Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
<#oooo> nemis!😄

!Forza Ferrari!

Tufa
<#ejnye1> E720 jobb 😛

Tufa
Ha sokat hallgatsz zenét és igényed van a jó minõségre, vegyél egy olcsóbb telót és külön egy mp3 lejátszót. Mobilokba nincs valami jó mp3 lejátszó, sajnos(mondom ezt úgy hogy e720am van...)

oneal1
aki akar venni telefont mostanában az 1 percig se késlekedjen!!
nokia6630 a best

!Forza Ferrari!

nekem van egy eladó Motorola E398-am...

ha érdekel bõvebben dobj egy privit

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Son Ice
Szeretnék venni egy normális telefont, a 3310-est el kéne már dobnom (dögledezik az aksi, néha semmit nem lehet hallani). Akarok venni mp3-playert is, és arra gondoltam, hátha megoldható 2in1. Vagyis olyan mobilt keresek, ami mp3 hallgatásra is kitûnõen használható. Persze nem a legdrágább modellt keresem. Van valakinek ilyen téren tapasztalata? Milyet érdemes venni? És fõleg hol?

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

GozHuszar
Sziasztok. Egy Samsung x480-as megmakacsolta magát és sms-írás, illetve a telefonszám kiválasztása után mindenáron egy Hívószám nevu ôrületet akar. Mi ez és hogyan lehet eltüntetni? Tudtok segíteni?
Köszi:
GH

Ama et fac quod vis

Adam5
Thx, megkérdezem!

Adam5
Na sikerult megoldanom hogy 8.0-ás wmv-t csinaljak és már lejátsza a mediaplayer a telón de közben felmerült egy másik probléma is, hogy a beta player nem hajnalndó lejátszani a wmv-t O_o, nem is tekinti médiaformátumnak. Ez csak azért baj mert a mediaplayer nem tud full képernyõn videót játszani míg a beta player elméletileg tudna.

oneal1
max 40

!Forza Ferrari!

mícs
probald meg a www.pdamania.hu-n!
ott van egy par szaki, ok tuti tudnak segiteni!

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

Adam5
Hi! Kéne egy kis segítség. Ma vettem egy Motorola MPX 200-ast és az alapból rajtalévõ WMV-k mennek faszán de ha géprõl rakokrá akkor nincs képe csak hang van. Van valami ötletetek hogy mi lehet a baj? Ez olyan mintha codec problémája lenne ugyanis kézikönyv azt írta hogy csak a 7.0 és 8.0-ás wmv-ket játsza le és nekem van egy olyan érzésem hogy amik a gépen vannak azok 9.0-sak :S. Nem ismertek véletlen olyan progit amiben ha videót konvertálok akkor a 7.0-át és a 8.0-át is választhassam ne csak a 9.0-át? Vagy esetleg a neten elképzelhetõ hogy van a telóhoz codec frissítés?

A válaszokat elõre is köszönöm ^_^

Ennyiért ha elmegy,akkor sirály vagy.
Én durván fél éve adtam el 45-ért.

khm... esetleg érdekelne egy csere motorola e398-ra?

Most akarom eladni a Nokia 6600 telomat és kéne valamit helyette....Ötlet?
Eddig nekem a 7710 és a 6680 tetszik. Mennyit lehet elkérni a telóértt? 50000.- ?
Elöre is thx.
Mike
olcsót, amit ha ellopnak, akkor sem ér nagy kár

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

oneal1
LOOOOOOOOOL

!Forza Ferrari!

Zetorg
tényleg 😊

Taranov
Egy MSN-ért én is viszem.
Bocs, ez szar poén volt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Zetorg
MSN!

oneal1
hogyér adod?😊

!Forza Ferrari!

Zetorg
új üzenetben ment 😊

Tufa
Törölj ki valamennyit az üzenetbõl, vagy küldj egy totál újat. emléxem még mirõl beszéltünk 😊

Zetorg
nem tudok válaszolni, mert nem küldi el :\

Tufa
Oks

Zetorg
igen.
írok egy privit!

Tufa
A P910i?

Zetorg
lenne egy telefonom eladó, gondoltam tudnál segíteni.

Tufa
nekünk volt budafokon(illetve még a mienk de napokon belül eladjuk). miért?

