10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Alias91
    melyiket ajáljátok nokia 5800 vagy samsung pixon m8800?
    Vagy esetleg más érintőképernyős telo?
  • Benny04
    jaj az a billentyűzet _?:ASDasdűSD:_?A
  • messzála
    Kedveseim nézte már valaki a Nokia e55 telefont ?!
    A mai telefonokba általában olyan 700-1000 aksikat raknak be.
    De ebbe 1500-as aksit raktak bele. A készenléti ideje az nagyon ott lesz. Az ára olyan 80000 ft körül fog mozogni, de ez megy még majd lejebb is
  • LoDMaSt
    Nem azt mondta, hogy tőle vedd meg most azonnal, mert ő nagyon jó áron adja :)
  • messzála
    Ez nem reklám csak javaslat. Ez nem tartozik a témához ?
    Én csak leirtam milyen telefont érdemes venni és kész.
  • Máté94
    REKLÁM=BAN!
  • messzála
    Nokia 6234 telefont ajánlom használtan a kevés pénzel biró embereknek.

12000 ft-ért hozzá lehet jutni. Ami nincs benne: GPS,nem simbyanos kész ennyi. Nagyon ajánlott.
  • kakkala
    ez jóóóó! Akkor amíg a nckla-ban rizsföld van, addig az xperiában qwerty billentyűzet, nehéz döntés, hogy melyiket választanám. Ha a rizs uncle bens, akkor lehet, hogy ncklat vennék:) Ráadásul a SE árából vehetnék hat darabot!!! CSak az a baj, hogy ilyen tré márkával nem mernék mutatkozni:)
  • kirde
    hát ez kész, NCKLA, szép. igen, szét lehet csúsztatni, csak a belsejében nem technikát találsz, hanem rizsföldet:):)
  • Newborn
    Az NCKLA mobil "teste" egyben van,
    vagy szét lehet csúsztatni ugyanúgy,
    mint az Xper-nél?
  • hogycsinalmedve
    igazán tetszetős ez a NCKLA, lehetett volna N0K14 is akár. vagy iPad vagy
    Snoy Erixcon Xepria kész bazeg :D
  • feodora
    lehetséges, hogy a 6303 mejelenése 24 júl. 09??? Nem a második negyedévre igérék?
  • GregSB
    Vegyetek NCKLA E71-et :D

Csak $120 (27e ft)

• Tetsuo
    Angliaban mikor jelenik meg a Diamond 2?? Valszeg az Orange-nal fog, de semmi konkret rola. ;(
  • Tetsuo
    Azert 1 Acer soha sem fogja lealazni a HTCt..

Acer termeket SOHA nem veszek tobbet.
    Hiaba van benn GPU meg minden gane, pont emiatt fog lefagyni meg tonkremenni majd..
    Nekem fontos az adataim biztos elerhetosege es nem akarok szervizbe rohangalni, de mindenki dontse el maga.
  • GregSB
    3D-s dezsktop eléggé lém :)
  • desigo
    Elég komoly!
  • M@TriX
    Na végre egy normális Touch HD ellenfél.

Acer F1, meg talán normálisabb méretei vannak mint a TG01-nek...

Touch HD-ben pont normális procit és grafikai modult hiányoltam.

• bobo22
    utánaolvastam így gyorsban, h vajon milyen lehet az amit akarsz, és mindenhol jót írnak a SE W580-ról.
    pl:a mobilaréna tesztje: "A sokadik Walkman ez a gyártó kínálatában, és azt hiszem nem tudok jobb kifejezést találni a jelenségre: alaposan belejöttek"
    "Minden porcikájából érződik, hogy igen nagyon átgondolt telefonról van szó."
    ezek alapján is, mondom: sztem sony ericsson. de neked kell tudni. olvass utána jobban, melyik teszten mit írnak.
  • Gabor1990
    Nokia 5310 vagy se w580?
  • Máté94
    Q2
  • feodora
    Sziasztok!

Tud valaki valami posntosat a Nokia 6303 megjelenéséről? Szeretnék egy megbízható, strapabíró telefont 30-40 körül venni. Mit ajánlanátok? Eddigi telefonjaim: n80, e65, Luna. Mindhárom elég hamar tönkrement, recseg a vonal, megszakadnak a hívások, stb...Igazából nem kell sokat tudnia, csak nézzen ki jól és tudjak rajta normálisan telefonálni...
  • bobo22
    ja, én is most cseréltem le a nokia6230-amat, tény, sok mindent tudott, de most beneveztem egy sony xperiára, mindenkitől csak jót hallottam, de emberek, ez mindent felülmúl. jó, tény, hogy nagyon tudok örülni az új dolgoknak, na de ki ne tudna örülni egy érintőképernyős,4Gb-os belső memóriával rendelkező csodának. ma reggel a metrón how i met your mothert néztem rajta:P durva, mi?:) szakadtam a röhögéstől, a többiek meg csak néztek..:)
  • GregSB
    Észbontó, amíg le nem merül :D

