330
Szal...
-
#53 Amugy jó játék? Érdemes leszedni? -
M.A.D. #52 HAHA :) Na, én ezért szoktam várni 2-3hetet az installig:
Fellowship of The Ring patch
Megjelent az első patch a The Fellowship of The Ring-hez. Javítottak a videó lejátszás sebességén és megoldották az a problémát, hogy ha az ablak lekerül tálcára akkor csak az első alkalommal állította meg a játékot és a továbbiakban már nem. A 26 megás fájl letölthető
A f@szomnak van kedve az elején idegeskedni.
-
#47 Mi hat ilyen rovid a jatek baszus? Hany ora allat lehet vegig vinni? -
fucko #46 Nah en lenyomtam.De jol elbasztak a veget mer fullra elter a konyvtol,mind1 jo volt. -
fucko #45 A jatek a konyvet nem olvasoknak onnantol kezd jo lenni hogy a pajkos poniban megjelenik aragorn, de sztem onnantol kezdve vegig nagyon jo,ahogy aragornal lehet gyepalni meg kivegezni meg ahogy gandalffal lehet varazsolni meg kardozni stb...Amig frodoval toltam nekem is eszembe jutott parszor az f8 bill. de mosma nem nyugszom mig vegig nem viszem.Jol van eleget sztaroltam mar a jatekot ;) -
fucko #43 Jaja. -
#42 Hah eszt csakis az fogja elvezni aki olvasta a konyvet!!! -
#41 Multi van benne?? Vagy olyan, hogy egy gépen többen is lehet nyomni? -
fucko #40 Sztem igen amint azt mar lejebb jopar hozzaszolasban ecseteltem. -
#38 Sajna én is csak privátról tudom szedni..Tapasztalatok??? -
#37 Én is privát FTP-ről szedtem, de elfogyott a hely, és nem tudtak teljesen felrakni. :( -
#36 én most kivételes n kaptam egy accot egy privi szerverhez. mázlim van. sorry de azt most nem udom kiadni -
djcom #35 Tulterhelt az extra!!!!!!!!! -
TheZsenyka #34 Elkullantották ezt a játékot... -
#33 Naaaa valaki. -
#32 Jo a játék? Nekem már lentvan de még nem néztem meg! hmm? -
#31 Valaki feltudna nekem nyomni az 1. CD 20-as és 39-es fájlját valahova? djcom oldala nem jön be. -
#29 en ugy tudom hogy ket jatek lesz. egy ami a lotr iuniverzumban jatszodik es egy ami a filmet koveti. de ez nem biztos -
Jinchuu #28 Az a baj hogy az extra-n van és az ilyenkor nagyon lassú, este felé (11-12) azonban begyorsul, addig szerintem ne erőltesd. :) -
Jinchuu #22 Ja , csak fel van darabolva, majd winrar-ral rakd össze és ott is van az iso. -
fucko #19 Ez az Aragorn eszmeletlen jol meg lett csinalva de lehet csak mar megszoktam a gagyi botos hobbitot:) -
fucko #17 Annak jon be sztem igazan a gamma aki olasta a konyvet es elvezte is.Majdnem en is tancra perdultem mikor bombadil elkezdett enekelni ;D -
djcom #16
"LORD OF RINGS FELLOWSHIP OF THE RINGS"
Sajna az extra sebességéről nem tehetek:(
-
fucko #14 Jo ez a jatek,a feketelovagoktol valo menekules meg felelevenitette a konyv altal okozott szep perceket,igaz nem is ugy van a konyvben ahogy itt tortenik de mind1 :) -
#13 Köszi, bár az extra általában lassú, de ha nincs más.. :))
-
#11 Nincsen link valakinek?
-
fucko #9 Kulcs es gyogynoveny keresesre nem emlexem a konyvbol. -
#8 Nah ne szomoritsa. Uncsi lenne? Mondjuk lehet nem olvastad a konyvet mert nekem ugy tunt hogy szepen vegigi viszi az oszes elemet a konyvbol. Gondolom Hobbit falvarol egeszen Bri-ig (a fekete erdon at ahol alitolag lesz Bombadil Toma is) ott Frodoval leszunk majd Bri-tol Volgyzugojig Aragorn-nal (es persze hogy benne lesz a domb resz is ahol Frodo felveszi a gyurut) es Azutan Moria-ban meg Gandalfal lennenk.
Nah akkoris kivancsi vagyok! -
#7 uncsi ez na... -
Hát én eddig nem vagyok elragadtatva!!A grafika nagyon közepes, az irányítás is furcsa egy-két dologban.Eddig mászkálni kellett,dumálni,kulcsot,gyógynövényt keresni ilyesmi.Eddig elég felejthető.Bár nem is vártam többett...
-
fucko #5 Nekem mar jon lefele,kivancsi vagyok milyen. -
fucko #4 Süti! -
Jinchuu #3 Kaland/Akcio
3 karakterrel lehetsz (aragorn,gandalf,frodo) és az első könyvet dolgozza fel.
Remélem nem szúrták el és megvan benne a hangulat. :) -
fucko #2 Jaja en is,milyen gamma is ez pontosan,kaland?:) -
#1 Nah megjelent:)))
Kivancsian varom mar holnap este feltelepitem :)
A kepekbol ugy vettem ki hogy egeszen hangulatos lesz!
Alig varom majd irok!