10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • precision
    "Semmire nem lehet használni csak telefonálásra."

Bocs, de ilyen szintű butaság mellett nem mehetek el szó nélkül. Csak egy apró kis lista, hogy én mire szoktam használni az iphone -omat, és nem is a 3G -m van, hanem az első generációs. Csak a teljesség igénye nélkül.

- gsm funkciók (telefon, sms)
    - netezek (safari böngészője a mobilpiacon verhetetlen, ez tény, nem szubjektív dolog)
    - elolvasom az emailjeimet, emaileket írok
    - rsseimet töltöm le
    - játszok, ilyennek hogy:
    spore
    texas holdem
    hero of sparta
    guitar rock tour
    ...stb.
    - egy-két innovatív cucc, amit még lehet az iphone -al művelni:
    link 1
    link 2
    link 3

És sorolhatnám reggelig. A majd 10000 db alkalmazás az appstoreban tényleg azt jelenti hogy ezzel a telefonnal SEMMIT SE LEHET CSINÁLNI, MI? OMFG.
  • JGTC
    nincs
  • precision
    huha, és ez már kizáró tényező? én nem a kollega miatt nem vennék omniat, hanem azért, mert egy szar telefon, szerintem
    lényegtelen hogy kinek mije van, ha nekem tetszik vmi, megveszem

amúgymeg google, nokia windows mobile, bár én nem tudok róla hogy lenne
  • lac556
    nokiának wan windows mobilja?
    omniát akartam venni erre bazz nem 1ik kollega tegnap vett egyet
    anyukáját
  • JGTC

Talán van róla némi fogalmam, mivel ezzel foglalkozom... de ez annyira nem lényeges most. Abban tényleg igazad lehet, hogy nem arra kéne hagyatkozni h mások mit mondanak, hanem a saját tapasztalatomra. CSAK van egy olyan dolog is amit elég nehéz figyelmen kívül hagyni! Mert mikor már a huszon x-edik. Iphone-os user jön be hozzád pár napon belül, és az új telefont nézegetve elhangzik mindig ugyanaz a mondat, hogy "Ugye ezzel lehet normálisan telefonálni, mert ezzel a ***-al nem?!" akkor már lehet, neked is megfogalmazódna a fejedben egy perverz gondolat miszerint az Iphone egy kalap szar és bármi másra jobban használható. Persze akinek nem inge...
    (Amúgy meg attól még, hogy nem használok Iphone-t az nem azt jelenti h nem próbáltam.)
  • JGTC
    Pont ezt magyarázom h nem valószínű!
  • GregSB
    Nekem van egy haverom, akinek az unokatesójának az osztálytársának a takarítónője (akivel jó barátságban vannak egyébként) hallotta hogy az ifonnal nem lehet néha telefonálni sem, tiszta gáz.

Bár én még soha nem próbáltam, de jókat nevetek azokon a szerencsétleneken akik használják is ezt a buta telefont. (tuti hogy az, a takarítónő biztos forrás)
  • Borg
    És akkor te beállsz a sorba, csak mert mások ezt teszik?:)
  • JGTC

Iphone-ról pont az ellenkezőjét hallottam, hogy nehézkes vele telefonálni!
    5800 simán üti!!! Most nagyon gondolkozom rajta, csak az tart vissza h 100k-ért veszek egy telfont amit ki sem használok annak nem sok értelme lenne... bár az emberek 85%a ezt teszi! :)
  • norbi56
    Üzleti előfizura váltunk szerintetek SE K660I vagy SE V640I vagy SE W910I-t válasszam?
  • 5c0rp330n
    ezzel nagy szakértelemről adtál tanubizonyságot. fogalmazzunk úgy, hogy ha hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna. csak egy példa: a nagy "számítógépként használható" dolgot a nokia közel 10 éve megvalósította. nem rossz telefon az iphone (bár valószínűleg az életben nem veszekk olyat, legalábbis a mostani formájában), de fogalmazzunk úgy, hogy nem ők találták fel a spanyol viaszt.
  • GregSB
    Elég nagy túlzás amit Bade ír, nade ez:

"Semmire nem lehet használni csak telefonálásra."

