Támadják a Pentagon UFO titkait
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
Elolovastam a hozzászólásokat. Egy feltevés: Mi van akkor, ha mi vagyunk a legfejlettebbek a világegyetemben?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
És ha már ennyire mondod, hogy nincsenek idegenek, bizonyítsd be! Az, hogy nincs konkrét és kézzelfogható bizonyíték az idegenek létezésére, az tudod még nem azt jelenti, hogy nem léteznek.
Ezek szerint a mobiltelefon, a PDA és még ezernyi apróság mellett a fénynél gyorsabb utazás módja is leírásra került negyven évvel ezelõtt, a Star Trekben..:-)
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
Egyébként Rip_ ecsém, nem kell ferdíteni: legutóbbi hozzászólásodban közlöd, hogy ne becsüljem alá a technológia fejlõdésének iramát. Kedves felebarátom, mutass rá, hogy eddigi hozzászólásaimban hol becsültem azt alá...
Az, hogy Te hiszel szürke idegen lények létezésében (nagy gülü szemekkel, végbéltúró herkentyûkkel, lézerbaltával és térugró hajtómûvel) az a Te egyéni problémád. Képzelgés vagy tudatos átverés; esetleg mindkettõ. De - természetesen - ha bármiféle bizonyítékkal tudsz szolgálni az általad lefestett idegen lények létezésével kapcsolatosan, kíváncsian várom azok bemutatását itt a forumban, médiákban illetve igény szerint akár személyes kapcsolatfelvétel útján is.
Kijelented, hogy márpedig léteznek szürke idegenek? És fogadjuk ezt el tényként? Csak mert egyesek állítják?
Én most itt a forumon kijelentem, hogy hétfejû sárkányok márpedig léteznek. Eme állításom ellenkezõjének bizonyítását rád/rátok hagyom.
Hogy meseszerû? De hát kérem, az még nem zárja ki hogy vannak hétfejû sárkányok! Alátámasztom: mivel mesékben megjelennek, nyílván van valamiféle alapja. Sõt, több embertõl is hallottam hogy már látni vélt ilyen teremtményt...
Várom válaszaitokat.
Szerintem Te pedig hagyd meg a meséidet és a képzelgéseidet magadnak. Ha szürke lényeket látsz (akik nem földiek) akkor sürgõsen fordulj pszichiáterhez.
Sok mindent ír a biblia. Benedek Elek is sokmindent írt. Sõt, régen volt a TV-ben "Varjúdombi Mesék" is...
De szerintem nem csak USAban látnak UFOkat... Csak ott több van, meg vhogy jobban feldobja a média.
Sea-you: "A filmekkel kapcsolatban pedig ajanlom, hogy nezd meg hol csinaltak oket 😉 "
Ezt hogy érted? Azt hogy az Yenkik direkt csinálják a hülye ufos filmeket, hogy azt higyük, ez az egész csak egy elszált sci-fiben történhet meg?
A függetlenség napja bármikor megtörténhet...ugye milyen hülyén hangzik, pedig...

Ugyan már! Nem is léteznek...

Egyébként nemrég olvastam valahol (talán éppen a supergamezben), hogy valami diákok pár száz dolláros költséggel jeleket továbbítottak a fénysebesség többszörösével...
Lelkem odvában megdöglött a bagoly!

