10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Aspyrin
    Ja, és fontos, hogy telepítés előtt még ne tedd rá a telefont a kábelre.
  • Aspyrin
    Nekem is v300-om van, először ezt kell telepíteni, hogy felismerje az usb-n a telefont, ezután jöhet a modemtelepítés.
  • Kumesz
    Hy all!tudom nem tartozik a témához de ebbe a forumba legalább írnak igy talán kapok választ a kérdésemre!Motorola v300 hoz van adatkábelem és ugye USB ezért fel kell tenni hozzá a usb modemet ez mind sikerült ki is írja hogy megfelelöen mükszik a modem de a program akkor is azt írja hogy nincs feltéve a modem!
  • Laalee
    ez inkább egy fényképelő amivel telefonálni is lehet :D
  • Taranov
    Hát ja, nekem se nagyon kéne kamerás telefon. Illetve ha benne van, akkor legyen, de nem igényelném.
  • Ch_Slater
    persze, ez csak arról szól hogy ki tudja először mondani, hogy én csináltam először x Mpixeles telót. engem zavar hogy szinte csak kamerás telefonok vannak. mert nem hiszem hogy pl. ezzel jobb képet lehetne csinálni, mint a S602-emmel...
  • Taranov
    Szerintem ez nevetséges, ha már valaki tud fotózni (mert ugye akkor kellhet 5MP, akkor már vesz egy rendes digitális fényképezőgépet, ami a megapixeleken kívül tud mást is). Ha meg csak szórakozni kell valakinek - a kamerás telefonoknál így szokott lenni - akkor minek 5MP?
  • Ch_Slater
    infok a Samsung 5 megapixeles telefonjáról...
    Samsung 5MP
  • akyyy
    bocs véletlen volt
  • Taranov
    Ezt miért írod?
  • akyyy
    kö9szzz
  • akyyy
    ...
  • Zetorg
    6230 fan site
  • Zetorg
    ne tőlem kérj bocsánatot :)
  • akyyy
    Java játékokat honnan lehet (gépre és onnan telóra) tölteni?

ami ingyenes is persze,
  • Taranov
    Próbáld meg itt a bolhapiac kategóriában az oldal alján.
  • Taranov
    sry, én azt még nem raktam fel.
  • legensy
    sziasztok. szeretnék egy olcsó telefont, amiből nem lehet törölni a híváslistát és van benne sms számláló. sűrgős, még ma. Bp. 3.kerület.
  • Zetorg
    SP2-ben nem így van!
    vezérlőpult/windows tűzfal/tűzfal kikapcs
  • Taranov
    Kapcsold ki a tűzfalat. Star menü, hálózati helyek, a használt hálózati kapcsolat ikonjára jobb gomb, beállítások és ott speciális és tűzfal kikapcs.
  • akyyy
    sikerült megcsinbálni, hála égnek, SP2 es tettem fel, és az meg blokkol minden szart, kérdés, hogyan kapcsoljam telesen ki? nekem nem kell ilyen, hogy blokkolok e egy progitvagy nem. ez benne van nortonba
  • Taranov
    Bill Gates-et hülyézted, ebben az esetben csak őt védtem meg, mert ok nélkül szídtad.
  • Pavlo
    1. Nem azt mondtam, hogy nem működik, hanem ezt: "...elfelejtette rendesen megcsinálni...". Fel tudod fogni a különbséget?
    2. Legközelebb szólok neked ha telepítésre kerül a sor, eljössz, és megnézed magad, higy mi is történik valójában.
    3. Ha jól emlékszem, én senkit nem hülyéztem le, kérlek te se tedd, ez gyerekes viselkedésre utal.
    4. Befejeztem. Nem vívok szelemmi csatát olyan emberrel, akinek nincsen fegyvere, egyenlőtlen küzdelem lenne.
  • Taranov
    Mindegy, akkor sem mondhatod, hogy az XP-n nem működik az USB :)))))))
    Ennyire hülye nem lehetsz.
  • Pheel
    Öcséééééém! Ekkora hülyeséget is régen hallottam, mint amit most összehordtál! Az egy Win95 bemutatón volt, semmi USB, csupán a PlugAndPlay-t próbálták bemutatni sikertelenül. Lehet, hogy akkor te még csak anyatejen éltél, de az még nem ok rá, hogy elferdítsd a tényeket!
  • Pavlo
    Fagyás

