10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#10553 4,3-on 800x480 bőven jó! Mit vennel helyette ilyen arban? 40ert hozzad vagja a szolgaltato! Friss telo. -
#10552 Én ezt sosem értettem, h mi az, h 2014-ben nem vennék... Miért, a szem is fejlődik, vagy mi? Ez kompromisszum kérdése. Egy igen is jó hardverrel rendelkező jó ár/értékű telefonnál, főleg ha igazán jó az ár, ennyi bőven belefér. Persze vannak szép kijelzők, na de mennyiért... főleg jó hardverrel. -
#10551 kijelző gyenge, ram kevés
ár/érték arányban lehet hogy jó, de 2014ben már nem vennék ilyen felbontással telefont -
karajjj #10550 nem rossz, de kijelző pl 480 x 800 pixel (217 ppi), míg az S4 mini 540 x 960 pixel (256 ppi), plusz ramban is 1 giga van csak másfél helyett, bár a proci miatt lehet jó választás -
#10549 Ajánlom a most telefont vásárolók figyelmébe!
Samsung Galaxy Ace 4
- 4,3 Super-AMOLED!! 480 x 800 pixeles (217 ppi)
- 28 nanométeres, Qualcomm Snapdragon 410 SoC, 64-bites architektúra, négy darab Cortex-A53 maggal rendelkező, 1,2 gigahertzre skálázott processzor (sokkal energiatakarékosabb!)
- Adreno 306
- 1GB RAM, 8GB adattár
- Android 4.4.4 KitKat
- 5 megapixeles
- LTE
Szerintem az LG G2 Minit, S4 Minit kenterbe veri! 50ezer környékén már függetlenül hozzá lehet jutni! Láttam már 40ért is 0perces, bontatlant!
Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2014.11.18. 11:23:22 -
karajjj #10548 akkor G2 mini vagy S4 mini -
TomStorm #10547 Boltból rendelném teljes áron.T-Mobile vagyok de gondolom a bolti telefonok mind függetlenek. -
karajjj #10546 szintén nem írtad, hogy előfizetéses, kártyás, esetleg független kellene, vagy melyik szolgáltatónál legyen, esetleg milyen csomagban? -
TomStorm #10545 Milyet vennél?Néztem LG G2 minit is.Az is tetszik -
karajjj #10544 vehetsz, próbáld ki, de általában nem kell számítani olyan minőségre, mint egy nevesebb gyártó telefonjainál, én 60-ért már nem vennék ilyet -
TomStorm #10543 Üdv.
Most rendelnék telefont,Emag-on nézem őket és vannak ilyesmik mint Vonino,Overmax és ilyen általam még nem ismert márkák.Olyan 60e.ft körül kellene minimum 5"-os IPS.Bevállalhatók ezek vagy nem ajánlottak?
Esetleg más? -
#10542 Hát az LG-hez hozza lehet jutni 50korul. Az s3 LTE 60-67ezer. Szerintem azt a pluszt mar megeri ra aldozni! De kinek a pap... :) engem nagyon zavart a keves ram. Valtanom kellett! -
karajjj #10541 meg azért árban is van különbség nem csak tudásban -
#10540 En a g2 minitol megvaltam, mert allandoan kilotte a hatterbol a zene lejatszot ha böngesztem! Ram kezelese nem volt jo! S3 LTE lett az utod. Ég ès föld. -
karajjj #10539 Nálam s3-nál mindenféle háttérben futó alkalmazással(facebook, twitter, banki üzenő, időjárás, bkk, stb.) most jelen pillanatban 150 mb szabad -
#10538 nem kell használnia, elég ha a háttérben futnak folyamatok, szolgáltatások (pl facebook meg ilyesmi)
nekem s2 -nél fullra kipucolt romnál alaphelyzetben max 300 mega szabad ramom van, és egy darab app sem fut a háttérben -
karajjj #10537 ha nem használsz egyszerre egy vagon alkalmazást, akkor elég sokmindenre -
#10536 Nekem is ugyanez a tapasztalatom. Ha ésszel használja az ember, akkor teljesen ok, viszont jó, ha van ennyi. -
#10535 az 1 giga szerintem épp a határ... elégnek elég végülis, de hamar el tud fogyni ha használni kezded a telefont... mondjuk ha a sok gyári bloatwaret lepucolja az ember a telefonról egy rootolás után akkor tud nyerni ramot
