Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet, hogy erősebb a hardver, de újabb technológia, szvsz tökmindegy melyiket veszed, mint a kettővel elégedett leszel, hogy döntöttél végül?
Barnabyka
Mindjárt indulok telefont venni, de nem sikerült döntenem. LG G2 vagy LG G3.
Igen a G3 a csúcstelefon, de nem túl sok az most jelenleg? Főleg a QHD miatt, meg a bitangerős hardver miatt félek..melegedhet, hamar lemerülhet... A G2-ről meg még nem is nagyon hallottam semmi rosszat.

Szerintetek?

köszi
Ha ők sem tudják megmondani, akkor felejtős, plusz ezekre általában nem is jön hivatalos frissítés, mert ázsiai régióba szánt telefonokat árulnak.
Üdv.
Ha egy ilyet"Samsung I9301 GALAXY S3 Neo" rendelek akkor lesz benne Magyar nyelv?Nincs írva az oldalon van benne vagy sem és nem tudják megmondani van benne Magyar vagy nincs.Kérdeztem tőlük,egyszerüen nem tudják melyik telefonba van Magyar nyelv vagy nincs.Nemrég vettem egy Titanium S5-t tőlük abba nem volt.Ebvbe az S3 Neo-ba mi az esélyem,hogy lesz?
Kerítettem most egy használt S3-at 35-ért, inkább azt választottam, de a G2 mini volt a b terv, tényleg nagyon rendben van az a telefon.
k0trapali
Ennyi bajod legyen :)
Mondjuk azt én sem értem miert hagyták ki... nappal kb. 80% on használom a kijelzőt este felé pedig 50%. Fényérzékelő letudva.
HTC Desire 610-el is szemeztem, de nagyon nagy és az anyaga is gagyi! One S utan meg főleg. A helykihasználtságrol ne is beszeljünk. Sok a keret fent, lent és oldalt is! Majdnem belefér az Lg-m pedig egy méretű a kijelzőjük.
Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2014.09.26. 20:36:57
Rohadt jó telefon, viszont nekem egy bajom van vele, nincs benne fényérzékelő, ezért nincs automatikus fényerő állítás, ezért nem vettem csak.
k0trapali
Én most vettem LG G2 Mini-t. :)
Én értem, de abszolút nem lehet biztosra mondani, hogy mi kap frissítést és mi nem. Találgathatsz, ahogy akarsz, a gyártó egy tollvonással elintézi a frissítést.
Igazad van, de ha megnézed én a középkategóriában gondolkozom, az árak is ezt tükrözik (voda 2 év rablánc) persze erre nyugodtan rá lehet vágni, hogy akkor ne rinyáljak frissítésért...

infidel

Ha a frissítés a legfontosabb, akkor nexus, a többi mind csak találgatás.
Kiváncsi vagyok ez mennyire hiteles, mennyire találgatás, mert telefon vásárlás előtt állok és nagyban befolyásolná a döntésemet. Baromira nehéz úgy középkategóriás készüléket venni, hogy az ember biztosra menjen a hivatalos frissítések tekintetében. Nem akarok olyan lészüléket venni, ami megreked azon a romon amivel kiadták, vagy csak egy 4.3 -->4.4 frissítést kap így 2014 végén és kampó...
Kinézett modellek sorrendben: HTC Desire 610, Sony Xperia M2, LG G2 Mini, talán még Huawei Asceng G6...
Hardveresen kb. mind ugyanaz: Snapdragon400, Adreno 305, 1Gb Ram, 8Gb belső mem.
Érvek:
- HTC a legfrssebb ezek közül, eleve KitKat-el jött ki, talán a legesélyesebb az L-re, most is Desire X-em van amivel elégedett vagyok, de ha custom ROM-olásról van szó (elégedettségi szint fentartása miatt) vagy a támogató közösségről, ebből a szempontból már a Desire X- sem volt a legjobb, teljesen gyári most is így 2évesen. (40K HUF)
- Sony-n KitKat van már, de az még 4.3-al jött ki, a köv. nagy frissítés hatalmas lutri, de anno az X8-as időszakból amikor rendkívül sok és határozottan jó ROM-okat toltak ki rá a srácok nagyon ki lehetett tolni a telefon élettartamát, ha csak fele akkora community alakulna ki körülötte mind az X8 körül akkor jó vétel lehet, mert ha nem is hivatalosan de tuti lenne rá Android L vagy valami baró Cyanogenmod. Ja és szuper a SUS mivel gyak. nem lehet téglázni a telefont. (35K HUF)
- LG vel is hasonló a helyzet mint a Sonyval, nemrég kapott KItKat-et, további frissítés kérdőjel, pláne hogy, kijött a LG G3 S ami ezt váltja, amúgy ez a legdrágább és a 8Gb belső memóriából alapból is csak kevesebb mint 4Gb szabad, szóval elég hamar ROOT és gyomlálás lenne a vége. (55K HUF)
-Huawei, a márkától nem tartok, de erről van a legkevesebb info, tudtommal még 4.3-on megy, csonkított EMUI-val. Van hír 4.4-ről január környékén meg EMUI 3-ról... Mondjuk ez az EMUI launcher nem szimpatikus, de ez nem ellenérv. (35K HUF)

