Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen a G3 a csúcstelefon, de nem túl sok az most jelenleg? Főleg a QHD miatt, meg a bitangerős hardver miatt félek..melegedhet, hamar lemerülhet... A G2-ről meg még nem is nagyon hallottam semmi rosszat.
Szerintetek?
Ha egy ilyet"Samsung I9301 GALAXY S3 Neo" rendelek akkor lesz benne Magyar nyelv?Nincs írva az oldalon van benne vagy sem és nem tudják megmondani van benne Magyar vagy nincs.Kérdeztem tőlük,egyszerüen nem tudják melyik telefonba van Magyar nyelv vagy nincs.Nemrég vettem egy Titanium S5-t tőlük abba nem volt.Ebvbe az S3 Neo-ba mi az esélyem,hogy lesz?
Mondjuk azt én sem értem miert hagyták ki... nappal kb. 80% on használom a kijelzőt este felé pedig 50%. Fényérzékelő letudva.
HTC Desire 610-el is szemeztem, de nagyon nagy és az anyaga is gagyi! One S utan meg főleg. A helykihasználtságrol ne is beszeljünk. Sok a keret fent, lent és oldalt is! Majdnem belefér az Lg-m pedig egy méretű a kijelzőjük.
Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2014.09.26. 20:36:57
infidel
Kinézett modellek sorrendben: HTC Desire 610, Sony Xperia M2, LG G2 Mini, talán még Huawei Asceng G6...
Hardveresen kb. mind ugyanaz: Snapdragon400, Adreno 305, 1Gb Ram, 8Gb belső mem.
Érvek:
- HTC a legfrssebb ezek közül, eleve KitKat-el jött ki, talán a legesélyesebb az L-re, most is Desire X-em van amivel elégedett vagyok, de ha custom ROM-olásról van szó (elégedettségi szint fentartása miatt) vagy a támogató közösségről, ebből a szempontból már a Desire X- sem volt a legjobb, teljesen gyári most is így 2évesen. (40K HUF)
- Sony-n KitKat van már, de az még 4.3-al jött ki, a köv. nagy frissítés hatalmas lutri, de anno az X8-as időszakból amikor rendkívül sok és határozottan jó ROM-okat toltak ki rá a srácok nagyon ki lehetett tolni a telefon élettartamát, ha csak fele akkora community alakulna ki körülötte mind az X8 körül akkor jó vétel lehet, mert ha nem is hivatalosan de tuti lenne rá Android L vagy valami baró Cyanogenmod. Ja és szuper a SUS mivel gyak. nem lehet téglázni a telefont. (35K HUF)
- LG vel is hasonló a helyzet mint a Sonyval, nemrég kapott KItKat-et, további frissítés kérdőjel, pláne hogy, kijött a LG G3 S ami ezt váltja, amúgy ez a legdrágább és a 8Gb belső memóriából alapból is csak kevesebb mint 4Gb szabad, szóval elég hamar ROOT és gyomlálás lenne a vége. (55K HUF)
-Huawei, a márkától nem tartok, de erről van a legkevesebb info, tudtommal még 4.3-on megy, csonkított EMUI-val. Van hír 4.4-ről január környékén meg EMUI 3-ról... Mondjuk ez az EMUI launcher nem szimpatikus, de ez nem ellenérv. (35K HUF)
Szóval nehéz ügy...
infidel
valaki mondjon valami okosat a Sony Xperia T2 Ultra telefonról. Kicsit soknak tűnik a 6", de megbirkózok vele.
Vagy esetleg valami hasonló, ami jobb, szebb, illatosabb? Az se baj, ha nem phablet.
(Vodától szerezném be előfizetéssel.)
All hail the double x!
Alcatel 997D-t cserélném le egy másik dual sim-esre mert ez szegény elfáradt.
Amit találtam, az a Motorola moto g2 dual
Erről van valamilyen tapasztalat, vagy esetleg másika amit ajánlanátok?
árban abszolút maximum a 100k, a realitás a 70k.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Telót szeretnék venni ! A következő négyet néztem ki, a határ 50 k ! KI melyiket választaná, vagy ha valaki más típust mond azt is szívesen meghallgatom, kivéve a Nokia lumiát ne , mert azt tuti nem veszek, a windows rendszer nem tetszik. A segítséget előre is köszönöm :)
Huawei g630
Samsung I8262 Galaxy Core Duos
Gigabyte Gsmart Arty A3
LG L70 Dual
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
40 körül ajánlottak iphone 4-et, annyit már sokallok érte, olcsóbban meg nem adják.
Réges régen a butatelefonok idejében pont fordítva volt. Mi változtatta ezt meg?
viszont nem kell a szolgáltatónál megvenni azt, amit egy átlag mobilboltban 20k-val olcsóbban megkapsz
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2014.09.08. 09:29:09
msn:[email protected] bárki felvehet
msn:[email protected] bárki felvehet
Motorola-nak 720x1280 képpontos „Colorboost” HD kijelző
HTC-nek AMOLED 960 x 540 (qHD)
HTC One S (s4 procis) vs. Motorola Atrix HD?
Melyiket érdemes, melyik a jobb és miért, miben szerintetek?