Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért nem kell így elárasztani tanácsokkal...

\"Hard to see, the dark side is.\"

stp4trick
Sziasztok!
Munkatelónek szeretnék egy Motorola 550-t. Ennek is szarxik még a BT-je mint az 525-nek, meg mennyire megbízható? Mennyit bír az aksi meg hasonlók, akinek van-volt írjon. Köszi

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

A következõ kérdésem lenne és kérek mindenkit, hogy ne elfogultan válaszoljon, hanem tényleg reálisan (thx😊 :
Szal megbízhatóságban melyik gyártót ajánljátok inkább az SE-t vagy a Samsungot?
(konkrétan d750i és e720 között vacilálok, tudom, h egyik többet tud, de nekem a másik is nagyon tetszik és a kamera sem a legfontosabb dolog, így a minõség és megbízhatóság fog dönteni) Nagyon megköszönném a személyes tapasztalatokat.

\"Hard to see, the dark side is.\"

Bocsi... Soldalról = SE oldalról

A segítségeteket szeretném kérni.

Nincs olyan ismerõsötök, akinek SE Z200-asa lenne? Sehol nem tudom megszerezni az eredeti csengõhangjait. Sem az interneten, sem a dc-n nincs megosztva. Még a hivatalos Soldalról sem tudom letölteni. <#nemtudom>

Elõre is kössz.

Kövesdi A
hát igen kevés de nem költök többet pénzt telefonra

Ennyi pénzért mit vársz??
Egyébként jó kis teló!

Kövesdi A
ámbár a felbontása csak 128*128-as

Kövesdi A
szeretné venni egy új telefontolyan közép kategoriában gondolkodtam nincsenek nagy elvárásaim ami fontos lene szines kijelzõ (65000szin) infra szép külsõ olyan 30000 ft ig ..és én nokia 6020-ra gondoltam de szertném ki kérni a ti tanácsotokat is hogy ti még mit gondoltok erõl ?

Kövesdi A
hi

Tufa
De ez egy konzol, ugy mint a gameboy vagy tökömtuggya mivan még ilyen. Playstation kézi verziója. Sznob gameboy 😄
Egyébként másik oldalról nézve ezeket inkább gyerekeknek találták ki.

Taranov
Az csak az egyik baj, a másik, hogy szerintem tök gáz, ha valaki BKV-zik, vagy vár valamire és ezt nyomogatja.
Ugye otthon ott a számítógép, vezetés közben meg az ember úgysem nyomogat semmit, szóval eléggé fölösleges ez.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tufa
És mire megyek vele? Nem lehet vele telefonálni...

Taranov
Ezek komolytalanok.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

peteragoston
vagy vegyetek psp-t

peteragoston

peteragoston

Hali!

Skacok van itt köztetek aki Mototola V3-at használ? Ha igen akkor írjon pls.

Thx!
D.e.m

\" örökké nem eshet.... \"

Helo mindenki egy nagy kérdésben fordulnák hozzátok szerintetek milyen telefon a NOKIA 6230 mert majd szeretném megvenni de elötte kikérném a véleményeteket hogy mit is gondoltok erröl a telefonrol?? Válaszotok elöre is köszönöm!😊)
Son Ice
Köszönöm a segítséget. Végre sikerült döntenem: külön veszek mobilt és külön mp3 playert. A telefont még nem döntöttem el, hogy milyen legyen. A lejátszót már beszereztem (én nem bántam meg). Õ az:

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

stp4trick
De T-mobile-ról van szó és ott csak D750 van teccik érteni?
Hiába a lebeszélhetõség, ha ua sz@r saját menüs mint a vodánál is, meg ráadásul még másképp is néz ki mint a K750. Érti?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Stann
Visazont ha lebeszélhetõ havídíjas elõfizuban veszed, sokkal jobban megéri, mivel a teló ára függetlenül 70-80k, és ha elõfizuval vennéd, ebbõl a pénzbõl 1-2 évnyi beszélgetésre is futja(nekem Voda90-el majdnem a 2 éves forgalmam, havi 3000-el számítva)

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Tufa
Nincs valakinek egy Ericsson R310ese? Sûrgösen vennék egyet, akár ramaty külsõvel(készülékházam van hozzá), hétvégéig.

stp4trick
Ha tetszik akkor vegyél függlen k750i-t, mert:
Új elõfizu 10k+ 12*3333+ 24*min 1500 = durván 75k.
Igaz két év alatt és csak d750i-d lett.
75-80k-ért már vehetsz k750i-t.
Én már végig játszottam uezt magamban és maradok a függlennél.
Szebb is a k mint a d, a 6680 meg annyi mindent tud, hogy még ki sem tudod használni, tehát fölös annyival többet kiadni érte.

