garancialevél a lényeg.

Taranov
na ja, meg kellvhogy oldani

ollie
Aha, csak meg tudod kérdezni valahogy. Hívd fel õket.

Taranov
nem, sajnos a clubkártya is kell 😞( Meg clubkártya nélkül szarban vagyok, de elképzelésem sincs, hogy hol lehet 😞

ollie
azt hiszem, hogy emailcím alapján kérhetsz új jelszót

Taranov
😊)

Nekem meg sajnos a Club Nokia kártyám nincs meg 😞( És a jelszavamat sem tudom 😞

Ez nagy baj

ollie
pedig mennyi ingyen buliról maradhattál le

Taranov
Ja, igen, az megvan, úgy emlékszem, mindjárt utána is járok a weboldalon.
Egyébként sms-eket nem küldenek, szerintem nem engedélyeztem a regisztrációkor.

ollie
akkor gondolom téged is rendszeresen bazsajgatnak sms-ekkel...
azért ne felejtsd el regisztrálni a mobilt náluk, mielõtt odaviszed.

Taranov
Hehe, az jó lesz

Nokia klubtag vagyok 😊

ollie
Akkor viheted közvetlenûl a nokiához. Ha Nokia Club tag vagy, 2 napra vállalják a javítását, sõt még cserekészüléket is kapsz.

Taranov
igen, igen.

ollie
Persze, én pl. a Pannonnál vettem. De kellett kapnod hozzá garancialevelet, amin rajta van, hova viheted. Eredeti Nokia garancialevél van hozzá?

Taranov
És akkor is kicserélik, ha nem Nokia bemutatóteremben vettem?

ollie
Akkor valami harver problémája van a 7210-ednek, vidd szervízbe. Nekem is ez volt a baja 3410-emnek, aztán 3x visszavittem, mert soha nem tudták megjavítani, és végül kicserélték egy vadiújra (mondjuk jól jártam, hogy fél év után megint vadiúj lett).

Taranov
Én most 6310-et használok, mert a 7210 minõségileg nem elégíti ki az elvárásaimat, ugyanis magától kikapcsol, és ha visszakapcsolom újra kikapcsol.
Az akku-töltöttségjelzõ pedig mindig max.

Taranov
Ja, és jó reklámjai vannak, csak a westelnek poénosabbak a reklámjai 😊)

Pannon az minõségileg bizonyára elég jó, de az üzletpolitikája szánalmas.
Az elv: Mindig legyünk drágábbak, mint a másik kettõ és találjunk ki valami újat, hátha divatból átjön a kis pista, és majd õt is leutánozzák, aztán mindenki pannonos lesz 😊

Pheel
Kicsit más módszerrel kellett azokat függetleníteni. Amúgy ha félsz, bízd szakemberre, aki ugyanazt a karaktersort üti be a telódba csak éppen 3000+áfáért 😊)))))))
Nem tudom, de már csesztem el 3210est...

Pheel
Én így függetlenítettem. Miért cseszné el?
Ja, a Te telód független??
Azt mondta haver, függetleniti enyémet, csak egy kód kell hozzá, de én féltem, mert mi van, ha elcseszõdik???
Tudsz errõl valamit??

Pheel
Jaja! Marhajó! 😊))))))

De azért azt is érdemes látni ebben a reklámban, hogy a Pannon már nem ellenfele a Westelnek, mivel az szerintem elismerés, ha a legnagyobb szolgáltató már a Vode ellen kampányol és nem a szokásos stratégiai ellenfele ellen. Eddig ugye nem volt Voda ellenes reklám, mert nem érezték ellenfélnek. A Vodafone felnõtt...
Csá! Bocsi a hosszú távollétért...
Na, kölcsönkértem kamerát 7210hez...

Taranov
Remélem láttátok a Westel reklámot, amiben a vodafonos taxis és a gyúrós csákó van, és azt mondja, hogy átvertek minket.
Utána az öreglány: Hát igen, csodák nincsenek