Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ezért nem lehet összehasonlítani a Domino Nappal és a Praktikum Perfekttel sem a percdíjat sem a számlázási egységet. Most tényleg nekem van ebben igazam, beláthatos, mert én szídtam a postpaid 10 perces egységét és erre felhoztad a pannon prepaid egyperces egységét.
"Ugyanúgy, mint a hasonlóan régebbi Voda csomagok. Rock and roll összes eddig csomagja. A Voda szélesíti a kínálatát, nem cserélgeti a csomagokat. Mellesleg õk legalább komolyan veszik az újítás fogalmát, nem csak kihozzák új néven ugyanazt, amit már évek óta árulnak."
Hát a régi csomagok léteznek, de nem versenyképesek, ígyhát nyugodtan mondhatjuk, hogy cserélgetik.
Egyébként valóban, a Vodafone sokkal nagyobb mértékben csökkenti díjait, de ez nem jelenti azt, hogy kevesebbet is fizetsz.
"BTW Horizont Extra mióta van?"
Szeptember eleje óta, de most megint butaságot beszélsz, azért van szeptember eleje óta, mert szeptember elején újított a Pannon. Nem valószínû, hogy ebben az évben még 3 új csomag ki fog jönni.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
vagy az a jó ha van 3fajta azt válassz?
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Tudtommal is. Na és?
"Egyébként ha nem hiszed, hogy állandóak, akkor mondok párat: Horizont Extra, Bónusz, Plusz, Westelnél Társalgó, Szervusz, Zöld Zóna, Westel 100, 200, 300, 400.
Teljesen állandóak."
Ugyanúgy, mint a hasonlóan régebbi Voda csomagok. Rock and roll összes eddig csomagja. A Voda szélesíti a kínálatát, nem cserélgeti a csomagokat. Mellesleg õk legalább komolyan veszik az újítás fogalmát, nem csak kihozzák új néven ugyanazt, amit már évek óta árulnak.
BTW Horizont Extra mióta van?
"Oda van írva, hogy 10 perc 60 Ft. Ha te ezt átverésnek érzed... Mellesleg 2 perc 60 Ft-ért még mindig olcsóbb, mint a legtöbb csúcsidõs percdíj a konkurenciánál. Savanyú a szõlõ..."
Nem átverésnek neveztem, hanem csõbehúzásnak.
"Domino Nap, djuice stb. Tééééééééényleg állandóak..."
Most nagyon okosan érvelsz, tudod jól, hogy a djuice az kicsit más eset, minthogy vodánál minden héten új tarifacsomag. Egyébként a Domino Nap az a Vitamax UNO-val, Praktikum Perfekttel együtt jött.
Egyébként ha nem hiszed, hogy állandóak, akkor mondok párat: Horizont Extra, Bónusz, Plusz, Westelnél Társalgó, Szervusz, Zöld Zóna, Westel 100, 200, 300, 400.
Teljesen állandóak.
"Ideje lenne leállni a felesleges fikázással. Szerinted melyik az a cég, ahol a legdrágább a prepaid csomagok tényleges használata? (Westel) És szerinted melyik az, ahol már csak percalappal lehet prepaid pofázni? (Pannon)"
Tudtommal a Vodafone Szuper az számlás csomag
"Ezek alapján azok sem jobbak."
Ha 2 percet beszélsz, akkor már biztos nem jobbak, ha 2-nél kevesebbet, akkor jobbak.
Oda van írva, hogy 10 perc 60 Ft. Ha te ezt átverésnek érzed... Mellesleg 2 perc 60 Ft-ért még mindig olcsóbb, mint a legtöbb csúcsidõs percdíj a konkurenciánál. Savanyú a szõlõ...
"a másik két szolgáltatónál állandó csomagok vannak"
Domino Nap, djuice stb. Tééééééééényleg állandóak...
Ideje lenne leállni a felesleges fikázással. Szerinted melyik az a cég, ahol a legdrágább a prepaid csomagok tényleges használata? (Westel) És szerinted melyik az, ahol már csak percalappal lehet prepaid pofázni? (Pannon)
Ezek alapján azok sem jobbak.
Mellesleg NEM KÖTELEZÕ az új Voda csomagot választani, de lesz, aki majd választja, mert MEGÉRI neki. Neked nem, te ne válaszd!
Érdekes, hogy megint bevezettek egy majdnem ugyanolyat, mint a Csúcs Plusz, csak ennek ugye új reklámja van.
Az elsõ 10 perc 60Ft.
Szerintem elég nagy csõbehúzás, mert ha mondjuk 2 percnél kevesebbet beszélsz, akkor be lettél rántva a csõbe.
Meg a másik két szolgáltatónál állandó csomagok vannak, a vodánál meg mindig újak.
Ez a 10 perces egység nem az igazi, jól kikövetkeztették, hogy így az emberek azt hiszik, hogy 6 Ft-ot fizetnek egy percért, meg ugye a 70 Ft-os készülék miatt is megveszik.
Bizonyára nagyobb a hasznuk, mint a másik két szolgáltatónak, sõt még "olcsóbb" percdíjakat is ajánlanak.
1. Gáz, hogy az van, hogy rácsatizod a kamerát és fényképezel, aztán kapsz egy fájlt, amit megnézhecc...
Nem ám, hogy a displayon nézed mit is fényképezel...
2.Nem jók a képek, bár számgépen nem néztem.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Bocsi a floodért!
Nekem meg sajnos a Club Nokia kártyám nincs meg 😞( És a jelszavamat sem tudom 😞
Ez nagy baj
Egyébként sms-eket nem küldenek, szerintem nem engedélyeztem a regisztrációkor.
azért ne felejtsd el regisztrálni a mobilt náluk, mielõtt odaviszed.

Nokia klubtag vagyok 😊
Az akku-töltöttségjelzõ pedig mindig max.
Pannon az minõségileg bizonyára elég jó, de az üzletpolitikája szánalmas.
Az elv: Mindig legyünk drágábbak, mint a másik kettõ és találjunk ki valami újat, hátha divatból átjön a kis pista, és majd õt is leutánozzák, aztán mindenki pannonos lesz 😊
Azt mondta haver, függetleniti enyémet, csak egy kód kell hozzá, de én féltem, mert mi van, ha elcseszõdik???
Tudsz errõl valamit??
De azért azt is érdemes látni ebben a reklámban, hogy a Pannon már nem ellenfele a Westelnek, mivel az szerintem elismerés, ha a legnagyobb szolgáltató már a Vode ellen kampányol és nem a szokásos stratégiai ellenfele ellen. Eddig ugye nem volt Voda ellenes reklám, mert nem érezték ellenfélnek. A Vodafone felnõtt...
Na, kölcsönkértem kamerát 7210hez...