10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • k0trapali #10553
    4,3-on 800x480 bőven jó! Mit vennel helyette ilyen arban? 40ert hozzad vagja a szolgaltato! Friss telo.
  • Lacee86
    Én ezt sosem értettem, h mi az, h 2014-ben nem vennék... Miért, a szem is fejlődik, vagy mi? Ez kompromisszum kérdése. Egy igen is jó hardverrel rendelkező jó ár/értékű telefonnál, főleg ha igazán jó az ár, ennyi bőven belefér. Persze vannak szép kijelzők, na de mennyiért... főleg jó hardverrel.
  • precision
    kijelző gyenge, ram kevés
    ár/érték arányban lehet hogy jó, de 2014ben már nem vennék ilyen felbontással telefont
  • karajjj
    nem rossz, de kijelző pl 480 x 800 pixel (217 ppi), míg az S4 mini 540 x 960 pixel (256 ppi), plusz ramban is 1 giga van csak másfél helyett, bár a proci miatt lehet jó választás
  • k0trapali #10549
    Ajánlom a most telefont vásárolók figyelmébe!

Samsung Galaxy Ace 4

- 4,3 Super-AMOLED!! 480 x 800 pixeles (217 ppi)
    - 28 nanométeres, Qualcomm Snapdragon 410 SoC, 64-bites architektúra, négy darab Cortex-A53 maggal rendelkező, 1,2 gigahertzre skálázott processzor (sokkal energiatakarékosabb!)
    - Adreno 306
    - 1GB RAM, 8GB adattár
    - Android 4.4.4 KitKat
    - 5 megapixeles
    - LTE

Szerintem az LG G2 Minit, S4 Minit kenterbe veri! 50ezer környékén már függetlenül hozzá lehet jutni! Láttam már 40ért is 0perces, bontatlant!
    Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2014.11.18. 11:23:22
  • karajjj
    akkor G2 mini vagy S4 mini
  • TomStorm
    Boltból rendelném teljes áron.T-Mobile vagyok de gondolom a bolti telefonok mind függetlenek.
  • karajjj
    szintén nem írtad, hogy előfizetéses, kártyás, esetleg független kellene, vagy melyik szolgáltatónál legyen, esetleg milyen csomagban?
  • TomStorm
    Milyet vennél?Néztem LG G2 minit is.Az is tetszik
  • karajjj
    vehetsz, próbáld ki, de általában nem kell számítani olyan minőségre, mint egy nevesebb gyártó telefonjainál, én 60-ért már nem vennék ilyet
  • TomStorm
    Üdv.
    Most rendelnék telefont,Emag-on nézem őket és vannak ilyesmik mint Vonino,Overmax és ilyen általam még nem ismert márkák.Olyan 60e.ft körül kellene minimum 5"-os IPS.Bevállalhatók ezek vagy nem ajánlottak?
    Esetleg más?
  • k0trapali #10542
    Hát az LG-hez hozza lehet jutni 50korul. Az s3 LTE 60-67ezer. Szerintem azt a pluszt mar megeri ra aldozni! De kinek a pap... :) engem nagyon zavart a keves ram. Valtanom kellett!
  • karajjj
    meg azért árban is van különbség nem csak tudásban
  • k0trapali #10540
    En a g2 minitol megvaltam, mert allandoan kilotte a hatterbol a zene lejatszot ha böngesztem! Ram kezelese nem volt jo! S3 LTE lett az utod. Ég ès föld.
  • karajjj
    Nálam s3-nál mindenféle háttérben futó alkalmazással(facebook, twitter, banki üzenő, időjárás, bkk, stb.) most jelen pillanatban 150 mb szabad
  • precision
    nem kell használnia, elég ha a háttérben futnak folyamatok, szolgáltatások (pl facebook meg ilyesmi)
    nekem s2 -nél fullra kipucolt romnál alaphelyzetben max 300 mega szabad ramom van, és egy darab app sem fut a háttérben
  • karajjj
    ha nem használsz egyszerre egy vagon alkalmazást, akkor elég sokmindenre
  • Lacee86
    Nekem is ugyanez a tapasztalatom. Ha ésszel használja az ember, akkor teljesen ok, viszont jó, ha van ennyi.
  • precision
    az 1 giga szerintem épp a határ... elégnek elég végülis, de hamar el tud fogyni ha használni kezded a telefont... mondjuk ha a sok gyári bloatwaret lepucolja az ember a telefonról egy rootolás után akkor tud nyerni ramot

nem tudom mennyi a kereted rá ill. hogy mennyibe kerülnek ezek a telefonok most (függetlenül veszed, előfizura, kártyás csomag, használt...stb.stb.) de esetleg ezeket is nézd meg, ezekben 2 giga ram van... ja és 5" -ig nyugodtan elmehetsz, hidd el nem olyan nagy az :)