Szóval nehéz ügy...

infidel

hát ebből aztán nem sok mindent lehet megtudni
pxxl
csőő!

valaki mondjon valami okosat a Sony Xperia T2 Ultra telefonról. Kicsit soknak tűnik a 6", de megbirkózok vele.
Vagy esetleg valami hasonló, ami jobb, szebb, illatosabb? Az se baj, ha nem phablet.
(Vodától szerezném be előfizetéssel.)

All hail the double x!

Galaxy S4 mini 2 kártyás verzió, kb 70k most függetlenül.
Láma!
Sziasztok!

Alcatel 997D-t cserélném le egy másik dual sim-esre mert ez szegény elfáradt.
Amit találtam, az a Motorola moto g2 dual
Erről van valamilyen tapasztalat, vagy esetleg másika amit ajánlanátok?

árban abszolút maximum a 100k, a realitás a 70k.

LG G2 mini?
én is most szembesültem ezzel mikor a telókat néztem, van még számomra 1-2 ismeretlen gyártó. de ezeket a telókat néztem ki, csak kivi voltam az itteniek véleményére is !
Lacee86
Hú, le vagyok maradva, nem is tudtam, h a Gigabyte telókat is gyárt. :)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Huawei g630 nál olvastam,hogy beépített aksival rendelkezik. 2 év gari után mit tudok tenni ha bedöglik az aksi ? Azért 50 kilot van aki csak úgy szeretne kidobni egy aski végett vagy a hivatalos szervízbe kell vinni és kicserélik ? Csak ha ez van akkor az mekkora költséggel járhat ?
sziasztok !

Telót szeretnék venni ! A következő négyet néztem ki, a határ 50 k ! KI melyiket választaná, vagy ha valaki más típust mond azt is szívesen meghallgatom, kivéve a Nokia lumiát ne , mert azt tuti nem veszek, a windows rendszer nem tetszik. A segítséget előre is köszönöm :)

Huawei g630
Samsung I8262 Galaxy Core Duos
Gigabyte Gsmart Arty A3
LG L70 Dual
szerintem ezt egyén válogatja, hogy kinek mi a valósághű, plusz a jobb telefonokon a színsémát is lehet állítani, nekem a samsung kijelzői tetszenek, de pl volt kollégámnak az lg g2 színeiért volt oda, nekem meg az fakónak tűnt
k0trapali
Nem telefon vasarlos kerdes, de melyik telefonnak vagyis inkabb kijelzo tipusnak van a legvalosaghubb szinvilaga?
erre tökéletes lenne a samsung, 2 dolog hiányzik belőle: nem világít sötétben alul a 2 érintő gomb, illetve nincs benne fényérzékelő, tehát nem tudja automatikusan szabályozni a telefont, ha ez nem olyan font, akkor megéri az árát nagyon is
matyi0323
Játszani egyáltalán nem szokott. FB messenger, menetrendek, pár oldal olvasása, pár kép készítése, heti pár óra zenehallgatás amire használja ( használná ha a mostanit lehetne:) )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

ilyet nyúztam most hónapokig, mindennapi használatra tökéletes, ha nem a legújab legmenőbb játékokkal játszik, akkor 38k körül van vadiúj független garanciális
matyi0323
Eddig ilyen alcatel volt neki, ez hihetetlenül szar. Mikor a kezembe vettem az agyam felrobbant :) De akkor megnézem majd amiket mondtál.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

ha mákod van, kifogsz egy s3-at, egyébként galaxy core plus, teljes jó telefon és újonnan meg lehet venni 40-ért
matyi0323
Hali. 40 ezerért milyen használt telót mondanátok? (lánynak)
40 körül ajánlottak iphone 4-et, annyit már sokallok érte, olcsóbban meg nem adják.

