Lord Of The Rings A Gama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello.
Ha valaki tudna segiteni azt megköszönném.Az elõzõ résztõl már nagy nehezen tovább jutottam és most a Fekete Lovasoknál vagyok.De bármerre megyek mindig belebotlok egybe.Pontosan merre kell menni?Segitene valaki.És ha van végigjátszása valakinek és elküldené azt megköszönném.
Egyébként én ott akadtam el hogy Lobélia nem akarja megvenni a Zsáklakot és nem tudom mit kell csinálni hogy megvegye.Segitsetek légyszi.És aki tud végigjátszást az mondja el hogy hol van vagy küldje el nekem.
FrezeR
honnan tudom leszedni a gamet?
köszi

Sephi
Probald meg a regi 29.xx Nvidia driverekel jaccani a jatekot es persze ne DX9 hanem 8.1 es legyen!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hali!
1 kis help kellene!Aragorn lemészorol 1 csomó orkot,ezután végez 1 trollal (aszem).Videó: 3 Sötét Lovas vágtat,Aragorn pedig vezetné tovább a csapatot,csak a játék abban a pillanatban kilép,leáll.Valakinek volt hasonló problémája?
Sephi
Hogy hogy nem tudsz kimenni belole?:))

Ot az ajto ha meg nem akar kimenni akor nezel jol korul mert lehet valamit elfelejtettel. Figyej oda jol mind mondanak es aszem a Q gombbal tudod lekerni a missio listat..

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem csak amcsiban !!!

18-an nallunk is nyomjak:-) (tw)

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Kinek, hogy tetszik a játék? Szerintem elég gagyi lett, fõleg ha azt veszem a hogy a könyv, könyvként a film filmként milyen ütõs. Az egész játékot egy délután végig lehet vinni. Grafika nem olyan rosz, mondjuk nem bonyolították túl a játékot varázslatokkal, meg egyébbel.
Kár hogy nem a Drakan 2 Pc változatába ölték az idõt, mert ezt kár volt eröltetni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

figyeljetek!!bombadil toma után hol vannak az elveszett hobbitok???mer én sehol nem találom õket!!!pls help!!!
Sephi
Ehh... sarkany szeru vmi ?:)))

Az a Blarog vazz :) eloszor jol meg aramozod asztan idamesz es lekardozod :)

Sephi
Ha december 18 adikan jon ki amerikaba akkor 17-20 kozzot mar fent lesz warez-olva

A Clone Wars is Amerikai bemutato elott egy nappal lattam :)

ÁjjLe BoBBi
A film télleg dec.18-án jön ? Dejóóóóóóó :DDDD IMÁDOM !! :D A gyûrûk szövetségét is 7x néztem meg :DD

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Sephi
Az elejen nem balra mesz hanem egyenesen jobra fele nah :)

Breki33
én kb 5 percig játszottam vele, de vissza kell menni a gyógynövényekkel
Sephi
Jah az nehez volt. En ugy tudom hogy az elejen le kell lokni egy kovet majd ki kell nyitni a hidat Gimlinek es asztan odarohanni a nagy kapuhoz.

Sephi
Most oszinten ez melyik Gyuruk Ura gama? En nalam nem volt semmi uldozos jelenet meg gombaszedos se:)

én is itt akadtam el dehát nem segit senki!
Sziasztok! Itt vagyok azon a buckás részen. Hol találom a többieket? Merre menjek fölfelé?
Köszi Wizy!
éppen ott vagyok bombadil toma után amikor elvesznek a hobbitok.nem tudjátok hogy merrek keressem õket?felmegyek a dombra és ott már nem tudok továbbmenni.nagyon kéne!köszi elõre is
Hol van Maggott farmja?
Sephi
Pech :)))

Jah es lyenkor eppen 8 ora 34 perc kb:)
Es pentek. Es aaa sut a nap.
Es megyek meloba")))

Nah szertintem a patchet is rakd fel:)

Sephi
Szerintem egyszer boven eleg vegig vinni :)

Amugy elvileg valami kisfiunal van...de az az egy quest(?) volt amit en sem csinaltam meg...de nem azert mert nem erdekelt,hanem mert egy nagykepu f*sz volt a csavo aki kereste..hat dogoljon meg
petee
egyetértek. Jó de rövid.

