Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisztiam
nekem is van egy s4 mini-m semmi ilyesmit nem tapasztaltam..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

páromnak s4 minit vettünk, nem tapasztaltunk ilyet, semmi baja, nagyon szereti
Lacee86
Én is. (Xperia L)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Szabi
én megvagyok elégedve a sonymmal..

"Nulla tenaci invia est via"

Sippie
olvastam valami gyári hibát az s4 miniről, ami miatt zabálódik az akksi akkor is, ha nem csinálsz semmit a telóval. Erről esetleg tudsz valamit?
Igazad van.
Régen majdnem egy Sony-m lett, de utána kézbe fogtam... És inkább lemondtam róla. :)

Ez már a te dolgod. Vannak itt pl, akik a Sonyra esküsznek. Szerintem meg az egyik leggagyibb módon összerakott telefon márka mostanában. Kinek a pap, kinek a paplan...
Samsung nem, akkor maradok a G3-nál.
Lehet hogy a Samsung androidok jók, de inkább nem kísérletezek vele.
Volt egy régi Samsung telefon (régi Windows volt rajta), és nagyon kegyetlenül rossz volt.
Most van egy Samsung tábla gépen, nagyon lassú, pedig mindent megpróbáltam vele..

mérettől függ, hogy mekkorát akarsz, de leginkább s5 mini, vagy g3, esetleg még az s4
Ha mondjuk 100eFt a max, akkor melyik telefont ajánlanád?
Sajnos beleszerettem a G3-ba, de nem akarom megint elkapkodni, mint a P880-nál.

olyan árkategóriában kb már teljesen mindegy, hogy mit veszel, mert ennyi pénzért csak jó telefonok vannak...
És a G3-hoz mit szóltok?
Ajánlanátok?

Samsungot használok most már évek óta, pedig volt iphone is, meg lg is, én csak a samsungot szoktam ajánlani.
whiskeyman
Nekem is olyan van, alig várom, hogy lecseréljem. Én G2-n gondolkozom, de a párom most vett egy htc one m8-at...hát lehet olyan lesz :D
De szóba jöhet a Nexus 5 is...bár igazából még fogalmam sincs :/

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Sippie
franc, pedig s4 minin is gondolkoztam ezidáig :/
Rossz tapasztalat..

Sippie
mi a baj a samsunggal?
Sziasztok

Szeretném lecserélni az LG P880-mat (LG Optimus 4x HD), de lövésem sincs hogy melyik legyen.
A P880-s tudásánál alább nem mennék. Samsung kizárva.

Valaki tudna segíteni benne?

Sippie
Illetve látom hogy a galaxy s4 mini is hasonló árban van, arról vélemény?
Az a baj hogy nagyon nem vagyok képben, a galaxy, meg ace, meg express meg nem tudom milyen típusokról, hogy minek felel meg, minek a konkurense :D Sonynál legalább lehet tippelni hogy abc sorrendben ami későbbi az a jobb :D

62-től látok nokia 925-öt is... vazze nem könnyű a választás :D
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2014.11.02. 11:55:59
Sippie
kártyafüggetlen :D
Domino, T-mobile amúgy, hűség ilyesmi nincs, nem is számolnék vele.

#10472: Z1 compactról olvastam főleg rosszakat, hogy eléggé karcolódik, így nem tudom be merném-e vállalni, bár az extra fólia jó ötlet lehet. Lumia nem rossz ötlet, bár egy kicsit tartok a windows phonetól. Megnézem az LG-t is, thx.
Kártyás? Előfizus, milyen csomagban? Melyik szolgáltató?
k0trapali
Gorilla Glass is karcolódik... nekem is az van, de én egyből bevédtem egy minőségi fóliával.

