10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
overdoz #6832 Milyen telefont vegyek?
Kb 25 ezer Ft-ig gondoltam és ami lényeg hogy legyen benne Java "támogatás" jó képet csináljon és szépen szépenszoljon,bővithető legyen a memoria ja és persze azért jól nézzen ki(ne legyen csajos).Esetleg használt is érdekel, de csak jó álapotban...(y)
előre is köszi
A Sony Ericsson w800i az nagyábol szerintem jónak tünik csak nem tom hogy mennyi lehet...Nem tudja v ki hogy mostanában mennyibe kerül? -
#6831 O.O -
#6830 200.000FT-ért?:D -
#6829 Én nyár végéig várok kb.. addig csak lejjebb szaladnak az árak..^^ -
#6828 én inkább ájdúra várok :DD -
havasdani #6827 Sziasztok! Ha akartok egy rohadt jó telefont várjatok még pár hónapot mert jön a SE w995 a világon mindent tud mongyuk nem lesz kevés az ára de mamjd lejjebb megy.:D -
#6826 Azt nem tudni, de sztem több lesz mint 100k :S -
#6825 Előre látható ár?:D -
#6824 A Samsung hivatalosan is bejelentte első, a Google Android operációs rendszerét futattó készülékét az i7500-ast.
Az 5 megapixeles autofókuszos kamerával lőtt képek és videók rögzítésre 8GB belső memória áll rendelkezésre, ami egy 32GB-s kártyával összesen 40GB-ra bővíthető. A szupervékony 11,9 mm-es telefon karcsúsága ellenére egy szokatlanul erős 1500mAh aksit rejt magában. Az i7500-as júniustól várható Európaszerte. -
#6823 Én az F700-as Samut néztem ki magamnak. Csak azt nem tudom, hogy most hűségidőn vagyok a vodás előfizetésemmel, vásárolhatok ugyanúgy új telót jelenlegi előfizetésemre? 1 éve vagyok kb előfizetéses. -
#6822 Aargh.. 100k.. kk, az felejtős..:D
Akk. további helpet várok..=) -
#6821 #6819: De, félig.. a Samsung G800 az nem teljes érintős?
#6820: Mennyibe kerül?=) -
#6820 S8300 az érintős pl.:) -
#6819 samsungok nem érintősek:D -
#6818 Melyik legyen majd?
LG KU990 Viewty
LG KP500
LG KE850 Prada
LG KF700
Samsung U900 Soul
Samsung G800
V. esetleg ilyen árban levő telefonok közül melyik lenne a legjobb?
Ami nekem fontos lenne, a hang, KAMERA MPX, Vaku, megvilágítás, képstabilizátor, minősége.. ami még fontos lenne ugyancsak, hogy Bluetooth-on lehessen mindent küldeni.. az utolsó, érintőképernyős legyen..:)
Ty.
UI.: Ha lehet olyat ajánljatok, ami nem veszti el az árát..
-
#6817 megnéztem újra a kis filmet, nagyon profi munka, bárki is csinálta. sima tv reklámnak is elmenne, mert egyáltalán nem ilyen netes gagyi.. -
#6816 Biztos van itthon is ilyen, én mondjuk még egyszer sem voltam, de ha ilyeneket akcióznak a csajok, már veszem is a cipőmet:D -
#6815 :Dhát igen, együtt nagyot alkottak. sztem nagyon ötletes ez a filmecske.. vajon honnan jött nekik? én még sosem hallottam ilyen silent discoról...
külföldön gondolom nagy divat.. itt mikor lesz? -
#6814 nem láttam még, de tényleg jó kis filmecske. Az a két csaj külön-külön nem extra, de együtt! hú :) -
#6813 tudod, a silent disco-s filmecske.. párok különböző stílusban táncolnak, mindenki a saját zenéjére, amit a közös mobiljukról hallgatnak ( ketten egyet használnak, mivel ugye két füles van)..
iszonyatosan jól nyomják benne a csajok. olyan smárt levágnak..:D:P
nézd meg!
http://www.youtube.com/watch?v=b5an88_NTeM -
#6812 Most hogy így mondod, nem rémlik, de aztán lehet. Írd körül, hátha rájövök. -
#6811 én azt szeretem a saját sony ericssonomban, ami bár nem w595, hogy minden napra tartogat számomra valami újdonságot. egy hónapja vettem meg, lehet inkább várnom kellett volna egy kicsit a w595-re..
tényleg, te már láttad ennek a telónak a reklámját? sztem tök nagy lett.. -
#6810 Én hétfőn szereztem be a telót, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Még nem tapasztaltam ki teljesen, de az eddigi tapasztalatok alapján is mindenképp megérte az árát. -
#6809 most néztem, előfizetésesen kb 40 rugó... a Pannonnál meg a T-mobilnál lehet kapni.. sztem megéri, sok olyan extrája van, ami eddig nem volt. pl amit mokkamester is említ, a rázás- shake control dolog nagyon klassz. a SensMe, meg nagyon előnyös!!! hangulat-kategóriába rakja a számokat.. -
#6808 Hát nekem ilyenem van egy ideje, és eddig semmi panaszom rá. A dupla fülhallgatós cucc nagyon menő, a rázással számváltás meg még kényelmes is:D Árban kicsit borsos, de szerintem megéri! Én mindenesetre kellemeset csalódtam benne. -
KeepTheRules #6807 Hali!! Én a SE W595 után érdeklődnék. Érdemes befektetni erre a telefonra? Van aki használta már? Tapasztalatok? -
#6806 Itt az első napelemes, vízálló mobil!
-
#6805 ne mondtam,hogy kicsi de lehetne nagyobb
a Diamondom 2,8"-os VGA
TCt használva már kell a ceruza mert újbeggyel már nem tudom stabilan nyomkodni
Míg pl a HTC HDn ( 3,8" )simán újjal kényelmesen lehet navigálni
több méretűt kipróbálsz és meglátod...
Navigáció közben pedig külön jó a nagyobb méret a sűrű utcáknál,kereszteződéseknél -
#6804 az extra nagy jelző meg a "kicsi" között azért nálam van köztes állapot, de ti tudjátok...
nekem a 4"-nál nagyobb kijelző a használhatóság rovására menne, de ízlések és pofonok, lehet cipelni tepsit nyugodtan :) lsd. pl TG01
ha nektek kicsi a 3" hát kicsi, nem vagyunk egyformák ;) -
#6803 A HTC diamond 2-esben már most 3,2"-os a kijelző...
ugyanúgy 800x480-as felbontással
szal tényleg nem egy extra nagy méret az a 3" -
#6802 Igen! -
#6801 LOL? -
#6800 3" neked kicsi? -
#6799 Kicsi a kijelző! -
satomas #6798 nem tudtok egy progit ami 3gpről avira konvertál?
-
#6797 elég komoly lesz
milyen processzor lehet benne? -
#6796 8 megapixeles kamera és DVD minőségű videófelvétel, na ez a nem semmi.
az LG most nagyon kapar -
#6795 Tudnátok ajánlani nekem egy olyan PDA-GPS-Telefon kombót, amit használtan viszonylag olcsón meg lehet kapni? -
Frenky66 #6794 Mi a vélemény a Nokia 5800-ról?
Milyen a gps benne?
-
#6793 Próbáld ki őket!