Barátom segített megkeresni a videót.
    (Köszi A.A. )
  • Pavlo
    Rosszul emlékeztem, Win98 volt ami lefagyott.

De már akkor is problémájuk volt az USB-vel!

• Pavlo
    Majd megkeresem a videót...
  • Pavlo
    Nem azt mondtam, hogy rádugtam és kékhalál, hanem azt, hogy nem engedte feltelepíteni. Azt hiszem, hogy van különbség...
  • Taranov
    Nem tudom, nálam nem fagyott le, pedig sok USB-s cuccot dugtam rá :)
    Egyébként mikor tesztelték, akkor nyilván nem volt kékhalál, akkor nem adták volna ki, ha ez törvényszerű lenne. Kivételes hibák meg mindig vannak. Nálam pl. az ATI driver miatt szokott lenni kékhalál, köze nincs a windowshoz.
    Egyébként te ész nélkül szídod a windowst, valóban eléggé használhatatlan, de azért olyanokat én nem mernék állítani, hogy SP1 nélkül nem működnek az USB-s cuccok.
    Mellesleg az SP1-et nem is rögtön a megjelenés után adták ki, tehát az sem lehetett, hogy a világon nem tudom hány számítógépen nem működtek az USB-s cuccok.
  • Pavlo
    Akkor miért fagyott le az XP a bemutatón? Biztos sokat tesztelték. Rádugtak valamilyen USB-s cuccot aztán kékhalál... Videó is van róla.
  • Pavlo
    Fogadjunk, hogy WIN '98 alól simán venne minden akadéjt a progi...

(Félreértés ne essék, én is XP-t használok, mint bárki más, de nem szeretem.)
  • Pavlo
    Csak az a baj, hogy hiába akrasz feltelepíteni másik programot a gépedre, tuti nem fog menni a vindózod van. Csak ennyit mondok: Májkrémszoft...

Mindenki ezt használja, mert ez terjedt el... (sajnos)
  • akyyy
    memóriához is kéne illesztő progi?

játékot tudtam rá tenni, meg a gépre leolvassa telefonkönyvet, de nekem a képek meg videok kellenek amiket rögzítettem, hogy rátegyem a gépre, hogy a telóra mp3-at tegyek, mer nincs hely rajta
  • Taranov
    Az baj.
  • akyyy

Megjelenik ez a szar, és hiába ok, ujra és ujra megjelenik, még ujra nem indítoma gépet ( elég ctrl+del, és ujra belép, de akkor is!)
  • akyyy
    hi. feltetem sp2 :D. fel is ment rá, de hiba error ujra. nemtom megnyitni a telefonon lévő cuccokat. van kép róla pill és beszurom.
  • Taranov
    Ezt én sem tudom, de lehetetlen, hogy ekkora hibát ejtsenek. Nyilván az USB-eszköz drivere volt olyan, ami csak SP1-el ment, de ez max. annak a hibája. Az én cuccaim, nyomtatók, egér, scanner, vinyó minden ment SP1 nélkül is, a windowst megjelenés előtt tesztelik, főleg egy olyat, amit arra szánnak, hogy minden régi windowst leváltson (XP), tehát ilyen hiba nem lehet benne, ez a multifunkciós készüléked driverének a hibája volt.
  • Pavlo
    Akkor mi miatt lett hirtelen működőképes az SP1-gyel?
  • Taranov
    Hát az szerintem nem az XP hibája volt, nálam SP1 nélkül sem volt semmi baj az USB-vel.