Bölcsebb maradtál volna ha ezt inkább megtartod magadnak
  • LoDMaSt
    Ugye ezt nem komolyan mondtad
  • desigo
    igo nem fut rajta innen kezdve felejtős...
  • Máté94
    Használhatatlan.Fos.
    Semmire nem lehet használni csak telefonálásra.
    Nokia 5800 százszor különb.Igaz nem akkora a kijelzője és nem olyan mint az iPhone kijelzője de legalább képes Bluetooth kapcsolatot létesíteni más telefonnal.Az én szememben az Nokia sokkal olcsóbb és jobb is.
  • BADE
    Iphone3G
    Nem hasonlítható egyik telefonhoz sem,olyan alkalmazások vannak hozzá,hogy akár számítógépként is lehet használni.
    GPS,MP3,WIFI,PDA és nem mellékesen telefon is.
    Ha valakinek van ennyi pénze,mindenképp ezt ajánlom!
  • dragon11
    ember, nem kell 7k hufos előfizetés, elég az 1200ft-os havi (amennyit én telózok) és akkor azt mondom, hogy jó telefonom van.(igen, havonta annyit lebeszélek.)

és akkor ugyanott vagyok, mintha kártyásba lennék.Hja, és az előfizetés nem végleges.:)

Még nem vettem meg, de valszeg ilyet veszek, s ezért érdekelne, miért is jö nne ki többe, mintha kp-ba megvenném?:)
  • desigo
    telefonálni nem kell ilyen drága telefon
    bőven megfizettetik az előfizetés részleteiben az árát
    többe fog kijönni mintha kpra vennéd
    de a te dolgod
    használd egészséggel...
  • dragon11
    előfizetés miért nem jó, az ember azért is vesz telefont,hogy telefonáljon nem?

hát gratulálok..
  • Borg
    Rettentő béna egy dolog, már én is nézegettem élőben.
  • desigo
    240x400 -es kijelzővel meg mellette külön lifegő ceruzával
    100k körüli áron
    hát gratulálok...
  • dragon11
    Mind1ik egyet tud, Én Omniát fogok venni.;-)
  • kidboy
    Hát kéne újítani, és nagyon tetszenek ezek az érintőképernyős telefonok. Csak nem tudok a 3 közül választani.
  • Csuhai G
    "csak telefonálok és smst írok, és zenét hallgatok, nagyon másra nem használom a telefont."

Akkor miért kell ilyen drága telefon?
  • kidboy
    üdv. samsung pixon-ról mi a véleményetek?
    pixon-omnia-iphone, 3 közül melyiket? csak telefonálok és smst írok, és zenét hallgatok, nagyon másra nem használom a telefont.
  • lac556
    samsung omnián és a többi windows mobilall mennyire könnyű/nehéz szöveget szerkeszteni wordbe??
  • JGTC
    Hát nem tudom, őszintén szólva nem szoktam olvasni az ilyen oldalakat mert elég sok habiszti dolog van ezekben a cikkekben, fórumokról nem beszélve, max gsmarena-t szoktam látogatni... persze ez csak az én privát véleményem. (Uh erről sem tudok semmit h mikor lesz kapható a P-T-V-nál.) De az tuti h szolgáltatói sw-es telefont ha ingyen adnák akkor is meggondolnám!!!
  • Benny04
    nm
  • RiCSi1234
    Köszönöm..
  • Benny04
    myTheme Creator
  • Máté94
    Telefonguru-n azt olvastam,hogy mind a szolgáltató aláírta a szerződést így mind árulni fogják.A Pannon-nál február közepétől lesz de ez még tolodhat.
  • RiCSi1234
    Hi!! Nem tudja valaki véletlen, hogy .thm kiterjesztésű témát, hogy tudok megnyitni számítógépen..?? Milyen programmal?
  • JGTC
    5800Xpress! Már próbáltam, elég jó lett sztem. 29.én kezdi hivatalosan árulni a Nokia itthon is, én megvárnám helyedben, árban sem lesz rossz! ;)
  • Máté94
    Nokia 5800 Xpress Music Tube
  • desigo
    HTC Diamond,HD...
  • Benny04
    sony ericsson p1i
  • Kalozoner
    szevasztok, szeretnék egy telót de fingom sincs:D, most n80-asom van, hát egy lassú téglának nevezném, új tellónak jó lenne, vékony és érintőképernyős(kicsit én is rákaptam erre a témára), nézegettem az új blackberryt, iphonet, samsung pixon, esetleg vannak más alternatívák is vagy ezekről mi a vélemény? köszi szépen
  • Csabesz6
    Nokia 5310 Xpress lett végül.
  • Benny04
    omg...
    ez a teló még csak koncepció
  • matyi0323
    sztem jau:) nekem tetszik..:D csak az árával van egy kis bajom..:D habár nem tudom mennyi lehet..^^ de nem hiszem h vami olcsóság..:DXD vagyis nekem nem az^^ XDXD