Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nokia6630 a best
!Forza Ferrari!
ha érdekel bõvebben dobj egy privit
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Köszi:
GH
Ama et fac quod vis
ott van egy par szaki, ok tuti tudnak segiteni!
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
A válaszokat elõre is köszönöm ^_^
Én durván fél éve adtam el 45-ért.
Eddig nekem a 7710 és a 6680 tetszik. Mennyit lehet elkérni a telóértt? 50000.- ?
Elöre is thx.
Bocs, ez szar poén volt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
emlékszek, hogy van ilyen ember itt, de nem tudom, hogy ki 😊
Amúgy meg a fotóban lévõ különbség elhanyagolható, de a videóban lévõ pusz szufla, számomra az E720 mellet dönt 😊 (meg aztán d500ból sok van a baráti körömben, nem egyedi 😄 )
Egyébként nekem pont a kinézete miatt tetszett meg. Azóta tetszik az e700as széria mióta bejött, akartam is venni csak tudásra mindig más volt az ami bejött, de most ez sztem már eleget tud ahoz hogy megvegyem 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A webhosting magyarul webtárhely, a lényeg az, hogy fenntartok pár szervert, amire cégek a weblapjukat helyezik el.
A domain regisztráció pedig az akarmi.hu címek (domainek) regisztrálása, ez egyértelmû, hogy mire való 😊
Én is melózok, nem is egyféle dolgot, amikhez igencsak szükség van telefonra, de mégis megvagyok 1el 😊
Egyébként ez a webhosting szolgáltató és domain regisztrátor mit is jelent egészen pontosan?
Egyébként igazad van teljesen az e-mail dologban, ez csak arra a célra van, hogyha hosszabb idõre elmegyek otthonról, pl. nyaralni, vagy hétvégére, akkor is olvasni kell a maileket.
És mégegy a teljesség igénye nélkül, korod alapján, milyen ügyfelek? 😊 (nem kötekedésbõl, csak úgy érdekel)
Egyik, hogy a kommunikátorral tudom nézni az e-mailjeimet, ha nem viszem a laptopot. (mert ugye a 9210i-ben nincs GPRS, ezért laptop + 9210i nem megy, csak 8910i + laptop)
Másik, hogy a 8910i-n hívnak az ügyfelek, 9210i-n pedig nem 😊