330
Szal...
  • Sephi
    De te miert itelsz el egy jatekot?? Te nem lattad ember hogy milyen Aragorn-al jaccani!

Eszmeletlen ahogy a kardal lehet banni es a nyilakat lovoldozni.

Jatekmenet? Jobban el se tudtam volna kepzelni es regi almom volt hogy egyszer jaccam is.

Minden benne van a konyvbol eddig siman kidolgozva! Olyan reszek es olyan dolgok amik benne voltak mint peldaul Toma ahogy enekel es a versei meg maga azok a dombok (nem emlekszek magyar nevre) amikben elkapta oket az a halott ogre nah az is benne van meg amikor megkapjak a kis kardokat! Meg a kis fogado Briben!
    Egyszeruen maga a helyszinek ugy vannak megcsinalva ahogy elkepzeltem! Maga a jelenet Bri-ben a barban is rohadt jol megvolt csinalva.

En elvagyok ragadtattva ettol a jatektol!

Es szerintem magus aze maskor vigyazal hogy mit irsz jo? Elotte jaccani kene es meggyozodni nem leszarni az egeszet a remek konzol atiratu kritikaval. Benned egy vezercikk veszet el :))
  • magus
    nem a grafikarol beszelek, hanem a jatekmenetrol. agrafika athatalan fal nelkul nem lenne olyan rossz
  • fucko
    Egyszeru!
    Odaallsz 2 noveny koze amik elkapnak ha a kozelukbe mesz es mindig mikor lecsap a fa odamesz es racsapsz majd vissza ugyanoda ahol alltal,aztan jon toma.
  • Sephi
    Szerintem nem tudgya mirol beszel.

Es megszolva az igazat ha neked magus ez szanalmas konzol atirat lehet jobban tenned ha megnezned a konzol kepeket es megprobalnad oszehasinlitani a PC-sel. Kicsit elternek mi?

En most vagyok ott hogy az a fa a Regi Erdoben elkapta a baratimat es nem tudom micsinajak mert igen erosen gyilkol...

Gondolom elo kene jonnie Toma-nak nem?
    Mit kell csinajak?
  • petee
    mi nem megy?
  • magus
    bazz nem megy. na vki help mar nem megy a diablo szerver unatkozom.
  • magus
    sztem megéri. ha lenne zsem en is vennek:)
  • Sephi
    En nem tudom meg mert meg en is a nazguloknal vagyok :)
  • petee
    Hidd el menni fog,és az összes többi játék is evvel megbizhatóan futni fog,mert ez a HIVATALOS driver.
    Sztem se szar, már rég játszottam hasonló stilúsú játékkal,utoljára C-64-en. :))
    Te se tudod merre van Maggott farmja?
  • Sephi
    Nah kerem en is ugyanott vagyok.

Aszodnod a 30.82 esel menni fog?

Most toltom le.

Nos akkor had jegyezzem meg es megprobalok nem szidkolozni.

Eloszor is aki aszt meri alittani hogy ez a jatek szar es konzolos atirat az mar eleven hulye.
    Aszt sozgezzuk le hogy attol meg hogy ismered mi fog torteni a jatekba es hogy ismered az oszes zereplot attol meg mesze nincs elbaszva.

Nekem kulonleges erzest ad hogy vegre jacchatom is aszt amit olvastam! Szerintem eszmeletlen jo a grafika es maga a jatek hangulat. Attol meg hogy ilyen kis parosagokat kell csinalni az elejen attol nekem meg teccik. Eszmeletlen jol megvan csinalva a Nazgul is!

