330
Szal...
-
#165 en is:))) viszont nekem teccet a grafika :) -
#164 hehh en a harrypottwer vegigvittem, mert nem volt kedvem tanulni s unatkoztam -
#162 HarryPotter-t nem láttam,de ez annál ezerrel jobb! Az eleje elég döcögös de utána olyan kalandokban lesz részed hogy beszarsz! Megéri... -
#161 Villám varázslattal elkábított, odaszaladsz megütöd 2-szer 3-szor, visszaszaladsz hogy ne tudjon megcsapni, és újra meg újra addig csinálod míg kész. -
#160 Gyerekek! Ez iszonyat jó játék!! -
#158 Hát megnéztem.
Ultragyi. A történetet tök primitivre vették. Egyébként meg tiszta Harrypotter, nem ér meg 2 cd-t -
jeejee #157 http://members.brabant.chello.nl/~h.vangompel/
nézzél már itt körbe!!!!! -
#153 Naah!:) Direkt irtam :)
Szal en most hagytam el a Galadriel-es reszt es teccik hogy vagy 6 an tamadnak egyszerre es a tobiek csak alnak es neznek :( -
jeejee #149 http://members.brabant.chello.nl/~h.vangompel/
itt megtalálod a leírást hozzá -
#143 Marmint akados? -
#142 Faszfej Balrognál tartok, kicsit kamu árkádos. -
#141 Hat mint ahogy latod csak a kezet szabad megutni a fanak. Amikor lecsap vagy dobd meg kovel vagy rohany oda es csapd meg a bottal.
-
#139 Hogy erted? Jah te man vegig vitted?:)) -
fucko #138 De jo neked hogy elvezheted meg :) -
#136 Mama!
Ez a gama kurva jo! Most vagyok moriaba aszitem leszopom magam milyen eredeti ez a gem! Gandalfal lehet jokat magiazni :))) -
#135 Szivesen maskor is :)
Most vagyok Gandalfal es eszmeletlen miket tud az oreg:))) -
#134 Hálás köszönet! -
#133 Felraktam a SG FTP-re a Lotr-Fotr-1.1Crack konyvtarba. Orujetek :) -
#132 Hello!
Engem is kivág az asztalra, mint padre-t.
Tudtok esetleg cracket?
Köszi -
#131 kikerült egy titkos marketing beta -
#130 Nem tudja valaki elküldeni nekem mailbe azt a mentést, ahol már Aragornnal lehetek? -
M.A.D. #129 Az Ultima (Ascension) legutóbbi sorozata, a 9.rész asszem 2CD-s, és kábé másfél éve jelent meg. -
#128 miert megjelent? -
#127 hajj eehhez nincs kedvem most. inkabb megyek age of mithologyzni -
#126 hat en egyik ultimat se jaccotam viszont halotam hogy jok :) -
fucko #125 OK. -
#124 Hat sajna sztem sehol sincs fent, de irj majd egy mailt, aztan megbeszeljuk... -
fucko #123 Az ultima 9et le lehet meg valahonnan szedni?Meg nem is lattam de hallottam mar hogy jo igy nem hagyhatom ki. -
#122 hihe
jo nekem a hang aze volt szar mert meg a nolf2 idejeben en hulye minden direct sound accelerations kikapcsoltam:) -
#121 -
fucko #120 Az a ultima 9 egy rakas szar!Ujjaj hova bujjak?
;) -
#119 Ja, es meg valami!!!: Aki barmi rosszat mond az Ultima IX : ascensionra, annak velem gyulik meg a baja, mert gamer palyafutasom alatt meg nem talalkoztam hasonlo minosegu gammaval( najo, talan : Anachronox), szal 400 vefifjattszott full game utan a legjobb! -
#118 Egyet ertek, nekem is nagyon tetszik a game, es telleg nezzetek konzolos kepeket! Olyan gagyiak, hogy siralom Egyebkent azer vag ki mindenkit az asztalra, mert a patchhez crack is kene am, ami meg nemigazan van fent sehol Szal ne fikazzatok, inkabb jattszatok, es utana kifaradt szemekkel aludjatok... -
#117 En nekem akkor se tunt szarnak. Egesz hangulatos az egesz. En szerintem kicsit sietnek a jatekkal. Szal ugyertem hogy fel ora allat eljutottam Bri-bol Moria ba :(
Igaz hogy 80% minden elem benne van a konyvbol de aze el tudtamvolna kepzelni egy ket palyat pluszba.
Most vagyok Gandalfal es hot poen ahogy harcol kurva jo :) -
#116 jol beszelsz teso:))))))
vezercikk?:)
sephi amugy na eljtutottam Aragornig, onnantol amr egesz jo, csakhat nem a egen kene jonak lennie, mert egy játék nem marad meg ha nem koti le az embert. nemtom majd vmikor tovabbmegek rajta, de az eleje nagyon szar. Nulla kéztetés hogy továbbmennyek rajta nincs ep ember aki tovabbjatszaná. egyszeruen szar az eleje. káspbbit nem látam de jopofa Aragornnal. -
fucko #115 A csavart nem muszaj megszerezni a no meg ott van a harang mellett.
Sephi de jo volt aze irtam.:) -
Braveheart #113 amúgy már a játék elején elakadtam... hol van az a csavar a amit az a hobbit keres? és hol lehet eladni azt az izét vmilyen csajnak vagy kinek? -
Braveheart #112 azért mert ez egy gyengén sikerült konzolos átirat -
#110 Miert nem volt jo a szonoklat? Nincs igazam? -
fucko #109 Sephi beszélt! :)