40038
-
FLeK0 #8210 FAQ-ot kéne lassan frissítenie vkinek.- -
shiftáj #8209 jah ezt jó lenne ha vki lefordítaná mert a 2. részét nem értem S: -
#8208 deh van valami magyaritás ehhez a vista-hoz már?
-
shiftáj #8207 jah bootosan meg nemtom elindítani.. vagyis beolvasni beolvassa csak annyi van h villog a _ és kész... -
#8206 itt van egy megoldás, amivel elvileg ki lehet küszöbölni a telepítési hibákat, valaki lefordíthatná magyarra, mert nem vagyok perfekt angolos:
Install Windows Vista With Minimal Errors -
shiftáj #8205 nekem van elég hely.... és nem hiszem h mindannyiunknak pont annyi lenne h 48% ig megy el... -
#8204 Én úgy tudom képes rá a progi.... -
FLeK0 #8203 ez a lényege. -
#8202 Ne haragudjatok a nagyon lámi kérdésért, de lehet oat csinálni a Partition Magic 8.05-el, hogy üres szabad helyből csinál egy külön partíciót? Mert vagy most mondtam egy nagy hülyeséget vagy most elmondtam a lényegét a programnak:) plz help! -
FLeK0 #8201 sztem a vinyon van vmi gond a particiokkal vagy a hellyel. -
shiftáj #8200 letöltöm újra hátha vmi gondd volt a torrentel de nem valószínű h 3 embernek ugyan úgy fosul jön le és ugyan úgy 48% nál leáll :S -
shiftáj #8199 de daemonnal se jó! :S -
Newfronter #8198 Érdekes hallod, ha meglesz a megoldás rá kivi leszek mi okozza ezt. El nem tudom képzelni mi a baj. Talán az olvasó vagy az író, háát nemtudom. :S -
#8197 Akkor valőszínüleg hibás az a verzió? -
dashed_ #8196 hozzateszem sfv csekk megvolt az ezzel kapcsolatos lamanak nezos komnmeteket hanyagoljuk plz:> -
dashed_ #8195 detto ugyanez.. most kiirom es megnezem dvdrol bootolva de vszinu ugyanez lesz nekem is -
shiftáj #8194 LRMCFRE_EN_DVD.iso
ez a neve az isomnak, endlessről daemon 4.0 ával installálom no emuláció, de dvd ről is ugyan ezt csinálja nero 7.5 el kiírva -
shiftáj #8193 én így installálnám...:
no upgrate
autmata aktiválás on(off al is..)
no cd key
custom>üres partíció
és 48% nál szia install... -
shiftáj #8192 nekem am 50% nál akad be ez ahibaüzi.. -
#8191 Már énis bekattantam, hogy ...............! Fu de mérges vagyok már! -
shiftáj #8190 én endlessről szedtem ott mindenkinek tökéletesen megy de nekem vmiért nem akar... -
shiftáj #8189 nah hely az már an de még mindig f*s -
#8188 Sziasztok!
A VMWare hogy működik Vistával? Mert avval szeretném telepíteni, csak az életembe nem használtam még.Szóval, hogyan kell telepíteni és hogy hogyan csinálja ezt a VmWare? Kell-e külön partíció vagy hogyan?
a választ előre is köszönöm! -
FLeK0 #8187 Innentől már semmi se változik, legközelebb az SP1-nél lehetnek rendszert érintő változtatások. -
#8186 Persze ez még változhat, amíg boltok polcaira nem kerül. -
Newfronter #8185 40GB okés lesz, persze ha sokat telepítesz, azokat érdemes egy másik partícióra rakni.
A backupnál nemtom hogy tömöríti-e az image-t, mert akkor elég kisebb is, ha mondjuk van egy 15GB-os C: -d, és azt lemented egy D: meghajtóra, az ugye 15GB tömörítés nélkül (így egy 17GB-os backup partíció elég neki). De tőled függ, hogy mikor backupolod a rendszered... ez sok mindenben változó.
Meg ha valaki már csinált ilyet Vista alatt az elmondhatná hogy is van ez. -
FLeK0 #8184 15-20GB elég. -
N3gro #8183 Szerintetek mekkora rendszerparticiót érdemes létrehozni a Vistanak? Az ikszpémnél 20-as volt. Én 40G-ra gondoltam, de hátha Ti jobban tudjátok. + Hallotam a "rendszermentő" particióról, de pontosan nem tudom hogy hasznát venném-e. Érdemes létrehozni azt is? Ha igen akkor azmekkora legyen? -
Newfronter #8182 Ne aggódj, szerintem náluk valami más hiba lehet, nem volt problémám kiírással, ez most is így volt.
Ja nincs boot logo, sztem úgy gondolták, hogy úgy is rövid ideig van ott a töltőcsík, így minek oda.
Meg a másik dolog, telepítésnél tényleg csak a telepítés állapotáról látsz infót, nincsenek bemutatószövegek, mint xp-nél. Mondjuk van itt is kicsi, az optimalizálásnál. -
#8181 1. Windows: Vista (Longhorn)
2. Need For Speed: Carbon
3. '80 as évek zenéi
4. Medieval 2: Total War
5. Neverwinter Nights 2
6. KONAMI Soccer kiegészítők
7. Splinter Cell: Double Agent
8. NASCAR Racing 2003 Season
9. Ki van fent legtovább?
10. Battlefield 2 -
#8180 most kezdek aggodni, hogy majd mi lesz, ha leszedem en is :S
De amugy hogyhogy nincs benne a boot logo? Elvileg ezt a verziot akarjak MSDN-re rakni egy het mulva, nem? En legalabbis ugy tudom... -
#8179 próbáljátok meg másik daemon tools-al,vagy alcohollal feltenni -
#8178 nálam 48% -
#8177 én eddig 4 Vistat telepítettem (RC1, 5728, RC2, 5840) de sose volt hibám, most ugyanaz van mint nektek 50%-nál hibát ír ki... -
#8176 Csináljatok egy SFV ellenérzést az ISO-n mielőtt kiírjátok. -
#8175 Hát mit mondjak ... gyönyörű! -
shiftáj #8174 én már kiírtam de uan az a hiba... -
#8173 mondom, hogy alcohol 120%-al ird ki 4x-es sebesseggel, idaig nekem MINDIG bevallt. Ha van ujrairhato DVD-d akkor azon probalkozz. -
#8172 Nemhiszem hogy senkinek semmi ötlete!? -
#8171 13 gb helyem van a C-n! Primary!