- Nexus 5 (vagy Nexus 4)
    - HTC One
    - Z1 Compact
    - Moto X
    - Galaxy S4 (esetleg S3)
    - illetve az új "kedvenc" Huawei Honor 6, olvasd el a tesztet róla mobilarénán: link
  • szabii98
    mennyire elég az az 1 giga ram? mert..nemtudom, igazából a G2 lenne az álmok álma, de nem rajtam múlnak az anyagiak, és lehet az túl nagy is lenne
  • precision
    G3s szerintem, jobb a felbontása és nagyobb a kijelzője
    minden másban totál ugyanaz a két telefon :)
  • szabii98
    lg g2 mini vagy g3 S?:D
    specifikációban én nem látok sok különbséget, azon kívül hogy a g3 kijelzője nagyobb és jobb a ppi-je
  • precision
    gyerekek, mindenki arra költi a saját pénzét amire akarja
    van aki két havi fizetést költ telefonra 2 évente, vagy akár évente is, vagy előfizetésre veszi és részletre
    van aki meg minden hétvégén eliszik meg eldrogozik 10-20ezret :) meg cigire elkölt havonta 40-50et... és akkormivan? :D

get a life. get over it. :)
  • Lacee86
    Na igen, az meg a másik...
  • Sippie
    nálam inkább az bassza ki a biztosítékot, hogy 1 év után mennek lecserélni a legújabbra... és van ilyen ismerősöm, igaz ő nem éppen csóró (persze nem is ő keresi meg rá a pénzt, hanem apuci anyuci... )

már csak abból kiindulva, hogy ez a telóm ami most van szerintem simán 4 éves, és már én is 2 évesen használtam vettem kb. Most se lenne bajom vele, ha nem menne már szarrá az érintőképernyő, nem kopna szarrá a borítása, meg nem hivogatna fel embereket, és küldözgetne tartalom nélküli sms-eket :D bár ez valszeg a béna billentyűzár miatt van, ami kioldódik zsebre rakva ahogy észrevettem.
    Utoljára szerkesztette: Sippie, 2014.11.10. 18:43:56
  • Lacee86
    Egyik szerencsétlen munkatársam jó példa. Amúgy bírom a srácot, de belebuzult az ájfóóónba, hát vett egyet 160-ért, aztán mutyipénzzel kafetériával cakkpakk keres vagy 110-et... Igaz, otthon lakik, tehát így összegyűjtögette rá a pénzt, na de azért az abszurdum, h vki a másfél havi fizetéséért vesz egy telefont. :(
  • Szabi #10527
    jólét ? miféle jólét ? 2évre részletre megvenni ? :D
  • Lacee86
    Mert ezek közül rengeteg az, akinek nem telne rá, de megkajálják a marketinget, és inkább megveszik...
  • Sippie
    a jólét volt a kérdés, nem az ízlés
  • Szabi #10524
    A többmillió légy se tévedhet..
  • Sippie
    valahogy az új ájfón megjelenésekor mégis sorokban állnak az emberek.
  • karajjj
    persze, de én nem használtra gondoltam :D
  • Szabi #10521
    13ért meg töröttet..
  • karajjj
    48-ért már lehet venni doboz nélkülit függetlenül
  • Szabi #10519
    100körül kezdet, most 60körül van :D
  • The Protector
    Koszonom a segitsegedet.Mindet atnezem,merlegelek es dontok.
  • karajjj
    pedig nem egy csúcskészülék :D mégis megfelel az igényeidnek

ezért nem értem, mikor írják egyesek, hogy az almás, vagy csak az s5 meg a legújabb htc one meg hasonlók, közben meg egy 40-50 ezres telefon is tökéletesen elég lehet az embernek, ha nem villogni akar vele
  • Szabi #10516
    SP-met se cserélném semmire, még így sárgulósan és wifi dobálósan se :D
  • Lacee86
    Én ugyanígy leszek az Xperia L-lel.
  • karajjj
    Nálam meg a s3 lesz örökéletű, amíg meg nem áll,vagy nagyon el nem avul, addig szerintem megtartom.