nem tudom mennyi a kereted rá ill. hogy mennyibe kerülnek ezek a telefonok most (függetlenül veszed, előfizura, kártyás csomag, használt...stb.stb.) de esetleg ezeket is nézd meg, ezekben 2 giga ram van... ja és 5" -ig nyugodtan elmehetsz, hidd el nem olyan nagy az :)
- Nexus 5 (vagy Nexus 4)
- HTC One
- Z1 Compact
- Moto X
- Galaxy S4 (esetleg S3)
- illetve az új "kedvenc" Huawei Honor 6, olvasd el a tesztet róla mobilarénán: link -
#10534 mennyire elég az az 1 giga ram? mert..nemtudom, igazából a G2 lenne az álmok álma, de nem rajtam múlnak az anyagiak, és lehet az túl nagy is lenne -
#10533 G3s szerintem, jobb a felbontása és nagyobb a kijelzője
minden másban totál ugyanaz a két telefon :) -
#10532 lg g2 mini vagy g3 S?:D
specifikációban én nem látok sok különbséget, azon kívül hogy a g3 kijelzője nagyobb és jobb a ppi-je -
#10531 gyerekek, mindenki arra költi a saját pénzét amire akarja
van aki két havi fizetést költ telefonra 2 évente, vagy akár évente is, vagy előfizetésre veszi és részletre
van aki meg minden hétvégén eliszik meg eldrogozik 10-20ezret :) meg cigire elkölt havonta 40-50et... és akkormivan? :D
get a life. get over it. :) -
#10530 Na igen, az meg a másik... -
#10529 nálam inkább az bassza ki a biztosítékot, hogy 1 év után mennek lecserélni a legújabbra... és van ilyen ismerősöm, igaz ő nem éppen csóró (persze nem is ő keresi meg rá a pénzt, hanem apuci anyuci... )
már csak abból kiindulva, hogy ez a telóm ami most van szerintem simán 4 éves, és már én is 2 évesen használtam vettem kb. Most se lenne bajom vele, ha nem menne már szarrá az érintőképernyő, nem kopna szarrá a borítása, meg nem hivogatna fel embereket, és küldözgetne tartalom nélküli sms-eket :D bár ez valszeg a béna billentyűzár miatt van, ami kioldódik zsebre rakva ahogy észrevettem.
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2014.11.10. 18:43:56 -
#10528 Egyik szerencsétlen munkatársam jó példa. Amúgy bírom a srácot, de belebuzult az ájfóóónba, hát vett egyet 160-ért, aztán mutyipénzzel kafetériával cakkpakk keres vagy 110-et... Igaz, otthon lakik, tehát így összegyűjtögette rá a pénzt, na de azért az abszurdum, h vki a másfél havi fizetéséért vesz egy telefont. :( -
#10527 jólét ? miféle jólét ? 2évre részletre megvenni ? :D -
#10526 Mert ezek közül rengeteg az, akinek nem telne rá, de megkajálják a marketinget, és inkább megveszik... -
#10525 a jólét volt a kérdés, nem az ízlés -
#10524 A többmillió légy se tévedhet.. -
#10523 valahogy az új ájfón megjelenésekor mégis sorokban állnak az emberek. -
karajjj #10522 persze, de én nem használtra gondoltam :D -
#10521 13ért meg töröttet.. -
karajjj #10520 48-ért már lehet venni doboz nélkülit függetlenül -
#10519 100körül kezdet, most 60körül van :D -
#10518 Koszonom a segitsegedet.Mindet atnezem,merlegelek es dontok. -
karajjj #10517 pedig nem egy csúcskészülék :D mégis megfelel az igényeidnek
ezért nem értem, mikor írják egyesek, hogy az almás, vagy csak az s5 meg a legújabb htc one meg hasonlók, közben meg egy 40-50 ezres telefon is tökéletesen elég lehet az embernek, ha nem villogni akar vele -
#10516 SP-met se cserélném semmire, még így sárgulósan és wifi dobálósan se :D -
#10515 Én ugyanígy leszek az Xperia L-lel. -
karajjj #10514 Nálam meg a s3 lesz örökéletű, amíg meg nem áll,vagy nagyon el nem avul, addig szerintem megtartom.