Sztm nagyonis elvezheto es alig varom hogy jaccam mar es atejem a konyvben olvasott pillanatokat. :)

• petee
    Köszi.Merre van Maggott farmja?? Vmi térkép nincs?
  • petee
    Akinek grafikai hibája van és nvidiás, az húzzon villámgyorsan www.nvidia.com -ra és az utolsó HIVATALOS drivert töltse le!!!!(30.82). Ne evvel a kib@szott 40.xx -kel szarakodjatok már!Mind béta, és ezt tapasztalatból mondom!
    A játékról meg annyit,hogy rég volt már ilyen mászkálós PCre,annyira nem olyan szar.
    Csak elakadtam, amikor este van azt el kell menni a Maggott farmjára, nem tom kikerülni azokat a rohadt Nazgulokat!! Vki segítsen!
  • Sephi
    No nekem is grafikai hibaim vannak. Feltettem a patchet de rohadtul nem segitett..

Valkinek valami otlete?
  • Randal
    szerezz be emulátort.
    Nem tudommekkora a gépigénye, de ha azé a konzolra szánt pénzed beleölheted.
    Különben meg ezen én is elgondolkoztam.
    Az Arx Fatalist én is várom.
  • gergou
    Nem allok le most vitatkozni, de a mafia ota nem talalkoztam minosegi gammel:( (na jo, nolf 2)
    De ilyesmik, mint prisoner of war, vagy hitman 2?? Loszar, csalodas csalodas hatan:) Szal en maradok az Ultima IX - nel ( minden idog legjobb pc-s jateka, es veri fossa az osszes konzolos gagyi gammat), es megvarom az arx fatalist! De addig is valamivel jattszani kell! Ezen id eltoltesere tokeletesen alkalmas a for, es akinek nem tetszik , nem jatszik vele.....
  • magus
    ooo, ha szerinted most gyenge gamek jonnek, akkor nemtom hol elsz te most... amugy is en nem farasztom, magamat, hanem lelkiekben felkeszulok a messiás, a gothic 2 eljövetelére mikor is tanulás, család, barátok kizárásával nem fogok aludni. hallod zeb te baromallat?:D
  • gergou
    En kimondom az iteletet:

A game valoban nem egy gyuknukem forever, de ahhoz kepest,hogy mostanaban milyen gagyi gamek jonnek pcre, kellemes kikapcsolodas!

pontokbaszedve leirom, hogy mert:

1. A grafika abszolut nem gyenge. A modellek reszletesek, a texturak is, es tokeletes real time arnyekolas is van( persze nem olyan szintu, min a blade of darknessben). Kiemelnem meg a kulombozo ellensegeket is, nekem nagyon tetszenek. Reszletesen modellezettek, tokeletesen animaltak...

2. A hangulat szerintem remek. Bele tudom elni magamat a kulombozo jelenetekben, a zene is megfelelo, min a hanghatasok.

3. Sokan a jatek eleje alapjan itelnek, de amint masik karakterrel is jatszhatunk, mindjart szinesebb lesz a game, es meg hangulatosabb is.

Itelet:

Ami viszont a valosag ezek utan: Eleg rovid a game, es ennek kovetkezteben gyorsan vegigjatszhato, es valoban elegge a filmre epit, de a mai szurke vilagban ne fikazzunk, inkabb oruljunk egy ilyen gamenek is, es halaul nemsoka Arx Fatalisszal is jatszhatunk
  • magus
    na faszom ezt a szar konzolos vackot. radobom a kezére és megszolal hogy ne dobaljam es annyi. es erre mereszelik azt mondani hogy játék. szanalmas
  • magus
    mennyi ido utan bazz?oraja dobalom

ja es bugos mert azt hiszi hogy ot dbalom es sir mikor a kezet
  • magus
    nem rád értettem. hanem ugy altalaban
  • fucko
    Mielott meg felreertenel eletemben nem jatszottam konzolos jatekkal mer rühellem oket.
  • magus
    vannak még konzolos barmok pc-n, akik ilyen igénytelen vackokkal jatszanak
  • fucko
    Viszont ha 10 emberbol 5 aszondja hogy neki tettszik abban is van mar vmi.
  • SarkanyfuaRUSH
    Üdv!

Valaki ideírná nekem a readme-ből a rendszerkövetelményeket?

