10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#6752 Nem Xperia-t, v. van olyan bolt is?..
Nah jó, megoldom.. a topik zárható. -
csipa44 #6751 Az ereidet? :)
Amúgy lehet az Xperia-nál adnának, hogyha egy puccos öltönyben vinnéd be de én csak egy k550i-t vittem és téli kabátban. :) -
#6750 Félre értettél, a felvágás úgy értem, hogy Pl. Nekem Nokia N szériám van, etc..^^ -
yaman #6749 Telefonnal felvágni...nc -
#6748 Sziasztok!
Milyen telefont ajánlotok a következő célokra:
-Nagyon jó képet/videót csináljon ->Rendelkezzen vakuval, ami mondjuk Xenon legyen!
-Szép legyen.
-Diktafon, mp3 lejátszása..
-Nagyon jól bírja egy feltöltéssel, tehát jó aksi kell.
-Memória bővíthetőség.
-Felvágni nagyon lehessen a telóval, hogy "Nekem ilyen van"..
-Bluetooth, Infra, érintőképernyő stb.. de nem baj ha nem érintőképernyős.:)
Ára annyira nem számít, de max 60ból jöjjön ki.:)
Köszi.:)
Am. Eddig Samsung Omnia-ra gondoltam, v. Samsung U900 Soul, igaz, az csak félig érintőképernyős, szal nem.:F
Nagyon köszi a helpet.:D -
yaman #6747 ilyen szempontból jobbak a mobilszolgáltatók, ha ott adod le 'szervizelni', adnak cseretelefont ráadásul hasonló tudásút. Nekem pl egy szar helyett szart adtak arra az egy hónapra, bár abba nem vagyok biztos hogy jó telefonnál is így van :) -
Mikoto #6746 Ennek örülök,mármint hogy gyorsak szervízelés terén. De ez elszomorító hogy nem biztosítanak cserekészüléket. Főleg ha az embernek pl. egy ilyen készülekée van mint az Xperia. Mondjuk akinek ilyen van biztos van másik telefonja is:) -
yaman #6745 Mammut-ba és WestEnd-be is van márkabolt, én utóbbiba voltam nézelődni jónak tűnt -
csipa44 #6744 Személyes tapasztalat alapján elég gyorsan megcsinálják a dolgokat. Ami nekem probléma volt, hogy azt mondták nem tudnak cserekészüléket biztosítani. -
Mikoto #6743 Amúgy a magyarországi SE márkaboltok illetve szervízek milyenek? Gyorsan és jól dolgoznak? -
Tomika24 #6742 Én márkabolt párti vagyok. Lehet, hogy drágább, de legalább azt kapom amit szeretnék. Bár ez csak az én véleményem -
Mikoto #6741 Ezért is kérdeztem mert én már bármit el tudok képzelni olyan undorító menüket tudnak csinálni a szolgáltatók! Mindenbe belepiszkálnak. Ezért jobbak a márkaboltban vásárolt készülékek csak sajnos azok drágábbak. -
daggatt #6740 Durva lenne, ha a GPS-t is lebutítanák
pl a vodafonos menüket nem bírom, szóval jogos volt a kérdés -
#6739 A GPS teljesen független a szolgáltatódtól.
Egyedül ha google mapot akar valaki használni akkor kell adatforgalom.
Egyébként a mobil offline állapotban (flying mode) is elnavigál bárhova Igoval,Tomtommal,hasonló programokkal -
Mikoto #6738 Elég meggyőző képek. Nekem a következő telefonom mindenképp olyan lesz amiben van GPS. Mondjuk ez a telefon kicsit drága de nagyon jó társ lenne a mindennapokban. Kérdés az hogy ha ezt kocsiban használod és nem közel van hozzád akkor mennyire látod a dolgokat...!