LG G2 Mini, G3 Mini, de ott vannak a Lumia-k is. Ilyen árban már elég jó Nokia-t lehet kapni! Lumia 730-735
Sippie
Üdv!
Új telefont vennék, de nem a méregdrága kategóriából. Az elvárás 4"-4,3" méret, lehetőleg nokia 5800 5MP kamerájánál jobb képeket csináljon, normálisan működő GPS esetleg glonass támogatás, nem silány anyagminőség, gorilla glass, cserélhető akku, lehetőleg qualcomm proci.
Ár kb 60-65ezer, de az olcsóbb is jobb.
Majdnem jó a Sony Xperia V, de a kijelzője úgy tudom nem gorilla glass (legalábbis sehol nem láttam erre utalást), annak meg nem örülnék ha lazán összekarcolódna a telefon pár hét után.
Ha van valakinek javaslata hasonlóra, azt előre is köszönöm!
k0trapali
LG G2 Mini!
G2 Minit vegyed, vagy Galaxy Core plus, ezek alatt csak szívás lesz használni...
KlinikaHUN
Üdv Mindenkinek!
Jelenleg mi a best buy androidos készülék,4" - 5" kijelzőméretben a hazai szolgáltatóknál kártyás csomagban vagy magyar webshoppban függetlenül?
1. 25-35ezer forintos árkategória? ~(Sony Xperia M)<#confused>
2. 40-50ezer forintos árkategória? ~(LG G2 Mini)<#confused>
köszönöm

Melyik most a legmegbízhatóbb hely ahonnan, Motorola Moto G 2nd gen (2014)-et lehet vásárolni gyártói garanciával?

infidel

Botond
Kösz! Megnézem!
Akkor ezt találtam!

Itt azt írják, hogy az egyik SIM kártya normál, a másik micro.

A kamera is 13 MP.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Milyen telefont vegyek? Amire mindenképpen kell online állandóan gmail, facebook és net, 1-2 játék és ezt bírja egyszerre lefagyás nélkül, eddig használtam Sony Xperia P de ez mindig memória hibával küszködik be lassul,le fagyott ezt nem szeretném megint. Olyat ketesek ami jól kezeli a memóriát nem fagy bele a hirtelen váltástól és a több alkalmazás egyszerre használattól. Ezekre gondoltam: LG Optimus F6, LG G2 Mini, Samsung Galaxy S5 mini, Sony Xperia Z3 Compact, LG G3S. Kb 4,5collos legyen szép felbontással, jó kamerával.
Botond
Kivágás semmiképpen nem lehetőség. Szóval dualsim, amiben legalább az egyik normál sim lehet?
Ha kivágnak egy normál simből egy micro simet akkor azt bármikor vissza tudod bele tenni.
Nem tudom mi a tapasztalat, de abban a kategóriában "jó minőségű hátlapi kamera" szerintem nem reális.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Botond
Sziasztok! Dualsim telefont keresek nejemnek, de mivel az egyik sim céges, és nem adnak micro simet, levágni meg nem akarom (baja lehetne belőle), ezért mindenképpen olyat, amiben a két sim közül az egyik vagy mindenkettő normál sim hely. Ráadásul amennyiben van ilyen Nokia Lumia (offline térkép miatt), akkor azt. 530,630,730 ezeket néztem, de mindnél micro simet ír. Ezeknél mindkét sim hely micro sim hely? Vmi egyéb ötlet javaslat?
Ami még szempont, hogy lehetőleg nettó 50nél ne legyen több a telefon, és nem árt ha van rajta egy 5mpixel feletti, jó minőségű hátlapi kamera és ha van vaku is hozzá az sem egy hátrány.
Előre is köszönöm az ötleteket!
maga a telefon kurtajó, a fém borítás is nagyon fasza, viszont szerintem kicsit drága lett, de ha tetszik, vedd meg nyugodtan, nem fogsz csalódni benne, ebben a kategóriában, már mindegyik telefon pöpec

(viszont mint írtam, nekem mostanában samsung fétisem van, a htc-k annyira nem tetszenek, de ez csak egyéni vélemény)
whiskeyman
Valakinek van tapasztalata a HTC One M8-cal kapcsolatban?

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

nekem sem volt az, viszont olcsóságának köszönhetően kurvavékony az anyaga, így nem lesz túl vastag tokkal együtt a telefon
pxxl
nekem nem szimpatikus ez a fajta tok. túl kommersz :D

All hail the double x!

