40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • FLeK0
    FAQ-ot kéne lassan frissítenie vkinek.-
  • shiftáj
    jah ezt jó lenne ha vki lefordítaná mert a 2. részét nem értem S:
  • buldozer99
    deh van valami magyaritás ehhez a vista-hoz már?
  • shiftáj
    jah bootosan meg nemtom elindítani.. vagyis beolvasni beolvassa csak annyi van h villog a _ és kész...
  • DjDano
    itt van egy megoldás, amivel elvileg ki lehet küszöbölni a telepítési hibákat, valaki lefordíthatná magyarra, mert nem vagyok perfekt angolos:

Install Windows Vista With Minimal Errors
  • shiftáj
    nekem van elég hely.... és nem hiszem h mindannyiunknak pont annyi lenne h 48% ig megy el...
  • ILLNeo
    Én úgy tudom képes rá a progi....
  • FLeK0
    ez a lényege.
  • dienesoft
    Ne haragudjatok a nagyon lámi kérdésért, de lehet oat csinálni a Partition Magic 8.05-el, hogy üres szabad helyből csinál egy külön partíciót? Mert vagy most mondtam egy nagy hülyeséget vagy most elmondtam a lényegét a programnak:) plz help!
  • FLeK0
    sztem a vinyon van vmi gond a particiokkal vagy a hellyel.
  • shiftáj
    letöltöm újra hátha vmi gondd volt a torrentel de nem valószínű h 3 embernek ugyan úgy fosul jön le és ugyan úgy 48% nál leáll :S
  • shiftáj
    de daemonnal se jó! :S
  • Newfronter
    Érdekes hallod, ha meglesz a megoldás rá kivi leszek mi okozza ezt. El nem tudom képzelni mi a baj. Talán az olvasó vagy az író, háát nemtudom. :S
  • Omega888
    Akkor valőszínüleg hibás az a verzió?
  • dashed_
    hozzateszem sfv csekk megvolt az ezzel kapcsolatos lamanak nezos komnmeteket hanyagoljuk plz:>
  • dashed_
    detto ugyanez.. most kiirom es megnezem dvdrol bootolva de vszinu ugyanez lesz nekem is
  • shiftáj
    LRMCFRE_EN_DVD.iso
    ez a neve az isomnak, endlessről daemon 4.0 ával installálom no emuláció, de dvd ről is ugyan ezt csinálja nero 7.5 el kiírva
  • shiftáj
    én így installálnám...:
    no upgrate
    autmata aktiválás on(off al is..)
    no cd key
    custom>üres partíció
    és 48% nál szia install...
  • shiftáj
    nekem am 50% nál akad be ez ahibaüzi..
  • Casseus
    Már énis bekattantam, hogy ...............! Fu de mérges vagyok már!
  • shiftáj
    én endlessről szedtem ott mindenkinek tökéletesen megy de nekem vmiért nem akar...
  • shiftáj
    nah hely az már an de még mindig f*s
  • dienesoft
    Sziasztok!
    A VMWare hogy működik Vistával? Mert avval szeretném telepíteni, csak az életembe nem használtam még.Szóval, hogyan kell telepíteni és hogy hogyan csinálja ezt a VmWare? Kell-e külön partíció vagy hogyan?

a választ előre is köszönöm!
  • FLeK0
    Innentől már semmi se változik, legközelebb az SP1-nél lehetnek rendszert érintő változtatások.
  • TothLaci
    Persze ez még változhat, amíg boltok polcaira nem kerül.
  • Newfronter
    40GB okés lesz, persze ha sokat telepítesz, azokat érdemes egy másik partícióra rakni.

A backupnál nemtom hogy tömöríti-e az image-t, mert akkor elég kisebb is, ha mondjuk van egy 15GB-os C: -d, és azt lemented egy D: meghajtóra, az ugye 15GB tömörítés nélkül (így egy 17GB-os backup partíció elég neki). De tőled függ, hogy mikor backupolod a rendszered... ez sok mindenben változó.

Meg ha valaki már csinált ilyet Vista alatt az elmondhatná hogy is van ez.
  • FLeK0
    15-20GB elég.
  • N3gro
    Szerintetek mekkora rendszerparticiót érdemes létrehozni a Vistanak? Az ikszpémnél 20-as volt. Én 40G-ra gondoltam, de hátha Ti jobban tudjátok. + Hallotam a "rendszermentő" particióról, de pontosan nem tudom hogy hasznát venném-e. Érdemes létrehozni azt is? Ha igen akkor azmekkora legyen?
  • Newfronter
    Ne aggódj, szerintem náluk valami más hiba lehet, nem volt problémám kiírással, ez most is így volt.
    Ja nincs boot logo, sztem úgy gondolták, hogy úgy is rövid ideig van ott a töltőcsík, így minek oda.
    Meg a másik dolog, telepítésnél tényleg csak a telepítés állapotáról látsz infót, nincsenek bemutatószövegek, mint xp-nél. Mondjuk van itt is kicsi, az optimalizálásnál.
  • HyperGames
    1. Windows: Vista (Longhorn)
    2. Need For Speed: Carbon
    3. '80 as évek zenéi
    4. Medieval 2: Total War
    5. Neverwinter Nights 2
    6. KONAMI Soccer kiegészítők
    7. Splinter Cell: Double Agent
    8. NASCAR Racing 2003 Season
    9. Ki van fent legtovább?
    10. Battlefield 2
  • Extraboy
    most kezdek aggodni, hogy majd mi lesz, ha leszedem en is :S
    De amugy hogyhogy nincs benne a boot logo? Elvileg ezt a verziot akarjak MSDN-re rakni egy het mulva, nem? En legalabbis ugy tudom...
  • jakewyler
    próbáljátok meg másik daemon tools-al,vagy alcohollal feltenni
  • Casseus
    nálam 48%
  • DjDano
    én eddig 4 Vistat telepítettem (RC1, 5728, RC2, 5840) de sose volt hibám, most ugyanaz van mint nektek 50%-nál hibát ír ki...
  • janos666 #8176
    Csináljatok egy SFV ellenérzést az ISO-n mielőtt kiírjátok.
  • Mr Manson
    Hát mit mondjak ... gyönyörű!
  • shiftáj
    én már kiírtam de uan az a hiba...
  • Extraboy
    mondom, hogy alcohol 120%-al ird ki 4x-es sebesseggel, idaig nekem MINDIG bevallt. Ha van ujrairhato DVD-d akkor azon probalkozz.
  • Casseus
    Nemhiszem hogy senkinek semmi ötlete!?
  • Casseus
    13 gb helyem van a C-n! Primary!