10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • grebber
    Nem tudja valaki hogy a Nokia E71 meddig bövithető SD kártyával,tehát mekkora a max amekkorát még normálisan kezel?
  • desigo
    Nem mindennapi készüléknek ígérkezik az LG Black Label-sorozat negyedik tagja.

800x345-as kijelző
    érdekes
  • sanya911201
    Köszönöm szépen a válaszokat!
    Valszeg tényleg az lesz hogy elmegyek nyomkodni őket kicsit! Valószínüleg 5800 lesz az áldozat!
  • Benny04
    igazad van, a c905-ön nincs os :D
  • desigo
    nem egy kategória a kettő
    5800-án Symbian fut nem ilyen alap 5 éves menü mint a SE-on

de el kell menni mind a kettőt nyomkodni,élőben kipróbálni Sanyának és majd ő eldönti...
  • Benny04
    és lassúbb :D
  • desigo
    egyértelműen Nokia 5800

nagyobb,jobb felbontású kijelző
    kisebb,könnyebb,sokkal szebb külső
    olcsóbb

SE egyedül a kamerájában jobb de abban nagyon (8,1 megapixeles, autofókuszos, xenon vakus)
  • dragon11
    5800
  • franc0
    egyik se
  • Benny04
    C905
  • Máté94
    5800
  • sanya911201
    Sziasztok! Szerintetek melyik a jobb választás: SE C905 vagy Nokia 5800
  • desigo
    Én nem kerestem még de nézelődj pl
  • desigo
    Egy telefon és visszakapcsolják
    ha esetleg nagyon kellene videóhívást fogadnom,kezdeményeznem :)
  • franc0
    Én csak a telón tiltottam le a 3G-t, mert kitudja, lehet hogy jól jön egyszer.
  • franc0
    A HTC-m mellé lett egy Omniám is közben, csak ezt nem akartam előhozni a HTC topikban mert kitagadtok :)
    Próbáltam keresni Omniás fórumokon hogy működik-e rajta a QuickGPS, mert tényleg jó program, de nem találtam erre utalást. Itt egy GPSXtra nevű progi van, ami sokkal gyengébb.
  • Borg
    És olyan java navi program nincs, amiben benne van pl mo térkép? tehát nem kell netezni a navigáláshoz..
  • desigo
    A QuickGPSt nem lehet minden winmos telefonra letölteni?
    TF3D-be van integrálva?
  • desigo
    google maps valahonnan használ netet
    nehogy a hó végén horror számla jöjjön...
    én a t-mobilenél le is tiltattam a 3G-re kapcsolódást mert a hó végén mindig ott volt a számlában az adatletöltés
  • franc0
    Márpedig kell a Google Maps-nek internet. Majd nézd meg a következő havi számládat.
    De ha nem hiszel nekem, nézd meg mekkora helyet foglal a memóriádból a program. Annyiba szerinted belefér egy világtérkép?

Lehet hogy létezik ilyen java-s program (még nem találkoztam ilyennel), de hogy gagyi az biztos. Ha autós navigálni akarsz, oprendszeres telefon kell. Cseréld el mondjuk egy Omniára.

Amúgy az említett QuickGPS programnak csakis annyi a jelentősége, hogy hamarabb fogja be a pozíciót a készüléked (nálam kb 1 perc helyett 10 sec). De csak HTC-ken van, szóval neked lényegtelen.
  • Borg
    Nincs net beállitva rajta, szóval nem hiszem hogy a gmapsnak túlzottan net kéne..
    GPS van benne. Meg java. Gondolom akkor valami 3rd party program létezik, ami az IGO-hoz hasonlóan tud navigálni.
  • desigo
    google maps-et csak akkor tudod használni ha van net
    HTC diamondomban van GPS amit iGO 8 -al használok
    ez navigál internet nélkül de az első "hideg" indításnál kell neki 1 perc mire megtalálja a műholdakat
    Van egy kis program (QuickGPS) ami letölti egy hétre előre a műholdak pozícióját
  • Borg
    De miért kell ahhoz wifi, hogy a műholdak pozicióját meghatározza?
    Az S8300ban csak rányomok a GPS beállításra, és 1 percen belül megvannak a műholdak. Utána a google maps már megy is.

Egyébként van valami javas navi program, ami jobb mint a gmaps?
  • Neoncsoves
    nálam nem kizáró ok ha nem wifis... szal annyira nem érdekel.
  • desigo
    akkor azt írjad,hogy nincs pénzed ne a kamu mellédumát...
  • Neoncsoves
    ha occsóé lenne wifis teló énisvennék b+
  • dragon11
    Mármint a Diamondot olyan árban, mint azok a telók, amiket felsoroltam.:D:D
  • dragon11
    Van aki más felfogással él. "Egy telefon csak telefonálásra kell" szövegek.:P

Én sajnálom, hogy az LG KP500 meg a Samsung GT-S5230ban nincs WiFi.. de Én nem szeretnék többet áldozni egy PDA/telóra. Esetleg ha a sors segít és hozzá tudok jutni egy HTC Touch Diamondhoz, akkor boldog leszek.^^ de ez valószínűtlen..
  • Benny04
    de a gépet nem viheted mindenhova -.-
  • desigo
    gondolom nem használtál még wifis telefont...

a telefonom netről letölti a műholdak állását egy hétre előre így az iGOnak nem kell keresgélnie őket,azonnal tervezi az útvonalat
    -időjárási adatokat tölt le
    -msnezek kényelemesen bárhol
    -szinkronizálom a telefon adatait (MyPhone) névjegyzéket ,(telefonszámmal,emaillel,címekkel)smseket,képeket,videókat akár a memóriakártya teljes tartalmát
    -programokat updatel
    -akármikor is jól jöhet bármilyen infót megnézni pl:moziműsor,menetrend stb...

• Neoncsoves
    én egy telót nem netezésre veszek. ha netezni akarok akkor gépezek-.-
  • Benny04
    én a wifit hiányolom belőle :-c
  • Borg
    Vettem az asszonynak egy s8300 ultratoucht. Eleinte szkeptikus voltam, de csak ez tetszett neki külsőre, szóval ez lett.
    Most hogy kezdem megismerni mit tud, hát le a kalappal... 3g, hspda, gps, motion sensor, 8 megapixel fotófénnyel, amoled kijelző... nagyon durva.
  • Tetsuo
    szerintem is.
  • dragon11
    Gondolkodok érintőképernyős telókon.. ami szóba jöhet:

LG KP500, Samsung GT-S5230. Melyik legyen?Oo

A Samsung talán elegánsabb egy picivel szemben a konkurenssel. Ám az LG menürendszere, rendezhetősége sokkal jobban eltaláltabb.

Szerintetek?
  • Lacee86
    Ugyan, hogy kerülne már sör közelébe a teló, főleg ilyen melegben; ilyen feltételezés...
  • Tetsuo
    Az meg máá nem semmi!
  • desigo
    A Nokia 3720 még a sört is bírja

milyet pattan xD
  • Tetsuo
    Land Rover S1 (Sonim) utes, por es vizallo £300, de 3ev teljeskoru garancia.
  • Military
    Én Nokia 6120-at ajánlanék, 3,5G-s,16millió szín, bővíthető memó, sok fajta programot rátölthetsz,Symbiános,strapabíró és szépen szól, használtan garival még marad is a 30-ból.