Tufa
õõ, te nem vagy tisztában a mobilszolgáltatók ajánlataival... Méghogy fele? 😄DD
Azt beleszámoltad hogy két évig fizeted a havidíjjat(amibe belenyomják a telefon árát).
De nézd meg hogy mennyi az olcsó mobilszolgáltatónál egy E720(mondjuk a t-mobilenál). Segítek:
"SAMSUNG SGH-E720/SL 121000"

És ez a függõ verzió. Namost én vettem függetlenül 65ezerért. Akkor melyik is az olcsóbb?

Taranov
Miért kéne új elõfizu?
Tartsd meg a mostanit, és vegyél egy telefont kártyafüggetlenül.
Ha az drága, akkor menj át más szolgáltatóhoz.
Ha ez sem jó, akkor én a 6680-at ajánlom.

A T-mobilnál nincs K750... De ezt a leírt szövegbõl sztem ki is lehet venni. Ha meg úgyis kell új elõfizu, nem megéri egy telót fele annyiért megvenni, mint valahol kártyafüggetlenül kétszer annyiért?

Tufa
esetleg vedd meg a K750et?

Szevasztok! Nos elég nagy gondban vagyok. Nemrég járt le a 2 éves elõfizetésem a t-mobilnál, szal 1 új telóba szeretnék beruházni. Nagyon vártam a K750-et, de erre kiadták a t-mobilnak gyártott D750-et, a szép tucatszínével és az ocsmány menüjével.
Úgyhogy most a D750-en és a Nokia 6680-on gondolkozok. Utóbbirõl nem sokat tudok, ha van valakinek tapasztalata róla, kérem ossza meg.
Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni? Esetleg várjak még 1 jobb telóra?
Elõre is köszi!

Stann
A 2 készülék ugyanaz, cask egyik VOdás, másik T-Mobilos szoftverrel. Válassz inkább tarifacsomag alapján.

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Gyovai
Szevasztok én egy sharp gx 15 vettem és megvagyok vele elégedve ti mit gondoltok???róla??

Hunter of Deer
Szerintetek melyik telót vegyem Sony Ericsson F500i (Vodás)
vagy Sony Ericsson K508i (Tmobile)???
THX

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Taranov
Kell hozzá blankoló vagy kés és forrasztópáka+ón szvsz, nem vészes.
Egyszer megjavítottam így egy egeret, más haszna nem volt, hogy ezt kitanultam 😊

Taranov
Ez volt a N7210-ével is, de sajnos nem volt rá megoldás, kellett venni külön egy mp3 lejátszót.

Tikal
az uj samsungokban is olyan szar mégaz SMS irás mint a régiekben és az infrájuk használhato már??? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tufa
😉
Tudtam ám elõre 😊

oneal1
hát ez elég jól néz ki😊))
és jó nagy is😊
te nyertél😊

!Forza Ferrari!

oneal1
hát jah nem akarom szétbarmolni a király fülest!
küldj egy videt elöször megnézem azt😊))))

!Forza Ferrari!

Tufa
Mindegyiknél meglehet. A lényeg hogy a mikrofon után ahol kijön a két füllhalgató, kivágod vagy kiszeded valahogy és a szétvágott sennheisert rakod a helyére. (persze ezekhez a dolgokhoz kellenek szerszámok is)

A videóra meg még mindig várok 😊

oneal1
ezt a nokiáknál meglehetne csinálni??
mer ott a fülesnek ilyen lapos a dugasz része😊
nekem van egy fasza sennheiser em azzal király lenne nyomni(px 100 as)

!Forza Ferrari!

Tufa
Nem tudom, nem igazán érdeklõdtem utánna.
Amúgy meg csak simán átkell forrasztani a fülesét egy másik, mondjuk Seinheiserre és kész 😊

[NST]Cifu
E720-hoz nincs valami normális fülhalgató? A gyári sztereó fülhalgató egy rémálom, kényelmetlen és nem akar az ember fülében maradni... 😞

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Tufa
Hol marad a videó? 😊

mícs
sz@r,sz@r,sz@r!!!
ha nem ragaszkodsz nagyon hozza, vagy ha nem vagy olyan aki direkt szopatja magat, akkor inkabb nem ajanlom!
plane ha nincs tapasztalatod pda-val! akkor negyon bosszanto tud lenni, es 3 nap mulva a falhoz vagod!

nekem volt, es voltak benne jo dolgok, de telefonnak meg nem jok! ha okos telo kell, akkor symbianos! ha pda, akkor windows-os!

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

Windows Mobile 2003 Alapban van rajtuk!

oneal1
oké

!Forza Ferrari!

Tufa
Nem lehet rá tenni, rajta van... 😄
Okos de lassú...

Son Ice
Elég láma vagyok a témában. Elõre is elnézést kérek a hülye kérdéseimért.
Hallottam, hogy egyes telókra Win oprendszert lehet tenni. Ezzel kapcsolatos tapasztalatok? Elõnyei/hártányai az ilyen telcsiknek?

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

Tufa
mutass egy 6630al készült videót, énis mutatok egyet az e720al és akkor majd jólmeglássuk! 😛