van elfogadhatóbb verzió, én céges (önkormányzatos) csomagban vagyok rokonnak köszönhetően, így 700ft a havidíj, valami bruttó 8-9 forint körül van a percdíjam meg 2000ft a 2gb net
Lacee86
Hát jah. És nekem is elszállt a lila köd az előfizetésemet illetően, ami dec. óta van, főleg, mikor kiderült, h szemrebbenés nélkül megemelik az előfizetési díjat, de ÉN persze vállaltam a 2 éves hűséget. Ok, h 60 ezres telefont 27-ért elhozhattam, de megéri ez nekik nagyon is. Az az igazság, h nincs olyan, h a vásárló járjon jól.

Szóval röviden: vagy a magas előfizetési díjon hajtják be a hasznot és olcsó a telefon, vagy a telefonon nyerészkednek és olcsó az előfizu
Lacee86
Egyszerű. A szolgáltatók minél nagyobb, hűséggel ellátott csomagokkal akarják magukhoz édesgetni az ügyfeleket, ezért az -egyébként értékes- telefonokat nagyobb csomagok esetén már szinte kakiért a vásárlóhoz dobálják. A csomag és hűség nélküli vásárlások nekik nem túl nagy üzlet, ezért a magas árral kívánják ezt a vevők felé közvetíteni, így ők lehetőleg nem azt fogják választani.

Én csak azt nem értem, hogy miért drágább szolgáltatónál.
Réges régen a butatelefonok idejében pont fordítva volt. Mi változtatta ezt meg?

Lacee86
Világos.

jó, én sem a sarki arabra gondoltam, aki pult alól adja neked alufóliába tekerve

viszont nem kell a szolgáltatónál megvenni azt, amit egy átlag mobilboltban 20k-val olcsóbban megkapsz
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2014.09.08. 09:29:09
Lacee86
Nagyon nem ott... Vagyis úgy mondanám, h az értelmes, megbízható boltok közül a legolcsóbb helyen.

érdemes, csak a telejes dobozos változatot vedd, ne a zacskós ázsiai változatot
webibebi
sejtettem.. csak nem tudom h erdemes e olyan boltban megvenni mint az ujhsm.hu meg ezek az oldalak

msn:[email protected] bárki felvehet

gondolom ott, ahol a legolcsóbb
webibebi
nexus 5 mobilt szeretnek venni? hol erdemes megvasarolni?

msn:[email protected] bárki felvehet

k0trapali
Ez az, igen! Akkor a Motorola lesz a nyerő!
k0trapali
Hát abban a Motorola a nyerő. + ugy olvastam, hogy 4G képes az Atrix HD!? Ez igaz?
amelyiknek nagyobb a ppi értéke
k0trapali
Kijelzőben melyik lehet a jobb?
Motorola-nak 720x1280 képpontos „Colorboost” HD kijelző
HTC-nek AMOLED 960 x 540 (qHD)
hát szerintem itt már azt vegyed ilyen árkategóriában, ami jobban tetszik, teljesen felesleges tudást nézni, úgyse fogod kihasználni
k0trapali
Sziasztok!

HTC One S (s4 procis) vs. Motorola Atrix HD?
Melyiket érdemes, melyik a jobb és miért, miben szerintetek?
jó dolog, kiválasztod a használt járatokat és amint meghibásodást rögzítenek az adatbázisban, a telefon azonnal szinkronizál és kapsz értesítést, hogy az adott jármú éppen nem közlekedik, reggel azért sokat ér, mikor felkelsz és jön az infó, hogy ne a villamoshoz menj ki, hanem a pótló buszhoz a szomszéd utcába