10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#7073 Tudom nem ide tartozik de nem találtam Samsung G600-as topikot.
Lehet hülye kérdés lesz,de ha teszek a telefonra egy filmet és azt tv kimeneten keresztül rákötöm a tv-re akkor ott a tv-n mekkora lesz a képe???
Akkora amekkorára csinálja a konverter? -
#7072 Hali !
tudom van headset-es topik, de ott elég gyér a forgalom két éve..
szóval esetleg tudnátok ajánlani telóhoz a köv kritériumok alapján:
kerékpáron való zenehallgatásra kellene, szóval
- bluetoothos
- tudja az a2dp-t (!)
- kényelmes
- stabilan tartsa magát, ne kelljen attól félnem minden kanyarban, hogy leesik...a régi fajta nem éppen stabil, míg az agybadugós nagyon irritál és bacca a fülem egy idő után, szóval inkább valami füllre akaszthatós érdekelne
- legjobb lenne egyfüles, de amennyire hallottam, hiú ábránd (a másik fülemmel jó lenne hallani a közúti forgalmat), szóval sztereó is megfelel
- árban 20-30k-nál többet nem nagyon szeretnék rákölteni (kivéve, ha mégis létezik "mono" a2dp-s headset
tudom, sok oldal van, ahol találnék a kritériumnak megfelelőt, de kiváncsi vagyok a véleményetekre, tapasztalatokra
jah, és sorry az offért :) -
#7071 hello!
a segítségetekre lenne szükségem, anyumnak kell új telefon 30k körüli áron, és a kritériumok: legyen szép, legyen benne jó rádió, mp3 lejátszó, ne rízsgombos legyen. valami fotózási lehetőség azért legyen benne, és ne legyen lassú a soft. hát...aki tud ilyen telefont mondani annak nagyon megköszönném, nyugodtan írjatok telókat, hogy legyen miből választani xP
előre is köszi -
Dobronski #7070 -
#7069 és forintban?
amúgy ezt ajánlanám hogy a kritériumoknak megfeleljen:
Apple iPhone szilikon tok 2.073 Ft-tól -
#7068 A_SD?:S:_D?A:_S?D -
Dobronski #7067 Ez olyan, mint ez. -
#7066 10alatt Apple termék?:) -
#7065 Na ezt gondold át még egyszer!Milyet szeretnél?
argep.hu-t ajánlom. -
#7064 yap -
#7063 XD -
#7062 10ezer?:D -
#7061 milyen mobilt érdemes most vennem? vagy vegyek inkább vmilyen apple terméket? mindenképp 10 alatt kéne vmi. vélemények? -
#7060 de akk ezt másokkal is kell egyedül szar lenne beszélgetni magaddal -
#7059 utánanéztem, elő kéne rá fizetni egy teljesen különálló cégnél,
Egyszeri belépési díj
1 000 Ft
30 napos rendelkezésre állási díj
2 600 Ft -
#7058 am nem tudom enyémben is van de sose használtam -
#7057 Adóvevő a mobiltelefonon
Kommunikáljon természetes módon az Adóvevő funkcióval.
Képzelje el, hogy úton valahová például szeretne megállni a legközelebbi kávézónál egy üdítőre. Egyszerűen nyomja meg az AV-gombot a telefonon, és hívja oda a barátait, akik azonnal hallani fogják Önt.
Beszélgetés
* Tartsa maga előtt a készüléket.
* Nyomja meg a telefon jobb oldalán található Adóvevő gombot. Várja meg a kapcsolási hangot, és kezdjen beszélgetni. Amíg beszél, végig tartsa lenyomva az Adóvevő gombot.
* Beszéljen a mikrofonba, és ügyeljen, hogy ne takarja el kezével a hangszórót.
* Amikor a beszéd végén felengedi az Adóvevő gombot, hangjelzést fog hallani.
* Amíg a másik fél beszél, ne nyomja meg az Adóvevő gombot. Egyszerre csak egy személy beszélhet. Ha akkor nyomja meg az Adóvevő gombot, amikor a másik fél éppen beszél, egy várakoztatási hangot fog hallani.
-
#7056 mi a fene az az adóvevő a nokiákomba? -
#7055 79e, a másik meg 60, de láttam olcsóbban is, mire meglesz a pénzem rá, veszek, úgyis attól függ mennyire lesz meló ősszel:S -
#7054 énis az alapján nézem a telókat!! -
#7053 :C -
#7052 Fos!
mobilarena.hu teszt alapján:) -
#7051 "A készülék ára jelen pillanatban előfizetés nélkül bruttó 66.500 forint, Dominoval 59.990 forint, azaz több mint 20.000 forinttal drágább a KP500 Cookie-nál és kb. annyiba kerül, mint a Samsung S5600. Ezért cserébe HSDPA-t és WiFi-t kapunk, de mivel a webböngésző ramaty, alkalmazásbolt pedig nincs, nem sok értelmét látom a dolognak."
ejj ez hiba :/ -
#7050 témobilnál dominóban csak 60k? :O
KELLLLL -
bcrics #7049 lg arena-t próbáld ki,felsőkategória elérhető áron,mert a legkisebb is számít,,
/lg_km900_arena -
#7048 Most láttam ilyet: LG GT500.
eléggé megtetszett. -
#7047 E51?