Zetorg
kinek van itt telefonboltja, vagy az ismerõsének?
emlékszek, hogy van ilyen ember itt, de nem tudom, hogy ki 😊

Tufa
Az e720 topicban az utolsó mondatom pont erre a D500 dologra vonatkozik. Nem jó nekem 😞
Amúgy meg a fotóban lévõ különbség elhanyagolható, de a videóban lévõ pusz szufla, számomra az E720 mellet dönt 😊 (meg aztán d500ból sok van a baráti körömben, nem egyedi 😄 )

😄 én a helyedben egyépként D500-at vennék, szvsz jobbak a flipes telefonok 😉 de aztán ön dönt 😄

Tufa
😊 ellopták a mobilom(6230) és azért veszem ezt. Értsd, jelenleg a semmit cserélem le valamire 😄
Egyébként nekem pont a kinézete miatt tetszett meg. Azóta tetszik az e700as széria mióta bejött, akartam is venni csak tudásra mindig más volt az ami bejött, de most ez sztem már eleget tud ahoz hogy megvegyem 😊

igen, alapjában véve nem rossz telefon... mondjuk nekem kinézetre nem teccik, de sztem rendben van a telefon, csak az a kérdés, milyenrõl cserélnél... mert nem biztos h megéri...😉

Tufa
Tufa
Volt már élõben szerencséd hozzá?

ZSÍÍÍÍR 😄😄

Tufa
E720ról vélemények? 😊
Azt hiszem jövõhéten beújítok egyre

Tufa
hm, mennyi az alap havi profitod, amikor csak normál forgalom van?

Taranov
Még nagyon kezdeti stádiumban van, direkt úgy kezdtem, hogy kis befektetéssel, úgy elég jól ment 1 évig, és most komolyabb szervereket vettünk, most azon fog múlni, hogy jönnek-e az ügyfelek a várakozásoknak megfelelõen, de egyébként elvileg lehet vele jól keresni, de én még nem vagyok százmilliomos 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tufa
és megéri? Mármint lehet vele keresni?

Taranov
Nem nap, mint nap, de néha azért szükség van a 9210i-re.
A webhosting magyarul webtárhely, a lényeg az, hogy fenntartok pár szervert, amire cégek a weblapjukat helyezik el.
A domain regisztráció pedig az akarmi.hu címek (domainek) regisztrálása, ez egyértelmû, hogy mire való 😊

Tufa
Najó de gondolom te is jársz suliba, szal annyira gyakran nem mész suliidõben olyan messzire hogy 1-2 napig ne bírd ki e-mailok nélkül 😊
Én is melózok, nem is egyféle dolgot, amikhez igencsak szükség van telefonra, de mégis megvagyok 1el 😊
Egyébként ez a webhosting szolgáltató és domain regisztrátor mit is jelent egészen pontosan?

Taranov
Ahogy te is, én is egyre idõsebb vagyok, és kb. 1 éve van egy vállalkozásom (webhosting szolgáltató és domain regisztrátor), ami folyamatosan nõ szerencsére, és lassacskán külön kell választani a privát telefonokat az ügyfelektõl 😊
Egyébként igazad van teljesen az e-mail dologban, ez csak arra a célra van, hogyha hosszabb idõre elmegyek otthonról, pl. nyaralni, vagy hétvégére, akkor is olvasni kell a maileket.

Tufa
Megintcsak idióta kérdés, de miért nem ér rá hazáig, amikoris kényelmesebben eltudod olvasni 😊

És mégegy a teljesség igénye nélkül, korod alapján, milyen ügyfelek? 😊 (nem kötekedésbõl, csak úgy érdekel)

Taranov
Kettõ oka van:
Egyik, hogy a kommunikátorral tudom nézni az e-mailjeimet, ha nem viszem a laptopot. (mert ugye a 9210i-ben nincs GPRS, ezért laptop + 9210i nem megy, csak 8910i + laptop)

Másik, hogy a 8910i-n hívnak az ügyfelek, 9210i-n pedig nem 😊

Tufa
és minek használsz kettõt? <#idiota>

Taranov
Nekem azért van sok, mert nem szoktam eladni a régieket, de csak kettõt használok egyszerre, egy 8910i-t, meg egy 9210i-t.

mícs
ezek milyenek??

mícs
😊
cool!
hany telefonod van kulonben?

nekem 2 db maximalisan eleg! 1 ceges (P910i) 1 magam (T68i)