10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • overdoz
    Milyen telefont vegyek?
    Kb 25 ezer Ft-ig gondoltam és ami lényeg hogy legyen benne Java "támogatás" jó képet csináljon és szépen szépenszoljon,bővithető legyen a memoria ja és persze azért jól nézzen ki(ne legyen csajos).Esetleg használt is érdekel, de csak jó álapotban...(y)

előre is köszi

A Sony Ericsson w800i az nagyábol szerintem jónak tünik csak nem tom hogy mennyi lehet...Nem tudja v ki hogy mostanában mennyibe kerül?
  • Benny04
    O.O
  • Máté94
    200.000FT-ért?:D
  • dragon11
    Én nyár végéig várok kb.. addig csak lejjebb szaladnak az árak..^^
  • Benny04
    én inkább ájdúra várok :DD
  • havasdani
    Sziasztok! Ha akartok egy rohadt jó telefont várjatok még pár hónapot mert jön a SE w995 a világon mindent tud mongyuk nem lesz kevés az ára de mamjd lejjebb megy.:D
  • GregSB
    Azt nem tudni, de sztem több lesz mint 100k :S
  • dragon11
    Előre látható ár?:D
  • GregSB
    A Samsung hivatalosan is bejelentte első, a Google Android operációs rendszerét futattó készülékét az i7500-ast.

Az 5 megapixeles autofókuszos kamerával lőtt képek és videók rögzítésre 8GB belső memória áll rendelkezésre, ami egy 32GB-s kártyával összesen 40GB-ra bővíthető. A szupervékony 11,9 mm-es telefon karcsúsága ellenére egy szokatlanul erős 1500mAh aksit rejt magában. Az i7500-as júniustól várható Európaszerte.
  • FlyHigh
    Én az F700-as Samut néztem ki magamnak. Csak azt nem tudom, hogy most hűségidőn vagyok a vodás előfizetésemmel, vásárolhatok ugyanúgy új telót jelenlegi előfizetésemre? 1 éve vagyok kb előfizetéses.
  • dragon11
    Aargh.. 100k.. kk, az felejtős..:D

Akk. további helpet várok..=)
  • dragon11
    #6819: De, félig.. a Samsung G800 az nem teljes érintős?
    #6820: Mennyibe kerül?=)
  • Máté94
    S8300 az érintős pl.:)
  • Benny04
    samsungok nem érintősek:D
  • dragon11
    Melyik legyen majd?

LG KU990 Viewty
    LG KP500
    LG KE850 Prada
    LG KF700

Samsung U900 Soul
    Samsung G800

V. esetleg ilyen árban levő telefonok közül melyik lenne a legjobb?

Ami nekem fontos lenne, a hang, KAMERA MPX, Vaku, megvilágítás, képstabilizátor, minősége.. ami még fontos lenne ugyancsak, hogy Bluetooth-on lehessen mindent küldeni.. az utolsó, érintőképernyős legyen..:)

Ty.

UI.: Ha lehet olyat ajánljatok, ami nem veszti el az árát..

• majkrofon
    megnéztem újra a kis filmet, nagyon profi munka, bárki is csinálta. sima tv reklámnak is elmenne, mert egyáltalán nem ilyen netes gagyi..
  • johngoku
    Biztos van itthon is ilyen, én mondjuk még egyszer sem voltam, de ha ilyeneket akcióznak a csajok, már veszem is a cipőmet:D
  • majkrofon
    :Dhát igen, együtt nagyot alkottak. sztem nagyon ötletes ez a filmecske.. vajon honnan jött nekik? én még sosem hallottam ilyen silent discoról...
    külföldön gondolom nagy divat.. itt mikor lesz?
  • johngoku
    nem láttam még, de tényleg jó kis filmecske. Az a két csaj külön-külön nem extra, de együtt! hú :)
  • majkrofon
    tudod, a silent disco-s filmecske.. párok különböző stílusban táncolnak, mindenki a saját zenéjére, amit a közös mobiljukról hallgatnak ( ketten egyet használnak, mivel ugye két füles van)..
    iszonyatosan jól nyomják benne a csajok. olyan smárt levágnak..:D:P
    nézd meg!
    http://www.youtube.com/watch?v=b5an88_NTeM
  • johngoku
    Most hogy így mondod, nem rémlik, de aztán lehet. Írd körül, hátha rájövök.
  • majkrofon
    én azt szeretem a saját sony ericssonomban, ami bár nem w595, hogy minden napra tartogat számomra valami újdonságot. egy hónapja vettem meg, lehet inkább várnom kellett volna egy kicsit a w595-re..
    tényleg, te már láttad ennek a telónak a reklámját? sztem tök nagy lett..
  • johngoku
    Én hétfőn szereztem be a telót, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Még nem tapasztaltam ki teljesen, de az eddigi tapasztalatok alapján is mindenképp megérte az árát.
  • majkrofon
    most néztem, előfizetésesen kb 40 rugó... a Pannonnál meg a T-mobilnál lehet kapni.. sztem megéri, sok olyan extrája van, ami eddig nem volt. pl amit mokkamester is említ, a rázás- shake control dolog nagyon klassz. a SensMe, meg nagyon előnyös!!! hangulat-kategóriába rakja a számokat..
  • mokkamester
    Hát nekem ilyenem van egy ideje, és eddig semmi panaszom rá. A dupla fülhallgatós cucc nagyon menő, a rázással számváltás meg még kényelmes is:D Árban kicsit borsos, de szerintem megéri! Én mindenesetre kellemeset csalódtam benne.
  • KeepTheRules
    Hali!! Én a SE W595 után érdeklődnék. Érdemes befektetni erre a telefonra? Van aki használta már? Tapasztalatok?
  • desigo
    Itt az első napelemes, vízálló mobil!

• desigo
    ne mondtam,hogy kicsi de lehetne nagyobb
    a Diamondom 2,8"-os VGA
    TCt használva már kell a ceruza mert újbeggyel már nem tudom stabilan nyomkodni
    Míg pl a HTC HDn ( 3,8" )simán újjal kényelmesen lehet navigálni
    több méretűt kipróbálsz és meglátod...

Navigáció közben pedig külön jó a nagyobb méret a sűrű utcáknál,kereszteződéseknél
  • M@TriX
    az extra nagy jelző meg a "kicsi" között azért nálam van köztes állapot, de ti tudjátok...

nekem a 4"-nál nagyobb kijelző a használhatóság rovására menne, de ízlések és pofonok, lehet cipelni tepsit nyugodtan :) lsd. pl TG01

ha nektek kicsi a 3" hát kicsi, nem vagyunk egyformák ;)
  • desigo
    A HTC diamond 2-esben már most 3,2"-os a kijelző...
    ugyanúgy 800x480-as felbontással

szal tényleg nem egy extra nagy méret az a 3"
  • Máté94
    Igen!
  • dragon11
    LOL?
  • M@TriX
    3" neked kicsi?
  • Máté94
    Kicsi a kijelző!
  • satomas
    nem tudtok egy progit ami 3gpről avira konvertál?
  • desigo
    elég komoly lesz
    milyen processzor lehet benne?
  • M@TriX
    8 megapixeles kamera és DVD minőségű videófelvétel, na ez a nem semmi.
    az LG most nagyon kapar
  • orichalcos
    Tudnátok ajánlani nekem egy olyan PDA-GPS-Telefon kombót, amit használtan viszonylag olcsón meg lehet kapni?
  • Frenky66
    Mi a vélemény a Nokia 5800-ról?
    Milyen a gps benne?
  • Máté94
    Próbáld ki őket!