"A másik ami még érdekes hogy a GPS program is szolgáltató függő? Itt arra gondolok hogy aki pl T-Mobile os Xperia-t vesz az nem biztos hogy fel tudja rakni a gyári frissítést csak azt amit már a T-Mobile is kiadott. Elnézést ha hülyeséget kérdeztem." -
#6737 Sorry ugyan az lett a kettő. Itt a második: -
#6736 Ezt találtam. Kár hogy ilyen kicsik de számomra így is lenyűgöző
-
#6735 Üdv! Folyik a vita az SE új üdvöskéjéről. Kicsit mellé állok :) Egyszer esett szó a GPS-éről pedig többet is érdemelne. Az egész rendszer nagyon baba. Pillanatok alatt képben van és nagyon jól navigál. Ez mindenképpen megér egy piros pontot. -
Mikoto #6734 Igen egy átlag ember is kitudja használni főleg most hogy ilyen "olcsó" a mobilinternet! Egy egyetemistának meg főleg jó lenne egy ilyen telefon...de az ár a fő befolyásoló tényező ez is tény! Nekem volt pár drága telefonom és nem villogtam vele,jó lehet hogy az első pár nap amikor még nekem is újdonság volt de amúgy annyi új telefon van és olyan tudásúak hogy lassan beleolvad az átlag telefonok közé. Megjegyzem ez erős túlzás volt:) Amúgy szerintem ilyen kategóriában a Nokia & HTC & Sonyricsson tudja felvenni egymással a versenyt. Szóval aki ilyen kategóriában gondolkodik az innen válasszon ! Már lehet hogy leírtam itt egyszer de fontos megjegyezni hogy az Xperia bizonyos részét a HTC csinálta szóval ez minőság terén jelent valamit.... -
#6733 uncsi a spam... -
yaman #6732 Egy átlag tinédzser is ki tudná használni, csak nincs pénze megvenni :P -
Endru37 #6731 Attól függ mennyire használod ki ezt a fajta telefon. Nem a tinédzser korosztálynak szánták az tény. -
vienman #6730 minden az egyben telefonok...jók, meg lehet velük villogni, de szerintem még elég drágák -
Mikoto #6729 Valószínűleg igen,tovább bírja. -
yaman #6728 Mondjuk a zenehallgatás az keveset fogyaszt, ergo egy feltöltéssel gondolom több napig is bírja -
Endru37 #6727 Ha belegondolsz, hogy mennyit tartózkodsz, utazol olyan helyen egyhuzamban ahol nincs áramforrás (és ezt persze mind bármilyen cselekvés nélkül értem ez alatt hogy lehet hogy túrázol 4-5 napig de akkor nem folyamatosan a telefont buzerálod)hogy feltölthesd akkor rájössz hogy ez az extrém eseteket kivéve max 5-6 óra. Ezt az időd ha folyamatos zenehallgatással vagy filmnézéssel töltöd akkor sem fog lemerülni. Ha pedig hosszabb időre mész nomád körülmények közé mint írtam akkor azt biztos valamilyen céllal teszed ergo a telefon csak ritkán kerül a kezedbe. -
Mikoto #6726 Nekem régen Nokia 7710 em volt azon is jó volt filmet nézni de ezen azért még jobb. -
yaman #6725 Nyilván, én is inkább laptopon, vagy sima monitoron nézek filmeket, csak felvetettem meddig bírná. Amúgy egy 40 perces sorozatot lazán meg lehet nézni telón is, annál hosszabbat viszont már kényelmetlen -
Mikoto #6724 Vienman nak igaza van. Folyamatos filmnézésre egyik telefon sem jó mert kiesik a szemed.:) Amúgy a filmek jól mennek ezen a telón és nem szaggatnak! -
vienman #6723 folyamatos filmezésre használj laptopot, vagy dvd lejátszót :P
talán nagyobb élmény is lesz -
yaman #6722 na jó de gondolom folyamatos filmnézés mellett nem bír ki 2 napot az aksi.. -
Mikoto #6721 Az jónak mondható az átlaghoz képest. -
Endru37 #6720 Elég nagy kihasználás mellett olyan 2 nap kb. -
Mikoto #6719 Az előbb elfelejtettem megkérdezni hogy az aku meddig bírja? Mert egy ekkora kijelző fogyaszthat rendesen. -
yaman #6718 mondjuk ezt a billentyűzetet aligha lehet igazi billentyűnek tekinteni, nyilván gyorsabban lehet vele írni mintha hagyományos smst írna, de még mindig a legjobb az üzletembernek ha vesz egy laptopot, aztán azzal irogat. -
vienman #6717 Jogos, arra jó, hogy gyorsan összedobjunk egy rövid üzenetet... -
Mikoto #6716 Ebben igazad van de ha úton vagy és nincs nálad laptop akkor azért jobb a billentyűzet,kényelmesebb. -
#6715 Szerintem rövidebb üzenetek és emailek megírására tökéletes az érintőképernyő is, ha meg nagyobb szabású levelet akarok írni akkor számítógép elé ülök... -
Mikoto #6714 Amúgy ennek a telefonnak különösen jó a billentyűzete. Valahogy nagyon jó a nyomáspontja az egyes gomboknak. Talán a HTC nek van még ilyen jó billentyűzete de ennek szerintem még jobb? Az érintőképernyő nekem egy kicsit zsúfolt az Xperian. Mármint picik a dolgok rajta. Vélemény? -
vienman #6713 Nekem is a billentyűzet jön be ha írásról van szó, bár az érintőképernyővel jól el lehet szórakozni.