40038
-
#7370 Én is így csináltam asszem 2-3szor reseteltem le és tessék most nem megy -
#7369 Én is így csináltam asszem 2-3szor reseteltem le és tessék most nem megy óta -
saitek #7368 Nálam jobbklikk a fájlon - run as administrator is elég volt, most állítottam vissza 25 napról 30-ra.
-
#7367 Megprobálom. kösssz -
Gipsz75 #7366 az admin módot engedélyezted?
És beléptél úgy?
Mert csak akkor jó, nálam is ez volt...
Beléptem adminként, lefutattam, majd ki, és be saját felhasználóként, és már okés is:) -
#7365 Pontosan nem csinál semmit egy ideig (Kb 1 hétig)ment de asszem tegnap óta hiába akárhányszor lefuttatom marad az hogy 28nap van hátra -
#7364 "Valaki tudja hogy miért nem működik ez a slc reset?
Egy ideig ment jól de most már nem reagál semmire"
Mit értesz azon, hogy nem reagál semmire? Ha lefuttattad nem állította vissza 30 napra az aktiválásig hátralévő időt?
Ja és ráér akkor lefuttatni, ha már kezd letelni a 30 nap.
-
#7363 köszönöm a linkeket,közben már találtam 1 "zug-oldalon" 30day reset névvel :) -
#7362 Az oké hogy hogyan kell és tudom hogy működik is csak azt nem értem hogy az egyik napról a másikra miért nem megy -
#7361 start rundll32 slc.dll,SLReArmWindows -> ez csak a lényeg :D -
David Coulthard #7360 Az alábbiakat be kell másolni egy bat kiterjesztésű fájlba elmenteni és lefuttatni run as administrator-al:
@echo off
title "Windows Vista 5840 Trial Reset"
echo.
echo This batch file will reset you Windows Vista 5840 back
echo to 30 days everytime you execute it
echo.
pause
start rundll32 slc.dll,SLReArmWindows
echo Timer Successfully reset
echo Please Restart your PC for changes to take effect
pause
exit
-
#7359 Na nekem se indul de miért?
-
#7358 Akkor nekem miért ír 404-es hibát? -
expander #7357 5840 törés: http://www.thevista.ru/datas/users/37038-slc_reset.rar
Jó a link, próbáltam. -
#7356 Jah nekem is ez volt rc2 alatt. -
#7355 Valaki tudja hogy miért nem működik ez a slc reset?
Egy ideig ment jól de most már nem reagál semmire
És még valami valaki tapasztalt olyan hibát hogy
"Com surrogate not responding" mert nekem jónéhányszor előfordul
Legutóbb pedig már nem engedi a vista átnevezni a mappáimat. -
#7354 Egyébként bármilyen kormányt telpített már valaki, és ha igen müködik neki???Mert nekem felismeri csak eggyel több tengelyt lát.
-
Mihail #7353 37038-slc_reset.rar-t vki elküldené erre mailre: [email protected] -
#7352 Nem igaz,hogy a Logitech nem képes a kormányához Drivert írni Vista alá!!! -
#7351 szevasztok!
feltettem az alkoholt rc2 re és azota kékhalál. a kérdés a következő:
sem afe modban sem utolso helyes konfiggal nem tudok belépni, mindig ugyanaz a hiba. ezt a fajta hibát jo esélyel tudom javitani ha beteszem a vista dvd-jét, és repairezek egyet? -
Mihail #7350 na most ha tegnap este lett kész a 6000, és még azt át kell portolni vagy mi akkor pár nap múlva az is fent lesz rapidshare-en :) -
#7349 pedig nálam is ez van , rc1-en kevés dolog ment(játékok egyáltalán nem), rc2-n pedig szinte minden -
FLeK0 #7348 Nálam konkrétan ugyanazok a programok/driverek (kiv. ati)/játékok mennek a 5840-esen is, mint az rc1-en, és nincs akkora különbség. lehet, hogy ott nálad összeakadt vmi, vagy javítottak vmit ami pont érinti a gépedet, de ez nem általános. -
expander #7347 soulhunter: törés: http://www.thevista.ru/datas/users/37038-slc_reset.rar
Kicsomomagol, run administrator
Kulcs nem kell hozzá csak továbbnyomod mikor kéri...
lupus2000: rar elküldve... -
expander #7346 FLeK0: Hogy miért rossz a RC1? Mert szinte semmi sem megy rajta, csak arra jó hogy megnézd hogyan néz ki, de nem több. Az RC2 már használhatóbb deaz is bugos. És azért hiszem hogy sok változás van az RC1-RC2 között mert próbáltam. Ezek szerint te nem! Azóta tesztelem a vistát amióta kijött kb fél éve az első példány. Kb 6 féle vista volt a tesztgépemen és látom a fejlődést.
Én személy szerint az 5840-es buildet javaslom ha akár hosszabb ideig is meg akard úszni reinstall nélkül... de nekem mindegy, próbálkozzatok.
Ha ennyi időtök van!
Nekem eddig csak az 5840-es PreRTM verzión mentek a dolgok hibátlanul.
Ezzel már el lehet lenni egy darabig. -
FLeK0 #7345 Kifejezetten ahhoz nem is fogsz találni, nem hivatalos változat. de az rc1/2-es driverek többsége menni fog rajta. -
#7344 igen már néztem de nem találtam az 5840-es vistához sehol.amugy kösz a segitséget.
-
Mihail #7343 talán gyártó honlapjáról, legtöbb nagy gyártónak már vannak vista driverei -
Mihail #7342 igen pre-rtm, csak kimásoltam a honlapról amit címnek írtak -
#7341 sziasztok tudna nekem valaki segiteni honnan tudnék letölteni vistához drivereket?(alaplapi és video geforce,ati,intel és amd) -
Renesans #7340 Ez Pre-RTM. RTM = Build 6000 -
Mihail #7339 Microsoft Windows Vista RTM Build 5840 English 32bit
http://4dpkd0rhe5.rapidsafe.de/
akik a linkért sírnak -
FLeK0 #7338 másik partícióra kell tenni, nem az XP-re, és akkor nincs gond ezzel. -
#7337 ok
köszi!
De a Vista mindent ment *.old mappába vagy nem?
valahol azt olvastam hogy menti.
ez biztos?
-
FLeK0 #7336 miért lenne rossz?
évek óta csinálják már a vistát, nem az utolsó két hét kis csinosítgatásai után lesz hirtelen a "rosszból" jó.
ő nyilván nem látta a beta1 és 2 körüli buildeket, azért hiszi azt, hogy ami az RC1 és 2 között történt az jelentős változás.
Arra tökéletes az RC1, hogy megnézd milyen a vista, hogy megy-e elfogadhatóan a gépeden, ha nem akkor a végleges sem fog, és marad az XP. -
#7335 (#7312) -
#7334 expander mondta hogy az rc1 rossz.
vagy csak ez az ő véleménye?
mert ha rossz az rc1 akkor az 5840eshez kéne link
köszi -
FLeK0 #7333 azt írtad, hogy: "tegnap estére lett kész az RC1-letöltése"
akkor most mit akarsz még letölteni? -
#7332 Azzal nincs gond de nem találtam hozzá semilyen letöltést!
a google-ban kerestem de semmi.
vagy valami linket tudnátok küldeni?
köszi! -
FLeK0 #7331 napok/hetek kérdése