Mindent tud amit leírtál (bár a fotó info tárolásban nem vagyok biztos), és már nem is drága.
Szerintem jó ápgréd lenne 6230-ról, egyik haverom is pont erre cseréli ki az övét. -
#7046 Akarok venni majd egy telefont valamikor a jó távoli jövöbe:D
És érdeklődnék, milyen feletont tudtok ajálnai, mert az egiyk mobilos honlapon hiába állítottam be szűrőt, nem igazán mutatott olyanokat.
Amik kellenének bele:
Bluetooth: lehetőleg minnél újabb, mert használom
Wifi: ez is jó lenne ha lenne, hogy tudjak rajta ingyen netezni:D
Kamera: lehessen vele fényképeket csinálni de olyanokat, amikbe eltárolodik a készítés időpontja, stb stb. a mostani nokiám ezt nem tudja. hogy milyen képeket csinál, az már édesmind1.
6230-asom van most még mindig, hozzámnőtt, és amiket lehet olcsóbb kategóiás mobilokat venni, szinte semelyik se tud több mindent. miket tudtok ajánlani?
-
#7045 csak a netfüggőknek.. -
#7044 nincs benne wifi, így: SAZR :D -
#7043 sziasztok! én most kinéztem 40k ért egy telefont samsung s5230 jó telefonnak tűnik de érdekelne a véleményetek a készülékről?! érdekelne hogy tudja e valaki hogy van e benne hívásvárakoztatás, illetve hogy csengőhangnak valamint sms hangnak lehet e betenni bármilyen mp3at? -
messzála #7042 (n95 8gb) Én 75000 ft ért vettem 3 részletbe. 50000+12.500+12.500.
Nem bántam meg. Ja és 3 hetesen vettem. Tény ,hogy nem egy mai gépezet.
Az aksi 3-4 napot elvisz. Volt már nekem több fajta mobilom, de eddig nekem csak a nokia márka jött be. Lehet hogy nokia fűggő lettem
Dominóba még ma is 110000 ft kerül a teló. Nekem az érintő képernyős mobilok nem igazán jönnek be. De biztosan vannak köztük nagyon jó mobilok. A 8gb-s n95 teló már szinte mindent tud amit egy mobiltelefon tudhat. Megkérdezik tőlem ;mit tud a teló én azt szoktam válaszolni ,hogy mit nem tud. -
#7041 Pont a sznob iskolás kisgyerekek szoktak villogni a drága N95-el,hogy milyen menő telefonjuk van.Aztán meg amikor kérdezem tőlük,hogy milyen programokat használnak rajta csak néznek bután,hogy semmit.
Nem egy ilyen lámával találkoztam.
Persze aki kihasználja a telefon képességeit annak respect... -
#7040 5110 is nagyon jó volt
mégsem írom be a topikba
N95 új korában is már egy durván túlárazott készülék volt.
A HTCm előtt kizárólag Nokiám volt (több tucat) és nagyon szerettem őket.
De amióta kipróbáltam egy winmos telefont eszem ágában sem lenne váltani Nokiára.
Ha Most vesz valaki használtan N95-öt annak megnézném a mechanikáját meg az aksiját,hogy milyen állapotban van(ismerőseim 20 ezerért szoktak venni).Ha meg újat vesz valaki 80 ezer körül most annak csak gratulálni tudok... -
#7039 neki éjdsztíszí dájmond van -
#7038 Az tény, hogy ár/érték arányban a Nokia N95 8GB az egyik legrosszabb választás.
Valószínűleg arra akart utalni desigo, hogy egy két és fél éves technikai szinten lévő teló botrány módon majd annyit kóstál mint ma egyes csúcstelók.
Ami még viccesebb, hogy egy 5800 pl 20 rugóval olcsóbb. (mondjuk azt se vennék)
De mindenki azt vesz amit akar :) -
#7037 veled mi van? -
#7036 Ezt a hülye sznob dumát öcsém... -
#7035 desigo. egyrészt egy telefon miért ne lehetne jó 2.5 évesen? csak azért mert a modell régi? másrészt eddig mindenkibe belekötöttél.. szaroztál SZERINTEM két nagyon jó telefont.. mester, tudhatjuk neked mid van? -
#7034 két és fél éves telefon
biztos nagyon jó...