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Az meg, hogy fénynél nem lehet gyorsabban utazni, kb annyira igaz, mint hogy a föld lapos. A kor szintjén mindkettõ tökéletesen bizonyítható és elfogadott dogma. Ez alatt azt értem, hogy a középkorban a "tudós" elolvasta a bibliát, meg kinézett az ablakon, és máris bizonyítva látta, hogy a föld lapos. Egy mai "tudós" elolvassa Einstein relativitás elméletét, belenéz a Hubble adataiba, és máris bizonyítva látja a fénysebességet.
Ennyi.
Lelkem odvában megdöglött a bagoly!
Azt mondtam, hogy nem akarnak beleavatkozni "külsõ ügyekbe". "Ti csak fejlõdjetek, ahogy tudtok, ki tudja még a végén veszélyesek lennétek ránk, ha átadjuk a tudásunkat, úgyis olyan háborús népség vagytok!" gondolják õk!
A Nasa meg az FBI meg az összes többi, szerintem nem csak az idegen faj létét tagadja le, hanem sok mást is! Sok film szólt már arról mi történne ha kitudódna a földönkivülik léte. Ha én döntenék arról, hogy mit csináljunk, akkor lehet, hogy én sem árulnám el a embereknek, hogy mi "van nekünk". Ezen gondolkodjatok el!
Azt meg hogy a fénynél sebesebben nem lehet utazni szánalmasnak tartom! Aki ismeri kicsit a quantummechanikát tudja hogy az elektronok és más részecskék is csak ugy teleportálnak maguktól néha indokolatlanul. És ez még mindig nem mesterséges dolog. Az is bizonyitott tény hogy a tér meggörbülhet, sõt meg is görbül nagy tömegû "testeknél".
...alsz az ut szelen, latod a hangyakat, egymast ragjak, az egesz egy bizonytalan szalmaszalon fugg, hogy egyik hangya sem huzza ki a bisztositoszeget a granatbol ami a hangyaboly tetejen csucsul...
Most megjelensz te, a hangyak tuti meghulyulnek, eredmeny?... ...talald ki...
Az emberiseggel keptelenseg szot erteni... "...kulonosen a politikus alfaj veszelyes..."
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
van egy remek sci-fi: Negyedik birodalom.
Alternativ történelemrõl szól, mi lett volna ha máskép alakul a 2. világháború...
rövid története a könyvnek: a náci tudosok nagyon szorgalmasan fejlesztgetnek, hogy megnyerjék a háborút. a céljuk már nemcsak, a 2. világháburú megnyerése, hanem a naprendszer elfoglalása. 1960as években már a Marsra is eljutottak. Ám azonban egy nem várt fordulat is bekövetkezik: a Föld bekeveredik 2 idegen faj háborújába.
És a lényeg: 3. világháború kronologiája, néhány érdekesebb idõpont:
-1945 aug.:"Hollywood-terv:a következõ évtizedekben az amerikai kormány nagy összegekkel támogatja a filmipart, hogy felfutassa - és egyben hitetlené tegye a földönkivüliek támadássáról szoló történeteket"
-1960 Junius: egy kaliforniai rádióamaatõr segélyhivást fog a Holdról. A hatóságok az FBI felszólitására elmegyógyintézetbe zárják.
- 1969 Július: Az amerikai médiában trükk-filmet mutatnak be az ember Holdraszállásáról.
- 1987 szept: Hitler exumálásakor kiderül, hogy egy hasonmása követett el öngyilkoságot 1945ben.
- 1989 szept: Gorbacsov fel akarja fedni az idegen lények létét, de ezzel legfeljebb azt érte volna el hogy elmegyógyba zárják, hiszen a "Hollywood- terv" eredményeként már senki nem hisz az Ufókban.
Én sem hiszek el mindent, de azért el lehet gondolkodni ezen az """alternativ""" történelmen...!
Azt mondtad, hogy nem biztos, hogy léteznek ufók. (nem szeretem ezt a szót, inkább hivjuk idegen fajnak!) Ez az jelenti, hogy ebben a végtetelen, de legalábbis emberi ésszel fel nem fogható nagyságú multi/univerznumban, csak egyetlen egy lakot bolygó van! nem nevetséges ez? szvsz inkább fajok ezrei, milliói töltik be az univerznumot...
Már a 70-es években készítettek helybõl le- és felszálló autót, ami megfelelõ eladási szám mellet megfizethetõ áron kiadható lett volna. Ám érthetõ okokból nem eröltették (csak gondolj bele, hány ittas/drogos zuhant volna le ilyen "autóval", hány meg hány ártatlan ember halálát okozva)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!