S3-mal nekem ugyancsak a csilivili hátlap volt a gond, én egy 200 forintos szilikon tokkal megoldottam.
pxxl
röviden: 2 napja élvezek :D

Ami fura, bár nekem nem annyira fontos, hogy nem lehet sd kártyát belerakni, de szvsz azt a kb 10 gigát is alig fogom kihasználni, ami elérhető benne. De majd kiderül. Amúgy a kijelző kiváló, a hardver ami benne van kiváló, minden suhan rajta, ahogy azt kell. Izmosabb játékot még nem próbáltam (annyira nem is érdekel), majd egyszer. A mérete nekem pont jó, azt hittem, hogy zavaró kicsit lesz, de nem, kellemesen elfér a kezemben. Ami még nem tetszik, az a hátlap, hogy ennyire fényes-csúszós műanyag. De ezt megoldom egy kemény tokkal majd. Hirtelen ennyi, a ~2 nap alatt. :)

All hail the double x!

véleményt majd azért kérnék róla
megmondtam, hogy hülyeségeket beszélnek készlet terén
Barnabyka
A G2 lett nálam is, teljesen ugyan úgy, ahogy pixxel kollégánál. Én egy voda üzletben megérdeklődtem, a másikban megvettem. Egyikben sem említették, hogy hiány lenne belőle. :D (Debrecen)

pxxl
Vissza is szólt a néni h hétfőn mehetek érte :D

All hail the double x!

pxxl
lehet, hogy lesz hétfőn G2 ^^ találtam egy boltot, ahol van egy félrerakva, és ha nem megy érte az ember (valószínű, hogy nem fog / én meg remélem...), akkor ott lesz egy :P jejee

All hail the double x!

Addig meg tapogass meg egy kínai csodát, hogy mi a véleményed róla.
pxxl
na igen, pár éve a sógorom csak huawei telefont vesz, és az a 2-3 ami nála volt, azokon érződött, hogy ez bizony nem a legjobb anyaghasználat...nekem ennyi elég is volt belőle...:D de ha ezt már kinőtte, akkor jó :) Szerintem ez marad akkor a B terv. :) 1 hetet kap a voda a G2 beszerzésére :DDD

All hail the double x!

Jó a p7, bár még csak bemutató darabot simogattam, de p6 volt az egyik biztosítós üzletkötőnknek, az is korrekt telefon, a p7 meg attól csak jobb lehet, ne félj a márkától, kinőtte már a gyerekbetegségeket a huawei. Esetleg még samu s4?
pxxl
Go+, lehetőleg 1Ft-ért, így havi 5000+5000 lenne (nekem csak a telefon kell, az előfizetés asszonyé...)

Hát pont ez a bajom, hogy a G2 mellett kb elbújhatna mind. De lehet, hogy végigtelefonálom majd a közelben lévő viszonteladókat. Ha meg abszolút nincs, akkor hajlok a P7 felé, bár vannak kétségeim, eleve a márka, meg a felbontás/hardver kombó kicsit soványnak tűnik, de nem hiszem, hogy sokszor megakasztanám... :D

All hail the double x!

Hány mobilosnál kérdezted a G2-t? Mert ezek közül én mindenképpen azt venném a helyedben. Ez az országos hiány meg általában hülyeség. Végigjársz 4-5 boltot, egyben biztos, hogy lesz. Anno nekem is magyarázták ezt és mégis találtam egy Tescoban egy alvállalkozó által üzemeltetett boltot, ahol volt 8 db is a keresett telefonból 2 féle színben. Egyébként milyen csomagban vennéd és mennyiért?
pxxl
jah, kicsit szedett-vedett gondolat volt... :D bocs.

Szóval (most van időm átgondoltan leírni...) kell nekem egy telefon. De nagyon, mert a SGA már no comment kategória.
Mindenképpen előfizetéssel kell, és a Vodától. Amit néztem, persze az LG G2, de az most nincs, és egy ideig valószínűleg nem is lesz, mert országos hiány van, azt mondta a vodás néni
Szóval ha nem érkezik 1-2 héten belül G2, akkor helyette kellene valami. Amit néztem, és esetleg szóba jöhet, az a Huawei Ascend P7, G2 mini, Sony Xperia T3, esetleg a Sony Xperia T2 Ultra, bár ez kicsit nagynak tűnik. Vagy valami más ötlet? Mindenképpen ilyen kategória (méter/felbontás stb) kellene. Bár sokkal több választék nincs is náluk. :C

All hail the double x!