Nagyon köszi
  • cypher
    Én személy szerint már töröltem is...
    sajna többet vártam tőle.
  • Dynamic
    Van akinek meg nem tetszik, épp ez a lényeg.Ha már 10 emberből 5 azt mondja, hogy nem tetszik, akkor abban már lehet valami.Amúgy szerintem meg agyonfényezni nem kéne ezt a játékot, mert szerintem is gyengus.
  • magus
    bah:) akkor veszek meg barmit is ha jo. mar nagyon reg nem ugy van hogy megveszem es vagy tetszik vagy nem. hanem letöltöm megnzem es ha jo megveszem. amugy onnan veszem hogy konzolos atirat hogy lathatalan fal, bugyuta iranyitas. bar nincs jobb dolgom ugyhogy megyek abba a ruhes oreg erdobe.
  • fucko
    Valaki linkeljen ide egy mentest Aragorntol hogy ne nyavogjanak mar itt az elegedetlenek.
  • I.C.ram
    Ahamm, eddig is ezt csináltam, de ezekszerinte kanycsal voltam. :D
  • I.C.ram
    Bazzeg ahelyett, hogy megállás nélkül baszogatjátok a játékot, inkább segítsünk egymásnak, akik elakadtak. Én például elakadtam az erdőben, ahol a fa foglyul ejtette a két pajtásom.
  • GogoSan
    Ez 1 vicc. A konyv tokeletes, a filmet is nagyon szeretem, de ez a jatek vergagyi.
    A viz borzalmasan nez ki, attol meg lehidaltam, hogy pattog rajta a kavics, majd megall a tetejen,de ez nem szamitana, ha a jatekmenet elvezetes lenne, de arrol inkabb ne is beszeljunk.
    Ezek a fejtorok..., forgasd meg a szelkakast, add el a hazad, brrr, felelmetes. Igazat adok az elottem szolo Magusnak, vszleg az ovodasokat akartak megorvendeztetni a fejlesztok, de akkor nem ezt a tortenetet kellett volna a jatek alapjaul venni (es meggyalazni), hanem mondjuk a Donald kacsat.
  • I.C.ram
    Na segítsetek legyszi.
  • cypher
    Sorry,nem forest,passages3......
  • magus
    ez egy undorito jatek. leri rola, hogy konzolos átirat. láthatatlan falak. konzolos irányítás, és bugyuta konzolos feladatok. nevetséges hogy egy gyűrűk ura játlkban leveleket kell gyujtogetni. beszarok. az öreg erdoben meg nem talalok meg semmit mert mindig lathatalan falakba utkozom. szerintem ez egy nagyn rossz poén. a jétlkmenet gyerekes. konzolon hogyne ott ilyenekkel jatszanak az 5 éves kisgyerekek, de egy kulturalt pc-re? mit kepzeltek? szanalmas. a grafika ugyszinten erdekes, hogy az ut meg y rendesen ez meg szaggat... na ne. konzolossag hogy nem birjak ezt a nyamvadt kodot optiimalizalni. ez egy ugralos szar. ami meg nem is lenne aannyia rossz, de annyi jobb jatek van hogy meg a vincsimen sem foglalhaja a helyet. nemhogy jatszak vele. bah. mino elkepzeles
  • cypher
    Nálam telepítéskor nem találja 82% környékén az egyik map-et(forest)onnan nem megy tovább a telepítés..
  • I.C.ram
    Elakadtam :D Hogy kell a fától megmenteni a pajtikat?
  • gergou
    Sztem kurvaallat a game, nem ertem meg a sok kis pocsot, akik leszoljak:). jo grafik, es hangulatos, nekem ennyi eleg
  • winona
    van az 1.1-es patch-hez crack-fájl?
  • aiguo
    Hat nem sok jot olvastam rola...,viszont a Tolkien funok szeretni fogjak!:)
  • magus
    honnnan?