330
Szal...
-
eminemrap14 #261 én is kb.
De most ezt a részt átvittem.Most azt mond meg hogy Gandalfnak mivel lehet felnyomni az életét mert ott az elején az a troll simán kinyir.Főleg hogy elötte 3 farkas majdnem a 0-ra levitte az életemet. -
eminemrap14 #259 Egyébként ha van valakinek olyan mentése ami pont ez után játszódik az küldje már el nekem légyszi(freemailemre). -
eminemrap14 #258 Igen.Ezeken már rég túl vagyok.Most a Troll-os résznél vagyok.Amikor jön Arwen.Tudod? -
eminemrap14 #256 Kössz.Az nekem is van.De én 5-ös vagyok angolból de komolyan de ez olyan nehéz szöveg meg olyan össze-vissza. -
eminemrap14 #253 akkor tetted volna idézőjelbe és akkor megértem.
Egyébként a játékban a Sírbuckáknál mennyi ideig kell nyirbálni azokat a hülye szellemeket? -
eminemrap14 #251 Mi van?
Én imádom az akció játékokat. -
eminemrap14 #249 Tetszeni tetszik.Csakhogy én Unreal Tournament 2003,Unreal 2,Alien vs Predator 2, Soldier of Fortune 2, Medal of Honor,Battlefield 1942,Quake 3-mal és ilyenekkel szoktam otthon játszani. -
eminemrap14 #245 Hello.
Tudna valaki segiteni.Elakadtam az öregerőben.Pippint és Trufát már megtaláltam.Most egy olyan résznél Vagyok ahol az ut egyik végében egy nagy köhalom van.Elindultam visszafelé de ott meg egy fa nőtt ki.Mit kell csinálni? -
eminemrap14 #243 Mért törölnék a topicot? -
eminemrap14 #237 Hello.
Erre az oldalra már senki sem jön be.Pedig jó lenne. -
eminemrap14 #236 Hello.
Ha valaki tudna segiteni azt megköszönném.Az előző résztől már nagy nehezen tovább jutottam és most a Fekete Lovasoknál vagyok.De bármerre megyek mindig belebotlok egybe.Pontosan merre kell menni?Segitene valaki.És ha van végigjátszása valakinek és elküldené azt megköszönném. -
eminemrap14 #235 Egyébként én ott akadtam el hogy Lobélia nem akarja megvenni a Zsáklakot és nem tudom mit kell csinálni hogy megvegye.Segitsetek légyszi.És aki tud végigjátszást az mondja el hogy hol van vagy küldje el nekem. -
#231 honnan tudom leszedni a gamet?
köszi -
#229 Probald meg a regi 29.xx Nvidia driverekel jaccani a jatekot es persze ne DX9 hanem 8.1 es legyen! -
alfa #228 Hali!
1 kis help kellene!Aragorn lemészorol 1 csomó orkot,ezután végez 1 trollal (aszem).Videó: 3 Sötét Lovas vágtat,Aragorn pedig vezetné tovább a csapatot,csak a játék abban a pillanatban kilép,leáll.Valakinek volt hasonló problémája?
-
#226 Hogy hogy nem tudsz kimenni belole?:))
Ot az ajto ha meg nem akar kimenni akor nezel jol korul mert lehet valamit elfelejtettel. Figyej oda jol mind mondanak es aszem a Q gombbal tudod lekerni a missio listat.. -
aiguo #219 Nem csak amcsiban !!!
18-an nallunk is nyomjak:-) (tw) -
Hoz_Hun #218 Kinek, hogy tetszik a játék? Szerintem elég gagyi lett, főleg ha azt veszem a hogy a könyv, könyvként a film filmként milyen ütős. Az egész játékot egy délután végig lehet vinni. Grafika nem olyan rosz, mondjuk nem bonyolították túl a játékot varázslatokkal, meg egyébbel.
Kár hogy nem a Drakan 2 Pc változatába ölték az időt, mert ezt kár volt eröltetni. -
Gomez #216 figyeljetek!!bombadil toma után hol vannak az elveszett hobbitok???mer én sehol nem találom őket!!!pls help!!! -
#213 Ehh... sarkany szeru vmi ?:)))
Az a Blarog vazz :) eloszor jol meg aramozod asztan idamesz es lekardozod :) -
#209 Ha december 18 adikan jon ki amerikaba akkor 17-20 kozzot mar fent lesz warez-olva
A Clone Wars is Amerikai bemutato elott egy nappal lattam :) -
BFA_Zsolt #206 -
#204 A film télleg dec.18-án jön ? Dejóóóóóóó :DDDD IMÁDOM !! :D A gyűrűk szövetségét is 7x néztem meg :DD -
#201 Az elejen nem balra mesz hanem egyenesen jobra fele nah :) -
#198 én kb 5 percig játszottam vele, de vissza kell menni a gyógynövényekkel -
#197 Jah az nehez volt. En ugy tudom hogy az elejen le kell lokni egy kovet majd ki kell nyitni a hidat Gimlinek es asztan odarohanni a nagy kapuhoz. -
#195 Most oszinten ez melyik Gyuruk Ura gama? En nalam nem volt semmi uldozos jelenet meg gombaszedos se:) -
Gomez #190 én is itt akadtam el dehát nem segit senki! -
Jacky #188 Sziasztok! Itt vagyok azon a buckás részen. Hol találom a többieket? Merre menjek fölfelé?
-
Jacky #183 Köszi Wizy!
-
Gomez #182 éppen ott vagyok bombadil toma után amikor elvesznek a hobbitok.nem tudjátok hogy merrek keressem őket?felmegyek a dombra és ott már nem tudok továbbmenni.nagyon kéne!köszi előre is -
Jacky #179 Hol van Maggott farmja? -
#178 Pech :)))
Jah es lyenkor eppen 8 ora 34 perc kb:)
Es pentek. Es aaa sut a nap.
Es megyek meloba")))
Nah szertintem a patchet is rakd fel:) -
#175 Szerintem egyszer boven eleg vegig vinni :) -
Jimmy77 #174 Amugy elvileg valami kisfiunal van...de az az egy quest(?) volt amit en sem csinaltam meg...de nem azert mert nem erdekelt,hanem mert egy nagykepu f*sz volt a csavo aki kereste..hat dogoljon meg -
#171 egyetértek. Jó de rövid. -
#170 metal pin ott van a szélkakasos csávónál a parton. -
Jimmy77 #169 Koszi de kozben magamtol megoldottam... Wizy a metal pin abszolut nem fontos dolog... Na szoval a velemenyem a jatekrol az,hogy nagyonnagyon jo, de eszmeletlenul rovid... Epphogy elkezdene elvezni az ember es vege(en egy delelott alatt nyomtam vegig aki nem hiszi probaljon vele jatszani) ... A masik dolog ami fura volt(bar semmi bajom vele csak nem illeszkedik a tortenethez) a vegen a foellenseg... az ugye nem volt ugy benne a tortenetben de mint mondtam ez nem zavar... Kar ezert a jatekert mert nagyon feelinges, sot meg toma bacsi is benne van :) De eszmeletlenul rovid igy nem tudom kinek er meg 10 rugot egy ilyen egy delelottos gammacska... -
#167 a melletük lévő köveket kell rátolni a "e" gomb és az "előre nyíl" gomb nyomásával. Ha rátoltad mind a négyet, akkor kinyilik az ajtó. -
Jimmy77 #166 En meg balrog elott vagyok egy csarnokban ahonnan ki kene jutni valahogy..kozepen egy szobor es 4 kolap...barmilyen sorrendben lepkedek rajuk nem nyilik ki az ajto..mi a megoldas?