10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#6071 ja és kártyafüggetlen * bocsi h 2 posztban* -
#6070 lg prada , használtan , de semmi bajjal ,minden tartozékkal megér 20kt? egy hibája ,hogy angol nyelvű ,amit én leszarok ,mert nagyon vágom angolt.
speciel ennyit nemadnék érte ,pláne ,hogy van most telóm. -
vizilou #6069 anynira nem:P -
#6068 jók ezek a United számok -
#6067 Itt elméletileg 18960ft újonnan az u800, ez hogy lehetséges, van egy pár teló ami feltünően olcsó.. ezekben milyen rafináltság lehet? -
#6066 Nekem van egy pebl-öm, még a régi. Teljesen jó. Szerintem a V3 óta egész jó minőségbű telefonokat gyártanak. Tényleg ez egy beidegződés. Pedig nagyon jól megtervezett telefonok. A környezetemben sok embernek van, és eddig nem volt rá panasz.
2.5 év után kezd kicsit tropára menni az akksim, de azt én csesztem el.
Egyébként egy-egy Motorola készülék is már kezd státusszimbólumként funkcionálni. Meg marha jók a reklámjaik. Főleg a plakátok! -
#6065 Hát nem vettem de nem is fogok :) -
tikim #6064 Egy cég kezdetben nem a legjobb dolgokat csinálja, akkor később ezt a véleményt nagyon nehéz megváltoztatni:S Sajnos ez maradt meg a legtöbb emberben a motoroláról és félnek eltárni a jól bevált márkától (pl nokia). -
#6063 látom egy cipőben járunk -
#6062 ez sztem csak egy régi beidegződés, mert régen tényleg nem voltak jók a Moto-k, de az utóbbi időben mást mondanak. azért gondoltam megkérdezem itt is. 2 vélemény még nem mond semmit nekem -
tikim #6061 Az utóbbi időben sokat fejlődött. Sok újítást tettek bele a telefonokba. Pl ez a telefon is ránézésre kitűnik a többi közül. Még nem volt vele tapasztalatom teszteket olvastam róla. Az alapján jó, de ugye az nem jelent semmit. -
vizilou #6060 Ez hülyeség..vettél kezedbe az utóbbi egy-két évben motorolát? mert ilyet csak az mond, aki nagyon nem ért hozzá -
#6059 Hát sztem a Motorolát hanyagold nem vmi csúcs márka.. -
#6058 na szóval...
Erről van vkinek tapasztalata?
Elegem van a szar mp3 lejászómból, úgyhogy ez zenére kellene nekem, ez meg arra elég jó, nem? Nagy a memóriája, de pl a milyen a fülhallgató hozzá? Stb
Motorola ROKR E8 -
Borg #6057 Dual-sim mobilra van valakinek tippje?
A Samsung szétcsúsztatható játéktelefonja és kínai kacat kizárva. Ezeknél valami komolyabb kellene, de nem muszáj PDA. -
#6056 Én kb 4-5 hónap alatt untam meg Hát azért sok sikert hozzá :) -
#6055 Pont ma vettem meg. A sima változatát nem a Me.-t :/
Hát, kitolás hogy SD-s :/ hangja az szép,kép az jó.
Viszont lassú tényleg :S:S -
#6054 Nekem volt n73 MusicE-m és azt nem ajánlom egy idő után nagyon belassul de a kamerája szép :)) -
#6053 Nekem nem tetszik :/ -
#6052 Na találtam egy mási ktelót is, amelyik meggyőzött mind külsőleg mind belsőleg.
Samsung U800
árban kb. ott van mint a 6500c, vélemény? -
#6051 akkor az 5300-t vegyed, eldzsít semmiképpen se :/ -
#6050 csak az másodkézből lenne :/ félek hogy vmi baja van :/ -
#6049 egyértelmű, hogy az N73...:) -
#6048 Hello, szeretném megtudni ki melyik telefont választaná.
Van 40 000-rem és ezek közül vmelyik lenne jó.
A képességek majdnem megegyezőek.Nokia 5300-asom már volt,azt nagyon megszerettem, de lehet nem éri már meg azt választani.
-
#6047 pl?
Nokia = http://nokiaprogramok.hu
SonyEricsson=http://se-portal.hu/
-
#6046 Esetleg tudtok olyan oldalt írni ahol mobilokra készült progiakt tölthetek le? (böngésző stb) -
#6045 Mindenképpen olyat szeretnék ami nem csúszkás és kijön 50-60-ból. -
#6044 nc. -
Szoki333 #6043 samsung u900 a jó teló!! van topic a fórumban, keressétek fel! -
#6042 Samsungokhoz nehéz progikat találni, de pl a k850ihez már van pár Cucc giroszkóp stb.... U800 még ronda is :) -
#6041 és az U800-ról mi a vélemény? Tényleg nemlehet magyar menüvel kapni? -
#6040 Hát a K850i sztem jobban megéri,sőt még olcsóbb is mint a c902 és xenon is van benne az igaz hogy a k850i-ből sok szarakodik haver szerint -
#6039 igen. -
#6038 te most a c902ről beszélsz ? -
#6037 Még ezek jönnek számításba: Nokia 6500 classic, Samsung U800 -
#6036 Amik miatt letettem róla olvasott információk alapján: árához képest nem túl jó optika, no xenon, keskeny kijelző a felesleges érintőgombok miatt, és drágább is.
Amit viszont nagyon sajnálok, hogy a k850i nem olyan szép vékony mint a c902. -
#6035 kösz:D -
#6034 "A HSDPA (mozaikszó az angol High-Speed Downlink Packet Access kifejezésből, tükörfordításban „nagysebességű csomagletöltési hozzáférés”) harmadik generációs mobilkommunikációs protokoll, melyet előszeretettel használnak világszerte mobil internet illetve egyéb nagy sávszélességet igénylő szolgáltatások kiszolgálására. Feltöltésbeli megfelelője a HSUPA. A HSDPA a használt eszközöktől függően 1,8-3,6-7,2-14,4 Mbit/s maximális letöltési sebességű adatátvitelre képes. A maximális letöltési sebesség több mint az applikáció által elérhető sebesség - tehát amit a végfelhasználó érzékel. A szemléltetés kedvéért: egy 7,2-es felhasználó FTP szinten körülbelül 6 MBps sebességet fog érzékelni, ha közel ideális a rádiós környezet.
Az letöltés sebességét több tényező befolyásolja:
* Bázisállomás konfigurációja, átviteli kapacitása
* Rádiós környezet minősége ( interferencia, jel-zaj viszony stb )
* Felhasználók száma az adott cellában
* Felhasználó által használt eszköz típusa
* Felhasználó távolsága az adótoronytól, illetve a felhasználó sebessége ( áll, vagy mozgásban van a mobil terminál )
" :D -
#6033 na most nézhettek hülyének, de mi az a hsdpa? -
#6032 Hát ebben van hsdpa 5 megával több belső mem:),már series 9.2 es