10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#6632 mobilarena teszt ide vonatkozó részét bekopizom neked:
"A hátlap alatti telep elég emberes teljesítményt nyújt, hiszen 950 mAh-s, Li-Pol akkumulátorról van szó. Négy napig simán működik a telefon, persze ha rendeltetésszerűen játszunk, akkor hamarabb kileheli a lelkét." -
#6631 Hali SE F305 van valakinek Nekem főleg azért van a telő hogy elérjenek ill tudjak telefonálni ha kell.. ergó unalmamba sokat játszom a készülékkel, ezt a mostani nokia 6555 avval díjazza hogy 24 órát se bír kaja nélkül van mikor napi 2szer kér enni...
Erről a telóról meg azt rebesgetik hogy direkt játékra van gyúrva (nem úgy értem hogy 50 játék van hozzá!!) és állítólag 8 óra folyamatos nyomkodást bír a telefon. Nos engem ezérdekelne hogy valóban bírja e az akku a kiképzést. (ha nem is nyolc órát de ne akadjon ki 2 óra játék után)
Plííz aki kapcsolatba került eme szerzeménnyel és van tapasztalata írjon.... (sűrgős mert névnapomra kapom) -
#6630 egyszer volt nálam egy hétig egy htc touch diamond... hát igen, nem rossz gép, és néha tényleg nyulkálni kell a stylusért, de csak akkor ha rendszerbeállításokat, vagy nagyon mélyen megy az ember a settingsben, mert ott ugye checkboxok vannak azt kézzel nehéz pontosan kezelni
mindennapi használat esetén el lehet boldogulni kézzel is, de nekem nem volt akadásmentes a használat, értem ezalatt hogy (nekem) nem volt megfelelő az érzékenysége, meg egyszer-kétszer félre is "navigált"... konkrétan volt olyan hogy két egymás melletti gomb közül megnyomtam a jobb oldalit, ami a "cancel" és a baloldalit érzékelte az érintést ami az "ok" volt :) lehet hogy ez csak firmware hiba volt vagy nemtom... stylussal viszont 100%os a hatékonyság :)
ha az ismerősödnek végülis nem is fontos az érintőkijelző akkor válassza a nokia -t, az egy nagyon jó kis készülék, mobilarenan áradoznak róla, egyedüli gyengepontja a fényképezője, hiába ebben is 3,2mpixel AF kamera van mint a htcben, a htc mégis nagyságrendekkel szebb fotókat készít
szóval a lényeges kérdések az hogy kell e neki touchscreen, meg a kinézet fontos e neki, mert valljuk be azért a htc touch diamond egyedibb, ki is lehet mondani hogy szebb telefon
én a htc -t választanám, de ez erősen szubjektív vélemény... bár biztos vagyok benne hogy ha hozzámvágnának egy e66ot azt is meg tudnám szokni/szeretni -
#6629 Sziasztok!
Ismerősöm most fog váltani tarifacsomagot az egyik szolgáltatónál, és kedvezményesen tud venni telefonokat. Nagyjából ugyanannyiért tud venni HTC Touc Diamondot és Nokia E66-ot (e kettő között vacilál, a HTC 60e lenne, a Nokia 65e Ft).
Nekem már volt mindkét készülék a kezemben, de mélyebb tapasztalatom nincs egyikel se, nem tudnék komolyabb véleményt alkotni róluk. Ha valakinek volt már szerencséje mindkettőhöz az ossza meg legyen szíves a tapasztalatait, "nokia rulez" és "HTC forever" jellegű posztokkal kíméljetek plz :D
Teljesen alap dolgokra kéne neki egyébként, netezés (wifin és 3G-n is), emailezés, naptárazás, alkalmanként kép és video rögzítés, stb... (nem üzleti felhasználásra lenne, magán jellegű).
Egyébként ha csak a száraz adatokat nézzük talán a Diamond jobb választás lenne: nagyobb méretű és felbontású touch kijelző, netezésre tuti jobb lenne, (+ E széria inkább üzleti felhasználásra lett tervezve).
+ ott van még hogy olcsóbb is, viszont nem tudom mennyire lenne jó választás a WinMo, sok rosszat hallani róla. Konkrétan én azt olvastam sok helyen, hogy egyáltalán nincsen ujj-használatra optimalizálva. A HTC menüje segít ezen, de sokszor elő kell kapni a stylust - pl számológép használatához, vagy SMS/Email gépeléshez. Ezek mennyire hiteles infok? (mivel emailezésre és naptárazásra is kéne neki ezért elég fontos hogy kényelmes legyen vele gépelni)
Köszi a segítséget előre is! -
#6628 Alcatel forever! -
#6627 Nokia forever ! -
#6626 Nos, folytattam a nyomozást és 3 jót találtam ami szerintem megfelel a céloknak:
u900:5 megapixeles kamera vakuval, szövegbevitellel, ez jónak tűnik.
u700:3,2 megapixeles kamera, elvileg ehhez is van vaku és van szövegbeviteli lehetőség is.
u600:itt is 3.2mpixeles a kamera vakuval és lehet szöveget bevinni, viszont azt nem tudom pontosan mik lehetnek a fő eltérései az u700-tól.
U600as Samsung már volt a kezemben , annak nagyon jó szövegkezelő programja van, egyszerű és lehet keresni is benne. Gondolom ugyanaz lehet akkor mind a 3-ban.
Szerintetek? -
#6625 akkor E51 (nem nagy a kijelzője) E63 (ocsmány de tudja amit akarsz) -
#6624 hujjujuj :)
és ha a dokumentumos részt kiemeljük igen erőteljesen a többit háttérbe szoritva? ^^ -
#6623 200000Ft alatt nem sokkal vannak az ilyenek!:D -
#6622 Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni mobil ügyben.
Olyan telefont keresek ,ami tud és jól tud kezelni szöveges dokumentumokat (pdf, akár word stb.), jól láthatóan képes megjeleníteni azokat, esetleg lehet specifikusan dolgokra rákeresni a szövegben.
Ezen kívül előny lenne ha viszonylag szép,nagy kijelzővel rendelkezne, de a telefon maga ne legyen hatalmas. Ha mindezekhez párosulna jóféle kamera is és zenelejátszási lehetőség megfelelő memóriával az lenne a tökéletes.
köszönöm előre is :) -
ddddd #6621 Pár mobilt akkor tudnátok ajánlani max 35000 ft-ért, ami szerintetek jó. Mert a pc-knél kiigazodok, de itt pl a nokiaknál a sorszám nem jelenti azt, h milyen jó. -
#6620 Nem ilyen volt, mert az ilyen..:)
Tulajdonságai..:)
Am. én nem fikázom, mert valóban jó telefon, de ennyiért már jobbat kapsz!:) -
#6619 Samsung U900 Soul valószínűleg amit mutatott. -
ddddd #6618 De nem teljesen érintőképernyősre gondoltam, hanem a barátom mutatott olyat, h a képernyője nem érinthető, de ha kicsúsztatja, akkor középen van még 1 mini képernyő. ami érinthetős. -
kidboy #6617 üdv. N95 8Gb vagy N96? Olvasgattam teszteket sokban nem térnek el egymástól a két telefon szerintem. Az akkumulátor különbözik, de viszont a szoftverplatform érdekes.
n95 : series 60, 3. kiadás, feature pack 3.1
n96 : series 60, 3. kiadás, feature pack 2
na én ezt nem értem, elvileg az n96 az újabb teló, de viszont akkor az újabb telóba régebbi szoftver, vagy ahogy fejlődik a szoftver kisebb számozást kap, tehát a 2-es a jobb? Meg írták hogy a proci miatt lassúbb az n96, de valaki azt írta hogy gyors és jobb mint az n95.
Valaki észrevétel? N95 8gb vagy N96 érdemes megvenni? -
#6616 35-ér nemigen veszel érintőképernyős telót -
ddddd #6615 Sziasztok!
Mobilt szeretnék venni márciusban, de még nem tudom, h milyet vegyek. Valami olyanra gondoltam, ami félig érintőképernyős. Max 35000 ft-ot szánnék rá. Írhatnátok típusokat, így utánuk tudnék nézni. A gps-es telefonok még mindig nagyon drágák? Előre is köszönöm a válaszokat! -
kidboy #6614 üdv. Olyan telefon érdekelni ami GPS be nagyon jó, lehet PDA is. Melyik márkát tudjátok ajánlani és azon belül melyik típus a legjobb? -
#6613 Pontosan, a kérdés csak az, hogy a kávézóból pl milyen gyorsan töltődik le a torrent, az egyedüli limit a teló memóriája. Netbankot még nem próbáltam, de elvileg a titkosított kapcsolatot simán létre tudja hozni egy teló közt is a szervez szvsz. -
lac556 #6612 symbian os op rendszeres nokiakra is wan msn,torrent, skype?net emailek
nokia n81 est néztem de alig lehet vhol kapni ötletek?
vagy milyen telefont ajánlotok? ami fontos wifi,mp3, NET, msn skype, torrent,elég hihetetlen számomra h itt tart már a technika
pl beulok 1 kávézoba letöltöm a kedvenc sorozatom hazamegyek átmásolom a laptopra és már nézem is ez a feltevés helytállo?
wifi amugy menyire biztonságos? pl beulok 1 netcaféba és elkezdek netbankozni lehetséges e hogy ellopják az adataimat??
fontos azis hogy gyors legyen a (oprendszer memoria).van vmi letöltési limit torrenten telokra? -
#6611 Mindenféleképpen az N97. -
SaphireDraco #6610 nokia 5800 vagy n97? :) -
#6609 Azt nem probaltam, viszont olvastam rola sok rosszat. Az ericssonhoz viszont volt szerencsem, es egybol szerelmes lettem. hihetetlen, hogy az erintokepernyon sms irasnal, szerintem nem tobb, mint 2 x 2mm egy betű, de siman lehet vele (ferfi) ujjal irni. egyetlen egyszer sem nyomtam felre. El se akartam hinni:D
Valakinek valami tartosabb tapasztalat az X1-essel kapcsolatban? -
#6608 ezekből 5800. -
#6607 Egy 2000Ft-os Nokia-t amin lehet telefonálni meg SMS-ezni. -
#6606 na hogy akkor nehogy könnyű legyen választani, iphone 3G :)
de tényleg kézbe kell venni és úgy dönteni -
#6605 HTC HD -
#6604 SER X1 -
kidboy #6603 üdv. milyen telefont vennétek? Érintőképernyős vagy normál telefont? Nokiák és Samsung-okra gondolok. Nokia N95 8Gb vagy N96, Iphone vagy Nokia 5800? -
SaphireDraco #6602 MEg mondjuk elég idegesítő hogy kb minden átlagos dolgohoz fel kell törnia telefont..... -
SaphireDraco #6601 Hát nem tom nehézválasztás ingyenes lenne szal itt nem pénzfüggő ha megnyerem de igazából az lenne még a kérdésem hogy milyen képeket készít? + kihangosítva mennyire jó? + milyen a gps e? -
#6600 a 6131
a kijelzője 16 millió színű, a másiknak csak 256ezer, van benne rádió is a másikban nincs, az operációs rendszer is jobb rajta, a 3610en s40 fut, a 6131 s40 3rd edition
a 3610 csak annyiban jobb, hogy annak 30mb belső memóriája van, a 6131 11 mb -jával szemben, de mindkettő bővíthető memóriakártyával
minden másban a két telefon ugyanazt tudja
meg hát a kinézet amiben még különböznek, de azt neked kell eldöntened -
#6599 Ajjaj, van egy olyan érzésem hogy ewbből flame lesz :)
Egy csomóan fognak jönni, és azt fogják mondani hogy a Nokia / iPhone a jobb, ayt vedd. Én azt mondom hogy teljesen szubjektív hogy melyik a jobb, ezt neked kell eldönteni.
Egy két dologban valóban felülmúlja az iPhonet, kérdés hogy te egyáltalán kihasználnád e azokat? + Van olyan, amiben az iPhone múlja felül az N97-et.
Ha nem írsz túl sok SMS-t és emailt telefonról, akkor a virtuális bill is jó. Hozzá lehet szokni.
Itt megtalálod hogy milyen hiányosságai vannak az iPhone-nak.
Ha úgy gondolod nem tudsz ezek nélkül élni, akkor válaszd az N97-et. Ha viszont alig használnád csak ezeket, akkor érdemes lehet az iPhone-t választani, mert letisztultabb, egyszerűbb a kezelése + menürendszere. Bár mint láthatjuk itt a topicban ez is szubjektív, van akinek pont a Nokia kezelése jön be inkább, szóval ebben is neked kell dönteni.
Olvasd át a FAQ-t amit linkeltem, menj el egy T-mobil-ba és próbáld ki az iPhone-t. Nokia-t gondolom már ismered, de ha nem akkor abból is próbálj ki egy N-eset és ez alapján döntsél, ne az alapján hogy X és Y a saját igényei alapján mit ajánl neked itt. -
piki24 #6598 Sziasztok
Melyik telot javasoljátok és miért?
Nokia 6131 vagy nokia 3610?
köszi -
SaphireDraco #6597 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem nemsokára lesz egy verseny ahol ha esetleg nyerek ( amire van esélyem tavaly nyereme gy lejászót 3,5 ös képernyővel) lehet választani illetve a csapat választhat eggyesével Iphone 3g és nokia n97 között
Igazából az lenne a kérdés hogy ti melyiket ajánlanátok??
Szerintem az n97 felülmulja az iphone tudásban a leírtak szerinte és a qwerty bill is jól hangzik :)
Szal? -
#6596 :D
ki említette abban a hsz -ben az iphone -t? ha nem reagáltam volna Máté94 hsz -ére nem is tudnád hogy iphone -om van, ergo nem is tudnál "belémkötni"
jesuschrist... már megint jösz ezzel a hype dologgal, kit érdekel hogy hypolják, igen, lehet hogy divattelefon, esetleg még a kollégám is olyat vett... na és? kinemszarjale.
ja, omnia volt már a kezemben. szar. ez a saját véleményem. nem kell elfogadni. -
lac556 #6595 nem mondtad h ne vegyél csak azt irtad h az omnia egy szar.mégis mitol lenne szarabb-jobb? mint az agyon hype olt appla iphone? -
#6594 és mi köze is van annak hogy iphoneom van ehhez az egészhez? mondtam én egy szóval is hogy ne vegyél win mobile -t? csak megjegyeztem, hogy nem az alapján kéne dönteni, hogy másnak milyen telefonja van -
lac556 #6593 almással nem kezdek vitázni, nekem win mobile ra van szukségem