10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#6672 + programok vannak mindkettőn. Exchange már nagyon rég van iPhone-ra is.
Amiben ténylegesen le van maradva az a Bluetooth, MMS, Video rögzítés, navi.
Az 5800 viszont érintőképernyőben van lemaradva az iphonehoz képest, sokkal gagyibbat kapott (kevésbé érzékeny maga a kijelző, és a menürendszere is kaotikus az iPhonehoz képest).
Szóval ha meg tudsz lenni az iPhone hiányosságai nélkül, akkor mindenféleképpen azt ajánlanám, mindennapi használatra sokkal kényelmesebb lesz. Ha meg nem tudsz meglenni ezek nélkül, akkor 5800. -
#6671 "böngészés wifin"
Ebben az ájfón jobb. -
#6670 nagyon szépen köszönöm -
#6669 Ha fontos a fényképezés, böngészés wifin, gps használata navigációra, programok (Office, rar, exchange, torrent, egyéb), multi tasking, mms, sztereo BT, normális naptár, nagyobb felbontású kijelző, sztereo hangszóró akkor az 5800-t, ha nem, akkor az iPhone is jó :) -
#6668 sziasztok
szeretnék venni egy touchscreen-es mobilt (vagy minek nevezzem, pl.: nokia 5800, iphone3g)...
szóval kérlek mondjátok meg, hogy melyik példányt válasszam?
én a Nokia 5800 vagy az iPhone3G-re gondoltam de ha van jobb kérlek jelezzétek. Ha nincs akkor szerintetek a fent említett kettő közül melyiket válasszam? -
Borg #6667 Szerintem akkor olvasd el a saját hozzászólásod újra. Véleményt kérdeztél, azt kaptál. -
#6666 ja de ahogy latom valahogy senki nem fogta fel rajtad kivul a kerdesem.
pedig aztan total egyszeru volt... :D -
ki bezselt a kamerarol? kit erdekel milyen egy mobil kameraja? en a telefonrol kerdeztem, szerintem egy szo nem esett a kamerarol...
szal ha nem megy inkabb ne irjal reply -t kosz -
#6664 A mobil ne fagyjon le
-
#6663 most ezt miért is linkelted neki?
le akarja cserélni a k800i -t t700 -ra :) -
http://teszvesz.hu/item551265184_sony_ericsson_k800i.html -
#6661 tény hogy a k800 egy cybershot mobil, fényképezésre messzemenően jobb mint a t700
a k770nek meg iszonyat pici a kijelzője (a fizikai mérete, nem a felbontása), a t700 jóval nagyobb, és ugye a t700 szerintem még szebb is, bár ez szubjektív, a fém sokat dob rajta, minőségibb darab -
Borg #6660 Vaku sincs rajta... amúgy akkor meg ott a K770. Azon normális kamera van, és nem olyan bumfordi mint a K800i. -
#6659 hát nem mindenkinek döntő tényező a kamera
tény hogy a k800ban AF kamera van, abban tényleg jobb
másban viszont nem
okosat nem lehet erre mondani, max szubjektív véleményt, hogy szerintem a T700 sokkal szebb telefon, márcsak abból kifolyólag, hogy a k800 szerintem ronda :) -
Borg #6658 Szerintem a kettő kamerája nem igazán egy lapon említhető... -
#6657 SE T700 van esetleg valakinek?
K800i -t gondoltam lecserelni ra - valakinek velemenye a keszulekrol?
tesztet olvastam 2 oldalon is csak az ara vegett kapott negativ kritikat.
valaki valami okosat? :) -
#6656 Hellósztok
Vodafone-nál most kinéztem a Nokia 6110 Navigatort és szeretném megkérdezni hogy szerintetek jó telcsi? a navigációja jó?
előre is köszönöm -
#6655 Sziasztok
BLACKBERRY CURVE 8320 v. 8310 ???? De lenne megfizetheto aron E71 is . Melyik lenne a jo valasztas ???
koszi -
#6654 mindegyik elég jó. omniát azért nem vennék, mert elég hülye felbontása van, emiatt kevés progi fut rajta rendesen, N85 nem rossz, de akkormár inkább 5800, azon van touch, nagy kijelző meg minden :) -
#6653 sziasztok, 30ezerért kéne egy teló fotózásra és zene hallgatásra, pls irjatok párat
és egy másfél éves nokia n73 kb mennyit ér? -
kidboy #6652 üdv. Na eljutottam odáig hogy holnap veszem meg a telefont. De sajnos még nem döntöttem el. Nokia 5800 vagy Samsung i900 Omnia vagy nokia n85? észrevételek? -
#6651 *#7370#
de nagyon gyors nem lesz, E65 eléggé régi darab.. -
overdoz #6650 Helo mindenkinek!
