Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Régen majdnem egy Sony-m lett, de utána kézbe fogtam... És inkább lemondtam róla. :)
Lehet hogy a Samsung androidok jók, de inkább nem kísérletezek vele.
Volt egy régi Samsung telefon (régi Windows volt rajta), és nagyon kegyetlenül rossz volt.
Most van egy Samsung tábla gépen, nagyon lassú, pedig mindent megpróbáltam vele..
Sajnos beleszerettem a G3-ba, de nem akarom megint elkapkodni, mint a P880-nál.
Ajánlanátok?
De szóba jöhet a Nexus 5 is...bár igazából még fogalmam sincs :/
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Szeretném lecserélni az LG P880-mat (LG Optimus 4x HD), de lövésem sincs hogy melyik legyen.
A P880-s tudásánál alább nem mennék. Samsung kizárva.
Valaki tudna segíteni benne?
Az a baj hogy nagyon nem vagyok képben, a galaxy, meg ace, meg express meg nem tudom milyen típusokról, hogy minek felel meg, minek a konkurense :D Sonynál legalább lehet tippelni hogy abc sorrendben ami későbbi az a jobb :D
62-től látok nokia 925-öt is... vazze nem könnyű a választás :D
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2014.11.02. 11:55:59
Domino, T-mobile amúgy, hűség ilyesmi nincs, nem is számolnék vele.
#10472: Z1 compactról olvastam főleg rosszakat, hogy eléggé karcolódik, így nem tudom be merném-e vállalni, bár az extra fólia jó ötlet lehet. Lumia nem rossz ötlet, bár egy kicsit tartok a windows phonetól. Megnézem az LG-t is, thx.
LG G2 Mini, G3 Mini, de ott vannak a Lumia-k is. Ilyen árban már elég jó Nokia-t lehet kapni! Lumia 730-735
Új telefont vennék, de nem a méregdrága kategóriából. Az elvárás 4"-4,3" méret, lehetőleg nokia 5800 5MP kamerájánál jobb képeket csináljon, normálisan működő GPS esetleg glonass támogatás, nem silány anyagminőség, gorilla glass, cserélhető akku, lehetőleg qualcomm proci.
Ár kb 60-65ezer, de az olcsóbb is jobb.
Majdnem jó a Sony Xperia V, de a kijelzője úgy tudom nem gorilla glass (legalábbis sehol nem láttam erre utalást), annak meg nem örülnék ha lazán összekarcolódna a telefon pár hét után.
Ha van valakinek javaslata hasonlóra, azt előre is köszönöm!
Jelenleg mi a best buy androidos készülék,4" - 5" kijelzőméretben a hazai szolgáltatóknál kártyás csomagban vagy magyar webshoppban függetlenül?
1. 25-35ezer forintos árkategória? ~(Sony Xperia M)<#confused>#confused>
2. 40-50ezer forintos árkategória? ~(LG G2 Mini)<#confused>#confused>
köszönöm
infidel
Nem tudom mi a tapasztalat, de abban a kategóriában "jó minőségű hátlapi kamera" szerintem nem reális.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Ami még szempont, hogy lehetőleg nettó 50nél ne legyen több a telefon, és nem árt ha van rajta egy 5mpixel feletti, jó minőségű hátlapi kamera és ha van vaku is hozzá az sem egy hátrány.
Előre is köszönöm az ötleteket!
(viszont mint írtam, nekem mostanában samsung fétisem van, a htc-k annyira nem tetszenek, de ez csak egyéni vélemény)
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Ami fura, bár nekem nem annyira fontos, hogy nem lehet sd kártyát belerakni, de szvsz azt a kb 10 gigát is alig fogom kihasználni, ami elérhető benne. De majd kiderül. Amúgy a kijelző kiváló, a hardver ami benne van kiváló, minden suhan rajta, ahogy azt kell. Izmosabb játékot még nem próbáltam (annyira nem is érdekel), majd egyszer. A mérete nekem pont jó, azt hittem, hogy zavaró kicsit lesz, de nem, kellemesen elfér a kezemben. Ami még nem tetszik, az a hátlap, hogy ennyire fényes-csúszós műanyag. De ezt megoldom egy kemény tokkal majd. Hirtelen ennyi, a ~2 nap alatt. :)
All hail the double x!
All hail the double x!
All hail the double x!
Hát pont ez a bajom, hogy a G2 mellett kb elbújhatna mind. De lehet, hogy végigtelefonálom majd a közelben lévő viszonteladókat. Ha meg abszolút nincs, akkor hajlok a P7 felé, bár vannak kétségeim, eleve a márka, meg a felbontás/hardver kombó kicsit soványnak tűnik, de nem hiszem, hogy sokszor megakasztanám... :D
All hail the double x!
Szóval (most van időm átgondoltan leírni...) kell nekem egy telefon. De nagyon, mert a SGA már no comment kategória.
Mindenképpen előfizetéssel kell, és a Vodától. Amit néztem, persze az LG G2, de az most nincs, és egy ideig valószínűleg nem is lesz, mert országos hiány van, azt mondta a vodás néni
Szóval ha nem érkezik 1-2 héten belül G2, akkor helyette kellene valami. Amit néztem, és esetleg szóba jöhet, az a Huawei Ascend P7, G2 mini, Sony Xperia T3, esetleg a Sony Xperia T2 Ultra, bár ez kicsit nagynak tűnik. Vagy valami más ötlet? Mindenképpen ilyen kategória (méter/felbontás stb) kellene. Bár sokkal több választék nincs is náluk. :C
All hail the double x!