Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hard to see, the dark side is.\"
Munkatelónek szeretnék egy Motorola 550-t. Ennek is szarxik még a BT-je mint az 525-nek, meg mennyire megbízható? Mennyit bír az aksi meg hasonlók, akinek van-volt írjon. Köszi
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Szal megbízhatóságban melyik gyártót ajánljátok inkább az SE-t vagy a Samsungot?
(konkrétan d750i és e720 között vacilálok, tudom, h egyik többet tud, de nekem a másik is nagyon tetszik és a kamera sem a legfontosabb dolog, így a minõség és megbízhatóság fog dönteni) Nagyon megköszönném a személyes tapasztalatokat.
\"Hard to see, the dark side is.\"
Nincs olyan ismerõsötök, akinek SE Z200-asa lenne? Sehol nem tudom megszerezni az eredeti csengõhangjait. Sem az interneten, sem a dc-n nincs megosztva. Még a hivatalos Soldalról sem tudom letölteni. <#nemtudom>#nemtudom>
Elõre is kössz.
Egyébként jó kis teló!
Egyébként másik oldalról nézve ezeket inkább gyerekeknek találták ki.
Ugye otthon ott a számítógép, vezetés közben meg az ember úgysem nyomogat semmit, szóval eléggé fölösleges ez.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Skacok van itt köztetek aki Mototola V3-at használ? Ha igen akkor írjon pls.
Thx!
D.e.m
\" örökké nem eshet.... \"

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Hiába a lebeszélhetõség, ha ua sz@r saját menüs mint a vodánál is, meg ráadásul még másképp is néz ki mint a K750. Érti?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Új elõfizu 10k+ 12*3333+ 24*min 1500 = durván 75k.
Igaz két év alatt és csak d750i-d lett.
75-80k-ért már vehetsz k750i-t.
Én már végig játszottam uezt magamban és maradok a függlennél.
Szebb is a k mint a d, a 6680 meg annyi mindent tud, hogy még ki sem tudod használni, tehát fölös annyival többet kiadni érte.
Azt beleszámoltad hogy két évig fizeted a havidíjjat(amibe belenyomják a telefon árát).
De nézd meg hogy mennyi az olcsó mobilszolgáltatónál egy E720(mondjuk a t-mobilenál). Segítek:
"SAMSUNG SGH-E720/SL 121000"
És ez a függõ verzió. Namost én vettem függetlenül 65ezerért. Akkor melyik is az olcsóbb?
Tartsd meg a mostanit, és vegyél egy telefont kártyafüggetlenül.
Ha az drága, akkor menj át más szolgáltatóhoz.
Ha ez sem jó, akkor én a 6680-at ajánlom.
Úgyhogy most a D750-en és a Nokia 6680-on gondolkozok. Utóbbirõl nem sokat tudok, ha van valakinek tapasztalata róla, kérem ossza meg.
Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni? Esetleg várjak még 1 jobb telóra?
Elõre is köszi!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
vagy Sony Ericsson K508i (Tmobile)???
THX
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Egyszer megjavítottam így egy egeret, más haszna nem volt, hogy ezt kitanultam 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
küldj egy videt elöször megnézem azt😊))))
!Forza Ferrari!
A videóra meg még mindig várok 😊
mer ott a fülesnek ilyen lapos a dugasz része😊
nekem van egy fasza sennheiser em azzal király lenne nyomni(px 100 as)
!Forza Ferrari!
Amúgy meg csak simán átkell forrasztani a fülesét egy másik, mondjuk Seinheiserre és kész 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ha nem ragaszkodsz nagyon hozza, vagy ha nem vagy olyan aki direkt szopatja magat, akkor inkabb nem ajanlom!
plane ha nincs tapasztalatod pda-val! akkor negyon bosszanto tud lenni, es 3 nap mulva a falhoz vagod!
nekem volt, es voltak benne jo dolgok, de telefonnak meg nem jok! ha okos telo kell, akkor symbianos! ha pda, akkor windows-os!
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
Hallottam, hogy egyes telókra Win oprendszert lehet tenni. Ezzel kapcsolatos tapasztalatok? Elõnyei/hártányai az ilyen telcsiknek?
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •