10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • messzála
    Nokia n95 8gb-t akinek van rá pénze. Nagyon megéri. Jó kis teló.
  • franc0
    Mondjuk EZ?
  • Tetsuo
    "30 körül"? Ilyen korban is tudod még kezelni az átlagos telokat, nyugodtan megvehetsz bármit.
    Majd olyan 50 felé már keresheted az 1xubbeket..

:DD
  • BlackWolf
    30 körül milyen telefont lehet venni ami viszonylag jó is praktikus is ?
  • misterkrisz
    igyvan,de használhatóak. az igo pedig heteken belül érkezik, már csak a szokásos app.store-os kontrollon kell átesnie. :)
  • desigo
    melyik programmal?
    igon kívül a többi elég gyenge...
  • misterkrisz
    vele :) nem túúl bonyolult:)
  • desigo
    Igen és mivel navigálsz vezetés közben?
  • misterkrisz
    kéééső :D
  • Máté94
    Eszedbe ne jusson!
  • misterkrisz
    ilyet:

• WuFraZselic
    igaz, hogy sokba van, de mondom, úgy is szükséged lesz 1-2gb adatforgalomra, stb, egy média mánia L csomagra kb egy jófajta telóhoz, így szerintem elgondolkodhatsz egy iPhone-on. az 5800 symbianos, de szerintem az LG-k sem win alapúak
  • RATCUSTOM
    úgy gondoltam, hogy előfizetés nélkül 100 alatt, így maradtak ezek a telefonok :D
    iphone a favorit, csak kicsit drága :/
    egyébként köszi a válaszokat!
    még egy kérdés, ezek közül melyik windows mobile? :O
  • WuFraZselic
    ja és szerintem ebuddy, fring fut rajtuk, azokon át tudsz skype, yahoo, msn stb messengereket használni
  • WuFraZselic
    100 ezer alatt legyen, de előfizuval, vagy dominoban? :D az az igazság, hogy egy ilyen telefonhoz olyan csomag kell, amivel kitudod használni a lehetőségeit. akkor meg lehet megérné előfizuval venni egy iphone-t. 5800-át nem ajánlom, látszik hogy az első próbálkozás touchscreen telók közt a nokiától... a többit nem ismerem, így nem tudom véleményezni.
  • RATCUSTOM
    Sziasztok!
    Telefonváltás előtt állok. A mostani K550i-met (nem kiröhögni) szeretném lecserélni, egy érintőképernyős, WiFi-s, viszonylag jó kamerával rendelkező telefonra. Fontos, hogy T-Mobile kínálatában szerepeljen, mert ott van kedvezményem. De azért 100ezer alatt legyen. Samsung-okkal meg kicsit rosszba vagyok, de ha valamelyik készülékük nagyon jó, akkor azért megbékélek velük (Tudom, sok a kifogás) :D
    Így azt hiszem maradt az LG GT500, LG Arena KM900, LG Renoir KC910 és a Nokia 5800.
    Alacsony ára miatt a GT500 a legszimpatikusabb. Főleg róla kérnék véleményeket, de jöhet a többiről is.
    Illetve lenne még 1-2 elég amatőr kérdésem. Magyarországon mennyire használható a WiFi? Illetve valamilyen messenger-program fut az említett telefonokon?
    Tudom nagyon sok a kérdés. De előre is köszönöm, ha valaki válaszol rá! :)

• banplz
    thx
  • dragon11
    HTC.
  • banplz
    Üdvvv
    Remélem tudtok segíteni nézegettem pár telót és nem tudok dönteni melyiket vegyem meg:
    Samsung i8910
    HTC DIAMOND 2
    Meg még az N97-en filóztam de a miután kipróbáltam inkább lemondtam róla
  • Shiwo
    azt írja, hogy várni kell rá még 1 hónapot...1 hónap múlva már kapható, vagy akkor jelentik még csak be hivatalosan ? utóbbi esetben kb mikorra várható ?
  • SaphireDraco
    Köszi szépen a válaszotokat:)
    Bocsi hogy nem tudtam reagálni de spanyolországban voltunk és onann 3 nap a hazaút aútóval és pont az utolsó nem szált el az ingyenes internet és csak most értem haza :)
    És köszi a sok választ és úgygondolom a közeljövőben iphone tulaj leszek :)
  • dragon11
    LG Arena.
  • franc0
    Egy jóbarátom is ezt kérdezte pár hete.
    Szinte kiabálva beszéltem le kb 10 másodperc alatt az Arena-ról. Bár róla tudom hogy nem villogásra kell neki ilyen drága cucc, hanem ki is használná a tudást. Villogásra ugyanis az LG jobb.
  • grebber
    Szerintetek melyik a jobb és miért Samsung i900 vagy LG KM900 ??
  • dragon11
    LG GT500ről mi a vélemény? Mikor lesz forgalomban M.o.-n?
  • Tetsuo
    Nem biztos h olyan jo, ha mindent ilgy 1bezsufolnak.. nekem mostanaban eleg hamar tonkremennek a telefonjaim, igy videot rogzitek inkabb kameraval (megha nem HD is jobb a kepe, mint a Samu-é) es maradok a Sonim-nál.
    Persze kinek a pap, kinek a paplan. Csak mar meguntam, h 2havonta elvesznek az adataim, allando telepitgetes, fajlkonvertalas stb..

Kicsit konzervativ hozzaallas, tudom, de ha feljegyezt keszitek, akkor beleirok a noteszomba, aminek lapjai 5ev mulva is meglesznek a fiok melyen, mig ez 1 telefonbejegyzessel mar 99%, nem igy lesz es macerasabb elrakosgatni..
    Persze zenet nem a noteszba rogzitek.. (de az optikai tarolokat es olvasokat is ruhellem) :)
  • desigo
    Teszt: az első HD kamerás mobil!
  • DS89
    Hali! A Nokia E71-es wifi-jével kapcsolatban az lenne a kérdésem hogy tudja-e a titkosítésokat (WEP/WPA2), és még az lenne hogy csak küldeni meg fogadni tudok a wifi-vel vagy ha van a közelben wifi hálózat arra rá is tudok csatlakozni és netezni?

Köszönöm a válasz előre is!
  • GregSB
    Nem sok minden szól ellene, a hátlap elszíneződéses hírről is kiderült, hogy fake volt (egy tok okozta az elszíneződést, nem a készülék túlhevülése).

Az egyetlen gyenge pontja a telefonnak, hogy még mindig nem engedélyezett a háttérben futás a 3rd party programoknak.

Ez valakinek létszükség, valakinek nem, te döntsd el hogy ez mennyire fontos neked. Az IM progik (fringe, skype, stb) ettől függetlenül működnek rajta, és jeleznek ha üzeneted érkezik, még akkor is ha épp nem vagy a programban.
  • Tetsuo
    htc?
  • desigo
    Mennyibe kerül kártyafüggetlenül most?
  • LoDMaSt
    gondolom a szokásosan fos a kamerája (ne legyen igazam)
  • Lacee86
    Vegyél inkább Siemens A35-öst!
  • SaphireDraco
    Sziasztok
    sikerul egy eladasbol annyi profiot termelnem hogy megvehessem almaim telefonjat a iphone gs t.
    Ettol fuggetlenul ha van valakinek ajanlata vagy oka miert ne vegyem meg szivesen meghalgatnam. en minden telonak utana neztem es jelenleg meg vagyok gyozodve hogy az iphone az idealis valasztas de halgatom az ellen erveket

elore is koszi >)
  • Johnny23
    ...ok-ok na..

• desigo
    Szifon topikban nem volt elég?
  • dragon11
    Reklámért általában egy út jár a BANamákra.:-s
  • Johnny23
    Sziasztok !

IPHONE 3G 16GB ELADÓ !!!

- dobozban, minden tartozékával
    - keveset használt, karcmentes, kitűnő állapot
    - fekete
    + Iphone dokkoló
    + védőtok

ár: 95.000 HUF

érdeklődni pü.
  • grebber
    És ez 100% mert van olyan teló ahol panaszkodtak hogy 2GB-ossal már lassul meg stb. (én nem tudom nem értek hozzá)
  • Pipör
    8GB-ig