6233-am megvan még (másod telefon), és ha használja az ember (játék, telefonálás, stb) akkor bizony egy fél nap alatt simán lemerül... De még új korában is alig bírta az 1 napot kihúzni. (valószínű azért, mert még első generációs 3G chip került bele, ami eléggé zabál)
  • desigo
    Még szerencse,hogy 3-4 éves telefonoknak jó az ára :)
  • messzála
    Most ami használtan a legobb áron van az a nokia 6233,6234 full.
    10000 és 14000 között mozog. És a tudása észbontó.
  • desigo
    inkább várj 3 hetet és vegyél diamond 2-t
  • GregSB
    Feltört nem = azzal hogy garivesztett. Nyomsz neki restore-t és visszaáll gyári állapotba, szervízben soha nem mondják meg hogy fel volt törve.

A többi amit írsz sem állja meg a helyét teljesen. Touch HD-n WinMo oké hogy be-belassulhat, de ha ésszel használod (nem futtatsz 200 programot háttérben) nem lesz ez állandó gond. Ugyanakkor az iPhone kijelzőjét sem nevezném gagyinak. Kissebb a felbontása mint a HD-nek, de attól még nem rossz.
  • Tetsuo
    Thank you very much!
    Most azon gondolkodom h a lassu es ronda Touch HDt v a gyenge kijelzos, garivesztett (mivel feltort) iPhone-t vegyem, a BB vhogy nekem sem tetszik..
  • ribot
    Nem biztos... ha kérek, lehet h kapok, de nem kértem.
  • diegos
    Akkor ezek szerint tényleg nem szokás náluk az ilyesmi.
  • ribot
    én egy P1-et vittem szervizre, de akkor nem kaptam. lehet h nem néztem szépen... :)
  • diegos
    Ez tényleg így van hogy az SE-nél nem adnak cserekészüléket még egy X-peria szintű készüléknél sem?
  • desigo
    korrekt leírás
  • GregSB
    Stormot nem ismerem.

Touch HD:

+Óriási kijelző
    +WinMo: Régi, bevált rendszer, rengeteg programmal és custom ROM-mal. Irodai alkalmazásokra jobb.
    -WinMo: Sok helyen lassú, bugos, idegtépő tud lenni. Eszétikailag nem szép, nagyon érződik rajta hogy alapból stylusra van optimalizálva. Ezen némileg segít a TouchFLO UI...

iPhone:
    +Gyors, stabil, gördülékenyen működő, eszétikus OS + UI.
    +Mostmár rá is rengeteg program van, és az egyik legtámogatottabb fejlesztői környezettel rendelkezik + fejlesztőknek nagyon kedvező piactérrel (AppStore). Minőségi programok garantáltan lesznek rá közeljövőben (is).
    +Ergonómia:Kezdetektől fogva ujjra van optimalizálva, és a multi-touch is sokat könnyít a telefon használatán. (főleg netezésnél)
    -Viszonylag zárt rendszer: nincs pl rendes multi-task (csak a fő programok tudnak futni háttérben)
    -Jelenleg sok fícsör hiányzik belőle (BT fileküldés, tethering, MMS, kopipészt stb). Ezek egy júniusi updateben fognak belekerülni.
    -Komolyabb irodai programok hiánya (nem lehet szerkeszteni egy Word vagy Excel filet rajta). Remélhetőleg Júniusban ez is megoldódik.

Feltörni mindkettőt fel lehet, és elég magas szinten testre lehet őket szabni.

Igazából igény kérdése hogy melyik a jobb neked, mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai.

Blackberryről csak hallottam, mégpedig azt hogy munkára, emailezésre állítólag a legjobb, multimédiában viszont hátul kullog. De nem próbáltam soha, csak olvastam róla, szóval ezt ne vedd készpénznek.
  • Tetsuo
    Apple iPhone - Blackberry Storm - HTC Touch HD
    -Mik a Pro-k es kontrak, pls??
    Mind1iknek az OS-et fel kell torni h testreszabhato legyen es rakat progit (ingyen) lehessen ra tenni? Ugy hallottam a WiMo-sakat nem, de akkor a Touch HD-nak miert "fozik" a ROMjat??
  • dragon11
    Omg, a felvágást nem úgy értem, hogy nekem 120ezer forintos telóm van.. hanem nekem pl. Nokia N széria.. ,v. ilyenek.:)
  • Ottvan
    Milyen telefonra szeretnél felvágni? Mert a Samsungra szerintem nem nagyon lehet. A 60as árkategóriában meg nem nagyon van felvágós mobil. Milyen összegig lennél hajlandó elmenni?
  • dragon11
    Jah, értem.:)
  • csipa44
    Azt hogy Xperia-nál adnának azt arra értettem amit lentebb írtak, hogy az SE szervizben nem kaptam cserekészüléket.