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

petee
metal pin ott van a szélkakasos csávónál a parton.

Koszi de kozben magamtol megoldottam... Wizy a metal pin abszolut nem fontos dolog... Na szoval a velemenyem a jatekrol az,hogy nagyonnagyon jo, de eszmeletlenul rovid... Epphogy elkezdene elvezni az ember es vege(en egy delelott alatt nyomtam vegig aki nem hiszi probaljon vele jatszani) ... A masik dolog ami fura volt(bar semmi bajom vele csak nem illeszkedik a tortenethez) a vegen a foellenseg... az ugye nem volt ugy benne a tortenetben de mint mondtam ez nem zavar... Kar ezert a jatekert mert nagyon feelinges, sot meg toma bacsi is benne van :) De eszmeletlenul rovid igy nem tudom kinek er meg 10 rugot egy ilyen egy delelottos gammacska...
petee
a melletük lévõ köveket kell rátolni a "e" gomb és az "elõre nyíl" gomb nyomásával. Ha rátoltad mind a négyet, akkor kinyilik az ajtó.

En meg balrog elott vagyok egy csarnokban ahonnan ki kene jutni valahogy..kozepen egy szobor es 4 kolap...barmilyen sorrendben lepkedek rajuk nem nyilik ki az ajto..mi a megoldas?
Sephi
en is:))) viszont nekem teccet a grafika :)

magus
hehh en a harrypottwer vegigvittem, mert nem volt kedvem tanulni s unatkoztam

petee
HarryPotter-t nem láttam,de ez annál ezerrel jobb! Az eleje elég döcögös de utána olyan kalandokban lesz részed hogy beszarsz! Megéri...

petee
Villám varázslattal elkábított, odaszaladsz megütöd 2-szer 3-szor, visszaszaladsz hogy ne tudjon megcsapni, és újra meg újra addig csinálod míg kész.

petee
Gyerekek! Ez iszonyat jó játék!!

Mike at home
Hát megnéztem.
Ultragyi. A történetet tök primitivre vették. Egyébként meg tiszta Harrypotter, nem ér meg 2 cd-t

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

http://members.brabant.chello.nl/~h.vangompel/
nézzél már itt körbe!!!!!
Sephi
Naah!:) Direkt irtam :)

Szal en most hagytam el a Galadriel-es reszt es teccik hogy vagy 6 an tamadnak egyszerre es a tobiek csak alnak es neznek :(

http://members.brabant.chello.nl/~h.vangompel/

itt megtalálod a leírást hozzá
Sephi
Marmint akados?

I.C.ram
Faszfej Balrognál tartok, kicsit kamu árkádos.
Sephi
Hat mint ahogy latod csak a kezet szabad megutni a fanak. Amikor lecsap vagy dobd meg kovel vagy rohany oda es csapd meg a bottal.

Sephi
Hogy erted? Jah te man vegig vitted?:))

De jo neked hogy elvezheted meg :)

Sephi
Mama!

Ez a gama kurva jo! Most vagyok moriaba aszitem leszopom magam milyen eredeti ez a gem! Gandalfal lehet jokat magiazni :)))

Sephi
Szivesen maskor is :)

Most vagyok Gandalfal es eszmeletlen miket tud az oreg:)))

krob
Hálás köszönet!

Sephi
Felraktam a SG FTP-re a Lotr-Fotr-1.1Crack konyvtarba. Orujetek :)

krob
Hello!
Engem is kivág az asztalra, mint padre-t.
Tudtok esetleg cracket?
Köszi

magus
kikerült egy titkos marketing beta