Szeretnék venni v mi új telefont,csak még nem tudom hogy miet:D.
szerintetek miet vegyek
a lényeg hogy legyen benne:
Bluetooth
bővíthető "hely"
jó képet csináljon
szépen szóljon
jah és ha lehet 23 ezer forintig max
Bár ennyi pénzért 0.0001%az esély hogy ezeknek a feltételeknek meg felejjen.
De lécci ha tudtok segítsetek hogy miet vegyek. -
#6649 szerintem vmelyik E kategóriás nokia topikjában nagyon sikerrel járnál, ha nincs konkrétan e65 topik
mer pl nekem fogalmam sincs :) -
pidgey #6648 Sziasztok!
Vettem egy Nokia E65-öt és nagyon lassu, akitöl vettem azt mondta halálra van crackelve. Valahogy ujra lehet rakni a telefon szoftverét? Az nem baj ha minden el megy rola! Ja és ha ilyen lassu marad akkor is megérte megvennem! -
#6647 Egy kérdésem azért lenne. Tényleg csak úgy lehet berakni mp3-at csengőhangnak, meg ébresztőnek, hogy átmásolja a belső memóriába?
Vagy meg lehet oldani hogy kártyáról olvassa be? -
#6646 Köszi! Tetszik ez a telefon, és az ára is jó. Lehet jövő héten megveszem:P. -
zritya #6645 Samsung L700 jó hangos telefon... Tudom ajánlani nekem is ilyen van. -
#6644 Hello!
Tudnátok ajánlani valami telót 40e alatt? Leginkább ami kell: néha pár képet készíteni, esetleg videofelvételt, jó hangosan szóljon a zene a teló hangszóróiból:D (és lehetőleg viszonylag szépen), és legyen gyors.
(és lehetőleg mp3-at tudjak berakni ébresztésnek, mert a mostani szar telómon nem tudok ébresztőhangot állítani)
Előre is TY. -
#6643 Valakinek van hosszútávú tapasztalata a Sony Ericsson X1-gyel kapcsolatban? Esetleg valami nagyon nyomos erv ellene?
Es egy nagyon fontos: Hany SMS-t tud tarolni? En eleg idiota modon gyujtom az SMS-eket amiket kapok/kuldok, jelenlegi telomban is mar vagy 5-6000 van, es szamomra ez az egyik legfontosabb fícsör:D -
#6642 Telefonom van csak netem nem volt :)
Én teljesen elégedett vagyok a "régebbi" eredeti ROMmal nem is kísérleteztem még az újjal.
Mivel hibátlanul fut rajta az Igo8 és érintőképernyős telefonálást is megszoktam ezért teljesen meg vagyok vele elégedve.
Minden más program,játék inkább csak fun...
Egyedül az aksi gyenge.Naponta kell töltögetni...
-
#6641 Ok,köszi a választ.
Apropó,a készüléket részletfizetéssel venném, az érdekelne hogy kell -e valami dokumentumot vinni (pl.:munkáltatói igazolás) a vásárláskor,vagy csak simán megkötöm a szerződést? -
#6640 megtarthatod a mostani számodat -
#6639 Elvileg átlehet térni dominóból előfizetésre, szerintem tuti meglehet csinálni, hogy maradjon a számod. -
#6638 Üdv!
Szeretnék egy nokia 6220 classic-ot venni a t mobile -nál előfizetéésel.
Kérdésem:a mostani dominos számomat megtarthatom,vagy mindenképpen az előfizetést új számmal adják?
-
#6637 Szerintem az E66 is szép, de ezt nyilván nem én fogom eldönteni :)
Eddig úgy néz ki a HTC lesz belőle... -
Borg #6636 Azért tegyük hozzá, hogy a Diamond sokkal szebb, stílusosabb készülék :)
Akárhogy is nézed, ez is döntő szempont lesz, hogy az ürgének melyik tetszik jobban. -
#6635 Hát nem könnyű döntés, a maga nemében mindkét telefon nagyon jó.
HTC-ről olvastam teszteket, és mindenhol a TouchFlo 3D lassúságát kritizálják. Ezek mind az első tesztek voltak, viszont állítólag jött ki hozzá egy újabb ROM, amivel sokkal gyorsabb lett az egész. Van itt valaki aki ezt meg tudná erősíteni? (ha jól tudom Desigonak van ilyen telefonja?) -
#6634 és ez nekem most tényleg fontos csak ezért lenne megvéve. -
#6633 Köszi a fáradozást de a mobilarénát rebndszeresen olvasom :) így ezt is megnéztem itt viszont nincs az konkrétan hogy mennyít bír ha nyúzva van-.,., az teljesen természetes hogy hamarabb fogy de nem mindegy hogy 1 nap vagy esetleg 2-3.
Mert ugye ha tényleg elbír 8 óra játékot az legalább 3 nap, (nálam mivel másra nem használom)